Broj posjeta
hit counter javascript

myspace hit counter
BRIGHT COMET

dvakotacadovoljna@gmail.com


Photobucket

Dva kotača dovoljna

21.09.2009., ponedjeljak

Urban Čelindž

Sve slike -> Urban Challange

Meni najdraža trka do sada! :) Opet se natjecalo u timovima, ovaj put nisam bila sa svojim mužem, on je bio u timu Lavovi s frendom Rožom, a ja sam bila u paru s micom macom Ivom u timu Mace...i bolje nije moglo biti!!! Bilo je dosta kontrolnih točaka (20ak) i skoro sve smo upješno završile : trčanje od Avenue Malla do Importanne garaže je prošlo ok, tražili smo auto sa zadanom registracijom (tu je bilo nekih poteškoća, uz malo šverc-komerca bile smo na putu za džamiju). Na putu do džamije sam našla 100 kuna!!!! MAJKE MI! :) Nakon toga je Iva na Bundeku našla još 10 kn!!!

Photobucket

Kod džamije smo trebali ući u fontanu i naći novčić sa brojem, uz Ivinu pomoć sva ona zmazana voda i alge nisu kompromitirale moje tijelo :) Nakon toga se slagala slagalica na Trgu, trženje 3 ženske u sponzorskim majicama po gradu pa opet šverc-komerc po Gornjem gradu. Slijedio je Cmrok i streljaštvo, zgibovi pa Sljeme (tu strateški nismo otišle na jednu kontrolnu točku-uzele smo u obzir energiju preostalu za natjecanje i vrijeme koje nam je ostalo pa smo krenule na pantomimu na Trg i na Bundek). Na kajacima smo RASTURILE :D Poučena (ne)iskustvom na prijašnjoj trci i zahvaljujući Ivinoj sposobnosti kormilarenja, prstigle smo nekoliko timova..bilo je prezakon :)



Još je slijedilo preskakivanje užeta (Ivek ih je 50 skočila u 30s) i povratak u Avenue Mall. Pohvalit ću se sa svojim jednim zgibom u tramvaju :) Sve u svemu, Mace su došle na 33.mjesto, predzadnje, jer nismo sve točke obišle, Lavovi na 9. S nama su se još natjecali frendovi iz kvarta-Vlado i Dado, majstori u judu, tim imena Judoke :) Došli su na 28.mjesto, ali su obišli sve kontrolne točke i dali nam ime auta kojeg nismo uspjeli naći.


Superrrr smo se zabavili i jedva čekam sljedeću godinu :) Jedan od organizatora je došao do nas i pitao nas da se priključimo njegovom maraton timu koji trči svaki utorak kod "suze" na nasipu (kod Močvare), Iva i nije baš zainteresirana (više je u trekking moodu), ali ja jesam za! I čim mi prođe bol u koljenima i ako mi ne amputiraju obje noge do utorka, priključit ću im se na probnom trčanju, svi ste pozvani! ;) Sve u svemu....Wooohoooo! :)
Živjeli! Ifka

PS- E DAAAAAAA!!! Samac nas je došao podržati i slikati na Trg!!! Hvala ti! ;)







- 12:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.09.2009., ponedjeljak

KI CHALLENGE!! (2009)

sve slike >>> KIC light 2009

Da, da...Prije svega, samo da kažem da je trka i organizacija, kao i natjecatelji, PREPREZAKON i idemo i sljedeću godinu!!! Dakle, na Krku se održavala trka, prijave su se radile u timovima po dvoje ljudi. Samac i Hrvi su se davnih dana prijavili i počeli trenirat još po ljeti. Tragedija se dogodila kada je Samac s Hrvojem isao trcati po Jelenovcu i sjebao si je koljena koja je već ranije operirao...u zadnji tren sam uletila ja. Doslovce u zadnji tren, dva dana prije trke sam saznala da idem, iako je nada tinjala i u Hrviju i u Samcu (a i u meni kada sam vidjela što me čeka) da će se Samčeva koljena ipak oporaviti.
SVE, ali baš SVE nam je dao Samac...šator, vreću za spavanje, MTB (ja imam cestovnu Konu, a s njom se nemre baš po kršu), mjehur, lampe, majicu...skoro pa i svoj veš :D Hrvojev MTB je sponzorirao velikodušni Jopa. Hvala sponzorima!


