odmori dušu na pašnjacima Gospodinovim

srijeda, 30.04.2008.

problem deponija smeća

Počeli smo klasično, misionarski. To je dobro za početak, al obično mi brzo postane preslabo.

Onda sam je okrenuo na bok, pa se poslužio sleđa.

To mi je ovaj put bilo malo bezveze, iako nije uvijek tako. Zato sam joj rekao da legne na trbuh, a ja ću na nju, odozgora i odostraga. No, to se njoj nije dopalo. Preduboko mi je, veli.

A ništ, lijepo smo se namjestili ko peseki, i udri. Poza koja nikad ne zakaže, tak da je uvijek čuvamo za kraj, jer kad do nje dođemo, male su šanse da ćemo probat nešto drugo.

Oboje se pritom držimo rukama za uzglavlje. Dosta čvrstim su ga napravili, kad se još ni ne klima a dvoje odraslih ga drmusa već dosta vremena.

Radim ja tak neko vrijeme, taman se najljepše zagrijao, kad veli ona, jel može da ja radim a ti stojiš?
Dobro, rekoh. I tak je ona miješala, a ja samo stajao čvrsto. To volim jer onda mogu lijepo gledat.

I njoj je pasalo, svršila je za, kajjaznam, pol minute najviše, uz malu pomoć mojih prstića.

Iskoristio sam trenutak njene onemoćalosti i navukao prezervativ, da ne moram poslije o tome mislit. Pa ga brzo gurnuo natrag, dok se ne ohladi rofl

----------------------------------------------------------------------------

Zagrljeni na krevetu, napol spavamo. Dok malo dođem sebi slijedi pranje i spavanje.
I da, moram mačka van izbacit, da me opet ne probudi usred noći.

----------------------------------------------------------------------------

Prvi sam uletio u krevet, brži sam u pranju zubi jer za svoje škrbe ne trebam zubni konac.
Taman me san počeo hvatat, kad čujem prijekorno: "Danza!"
Ah, da, odmah mi je sinulo, opet sam zaboravio gumicu na stolu, a nismo sami u kući. Na brzinu sam sklonio dokazni materijal i brzo natrag u krevet, dok se ne razbudim.

----------------------------------------------------------------------------

Znate li da je prema američkoj sudskoj praksi muškarac dužan brinut o svojem sjemenu. Tj. ak se neka bez tvog znanja oplodi tvojom spermom, jer je nisi sklonio na vrijeme, može tražit uzdržavanje za dijete kojem si otac. I dobit će ga. Ne znam jel to i kod nas vrijedi. Za svaki slučaj, ne prepuštam nikom svoje upotrebljene prezervative.

Dok mi jednog dana neka ciganka s deponija ne bane na vrata i veli, ciganskim naglaskom: "eke, vidi malog, isti ti, ajd plat' mi alimentaciju" rofl

- 12:46 - Komentari (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.04.2008.

jeste li znali?

Jeste li znali da se može skočni zglob povrijedit vozeći bicikl? Ja nisam. Al evo, od sinoć znam nut
Ovih dana, osim što šepam, proučavam i filtere za vodu.

Naime, mislim da ima sasvim dovoljno dokaza da je ova ZG voda za k-r-c, i da je prilično nezdrava. Dobro, spas bi mogao biti u pijenju vina i pive, al vele da je i to nije previše zdravo. Prvi glas zujo
Uglavnom, puna je ta voda smeća jer zapravo cijelo ZG područje je toliko zagađeno da podzemna filtracija više jednostavno ne funkcionira. A naša vodoopskrba ju baš previše i ne čisti. Izvade pijesak, dodaju klor da maknu ešerihiju koli i to je to. A kamenac, arsen, mineralna ulja, herbicidi? Tako da sam odlučio povuć potez.

Za početak, pijem samo flaširanu vodu, vrlo je skupa. To je lukav trik koji će me financijski natjerat da kupim filter, koji bi se isplatio već u 1-2 godine, ovisno koji model uzmem.

