četvrtak, 09.03.2006.

To su pravi Simpsoni!

Popularna žuta obitelj u svojoj sedamnaestoj sezoni dobiva i verziju s pravim, živim glumcima - koji će se, srećom, pojaviti samo u najavnoj špici, sve ostalo ostaje po starom. Bart Simpson za kaznu sto puta piše po ploči - koliko smo puta vidjeli taj prizor? No, Bart je

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

uvijek bio žuti dječak s cik-cak crtom umjesto frizure, a ovaj Bart je pravi dječak, glumac. No, kao i nacrtani, i ovaj Bart skače na svoj skateboard, a Homer, Marge, Lisa i Maggie u ljudskom obliku rade sve što su i nacrtani radili, da bi se na kraju poslagali na kauč i zabuljili u TV, gdje "Simpsoni" upravo počinju. Cijelu sekvencu su, uz odobrenje Matta Groeniga, snimali punih godinu i pol dana u Britaniji, i poslužit će kao najavni spot za 17. sezonu serije kad se ona počne emitirati na tamošnjem programu Sky One.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

| 19:59 | Komentari (91) | Isprintaj | #

petak, 10.02.2006.

Nazovi agenciju radi otmice!

Image Hosted by ImageShack.us
Pretpostavljam da otmice dobro služe i kao odmor nakon napornog rada i neurednog načina života. Nitko te ne zove na mobitel, a još usto dobiješ i papicu triput dnevno. Ovisnici o adrenalinu prijavljuju se na 'Fear Factor', a svi oni kojima je to malčice premlako zovu Videogames, njujoršku agenciju za otmice! Ma ne! Ne naručujete otmicu susjeda, već samih sebe... U hrvatskim sapunicama to ide ovako: kada otmičari otimaju Jelenu Veljaču u "Villi Mariji" ili pak nekoliko mjeseci kasnije Bojanu Gregorić u "Ljubavi u zaleđu" to obično izgleda tako da ih otimaju isti glumci, na isti način i da ih odvode u istu šupu. To se valjda zove logična logistika. U Americi, pak, otmice izgledaju puno glamuroznije, barem one izrežirane za koje se brine dvadesetdevetogodišnji umjetnik Brock Enright. Inače, na prvi pogled taj Brock izgleda kao najobičniji simpa dečko iz susjedstva, no već je odavno poznato da su takvi uglavnom najgori. Već za 1500 dolara možete birati scenarij - želite li da vas otmu i odvuku u šumu, potkrovlje ili pustinju. Naravno, prilikom potpisivanja aranžmana morate se sjetiti dogovoriti lozinku kojom ćete u svakom trenu moći prekinuti igricu. Koliko će ona potrajati ovisi isljučivo o debljini vaših živaca - jedan dan, tjedan, mjesec.| 21:27 | Komentari (34) | Isprintaj | #

četvrtak, 26.01.2006.

FEAR FACTOR

Image Hosted by ImageShack.us
Dosadno vam je u životu? Adrenalin naprosto curi iz vas? Srećom, nikad niste na svojoj koži iskusili što je to JNA? Pa što čekate!? Prijavite se istoga trena za sudjelovanje u najuzbudljivijem realityju svih vremena koji se održava na atraktivnim lokacijama u Argentini - FEAR FACTOR! Nema što - kapa dolje! No, ako ću sve sudionike hrvatskih reality showa nazvati hrabrima, ne znam onda kako ću imenovati sve one koji se već ovoga trena dok čitaju o "Fear Factoru" vide kako vise iz helikoptera nad argetinskim poljima ili jedu crve za doručak dok oko vrata umjesto šala s imenom sponzora imaju prebačenu zmiju!
Image Hosted by ImageShack.us
Možete li učiniti nezamislivo, ostati smireni i sabrani dok izvodite najizazovnije akcije od kojih zastaje dah? Ja ne, ali vjerujte ima onih koji će to učiniti!
Image Hosted by ImageShack.us
Nema više povlačenja po kauču kao na big brotheru ili sunčanja u toplesu na Mljetu, već samo helikopteri, kranovi, terenska vozila...
Image Hosted by ImageShack.us
Cilj ovog realityja nije taj da samo jedan preživi, nego...? Pa naravno, da konačno otkrijemo tko je najhrabriji natjecatelj koji će izdržati svu ovu groznu torturu do samog kraja, potom osvojiti vrijednu nagradu! Tko će prvi pokleknuti i priznati poraz mora izići na stražnja vrata i priznati da ga je svladao vlastiti strah, jer samo najhrabriji pobjeđuje!Nema više trčanja u ispovjedaonicu i kod dežurnog psihologa kad zagusti. Naprosto se nemate gdje sakriti i nema nikakvih isprika, jer ovo je emisija o pobjedama i dramatičnim porazima. Brbljavci jaki samo na riječima u ovom showu ne opstaju!!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Na show se možete prijaviti na RTL-ovoj stranici :))

| 19:14 | Komentari (32) | Isprintaj | #

srijeda, 18.01.2006.

