Mlade nade

ponedjeljak, 31.05.2010.

NK Slavonac Tenja - NK Vitez *92 Antunovac 2:0 (0:0)

Prve fotke s tekme:

Foto by B.Mr.

Fotkice su samo mali tragovi mojih putešestvija po športskim terenima širom Slavonije i Baranje.

Photobucket Foto by B.Mr.

Daltoni'os thumbup

31.05.2010. u 10:35 • 0 KomentaraPrint#

subota, 29.05.2010.

Nesvakidašnja športsko-politička priredba u gradu pokraj rijeke Drave


Foto by B.Mr.

Okupiti sve političke stranke iliti opcije na jednom mjestu,a da sve protekne u najboljem redu,zasigurno je nemoguća misija, pomisliti će mnogi. DA,mnogi,ali ne i ekipa iz HSP Osijek,koja je usprkos svim problemima i kratkom vremenskom periodu poradi organizacije, u potpunosti ispunila visoko postavljeni cilj koji je odrađen bez pogreške. Zasluge idu na račun organizacijskom odboru na čelu s Draženom Despotom,a svoj nemali obol dali su Ivan Pivac, ,Alen Gelo,Robert Šafar i možebitna najbitnija karika Tihomir Borbaš. Primjer za pohvalu gdje u današnje vrijeme pretežito svi "mrče" jedni na druge. Šport je očito jedinstven način za prevladavanje takvog stanja ,a potvrda za tu tezu je održani 1.malonogometni turnir "Memorijal dr.Ante Starčević". SDP iz opravdanih razloga nije mogao nazočiti turniru. Sudeći po sastavu natjecateljskih ekipa najozbiljnije su svoj zadatak shvatili momci iz Nove osječke priče, koji su uspjeli skupiti pod svoje skute provjerene prvoligaške i drugoligaške futsal igrače. Takva pozitivna športska ambicija naposljetku im je donijela prvo mjesto na turniru. Uglavnom, teže od očekivanog, izborena je vrlo važna završna pobjeda. Drugi su bili malonogometaši iz kvarta Industrijska četvrt koji su svojom mladošću,zalaganjem,a napose korektnim odnosom pokupili sve pohvale nazočnih kibicera. A,bogme takovih je bio popriličan broj. Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa HDSSB koja je u zanimljivoj tekmi svladala ekipu HDZ-a konačnim rezultatom 3:1. Zanimljivi likovi na turniru bili su predstavnici HSP Gornji grad koji su svojom korpulentnošću i športskim znanjem plijenili pozornost športske javnosti, posebice nazočnog ljepšeg spola na priredbi. Inače,sama manifestacija bila je podijeljena u dva djela. Prvi dio pripao je jutarnjim kvalifikacijskim susretima podružnica HSP gdje su svoje mjesto pod suncem za drugi krug tražile ekipe Gornji grad,Industrijska četvrt,Brijest i Tenje . Tu su pak sudjelovale ekipe : HDZ,HDSSB,HSS,HNS i NOVA OSJEČKA PRIČA uz HSP IND.ČETVRT i HSP GORNJI GRAD,koje su međusobnim razigravanjem došli do završnog pobjednika. Turnir je otvorio i na kraju podijelio ZAHVALNICE I POKALE predsjednik HSP-a Danijel Srb.
Tekst : Daltoni'os


Foto by B.Mr.

29.05.2010. u 05:55 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 27.05.2010.

Zanimljivo kolo poradi popune 1.HMNL

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr.

