15

srijeda

svibanj

2013

VREMENA JE SVE MANJE?

Prilikom jedne meditacije u „Društvu prijatelja Brune Groninga“, velika Brunina slika koja se nalazila u prostoriji iznenada je pred mojim očima oživjela na energetskoj razini na način da sam umjesto Bruninog lica vidio Isusa Krista koji mi je poručio: “ Bog je stvaran i shvatite to ozbiljno!“. Ta jedna jedina rečenica bila je poput naredbe, a snaga i ozbiljnost koja stajala iza nje postala je predmet mojeg višegodišnjeg promišljanja. Kao da je Krist time rekao- Probudite se, ostavite se svojih snova i iluzije kojom ste obavijeni. Vremena je sve manje, a vi još uvijek spavate. Spoznajte tko ste, odrecite se patnje i samonametnutih vam okova. Probudite se!

Dijete, koje se ujutro ogluši na nježni roditeljski poziv da ustane iz kreveta kako bi se spremilo za školu, možda će trebati i prodrmati iz sna, zar ne?
Ovu poruku shvatio sam upravo na taj način, a sve to ukazuje na nužnost i hitnost koja ima valjane razloge. Direktiva je jasna - vrijeme je da se probudimo. Ovdje je riječ o buđenju iz okova uma, o buđenju srca i suosjećanja, o razvoju senzibiliteta za više duhovne istine.

Ova vizija Krista i svojevrsni ultimatum koji je postavio poklapa mi se s pričama i teorijama o 2012. godini. Prema nekima se tada trebao dogoditi veliki skok u svijesti čovječanstva, a intenzivan period koji je tome prethodio, a koji se i trenutno događa su „porođajne muke“, ugođavanje frekvencije Zemlje s tom novom duhovnom vibracijom. Kako stvari stoje, taj skok nam je sudbinski zapisan, a o njemu su govorile i drevne Maye nazivajući ga „krajem vremena“, ne u smislu konačnog uništenja ljudske rase već ulaska u jednu sasvim drugu dimenziju postojanja.

Sve u svemu, ovo je vrlo zanimljiv period u kojem živimo i mislim da nitko od nas nije složio sve komadiće slike o tome što se uistinu događa.
Turbulencije koje prolazimo mogu nas i te kako uzdrmati, a zbog straha možemo izgubiti širu perspektivu. A tada se trebamo sjetiti da je Bog stvaran i brzo se vratiti na put mira i ispravnosti.

P.S. Za Brunu Groninga neki vjeruju da je bio reinkarnacija jednog od Kristovih učenika. Bio je to veliki čovjek koji je poslijeratnoj Njemačkoj vratio nadu u život. Bio je iscjelitelj visokog ranga, liječio je paralizirane ljude i širio duhovnu poruku jezikom tog vremena. Moje je srce uz tog skromnog čovjeka, tim više jer su ga uporno sprečavali u njegovom iscjeliteljskom radu. Pošto se nije dao nagovoriti da naplaćuje svoj rad i time puni džepove "suradnika", ovi su se brzo okrenuli od njega, lažno ga optuživali za nadriliječništvo i povlačili po sudovima.
Bruno je bio beskompromisan, nije nasjedao na izazove materijalizma i žrtvovao je mogućnost velikog bogaćenja radi istine.

<< Arhiva >>