Kada kupac nije kralj, već diktator!

Image Hosted by ImageShack.us
Još uvijek ne možemo zaboraviti onaj prizor kada su Sadama Huseina izvukli iz rupe u zemlji u običnoj majici. Pretpostavljamo da se i mnogo Iračana začudilo i zapitalo kako to da njihov gospodar više izgleda kao barbar, a manje kao vladar iz pompozne palače.
No, otkako je Sadam Husein ponovno uskrsnuo 19. listopada na sudu u Bagdadu i to u vrlo elegantnom odijelu, svi samo nestrpljivo čekaju kada će otvoriti unutrašnju stranu sakoa pa da mogu zaustaviti video i pročitati što to piše na etiketi. Za to vrijeme Appleu se priklanjaju čak i 133-godišnjaci poput Levi Strauss and Co. Na jesen stižu prve levisice posebno krojene za nošenje popularnog mp3 playera. Novi model starog jeansa zvat će se RedWire DLX i bit će tako krojen da džep s iPodom ne narušava liniju traperica. Ne samo da neće biti uočljive 'iPod izbočine', nego će u onom malom džepu iznad desnog prednjeg, 'džepiću za sat', biti joystick kojim će se iPodom moći upravljati bez vađenja iz džepa. Tu je i uvlačljivi držač za slušalice, koji će sprečavati da se kablovi slušalica zamrse u džepu.
Image Hosted by ImageShack.us

| 21:47 | Komentari (32) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 09.01.2006.

Ne 3D film, već 5D kino!

Sjedala se pomiču, mirisi kruže, vjetar puše. Još da se netko dosjeti malo bolje dizajnirati one 3D naočale, gdje bi tim kinima bio kraj...
Image Hosted by ImageShack.us
Dok Hrvati još uživaju u čarima jumbo-kokica, ulaženju u kinodvoranu s pola sata kašnjenja te svađanju sa susjedima koji se usude komentirati nešto naglas, u Berlinu kinoposjetitelji sjede mirni ko bubice.
Zašto? Zato jer su stručnjaci za specijalne efekte konačno našli načina kako ušutkati kinoposjetitelje koji ne zatvaraju usta od trena kada uđu i to na način da film proguta svoje gledatelje, koji više ne mogu razlikovati što je san, što film, a što java!
Na primjer, ukoliko likovi na filmu voze 200 na sat, i publici leti kosa po kinodvorani jer im u dvorani puše jak vjetar u lice. Ako netko izleti iz auta, i vaši se stolci počinju tresti, pa ti sad raspravljaj s društvom!
A ako imate sreće da upravo gledate film "Čokolada", znate koji miris lebdi zrakom. Još da nam vlasnici licence za ta kina obećaju da će potpisivati ispričnice zbog upale oka, uha, jajnika, bubrega...
Image Hosted by ImageShack.us

NEŠTO VIŠE NA=> PRIME CINEMA

| 17:32 | Komentari (34) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 02.01.2006.

Najgluplji lopovi prošle godine

U najoštriju konkurenciju za taj nimalo laskav naslov u prosincu su ušla dva para njemačkih kriminalaca. Pročitajte detalje oba slučaja pa izaberite tko je najgluplji pljačkaš godine!

Image Hosted by ImageShack.us

U gradu Hoentropu auto-alarm uzbunio je policiju oko ponoći. Policajci koji su se pojavili na licu mjesta ugledali su razbijeni prozor i dva para otisaka stopala u svježe napadalom snijegu koji su vodili dalje od njega. Više od deset ulica policajci su slijedili trag pljačkaša. U jednom trenutku trag se prekinuo jer je neki suludo savjesni građanin usred noći očistio snijeg pred svojom kućom, ali su nakon raščišćenog dijela predstavnici zakona bez problema ponovo uočili trag. Slijedili su stope sve do ulaza u stan pred kojim su se sušile cipele i rukavice, a dvojica provalnika zatečena su u stanu sa svojim plijenom.

Image Hosted by ImageShack.us

No, kao što znam iz života, i od glupljeg ima gluplje. Dvojica dobro obaviještenih pljačkaša u Gronauu znali su u koje vrijeme jedan kurir svojim autom prevozi veću količinu novca te su se dali u potjeru za njim po cesti, pucali na njega i uspjeli ga natjerati da stane. Jedan od razbojnika izjurio je iz njihova auta,otvorio prtlljažnik s plijenom. S time se nije baš okoristio - umjesto kovčega s novcem dograbio je kovčeg s kompletom za prvu pomoć i odnio ga sa sobom.

| 19:17 | Komentari (46) | Isprintaj | #

nedjelja, 25.12.2005.

Narnijske kronike

Image Hosted by ImageShack.us
Nakon Harryja Pottera i Gospodara prstenova megalomansko filmsko tržište dočekuje novu/staru dječju bajku biblijskih motiva. Iza nje ovaj put stoji koprodukcija velikih bossova Walta Disneyja i Walden Media na čelu.
Image Hosted by ImageShack.us
Radnja je sljedeća... Četvero djece, braće i sestara, je tokom Drugog svjetskog rata poslano iz nesigurnog Londona u sigurnu udaljenost osamljenog sela, u kuću neobičnog, starog profesora. Kao gradskim klincima poprilično im je dosadno u velikoj kući punoj soba i vrata, a da stvar bude nepodnošljivija, ne smiju ni vikati, ni trčati, jer profesor nije naviknuo na djecu u kući. Tako oni krvare od dosade, dok jednog kišnog dana ne smisle domišljatu igru skrivača po prostoru cijele kuće. Mlađahna se Lucy probala sakriti u ormar,
Image Hosted by ImageShack.us
no ormar nije imao kraja, te se zatekla u snježnoj zemlji vječne zime, ali ne i Božića, Narniji. Tako su uskoro za njom otišli isprva nevjerni, ali ubrzo uvjereni braće i sestara... Film je stvarno prva liga, pa vam preporučujem da ga pogledate.
Image Hosted by ImageShack.us

| 20:15 | Komentari (40) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 19.12.2005.

Ledeno doba se vraća


Prije dvije godine smo se smrznuli uz 'Ice Age', Foxov animirani film koji je nadmašio sve prognoze i šokirao sve sa zaradom od 50 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja. U nastavku je kraj ledenog doba i početak otapanja, što će životinje dovesti u opasnost od poplava. Nastavak filma očekujemo 31. ožujka 2006. godine, kada bi se trebao pojaviti u kinima. Kratki trailer možete pogledati na ovoj stranici www.iceage2.com/


| 20:00 | Komentari (26) | Isprintaj | #

subota, 10.12.2005.

Živi i pusti umrijeti...

Image Hosted by ImageShack.us
Tko je gluplji - odvjetnik koji je 2003. pokušao dokazati da je njegov prozor dovoljno čvrst, proletio kroz njega i završio na pločniku 24 kata niže, ili Giacario Burranti, koji je nakon nekoliko provala svoju kuću opremio tempiranom bombom za provalnike? Naime, nesretni Talijan je jednom ušao u kuću zaboravivši deaktivirati bombu, te raznio sam sebe. Njegova još nesretnijeg zemljaka Aralda Anastasija je 1954. u Rimu ubio - njegov vlastiti pas koji mu je kroz prozor pao na glavu. Čuvar u zoološkom vrtu Friedrich Reisfeld je 1998. poginuo nakon što je konstipiranom slonu dao slonovsku dozu laksativa - ugušio se pod stotinjak kila dreka, ali još gora sudbina je iduće godine snašla cirkusanta Franza Dascha. Dotični patuljak nastupao je kao akrobat u cirkusu i u Tajlandu je pred 7000 gledatelja izvodio točku u kojoj s trampolina skoči u usta nilskom konju. Nažalost, hipopotam je zaštucao i - živog ga progutao. Američki pljačkaš je pred policijom koja ga je gonila skočio u rijeku, i zbog težine džepova punih plijena potonuo ravno do dna. Prvo mjesto apsolutno zaslužuje vozač koji je svoj novi terenac pokušao isprobati na tankom ledu te se utopio. Što je toliko posebno glupo u tome? To što se on zamalo utopio s tim terencem par tjedana prije, a čim se oporavio požurio je ponoviti istu glupost. E, to je zbilja nenadmašno!

| 21:21 | Komentari (43) | Isprintaj | #

nedjelja, 04.12.2005.

'Jesi ga ukra?' 'Nisan'

Image Hosted by ImageShack.us
Tako bi odgovorio dalmoški kradljivac auta, a moskovski lopov mogao bi reći samo 'Nissan njet!' jer su mu se planovi izjalovili iz sasvim jednostavnog razloga.
Naime, 24-godišnji lopov vidio je kako u servisu mehaničari završavaju bojenje jednog Nissana Primere i uočio kako su ostavili ključ u bravi, te je odlučio iskoristiti neočekivanu priliku. Ono što nije znao je da auto nije bio na servisu samo zbog bojenja, već i zbog zamjene kočnica - te su stare kočnice bile skinute, a nove još nisu bile stavljene.
Nakon što je izletio iz servisa, projurio je par puta kroz crveno na raskrižjima, da bi se malo dalje zabio u prvi parkirani auto. Naravno, završio je iza rešetaka, ali nakon takve vožnje siguran sam da je sretan što je u bajboku, a ne u mrtvačnici! ;))

Image Hosted by ImageShack.us

| 17:01 | Komentari (28) | Isprintaj | #

subota, 26.11.2005.

Što je mama pušta samu - do kamere...

Image Hosted by ImageShack.us
Jedna kanadska tinejdžerica je, nezadovoljna svojim džeparcem, ukrala maminu videokameru i prodala je. No, nije pogledala što je unutra...
... a unutra je bila snimka mame kako sa svojim dečkom, je li, obavlja izvanbračne dužnosti. Cura je kameru našla u ormaru u maminoj spavaćoj sobi i prodala je za 200 kanadskih dolara (oko 145 eura). Majka, pak, nije ni znala da je inkriminirana snimka nestala dok joj se njezin dragi nije požalio da kućni video s njih dvoje kruži po cijelom Peterboroughu u Ontariju. Bijesna majka prijavila je kćer policiji, i cijeli slučaj dospio je do suda. Odvjetnik Robert Beninger kaže da njegova 19-godišnja klijentica priznaje krađu kamere, ali za ništa drugo nije kriva, jer nije ni znala da se u kameri nalazi ta vrpca: "To je samo neugodna uzgredna posljedica njezine krađe kamere."

| 20:49 | Komentari (46) | Isprintaj | #

nedjelja, 20.11.2005.

Reality show za "astronaute"

Image Hosted by ImageShack.us
Organizatori jednog reality showa spremaju najveću prevaru u povijesti. Njihov je plan prevariti devetero Britanaca koji će biti uvjereni da su lansirani u svemir. Britanski program "Channel 4" će na show "Space Cadets" potrošiti 50 milijuna kuna. Natjecatelji će se ukrcati na zrakoplov, a organizatori će ih uvjeriti da lete na obuku u Rusku svemirsku agenciju. Umjesto toga, letjet će iznad Velike Britanije i Sjevernog mora oko četiri sata, a potom sletjeti u britanski zračnu bazu koja je preuređena u svemirski centar. Potom će na pet dana biti poslani u "svemir". Njihov "shuttle" će biti onaj isti iz filma "Space Cowboys", a lansiranje će biti lažirano uz pomoć zvučnih efekata i vibracija. Golemi ekran će projicirati slike svemira, tako da ukoliko pogledaju u prozor misle da su stvarno u svemiru. Neće biti simulacije prostora bez gravitacije, jer će se natjecateljima reći da nisu dovoljno daleko od Zemlje. Vjerovali ili ne, show su smislili u tvrtki Endemol, odgovornoj za "Big Brother"!! Natjecatelji su odabrani nakon što su ih ispitali psiholozi nakon što su ustanovili koje od prijavljenih je najlakše zavarati. U ovom se trenutku skrivaju negdje izvan Britanije, gdje će biti sve dok ne desetodnevna serija ne započne 7. prosinca. I sad se pitaš kave će još gluposti smislit??!!

Image Hosted by ImageShack.us

| 16:40 | Komentari (30) | Isprintaj | #

nedjelja, 13.11.2005.

Kad baš nemate pametnijeg posla: Napravite luksuzno pseće vjenčanje!

Image Hosted by ImageShack.us
Dva psa 'vjenčala' su se ispred sedamdesetak uzvanika – naravno, u Americi! Susan Laurer (79) iz Clinton Townshipa u Michiganu pratila je svog dvogodišnjeg ljubimca Bobbyja na ceremoniji kojom je uplovio u bračnu luku s godinu dana starijom Gracie, čiji su vlasnici njeni susjedi Frank i Cyndi Parise. Bobby je nosio šešir, crni smoking i crvenu kravatu, dok je Gracie na sebi imala elegantnu bijelu vjenčanicu. Vjenčanje je obavljeno u Evangeličkoj crkvi, a nakon njega uslijedio je domjenak s tortom u obliku kosti... Organizacija cijelog događaja vlasnike pasa koštala je više od 1.000 dolara.


| 10:49 | Komentari (34) | Isprintaj | #

nedjelja, 06.11.2005.

Veliki patenti rođenih lijenčina

Tko kaže da lijenost ne može biti produktivna? Ovo troje si je zacijelo mislilo 'zašto se mučiti bezveze, kad može i puno jednostavnije'!
Image Hosted by ImageShack.us
KOREKTOR
Image Hosted by ImageShack.us
Bette Graham je početkom pedesetih godina radila kao sekretarica u firmi Texas Bank and Trust u Dallasu. A kao i većina njenih kolegica, imala je problema s prvom električnom IBM pisaćom mašinom. I naravno, s tipfelerima. Premažeš slovo ili riječ bijelim lakom, malo puhneš, porašpaš si nokte i voziš po mašini dalje pazeći da si ne zakineš upravo uređeni nokat. Nažalost, tek godinu dana prije njene smrti, dakle 1979., Bette je uspjela i prodati svoj patent pod imenom Liquid paper korporaciji Gillette za 47,5 milijuna dolara.

PELENE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU
Image Hosted by ImageShack.us
Da, ne možemo ni zamisliti kako su prije 50 godina mame od dvoje pa nadalje djece bile zaposlene. Peri, suši, peglaj te pokakane pelene. No, zato se bivša redaktorica Voguea Marion Donovan nije zadovoljavala time da ispravlja besmislene tekstove, tj. reklame za proizvode koji nam, ako ćemo pravo, niti ne trebaju niti si ih možemo priuštiti. Ne budi lijena, Marion je 1951. izrezala jedan plastični zastor za tuš i tako napravila prvi prototip jednokratnih pelena. Trebalo je još samo zašiti par gumbića i patent je tu!

USISIVAČ
Image Hosted by ImageShack.us
Zapravo bi čast za izum ovog čudesnog stroja trebala pripasti Londončaninu Hubertu Cecilu Boothu. No, zašto onda dovraga Englezi kažu to hoover, umjesto to booth? Vrlo jednostavno! Zato što je mašina koju je izmislio Booth bila pravi monstrum. Motor i pumpa su bili tako veliki da je za njihovo pokretanje trebalo unajmiti par konja. A onda je sve to dopizdilo izvjesnom Jamesu Murrayju Spangleru iz Ohija pa je počeo petljati nešto s jastučnicama svoje supruge, jednim ventilatoroim i jednom drškom od metle sve dok nije usavršio svoj izum i prodao ga Williamu Hooveru. Ovaj je potom prepoznao tu rupu u niši i prodao izum 1908. pod imenom usisivač. Jadni Booth!
evo kako je izgledala ta "močna" mašina:
Image Hosted by ImageShack.us

| 11:18 | Komentari (52) | Isprintaj | #

subota, 29.10.2005.

Zemlja i Mars

Image Hosted by ImageShack.us

Kada je posljednji put Mars prošao blizu Zemlje, hinduistički vidovnjaci su očekivali rat, europski astrolozi "mnogo ljubavi", a Njemačka je bila preplavljena izvještajima o neidentificiranim letećim objektima. Takvo razmišljanje je izazvalo "poravnjanje" planeta, tako da ekstremna predviđanja i čudni događaji mogu buiti mogući i tokom sutrašnje nedjelje kada Zemlja i Mars ponovo prođu blizu jedno drugog. U nedjelju, 30. listopada, "crvena planeta"
Image Hosted by ImageShack.us
biće udaljena od Zemlje 69,4 milijuna kilometra, što u galaktičkom smislu znači "veoma blizu". Dvije planete neće ponovo biti u ravni sve do 2018. godine. Pred susret sa Zemljom u nedjelju, ali i tokom većeg dijela studenog, Mars će se na istoku pojaviti kao velika narandžasto žuta zvijezda.Krajem kolovoza 2003. godine Zemlja i Mars bili su na udaljenosti od 55,76 milijuna kilometara što je najmanja udaljenost u posljednjih 60.000 godina. Uvjeti za promatranje prolaska "crvene planete" sada su puno bolji nego 2003. godine, jer je tada smjer kretanja Marsa bio malo iznad horizonta u sjevernoj hemisferi, što znači da je njegovo viđenje bilo ometeno svjetlošću koja prolazi kroz atmosferu. Na najbližoj udaljenosti, kao 2003. godine, planete će se naći tek 2287. godine. Zato, pazite se idućih nekoliko dana, možda se pojave mali zeleni!! ;))

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

| 16:34 | Komentari (38) | Isprintaj | #

nedjelja, 23.10.2005.

Alergija kao dvosmjerna ulica

Kihanje, kašljanje i teško disanje simptomi su koji svakoga moraju natjerati na razmišljanje. A ako se pojave kod vašeg ljubimca, to može značiti da vam je mačka alergična na vas, baš kao i neki ljudi na nju!
Kao što ljudima suze oči, puni se nos i skraćuje dah zbog mačije dlake, tako i na naše umiljate četveronožne prijatelje s repom, dlakom i brkovima mogu utjecati naša prhut, prašina u našim domovima i cigaretni dim. Postoji određeni postotak astmatičnih mačaka čiju astmu izazivaju stvari koje ljudi čine, ili čak i ljudi sami po sebi!

Image Hosted by ImageShack.us
Ovako to izgleda kada vaša maca nije alergična na vašu pojavu.

Simptomi alergije!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

| 11:24 | Komentari (38) | Isprintaj | #

nedjelja, 16.10.2005.

Konji i budale u novom ruhu

Image Hosted by ImageShack.us

Neki nestašni photoshoperi malo su se poigrali s Del Boyem i Rodneyjem, djedicom i stricom Albertom, a ni Trigger nije zaobiđen. Slike su lude!! Nadam se da će se svidjeti i vama.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

| 11:07 | Komentari (34) | Isprintaj | #

nedjelja, 09.10.2005.

Čista paranoja!

Image Hosted by ImageShack.us
Tijekom plivanja u prosječnom javnom bazenu progutat ćete 1/12 litre urina. Živjeli!
Image Hosted by ImageShack.us
Ne znam koliko točno imate dlaka na glavi, no prosječan godišnji broj tuđih vlasi u brzoj hrani koju pojedete je 12!
Image Hosted by ImageShack.us
U godinu dana progutate 14 insekata - dok spavate. I onda mislite da su ona sredstva protiv komaraca jako djelotvorna!
Image Hosted by ImageShack.us
Godišnje se rukujete sa 11 žena koje su toga dana masturbirale i zaboravile oprati ruke. Ok, pa to i nije tako loše! Ima i gorih stvari! Čitajte dalje!
Image Hosted by ImageShack.us
U vašem životu prosječno će 22 radnika (prilikom raznoraznih popravaka u vašem domu) ispitati sadržaj vaše košare s prljavim (donjim) rubljem.
Image Hosted by ImageShack.us
Na prosječno dosadnom i velikom vjenčanju šanse su vam 1:100 da od nekoga od gostiju pokupite herpes!
Image Hosted by ImageShack.us
Dnevno udahnete oko litre tuđih ispušnih plinova (ne mislim na automobile!)! I, dođavola, OPERITE VIŠE TE RUKE!

| 11:49 | Komentari (26) | Isprintaj | #

srijeda, 05.10.2005.

Evo vam na, paparazzi... Ups!

Victoria Beckham htjela se nedavno osvetiti fotografima koji je svuda prate, ali joj to nije baš najbolje uspjelo...Dakle, bivša Posh Spice odavno bi bila u ropotarnici glazbene povijesti da nije u braku s nogometašem, zahvaljujući njemu i slavi je još uvijek redovna gošća trač-rubrika. A koliko je sama u stanju za to biti zaslužna, pokazuje događaj s njezina nedavnog shoppinga u Milanu; pokušavajući se osvetiti brojnim paparazzima za dosadno škljocanje, Victoria je uperila u njih svoju Leicu namjeravajući postati lovac umjesto lovine i fotkati ona njih - ali je pritom zaboravila da s objektiva prvo treba skinuti poklopac. Pored slave, za neke stvari je ipak potreban i minimum inteligencije...

Image Hosted by ImageShack.us

| 17:43 | Komentari (33) | Isprintaj | #

nedjelja, 02.10.2005.

Hollywood celebrities blogs

Danas gotovo svatko može imati svoj internetski dnevnik, a za neke je to i jako poželjno. Jeste li se pitali što biste napisali u svoj blog da znate da će ga čitati tisuće ili možda milijuni ljudi? To su se morale zapitati neke slavne face! I Britney Spears ima svoj blog isto tako i Bruce Willis pa i Pamela Anderson. Ti su blogovi ustvari njihove internet stranice koje služe kao promocija npr. novih albuma ili nekih novosti. Na nekim stranicama same zvijezde pišu svoj dnevnik, mada se meni čini da to ipak rade neki njihovi menadžeri koji su dobro plaćeni da im uređuju stranicu. Ako ste baš zainteresirani možete posjetiti neke od tih stranica:

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.avril-lavigne.com/journal.php

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.barbrastreisand.com/news_statements.html

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.nodoubt.com/journal/

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.sonyclassical.com/artists/hahn/adjournal.html

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.kylie.com/

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.melaniegriffith.com/in2mec/intimacy_firstpeek.html

Image Hosted by ImageShack.us
http://chadmichaelmurray.net/

Image Hosted by ImageShack.us
http://brucewillis.com/notes/

Image Hosted by ImageShack.us
http://www.jamieoliver.com/diary/

| 15:47 | Komentari (27) | Isprintaj | #

nedjelja, 25.09.2005.

Noć moći marketinga koji ne poznaje granice"Noć gutača reklama" je inačica svjetskog festivalskog eventa "The night of the Adeaters" koji u svojem programu jednom godišnje nudi pregled najboljih, najkreativnijih i najprovokativnijih svijetskih reklama! Ovaj se festival održava u 160 gradova diljem svijeta. Jedan od njih je i Zagreb. 01.10. ove godine festival će se održati na dva mjesta u Zagrebu, i to u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, i u kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma, s početkom u 20 sati. Nažalost sve su karte rasprodane, ali sigurno će biti prikazana snimka na tv-u. Ustvari kad malo pogledaš te svjetske reklame, naše su najiritantnije i blesave. Naše televizije su lude za tim da stave takve reklame u zadnjih 30 sekundi nekog filma, onda fakat pošizim! Naša domaća reklamna produkcija vapi za inovativnošću, no mi smo samo Hrvati premazani svim mastima osim onima za uspješnost i poduzetnost. Svi su sposobni iz svojih reklamnih studija iznjedriti nešto posve nejestivo i neprobavljivo, samo što stranci za tako nešto ispljunu hrpu para, dok se kod nas većina stvari radi niskobudžetski - kol'ko daješ, tol'ko i primaš, ne? Samo se sjetite izjave 'Antonio, vruće mi je!' ili 'Najbolji prašak'!!! Da, da, da, ima još hrpa loših, jako loših i totalno negledljivih i po živce i mentalno zdravlje pogubnih reklama, ali kamo bismo stigli kad bismo im svima odali počast?!

| 14:34 | Komentari (31) | Isprintaj | #

nedjelja, 18.09.2005.

CSI u službi zločina

Image Hosted by ImageShack.us
Nama tako zanimljiva serija CSI i nije tako bezazlena. U Americi porotnici očekuju da, na primjer, čudotvorna DNK analiza bude gotova čas posla, kao u seriji, dok je to u stvarnosti vrlo dugotrajan i skup proces. No, mnogo gora posljedica je ta što i kriminalci gledaju seriju - i dobivaju besplatne instrukcije. Sad više ni jedan osumnjičeni kriminalac, ma koliko žedan bio, neće zatražiti piće u policijskoj postaji, jer zna da je tako dopustio forenzičarima da lako dođu do njegovog DNK. Silovatelji su počeli redovno koristiti kondome, da ne bi ostavili biološke tragove, a provalnici nose rukavice, jer je jedan otisak prsta dovoljan da ih se identificira i osudi. No, najpodmuklija metoda koju su s one strane zakona naučili od Gila Grissoma, Horatia Cainea, Maca Taylora , vezana je za kradljivce auta. Da bi zbunili kriminologe, zločinci sad u pepeljari ukradenog auta namjerno ostave opuške - ali opuške koje su pokupili iz prve ulične kante za smeće; umjesto da identificiraju počinitelje po njihovoj DNK na opušcima, zbunjeni forenzičari mogu samo zaključiti da je u autu bilo dvadesetak različitih ljudi... Da, ustvari kad bolje razmisliš, gledajući te serije možeš napraviti savršen zločin!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

| 19:35 | Komentari (39) | Isprintaj | #

subota, 10.09.2005.

SIMPLY FIRED!!

Image Hosted by ImageShack.us

Jim Garrison, 39-godišnji kompjuterski inženjer iz Colorada, je nakon završenog sastanka prolazio pored stola, vidio nepojedenu pizzu i poslužio se, smatrajući da je šteta bacati dobru hranu kad je već plaćena. Ono što nije znao je da je nekoliko drugih zaposlenika već isplaniralo kako će nepojedenu pizzu odnijeti kući. Oni su Garrisona prijavili upravi i mjesec dana kasnije dobio je otkaz. Garrisonova konkurencija bili su jedan idiot tvrd na ušima, koji je pogrešno čuo šefove upute da poslovne tajne snimi na mikrofilm pa ih je umjesto toga e-mailom poslao 'Michaelu Finnu', skladištar koji je uhvaćen kako čini razne gadosti s ortopedskim protezama te nosač pokućstva koji je uhvaćen s kolegom - mačevali su se vibratorima u spavaćoj sobi njihove vlasnice umjesto da joj prenose pokućstvo iz te sobe. Mene je, ipak, najviše impresionirala cura koju su toliko fascinirale priče o bizarnim otkazima na simplyfired.com da je, čitajući ih na poslu, potrošila na to previše radnog vremena i zato dobila otkaz. Stoga, pamet u glavu, jer nikad neznate zbog koje gluposti budete dobili otkaz!

Image Hosted by ImageShack.us

| 21:12 | Komentari (35) | Isprintaj | #

subota, 03.09.2005.