Photobucket

Dođemo na Krk u kamp u petak navecer 5.9., odemo na večeru u restoran i na dogovor s organizatorima...kad tamo-karte, kompasi, svi natjecatelji u mišiću...prestrašno :D Nismo nikad bili na ovom tipu trke, ali ono što nas je tek čekalo nismo niti zamislit mogli. Nismo nikad razapeli šator prije, ali Samčev šator se praktički sam sastavio pa je sve bilo ok :D E da, imali smo prekul čeone lampe, da ih bar po Zagrebu mogu nosit :D Jedina stvar kojom sam pridonijela timu Amateri (to smo mi) je bila kupnja čepića za uši (protiv buke) i spavali smo u šatorima k'o bebe, iduće jutro se većina timova žalila kako se nisu naspavali :) Inače, vrijeme u petak i subotu je bilo katastrofalno, bili smo u 2 majice dugih rukava i dugim hlačama navečer...

Photobucket

Photobucket

Iduće jutro-TRKA! u 8:15 je počelo sve sa skokom u smrznuto more :) Skočila sam zadnja, majke mi-zadnja. Do zadnjeg trena sam se dvoumila... Inače, i hrvoje i ja smo skočili s torbama na leđima (ja sam imala mjehur, a Hrvoje je u dry bah spremio karte, mob i slatkiše) i još je vukao vreću za smeće u kojoj su bile tenisice..i stigao među prvih 10 recimo. Ja sam stigla u drugoj polovici (bitno je da nisam zadnja :)). Slijedio je kajak. O bože. Startali smo među zadnjima, Hrvoje se sjeo naprijed, ja otraga. Okrenuli smo se za 360 dva puta. Čuli smo organizatore kako nam se smiju s obale. Kad smo zamijenili mjesta sve je bilo ok. Toliko smo kasnili za drugima da nismo vidjeli gdje je pristanište :D Veslalo se 5km po buri. Imam dugu kosu, glava mi je bila mokra, kasnije me boljela glava cijeli dan. Nekako smo stigli na obalu i započeli trekking. Mi smo s ešetuckali, razmišljali kuda ćemo (Hrvoje zna čitat kartu pa nam nije bio problem naći kontrolne točke). Po brdima smo stigli jedno 5 timova sve zajedno :D Nismo mogli vjerovat kad smo vidjeli druge natjecatelje, bili smo uvjereni da su već svi na biciklima :D Do 4.kontrolne točke smo išli "prečacem" kroz nenormalno strm kanjon gdje sam skoro umrla dva puta, na kraju sam se rasplakala :D Ne zato jer sam razmažena, nego me nenormalno boljela glava od bure, a ispred mene ogromna brdina...nisam vidjela izlaz :D ugl-kad smo se popeli-odustali smo od trke jer je več bilo 16:30, a to je bio rok za preuzimanje bicikala pa nastavak nije imao smisla, iako smo bili jako blizu Stare Baške gdje smo trebali doći na tranziciju...
Ugl-budući da ja moj doprinos Amaterima bio nikakav, odlučila sam više ne ići na pustolovne utrke u paru s Hrvojem jer mu samo sve otežavam, sljedeću godinu (kad se spremim) ću ići s članicom urban challenge tima Mace, Ivom (po spremnosti smo tu negdje) :) Trekking je bio 24km, a MTB još 35km. Staze su jako teške, nisam uspjela završiti iako sam cijelu godinu redovno išla na aerobic i u teretanu i na 2 maratona. Vjerojatno je ljetno pijančevanje uzelo svoj danak :)


Photobucket


Na krku smo upoznali najnajnajbolji tim na svijetu-Maraton Team! Siniša i Saša ga sačinjavaju, dvojica koja su nam pomogla oko svega-sa savjetima, a i odjećom. Došli su deveti, iako su mogli i sedmi. Pozvali su nas na proljeće da dođemo vozit cestovni maraton po Slavoniji, ide se iz grada u grad, a u svakom gradu doček za bicikliste-sa cugom, plesom i zabavom. Poziv je prihvaćen i dovodimo pratnju! ;) Sve u svemu, PREZAKON je bilo i jedva čekamo sljedeću godinu!


Photobucket



PS-Samac ne treba operaciju, još malo pa je k'o nov :) Živjeli!

PPS- e da! na Krku su volontirale one sestre koje su se popele na Mt.Everest, tako da smo imali i celebrity društvo :) Curke su prezakon!

Ifka :)




- 01:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Rujan 2013 (1)
Lipanj 2013 (1)
Veljača 2013 (1)
Svibanj 2012 (1)
Listopad 2011 (1)
Svibanj 2011 (1)
Travanj 2011 (1)
Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (2)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (1)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (4)
Veljača 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga