Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donotenter

Marketing

FEAR FACTOR

Image Hosted by ImageShack.us
Dosadno vam je u životu? Adrenalin naprosto curi iz vas? Srećom, nikad niste na svojoj koži iskusili što je to JNA? Pa što čekate!? Prijavite se istoga trena za sudjelovanje u najuzbudljivijem realityju svih vremena koji se održava na atraktivnim lokacijama u Argentini - FEAR FACTOR! Nema što - kapa dolje! No, ako ću sve sudionike hrvatskih reality showa nazvati hrabrima, ne znam onda kako ću imenovati sve one koji se već ovoga trena dok čitaju o "Fear Factoru" vide kako vise iz helikoptera nad argetinskim poljima ili jedu crve za doručak dok oko vrata umjesto šala s imenom sponzora imaju prebačenu zmiju!
Image Hosted by ImageShack.us
Možete li učiniti nezamislivo, ostati smireni i sabrani dok izvodite najizazovnije akcije od kojih zastaje dah? Ja ne, ali vjerujte ima onih koji će to učiniti!
Image Hosted by ImageShack.us
Nema više povlačenja po kauču kao na big brotheru ili sunčanja u toplesu na Mljetu, već samo helikopteri, kranovi, terenska vozila...
Image Hosted by ImageShack.us
Cilj ovog realityja nije taj da samo jedan preživi, nego...? Pa naravno, da konačno otkrijemo tko je najhrabriji natjecatelj koji će izdržati svu ovu groznu torturu do samog kraja, potom osvojiti vrijednu nagradu! Tko će prvi pokleknuti i priznati poraz mora izići na stražnja vrata i priznati da ga je svladao vlastiti strah, jer samo najhrabriji pobjeđuje!Nema više trčanja u ispovjedaonicu i kod dežurnog psihologa kad zagusti. Naprosto se nemate gdje sakriti i nema nikakvih isprika, jer ovo je emisija o pobjedama i dramatičnim porazima. Brbljavci jaki samo na riječima u ovom showu ne opstaju!!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Na show se možete prijaviti na RTL-ovoj stranici :))


Post je objavljen 26.01.2006. u 19:14 sati.