Devet ogromnih bodova još uvijek je u "igri" poradi kvalifikacijske lutrije za popunu 1.HMNL. MNK Murter teoretski u ovom trenu potrebuje minimalno još tri (3)boda kako bi osigurao jedno od prva dva mjesta koja vode u više futsal sfere. Prva prepreka k ostvarenju tog cilja zove se MNK Albona iz Labina. Uvjerljiva ostvarena pobjeda u proteklom kolu podigla je samopouzdanje malonogometaša iz Istarske županije. Stoga,odlazak u Murter neće biti rekreativnog tipa, već će ponuditi grčevitu borbu poradi osvajanja bodova koji život znače.Posebice je naglašena revanš želja Labinjana, zbog neugodnog domaćeg poraza u 1.kolu spram igrača Murtera. Sjećate se ! 6:13 za Murter. DA,bit će to prava tekma. Idemo dalje. MNK Zagreb Zapad tražiti će svoju priliku u srazu s domaćom ekipom MNK Areca,kako bi došli do prvih gostujućih bodova. Da li će to biti lagano gostovanje kod fenjeraša kvalifikacijskog ciklusa?! MNK Areca čvrsto drži začelje kolone i bodovi su prijeko potrebiti. Svakako će biti zanimljiva tekma gdje su gosti ipak lagani favoriti. Športski pozdrav!
Tekst : Daltoni'os thumbup

27.05.2010. u 16:03 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 26.05.2010.


26.05.2010. u 15:42 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 23.05.2010.

1.malonogometni turnir "Memorijal dr.Ante Starčević"

Photobucket Foto by Veni

thumbup EKIPA INDUSTRIJSKA ČETVRT

Foto by B.Mr. Foto by B.Mr.

hrvatska

Photobucket Foto by Veni

wink

Photobucket Foto by Veni

23.05.2010. u 15:43 • 0 KomentaraPrint#

petak, 21.05.2010.

Osječani će dugo pamtiti ovu generaciju maturanata, rođenih ratne 1991.


Foto by B.Mr.

Osječani će dugo pamtiti ovu generaciju maturanata, rođenih ratne 1991. Predstavnici tih razreda simbolično su posadili 91 sadnicu slavonskog hrasta. 'Ovo će nam biti kao neka uspomena, malo bolja uspomena osim naših ocjena. Kad prođemo tu s našim unucima pa pogledamo i kažemo im evo, ovo smo drvo mi zasadili', rekao nam je maturant Pavel Baričnjak. Želja im je da i iduće generacije nastave ovu praksu, svaki maturant bi imao svoje drvo, a Osijek novu šumu.

thumbup

21.05.2010. u 17:13 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 20.05.2010.

Tko će izboriti plasman u 1.HMNL


Photobucket Foto by B.Mr.

Bez obzira na tekmu kola kvalifikacijske runde za popunu 1.HMNL u kojoj se sastaju MNK Murter - MNK Zagreb Zapad, veća pozornost futsal kibicera možebitno je okrenuta ka srazu MNK Albona - MNK Areca. Dvije ekipe koje u dosadašnjem djelu još uvijek nisu osjetili slast osvajanja ponekog bodića. Posebice ,ako se uzme u obzir da je bilo prilike,ali poradi spleta raznoraznih okolnosti športski suparnici odnosili su im (ne)zasluženo bodove. Pobjeda u ovom kolu nudi jednoj od te dvije ekipe priključak tabličnom vrhu,neriješeno pruža status quo,a poraz je vjerojatna rezultatska svršena priča u kvalifikacijskom ciklusu. S druge strane futsal ekipama Murtera i Zagreba pobjeda donosi realni doticaj s trijumfom u kvalifikacijama,neriješeno je poziciona neutralnost,dok je poraz samo bolna činjenica. Stoga,pred nama je kolo koje će pružiti pregršt športskog adrenalina i atraktivnih utakmica. Športski pozdrav !
Tekst : Daltoni'os thumbup

20.05.2010. u 19:07 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 18.05.2010.

MNK Zagreb Zapad - MNK Areca

eek

U kvalifikacijskoj utakmici za ulazak u prvu malonogometnu ligu Zagreb Zapad je pobijedio osječku Arecu rezultatom 8:4. Zanimljivu tekmu pratile su i kamere emisije Sport nedjeljom. Pogledajte kako se igra mali nogomet!



eek

18.05.2010. u 07:30 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 17.05.2010.

Futsal : MNK Areca - MNK Murter 4:7 (3:1)


Foto by B.Mr.

Odmah na početku ovog teksta treba istaknuti da je odigrano 2.kolo kvalifikacija za popunu 1.HMNL proteklo bez posebnih iznenađenja. Domaća pobjeda Zagreb Zapad spram Albone (7:6),te ostvarena gostujuća MNK Murter spram MNK Areca (4:7) (ne)očekivani su rezultati postignuti na kraju tih susreta. Do druge pobjede,s nove gostujuće tekme, stigla je ekipa Murtera ovog puta preko Arece. Tako će Areca,poslije dva poraza,tek u nastavku kvalifikacija doći u priliku da izbori povoljniju završnicu. Angažiranom i efikasnom igrom u prvom djelu tekme domaći futsal igrači nisu se obrukali. Rezultatsko vodstvo 3:1 u tom djelu utakmice jasno oslikava stanje na terenu. Murter je,međutim,odigrao slabije nego što se očekivalo. Očigledno gostujući igrači nisu očekivali tako motiviranog i angažiranog športskog suparnika. Dobrano ispunjene tribine športske dvorane Zrinjevac u Osijeku siguran su pokazatelj da ljudi vole doći pogledati mali nogoš. Kad Vam se još poklopi dolazak na megdan glavnog pretendenta poradi ulaska u više futsal sfere,kao što je to ekipa Murtera, onda Vam ne gine dobra posjećenost. Na Vama je da športskom borbom na parketu opravdate stečeno povjerenje. I to se upravo dogodilo. Izgubi,ali ostavi srce na terenu. Stara dobra misao koja ima svoju športsku podlogu u igračima Arece. Olako je ispušteno ugodno uvodno vodstvo (3:0) spram gostujućeg sastava. Pobjeda MNK Murter od 4:7 (3:1) je visoka,ali zaslužena,možda je čak mogla biti i uvjerljivija,premda je i domaći sastav u finišu utakmice propustio priliku da postigne bar još pogodak ili dva i ublaži poraz. Dva poraza u nizu,protiv Zagreb Zapad i najnoviji spram Murtera zacementirali su MNK Areca na "fenjer" mjestu kvalifikacija za 1.HMNL. S druge strane malonogometaši Murtera skupa s ekipom iz Zagreba uvjerljivo drže tablični vrh. Izvjesno je da bi ta dva kluba mogla ostvariti plasman u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu. Mada puno je još bodova u opticaju do kraja,pa stoga treba biti oprezan u prognozama. Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os thumbup

17.05.2010. u 12:12 • 0 KomentaraPrint#

petak, 14.05.2010.

Pomozite djeci VIDEO: Kako najbolje potrošiti šest kuna?


Tea, Andrea, Maja, Željko, Ante...svako od ovih imena krije priču o kojoj ne razmišljamo svakog dana: oni su osobe s Down sindromom, osobe s težnjama za izražavanjem i druženjem, osobe koje svojom dobrotom višestruko vraćaju dobro koje im se učini.

Photobucket Foto by Veni

O čemu je riječ? Od 22. travnja do 22. lipnja građani Hrvatske imaju priliku pomoći plemenitoj akciji: prikupljanju novca za Udrugu za sindrom Down Zagreba. Sa samo jednim pozivom na broj 060 9200, u iznosu od 6,15 kuna, pomoći ćete opstanku Udruge koja u svojim prostorima brine za osobe sa Down sindromom, za koje u sustavu više 'nema mjesta'. Naime, riječ je o djeci koja su završila obavezno osnovnoškolsko obrazovanje, budući da im sustav do 21. godine omogućava da ostanu u ustanovama s prilagođenim programima za djecu s posebnim potrebama. Međutim, nakon 21. godine osobe s Down sindromom nemaju gdje boraviti, zbog čega se upravo organiziraju radionice. Jedna takva postoji i u zagrebačkom Folnegovićevom naselju, i pruža osobama s Down sindromom mjesto za druženje, pa i kreativno izražavanje. Primjerice, upravo je jednoj članici njihove radionice nedavno objavljena i knjiga poezije! Skromni prostor unatoč problemima i tužnim pričama koje bi mogao ispričati svaki od polaznika radionice ili njihovih obitelji odiše radošću i mirom: na policama su izloženi radovi koji se prigodno prodaju na štandovima za pokrivanje troškova prostora, svira muzika, katkad se pleše, ili se pak igra stolni tenis. Vlada samo dobra volja, poštuju se tuđe navike i posebnosti, a petak je, nasuprot navikama zaposlenih, najtužniji dan u tjednu.



