djecko

nedjelja, 26.03.2006.

priroda:-)

Danas sam skonto jednu svoju veliku ljubav. Volim prirodu. Volim zelenilo. Travu. Biljke.
Danas je konačno zatoplilo. Od jutra do sad sam vani. A i sad ću. Uživam na zraku, u prirodi. Opet mogu leći na travu. Skonto sam i neke tratinčice (a jesam gay:-)) jedva čekam da drveće prolista. Onda ću moći sjesti na neko drvo i uživati…
Uživajte i vi…

- 17:09 - Komentari (25) - Isprintaj - #

utorak, 21.03.2006.

čašćenje

Častiti nekoga? Šta to znači u našem društvu? Što više razmišljam o tome, mislim da je to neki način izražavanja poštovanja prema nekome. Dali vam nekad pukne da častite nekoga? Vjerojatno da. I to uvjek bude osoba s kojom ste bliski, kojoj se divite…
Ako prema osobi ne gajite takve «osjećaje», pokušat će te izbjeći odlazak na piće s njom. Čak i ako ona vas časti i nemate pametnijeg posla, pokušat ćete izbjeći takav susret. Možemo popričati na ulici, možeš mi doći kući, al ne i na piće…
No dosta filozofije. Danas se dogodilo nešta odlično:
Pozvo sam nekoliko prijatelja u kafć (ne, nije me taj događaj potako na gore navedno razmišljanje). Bilo je super. Uz društvo iz škole došli su Knez i Marina. Bilo mi je neopisivo drago što su uspjeli doć. To je bilo skoro elitno društvo. Za većinu njih znam da mogu računati u bilo koje vreme. A da povučem paralelu sa gornjom temom: oni su pristali na «sastanak» čim sam im javio. Dok sam osobe za koje bi razmislio bi li im povjerio nešto važno morao nagovarati da dođu ili su ih čak drugi nagovarali. Koliko god bila luda ova moja teorija ima nešto u njoj
Budite pozdravljeni!!!

- 19:13 - Komentari (17) - Isprintaj - #

subota, 18.03.2006.

protekla tri dana

Eo vako. Zadnji par dana bilo je zanimljivo. U četvrtak sam bio na promociji knjige «kao pas» autorice Ivane Šojat-Kuči. I ugodno sam se iznenadio. Ovo je bila prva promocija na kojoj nisam zaspo ili se pokušo ubit:-) uglavnom, to je zbirka koja sadrži 14 priča o ubojstvu, samoubojstvu i sličnim stvarima… nažalost nisam imo vremena da pročitam knjigu al obećavam da ću čim pročitam dati svoju kritiku.
Juče sam bio na kavi sa Marinom (za one koji je znaju) ona je dobro i iz dana u dan postaje sve normalnija. Već se pomalo bojim. Hoću li i ja postat normalan kad zatrudnim:-) ne stvarnood nje sam svašta očekivo al da bude normalna…:-)
Danas sam se trebo nać sa jednim prijateljom al on nijemogo doć. Neki ga vjerojatno znaju. To je Knez:-) juče se doselio u Osijek.

Pa budite mi zdravi, debeli i veseli:-)

- 20:07 - Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 15.03.2006.

bez inspiracije

Inspiracija na nuli. Okolo se događaju sranja. Pokušo sam zaustaviti lavinu, ali nisam uspio. Sad puštam da stvari prolaze pored mene i okrećem se samo za dobrim stvarima.
Sutra idem na promociju knjige jedne poje prijateljice/poznanice. Ko bi reko da se ja motam po nekim kulturnim krugovima:-)
Hope_cat sutra ide na književne večri u Zagreb. Konačno da neko koga ja znam uspije u nečemu:-) svaka čast al ja to nebi uspio. Skoro sam krepo na lidranu i više nikad ne želim pričat pred masom.
Javim vam se sutra poslje promocije knjige.

I jedan savjet za kraj:
Budite veseli

- 09:38 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 10.03.2006.

dobro-loše

Šta je dobro a šta loše? Ko to može reći? Ko može povući granicu?

Osoba o kojoj ću pričati će ostati anonimna. Ta osoba je bila nešto luđa od mene. Sve joj je bilo ravno. Opijala se, nerjetko pušila travu, upropaštavala se.
Jednog dana je nestala. Niko nije znao gdje je. Izbila je opća potraga za njom. U tu smo potragu bili uključeni i ja i neki moji prijatelji. Bili smo dosta blizu, ali nismo uspjeli. Ali sve se dobro završilo. Ona se vratila kući. Svi sretni, svi zadovoljni, osim jedne sitnice: trudna je.
Svi su joj počeli srat kako si je to mogla napravit, je li normalna, di joj je bila pamet i slično. Ali ja sam je danas vidio. Ona se promjenila. Prestala se opijat. Znatno je smanjila broj popušeni cigara. Počinje biti savjesna, ukratko promjenila se na bolje.
I ko onda može reći daje to šta je napravila loše. Samo onikoji je ne poznaju

- 19:09 - Komentari (28) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

moj mail

  • momo123@net.hr
    Za sve one koji nemaju pametnijeg posla ili me kojim čudom trebaju neka se jave:-)