Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/donotenter

Marketing

Ne 3D film, već 5D kino!

Sjedala se pomiču, mirisi kruže, vjetar puše. Još da se netko dosjeti malo bolje dizajnirati one 3D naočale, gdje bi tim kinima bio kraj...
Image Hosted by ImageShack.us
Dok Hrvati još uživaju u čarima jumbo-kokica, ulaženju u kinodvoranu s pola sata kašnjenja te svađanju sa susjedima koji se usude komentirati nešto naglas, u Berlinu kinoposjetitelji sjede mirni ko bubice.
Zašto? Zato jer su stručnjaci za specijalne efekte konačno našli načina kako ušutkati kinoposjetitelje koji ne zatvaraju usta od trena kada uđu i to na način da film proguta svoje gledatelje, koji više ne mogu razlikovati što je san, što film, a što java!
Na primjer, ukoliko likovi na filmu voze 200 na sat, i publici leti kosa po kinodvorani jer im u dvorani puše jak vjetar u lice. Ako netko izleti iz auta, i vaši se stolci počinju tresti, pa ti sad raspravljaj s društvom!
A ako imate sreće da upravo gledate film "Čokolada", znate koji miris lebdi zrakom. Još da nam vlasnici licence za ta kina obećaju da će potpisivati ispričnice zbog upale oka, uha, jajnika, bubrega...
Image Hosted by ImageShack.us

NEŠTO VIŠE NA=> PRIME CINEMA


Post je objavljen 09.01.2006. u 17:32 sati.