Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

... herceg-bosno, srce ponosno ...

Nakon par sisačko-moslavačko-čazmanskih svadbo-krstitki, i par centralno-zagrebačkih (koje su BTW dozlaboga dosadne), došao je red i na slavonsko-hercegovačku.
Dobro, slavonci su bili u manjini, jebga, hercegovačka strana je u ovom slučaju bila puno plodnija. Svi po petero-sedmero braće/sestara, pa kad se to skupi.......

Odradio sam svoj ranije spominjani "prvi-ples" kao kumin "pratitelj" (koji šugavi naziv). Prošlo dobro, nije bilo nikakvih incidenata, nisam pao, stao joj na nogu, jedino su mi se malo noge plele prvih par koraka. Kad nismo imali generalnu probu. Ili da nije to zbog ona tri jegera na prazan želudac, hehe? Malo je pizdila zbog te nespretnosti, trebalo mi je par sekundi da se saberem, i onda je sve išlo ok.

Zdravomariju prije jela je povela baka od 98, iako ne izgleda da ima više od 88. Poslije je gospođa malo prilegla u predvorju, ipak je to bila duga večer za nju. Al u 5 ujutro je opet bila ko nova.

Poslije jela smo još malo plesali, opet mi se kuma žalila na korak, koji je bio sasvim ok, al takva je ona. Uvijek ima nešto za prigovorit. Dok joj nisam reko da ak nastavi prigovarat da ne bumo više plesali. Tu se skulirala i nije bilo nekih problema. A nismo baš ni plesali više. Nabavio sam drugu partnericu koja se niš nije bunila. Veli ona meni: joj, ne mrem te pratit, ti samo pleši svoje a ja ću svoje. i tako i bi. I nije bilo nikakvih problema rofl

Kako je noć odmicala bend je lagano prešao na škoru i thomsona, što je naravno izazvalo vrlo pozitivne reakcije među 50+ hercegovačkom rodbinom. Djeca su se povukla sa podija, a ujaci, tetke, stričevi i ostalo se lagano uhvatilo u neko polu-kolo. I udri!

Lijepa li si, geni kameni, par nekih meni nepoznatih.... i za kraj opet "lijepa li si". Bogami nekolicina ju je otpjevala na koljenima, sa visoko dignutim rukama.

I dok si okom trepno, eto i fajronta. Srećom, GWB je policiju iscrpio, pa ih nije bilo po cestama, tak da smo sretno stigli doma. A nedjelju proveo spavajući uz neki polu-mamurluk.

Nadam se skorim krstitkama u istom sastavu party


Post je objavljen 07.04.2008. u 09:30 sati.