Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

jeste li znali?

Jeste li znali da se može skočni zglob povrijedit vozeći bicikl? Ja nisam. Al evo, od sinoć znam nut
Ovih dana, osim što šepam, proučavam i filtere za vodu.

Naime, mislim da ima sasvim dovoljno dokaza da je ova ZG voda za k-r-c, i da je prilično nezdrava. Dobro, spas bi mogao biti u pijenju vina i pive, al vele da je i to nije previše zdravo. Prvi glas zujo
Uglavnom, puna je ta voda smeća jer zapravo cijelo ZG područje je toliko zagađeno da podzemna filtracija više jednostavno ne funkcionira. A naša vodoopskrba ju baš previše i ne čisti. Izvade pijesak, dodaju klor da maknu ešerihiju koli i to je to. A kamenac, arsen, mineralna ulja, herbicidi? Tako da sam odlučio povuć potez.

Za početak, pijem samo flaširanu vodu, vrlo je skupa. To je lukav trik koji će me financijski natjerat da kupim filter, koji bi se isplatio već u 1-2 godine, ovisno koji model uzmem.

Ima li neko od vas reverzno-osmotski filter za vodu? Čini mi se da je to prava stvar. Ali nikako da nadjem nekog ko ga ima pa da čujem jedno konkretno iskustvo. A iz propagandnih materijala teško je nešto smisleno saznat. Javim kad se odlučim.

Što se tiče koncertne sezone, HP u močvari su bili ok, skoro mi je i tamo zglob stradao, jer sam, budala, obuo cipele umjesto visokih čizama. Dobro, neće se ponoviti. TBF sam preskočio, premračne su mi njihove teme.
10.05. Let3, to je slijedeći cilj, a vjerujem da će se i noga oporavit do tad sretan



Post je objavljen 28.04.2008. u 11:17 sati.