Mr and Mrs Smith

Image Hosted by ImageShack.us

John (Brad Pitt) i Jane Smith (Angelina Jolie) su bračni par iz predgrađa koji živi naizgled prilično dosadnim životom. Ali svaki od njih skriva veliku tajnu: gospodin i gospođa Smith zapravo su izvrsno plaćeni i nevjerojatno učinkoviti profesionalni ubojice koji rade za konkurentske organizacije. Dodatnu gledanost film je dobio zahvaljujući razvodu Brada Pitta i Jennifer Aniston, koji je kako neki tabloidi navode uzrokovala Angelina Jolie. Da, ti svi događaji bili su izvrsna promocija za film, mada meni film i nije nešto posebno. Ubi ga, ubi ga!! ali ipak neću??!! Poruka filma je jasna, ako ti bračni partner ne valja, serviraj mu bombu za večeru i to je to!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

| 17:34 | Komentari (42) | Isprintaj | #

srijeda, 31.08.2005.

GREEN DAY CLEAN UP AT THE VMA'S

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon što su pokupili dvije najvažnije nagrade Kerrang, dečki iz benda Green Day trijumfirali su u čak sedam kategorija na dodjeli MTV-jevih video nagrada
Green Day su bili nominirani u osam kategorija, tako da su zabilježili gotovo stopostotni učinak.
Između ostalog, osvojili su nagrade za najbolji spot, najbolji spot grupe, najbolji rock spot i najbolju režiju – sve za spot 'Boulevard of Broken Dreams' redatelja Samuela Bay
Bilo kako bilo, MTV dolazi i u Hrvatsku. Od 1. rujna u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji moći će se od 20 sati pratiti program televizije MTV Adria. MTV Adria će biti 101. kanal u svjetskoj mreži MTV European television. TV program emitirati će se punih 24 sata, nadam se dobar program, a ne "sapunica" ili "repriza" program!!

Image Hosted by ImageShack.us

| 19:20 | Komentari (26) | Isprintaj | #

četvrtak, 25.08.2005.

Totalno beskorisno!

1. Prve Marlboro cigarete prodavane su s ružičastim filterom tako da se na njima ne vidi izdajnički trag ruža.

2. Ocjena britanskih maturanata podigne se za 2% ako mu na dan ispita crkne kućni ljubimac, a za čak 5% ako je riječ o bližem rođaku.

3. Navodno golubovi mogu razlikovati Monetove slike od onih Picassovih, a vi?

4.Čovjek dnevno u prosjeku napravi 6000 koraka, što znači da za života 4 puta obiđe Zemlju.

5. Finski Radio svakog petka i subote emitira vijesti na latinskom.

6. Amerikanac Dennis Hope upisao se 1980. u vlasničke knjige San Francisca kao vlasnik našeg Sunčevog sustava, s izuzetkom Zemlje.

Image Hosted by ImageShack.us

| 14:25 | Komentari (28) | Isprintaj | #

četvrtak, 18.08.2005.

Videno cudovište u jezeru Loch Ness :))Stotine zaprepaštenih turista na jezeru Loch Ness u Škotskoj konačno su vidjeli poznato čudovište Nessie. Oko 600 ljudi ugledalo je u jednom trenutku zvijer dugu 5m kako izlazi iz vode. No, britanska televizija Channel Five priznala je da se zapravo radilo o Lucy, 200kg teškom modelu čudovišta koje je vrludalo jezerom dva tjedna. Reakcije turista snimljene su za potrebe programa o Nessie. U televizijskoj postaji izjavili su kako su reakcije na Nessie varirale. Neki su turisti bili uvjereni kako su vidjeli čudovište dok su drugi odmah prepoznali gumeno-staklenu prevaru u jezeru.
- Mislim da to pokazuje da ljudi još uvijek žele vjerovati u mitove - . Legendarno biće navodno živi u dubinama jezera Loch Ness i već decenijama privlači turiste i lovce željne bljeska misterioznog stvorenja.

| 20:49 | Komentari (34) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 15.08.2005.

The day after tomorrowMožda vam je poznat naslov filma Rolanda Emmericha "Dan poslije sutra", no stvarna verzija takve katastrofe bi se mogla desiti i u Hrvatskoj!! Prema predviđanjima znanstvenika, globalna temperatura će se za 50 do 100 godina povećati za tri do pet stupnjeva, a pijavice, poput one koja je nedavno pogodila Murter, u bližoj budućnosti mogle bi postati sve češća pojava u Hrvatskoj! Klimatske promjene su već vidljive. Ljudi su silnim zagađivanjem doveli do stvaranja efekta staklenika, a time i podizanja temperature, te općenito promjene klime! Najviše će biti pogođen Sjeverni pol jer će se topljenjem ledenjaka razina mora dići do jednog metra, što bi moglo ugroziti manje otoke koji bi mogli jednostavno nestati. Globalno zatopljenje može dovesti do toga da se procesi potpuno izokrenu. Tada će možda i u Hrvatskoj, osim pijavica, biti ciklona i tornada!!

| 14:05 | Komentari (33) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>