Udruga inače postoji od 1999. godine, a prostor u Folnegovićevom naselju dobili su od Grada Zagreba prije tri i pol godine. Prije toga, roditelji su se sastajali doslovno po kafićima, i tamo razmjenjivali savjete i iskustva. Sada u Udruzi nastoje proširiti provedbu logopedskih i edukacijsko – rehabilitacijskih programa, pa je u suradnji s Iskonom i Nogometnom akademijom Marić pokrenuta spomenuta humanitarna akcija. Novac će biti potrošen na 120 članova Udruge, ali i na pokrivanje osnovnih troškova udruge. Naime, valja napomenuti da u Udruzi formalno radi tek jedna osoba, koju inače plaća Centar za rehabilitaciju Zagreb, dok je ostali rad volonterski: roditelji sami donose potrepštine, poput papirnatih ručnika, ili pak materijala za različite umjetničke predmete koje polaznici radionice izrađuju. "Treba nam potpora i podrška, i sama podrška će nam dobro doći, ali novac će biti dobro iskorišten na svu našu djecu, imamo 120 članova i svi imaju svoje posebne potrebe", skromno kažu u Udruzi. Dakle, svi koji žele pomoći i danas pametno potrošiti sitnicu od 5 kuna (plus PDV) mogu nazvati broj 060 9200. Budite sigurni da će novac otići u prave ruke. M.P.

14.05.2010. u 11:11 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 11.05.2010.

Kadeti MNK Bonita i MNK Skripta V.B.K. na završnici prvenstva Lijepe naše


Photobucket Foto by B.Mr.

Da u pojedinim športskim sredinama znaju pravilno valorizirati postignuti uspjeh športskih kolektiva, ponajbolji bi primjer za tu tvrdnju bio gradonačelnik Požege koji je primio vodstvo i malonogometaše kadetske vrste MNK Bonita. Tom prilikom još jednom je potvrđena ispravna gradska podrška (makar to bila i minimalna novčana sredstva,nap.a.) športskim sredinama koje to napose uspješno vračaju kroz zapažene postignute rezultate svog truda i rada. Prošlogodišnje ulazno,ovogodišnje izlazno godište kadeta i nadalje ostaje neprikosnoveno u svom rangu,pa i malčice šire,ako treba i duže. Nije poanta u količini dobivenog novca,već je puno bitnija gesta dobre volje, prvenstveno ljudi koji su zaduženi za boljitak športskih sredina iliti kolektiva. Gesta za svaku pohvalu. Kadeti MNK Bonita ne samo da su se uspješno plasirati među osam najboljih ekipa na razini Lijepe naše, već su u ulozi koja im omogućava da brane naslov viceprvaka države na završnici natjecanja. Biti će zanimljiva borba poradi završnog prestiža osam najboljih kadetskih športskih kolektiva. Neka pobijedi bolji, osobno drukam za MNK Bonita. Mala privatizacija medijskog prostora,ali što će te, kada su igrači iz Požege prava škvadra. Drugi kadetski tim koji se plasirao na završnicu iz regije "istok" je MNK Skripta V.B.K. Osijek. Puno uspjeha svim ekipama na završnici uz želju da sve protekne u fer, korektnom i športskom ozračju.

Športski pozdrav !
Tekst : Daltoni'os thumbup

11.05.2010. u 07:58 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 09.05.2010.

Ekskluzivno : 1.HNLŽ za mladež (djevojke do 16 godina ) ŽNK Osijek spram ŽNK Viktorija

Foto by B.Mr.

Daltoni'os thumbup

09.05.2010. u 16:04 • 0 KomentaraPrint#

subota, 08.05.2010.

