život je kako kada

Opis bloga


Život je čudo nemjerljivo i zato se ponekad usudim zapisati sjećanja, misli, nadanja, želje, a sve to podariti svima koji su začarani čudima kao i ja. Uz poeziju često pišem priče koje su isključivo mašta tek sa malim detaljima stvarnog života. Fotografije koje stavljam na blog su moji uradci ako nije drukčije navedeno. Voljela bih da me najprije pitate ako želite što preuzeti.

A. Ž. K.

Ne
Uglavom ne komentiram komentar koji je ostavljen na moj post, niti se vraćam vidjeti da li je ostavljen komentar na moj kod drugih blogera. Zato, ako mi nešto želite reći ostaviti komentar na mom blogu, ako ne želite nije nikakav problem niti ako ne svratite.

Ako želiš nešto reći
demetra02@gmail.com

Početak
Blog je ponovo registriran 13.01.2013.

ljubav

18.11.2023., subota

18-11-2023.

ČOVJEK

Teško je pojmiti kako čovjek može ubiti drugog čovjeka, a stalno se ponavlja jer netko je poželio tuđu košulju, tuđi komadić zemlje i ubit će. Teško je pojmiti da niti jedna strahota ne ostane kao opomena već se ponavlja i ponavlja. Koliko smo još osjetljivi na ubijanje. Osudit ćemo na jedan tjedan, na mjesec – dva, a onda sve postaje kao nekakva dnevna rutina. Izvještaji, vijesti, zgražanje, pomaganje – kako tko i svi čekamo taj, "sutra je novi dan", još jedna godina mučnih sjećanja za mnoge, izlet još jedan u godini za druge, svijeća i sutra je novi dan pa – do iduće godine. Teško je pojmiti da čovjek ubije čovjeka. Svi se pitamo, potiho ili glasno, kada će opet jer znamo, osjećamo, hoće.
- 08:27 - Komentari (18) - Isprintaj - #