ponedjeljak, 02.01.2006.

Najgluplji lopovi prošle godine

U najoštriju konkurenciju za taj nimalo laskav naslov u prosincu su ušla dva para njemačkih kriminalaca. Pročitajte detalje oba slučaja pa izaberite tko je najgluplji pljačkaš godine!

Image Hosted by ImageShack.us

U gradu Hoentropu auto-alarm uzbunio je policiju oko ponoći. Policajci koji su se pojavili na licu mjesta ugledali su razbijeni prozor i dva para otisaka stopala u svježe napadalom snijegu koji su vodili dalje od njega. Više od deset ulica policajci su slijedili trag pljačkaša. U jednom trenutku trag se prekinuo jer je neki suludo savjesni građanin usred noći očistio snijeg pred svojom kućom, ali su nakon raščišćenog dijela predstavnici zakona bez problema ponovo uočili trag. Slijedili su stope sve do ulaza u stan pred kojim su se sušile cipele i rukavice, a dvojica provalnika zatečena su u stanu sa svojim plijenom.

Image Hosted by ImageShack.us

No, kao što znam iz života, i od glupljeg ima gluplje. Dvojica dobro obaviještenih pljačkaša u Gronauu znali su u koje vrijeme jedan kurir svojim autom prevozi veću količinu novca te su se dali u potjeru za njim po cesti, pucali na njega i uspjeli ga natjerati da stane. Jedan od razbojnika izjurio je iz njihova auta,otvorio prtlljažnik s plijenom. S time se nije baš okoristio - umjesto kovčega s novcem dograbio je kovčeg s kompletom za prvu pomoć i odnio ga sa sobom.

| 19:17 | Komentari (46) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>