Tko će proći žrvanj kvalifikacija ?!


Foto : B.Mr. Foto by B.Mr.

Tko će profitirati nakon kvalifikacijske futsal lutrije gdje je u ponudi BINGO u obliku ulaska ekipa u 1.HMNL. Četiri ekipe u borbi za osvajanje jackpota. Eh,kako sam počeo,moglo bi se zaključiti da mi je sponzor Hrvatska lutrija iliti srodne organizacije u Hrvata. DA,bilo bi puno lakše funkcionirati. Tko zna,u današnje vrijeme sve je moguće,pa stoga ne postoji niti jedan valjani razlog da se to,na kraju balade,i ne obistini. Živi bili pa vidjeli. Vjerojatna,ako ne i slična logika prevladava i u razmišljanjima malonogometaša Murtera s juga, Albone sa zapada,sa sjevera Zagreb Zapad i s istoka Arece. Želje su jedno,a stvarnost je nešto posve drugo. MNK Zagreb Zapad osvojio je 2.HMNL-Sjever s istim bodovnim saldom,ali postignutim pogotkom više u međusobnom omjeru, spram drugoplasirane ekipe MNK Siscia iz Siska. Treće plasirana momčad OVB Allfinanz ostala je kratka dva boda. Furiozni prvi dio sezone za Zagreb Zapad,koji su završili s maksimalnim brojem bodova na svom kontu,na koncu su zasluženo slavili spram svoje konkurencije. MNK Murter i MNK Porto Tolero vodili su mrtvu trku sve do samog kraja 2.HMNL Jug. Naposljetku,slavlje za futsal igrače Murtera s minimalnom bodovnom prednošću spram pratnje. Sve dosadašnje športske naznake ukazuju na neospornu činjenicu kako je MNK Murter ozbiljan pretendent za ulazak u 1.HMNL. Da li će se to i ostvariti,bumo popratili. Sretno. MNK Albona je prvak 2.HMNL Zapad u sezoni 2009/2010. Da su športske ambicije vodstva i igrača kluba postavljeni na pijedestal,kazuju nam i zadnja pojačanja koja su "sletjela" u klub iz Labina. Sanel Bojkić iz MNK Potpićan 98 A.B.S, te doskorašnji član Plavaca, ponajbolji vižljasti golgeter 2.HMNL Zapad,Dalibor Vokić. Da li su to i jedina pojačanja poradi kvalifikacija za popunu Prve hrvatske malonogometne lige u ovom trenu,doznati ćemo vrlo brzo. Stoga,pažljivo osluškujemo događanja u MNK Albona iz Labina. Albona je u konačnici bila uspješnija spram svog športskog suparnika MNK Otočac. Sigurno je da Labinština zaslužuje dva futsal prvoligaša. Potpićan je prvi,hoće li Albona biti drugi,čut će se. Najmlađi klupski pretendent za 1.HMNL dolazi nam iz Osijeka. MNK Areca prvak 2.HMNL Istok, možebitno je najveća nepoznanica poradi nadolazećih kvalifikacijskih susreta. Mlada,poletna ekipa nastojati će adekvatno prezentirati svoje futsal znanje spram svojih športskih suparnika. 2.HMNL "istok" u ovosezonskom izdanju ponudila je žestoku borbu tri kandidata poradi završnog slavodobitnika. U završnici Areca je trijumfirala spram dvije ekipe iz Vukovarsko-srijemske županije. MNK Vinkovci na drugom,te MNK Ivankovo na trećem mjestu imati će priliku dogodine pokušati slaviti. U svakom slučaju očekuju nas zanimljive kvalifikacijske tekme za pokušaj proboja u više futsal sfere. Sretno svima.

Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os thumbup

08.05.2010. u 08:00 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 03.05.2010.

2. HMNL - DOIGRAVANJE 2009/2010.


HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ 2. HMNL - DOIGRAVANJE 2009/2010.

