utorak, 14.06.2005.

Od danas - gradonačelnik Siska

Eto mene blogeri opet. Iscrpljujući dani iščekivanja konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća su konačno iza nas. Nije bilo lako niti u koaliciji raznih stranaka i različitih shvaćanja politike konstituirati optimalnu i dobru gradsku „vlast“, zadovoljiti stručne i moralne kriterije s jedne strane te političke ambicije stranaka i pojedinaca sa druge. No, na kraju sam zadovoljan ekipom koja tek treba postati tim. Čeka nas veliki posao i doista je važno da smo svi podjednako motivirani i podjednako spremni na rad.

Inače, sjednica je prošla vrlo OK i odrađena je u rekordnom roku. Na svu sreću izbjegli smo sudbinu nekih županija i gradova. Bez kupljenih, bez prebjega i bez nepotrebne gnjavaže. Kulturno, pristojno, politički korektno.

Sutra startamo i to radno. Čeka nas žurni posao na organizaciji proslave 22. lipnja koja će ove godine biti svečanija i uz nazočnost brojnih predstavnika političkog života, a nadam se i uz nazočnost preživjelih boraca Prvog partizanskog odreda.

Večeras radim na planiranju prvih poteza koje moramo odmah poduzeti. Vraški obiman i zahtjevan posao. Zato nemam puno vremena za blog. Pozdrav svima. Inače sam neki dan opet plovio Kupom i snimio neke fotke koje ukrašavaju ovaj blog. Sisak je baš lijep grad!Zar ne?

Davorko Vidović
14.06.2005. u 23:04

    << Arhiva >>