Ima li neko od vas reverzno-osmotski filter za vodu? Čini mi se da je to prava stvar. Ali nikako da nadjem nekog ko ga ima pa da čujem jedno konkretno iskustvo. A iz propagandnih materijala teško je nešto smisleno saznat. Javim kad se odlučim.

Što se tiče koncertne sezone, HP u močvari su bili ok, skoro mi je i tamo zglob stradao, jer sam, budala, obuo cipele umjesto visokih čizama. Dobro, neće se ponoviti. TBF sam preskočio, premračne su mi njihove teme.
10.05. Let3, to je slijedeći cilj, a vjerujem da će se i noga oporavit do tad sretan

- 11:17 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.04.2008.

... herceg-bosno, srce ponosno ...

Nakon par sisačko-moslavačko-čazmanskih svadbo-krstitki, i par centralno-zagrebačkih (koje su BTW dozlaboga dosadne), došao je red i na slavonsko-hercegovačku.
Dobro, slavonci su bili u manjini, jebga, hercegovačka strana je u ovom slučaju bila puno plodnija. Svi po petero-sedmero braće/sestara, pa kad se to skupi.......

Odradio sam svoj ranije spominjani "prvi-ples" kao kumin "pratitelj" (koji šugavi naziv). Prošlo dobro, nije bilo nikakvih incidenata, nisam pao, stao joj na nogu, jedino su mi se malo noge plele prvih par koraka. Kad nismo imali generalnu probu. Ili da nije to zbog ona tri jegera na prazan želudac, hehe? Malo je pizdila zbog te nespretnosti, trebalo mi je par sekundi da se saberem, i onda je sve išlo ok.

Zdravomariju prije jela je povela baka od 98, iako ne izgleda da ima više od 88. Poslije je gospođa malo prilegla u predvorju, ipak je to bila duga večer za nju. Al u 5 ujutro je opet bila ko nova.

Poslije jela smo još malo plesali, opet mi se kuma žalila na korak, koji je bio sasvim ok, al takva je ona. Uvijek ima nešto za prigovorit. Dok joj nisam reko da ak nastavi prigovarat da ne bumo više plesali. Tu se skulirala i nije bilo nekih problema. A nismo baš ni plesali više. Nabavio sam drugu partnericu koja se niš nije bunila. Veli ona meni: joj, ne mrem te pratit, ti samo pleši svoje a ja ću svoje. i tako i bi. I nije bilo nikakvih problema rofl

Kako je noć odmicala bend je lagano prešao na škoru i thomsona, što je naravno izazvalo vrlo pozitivne reakcije među 50+ hercegovačkom rodbinom. Djeca su se povukla sa podija, a ujaci, tetke, stričevi i ostalo se lagano uhvatilo u neko polu-kolo. I udri!

Lijepa li si, geni kameni, par nekih meni nepoznatih.... i za kraj opet "lijepa li si". Bogami nekolicina ju je otpjevala na koljenima, sa visoko dignutim rukama.

I dok si okom trepno, eto i fajronta. Srećom, GWB je policiju iscrpio, pa ih nije bilo po cestama, tak da smo sretno stigli doma. A nedjelju proveo spavajući uz neki polu-mamurluk.

Nadam se skorim krstitkama u istom sastavu party

- 09:30 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Travanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (4)
Srpanj 2008 (4)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (9)
Rujan 2007 (7)
Kolovoz 2007 (5)
Srpanj 2007 (4)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (10)
Veljača 2007 (8)
Siječanj 2007 (5)
Prosinac 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pazi citata:

  • Kapetan, englez, na brodu koji tone, šalje radio poziv u pomoć: "SOS, we are sinking!!!"
    Kapetan, švabo, na brodu u blizini, čuje poruku i odgovara: "What are you sinking about?"
    (najbolje od svega:
    ispričaš ovaj vic pravom Nijemcu, i on ga razumije rofl)

koji je najbolji ?

  • svaki dan u tjednu !

  • Hitni slučajevi: ICQ 444431495

    Muzičke i ine želje:
    dan(točka)za(točka)metak
    @
    mail(točka)com