Odluke povjerenika za natjecanje : 1. Raspored odigravanja utakmica prvog kola: petak 7. svibanj 2010. 19:00 Labin, SŠ "Mate Blažina"

MNK Albona - MNK Murter

petak 7. svibanj 2010. 19:00 Zagreb, dvorana Sutinska vrela

MNK Zagreb zapad - MNK Areca Osijek

Povjerenik: Alen Paliska

Foto : B.Mr. Foto by B.Mr.

KALENDAR NATJECANJA 1. kolo: 7.-9. svibnja 2010.

MNK Zagreb zapad - MNK Areca

MNK Albona - MNK Murter

2. kolo: 14.-16. svibnja 2010.

MNK Areca - MNK Murter

MNK Zagreb zapad - MNK Albona

3. kolo: 21.-23. svibnja 2010.

MNK Albona - MNK Areca

MNK Murter - MNK Zagreb zapad

4. kolo: 28.-30. svibnja 2010.

MNK Areca - MNK Zagreb zapad

MNK Murter - MNK Albona

5. kolo: 04.-06. lipnja 2010. početak utakmica isti dan u isto vrijeme

MNK Murter - MNK Areca

MNK Albona - MNK Zagreb zapad

6. kolo 11.-13. lipnja 2010. početak utakmica isti dan u isto vrijeme

MNK Areca - MNK Albona

MNK Zagreb zapad - MNK Murter

Foto : B.Mr. Foto by B.Mr.

Daltoni'os thumbup

03.05.2010. u 18:43 • 0 KomentaraPrint#

subota, 01.05.2010.

Praznik rada


Međunarodni praznik rada obilježava se kao spomen na velike radničke demonstracije održane u Chicagu dana 1. svibnja 1886. godine, kada je u sukobima s policijom poginulo više od dvije stotine radnika, a osmero je radnika osuđeno na smrt.

Demonstracije su održane radi zahtjeva radnika za osamsatnim radnim vremenom.

1. svibnja se kao međunarodni praznik rada obilježava od 1889. godine, a u Hrvatskoj je prvi put obilježen 1890. godine u Maksimiru.

U 20. je stoljeću se datum s vremenom etablirao kao anarhistički i socijalistički blagdan, te je baš u tim krugovima poznat i kao Međunarodni dan radnika, odnosno Praznik rada. U ovom je obliku prvi svibnja postao međunarodno slavlje socijalnih i ekonomskih uspjeha radničke klase i sindikalnog pokreta.

Photobucket Foto : B.Mr.

01.05.2010. u 06:25 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2010 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (27)
Rujan 2011 (27)
Kolovoz 2011 (24)
Srpanj 2011 (10)
Lipanj 2011 (22)
Svibanj 2011 (15)
Travanj 2011 (24)
Ožujak 2011 (27)
Veljača 2011 (20)
Siječanj 2011 (18)
Prosinac 2010 (17)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (17)
Rujan 2010 (13)
Kolovoz 2010 (11)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (19)
Svibanj 2010 (15)
Travanj 2010 (11)
Ožujak 2010 (7)
Veljača 2010 (6)
Siječanj 2010 (31)
Prosinac 2009 (31)
Studeni 2009 (32)
Listopad 2009 (38)
Rujan 2009 (28)
Kolovoz 2009 (16)
Srpanj 2009 (14)
Lipanj 2009 (23)
Svibanj 2009 (18)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (15)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji i slike objavljeni na ovim stranicama zaštićeni su copyrightom. Zabranjeno je uzimanje i korištenje sadržaja bez prethodne dozvole autora.




Svaštara o nogometu!

Novo : http://daltoni-osbloghr.blogspot.com/



Osijek, Croatia Weather Forecast





daltoni@net.hr

Foto Daltoni




Sign by Danasoft - Get Your Free Sign






Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis



Free Counter
Free Counter

thumbuphrvatska Customized Soccer Jersey - ImageChef.com


height="38" width="41" id="EXim" alt="eXTReMe Tracker" />





Myspace Smileys






hrvatska thumbup

Geo Visitors Map





CASINOSWISS, CASINO, Football manager 2010, English Harbour Casino, KENO



free counters
Free counters