Mlade nade

petak, 30.04.2010.

MNK Areca iščekuje uspješan kvalifikacijski ciklus


Foto : B.Mr. Foto : B.Mr.

Nema nikakve dileme da Osijek ima ponajbolje malonogometne navijače. Stoga,nije iznenađenje velika športska zainteresiranost poradi MNK Areca iz Osijeka, kluba koji u svojoj prvoj godišnjici postojanja ima priliku postići pun pogodak;plasman u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu. Ravnopravno se boriti s najboljim futsal ekipama iz Lijepe naše (ne)dosanjani je san športskih entuzijasta iz grada pokraj rijeke Drave. Kako bi se to i ostvarilo potrebito je proći kroz kvalifikacijski ciklus. Prvaci četiri regije ravnopravno su sudjelovali u današnjem održanom ždrijebu u Zagrebu gdje su određeni parovi. Murter s juga,Albona sa zapada,sa sjevera Zagreb Zapad i s istoka Areca. Igra se dvokružnim bod sustavom (3 + 3 = 6) za plasman u 1.HMNL,s tim da dva prvoplasirana ulaze u 1.HMNL. Raspored utakmica odredio se ždrijebom natjecateljskih brojeva uz primjenu Bergerove tablice. U prvom kolu sastaju se ; Zagreb Zapad - Areca, te Albona - Murter. Aktualni prvak 2.HMNL "istok",osječka Areca,neće imati ni najmanje lak zadatak u borbi za hijerarhijski napredak. No ovo su kvalifikacije za popunu 1.HMNL i nema tu slabih protivnika. Treba biti oprezan u prognozama i očekivanjima,veli nam predsjednik kluba Dražen Živković. Neće biti lako,ali dati ćemo sve od sebe kako bi se na kraju radovali skupa s osječkim ljubiteljima futsala. Velika je čast i obveza,zastupati športske boje grada Osijeka ,riječi su agilnog predsjednika. I to je istina. Stoga,možemo samo očekivati pregršt kvalitetnih malonogometnih utakmica. Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os

30.04.2010. u 06:51 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 29.04.2010.

MNK Areca iz Osijeka prvak 2.HMNL - Istok


Photobucket Foto : B.Mr.

MNK Areca zasluženo osvaja prvenstvo 2.HMNL - Istok. Osječani su dominirali tokom cijelog meča u srazu s pristiglim igračima iz Valpova,te zasluženo pobijedili,uz prikazanu odličnu formu za predstojeće završne kvalifikacijske tekme,poradi pokušaja proboja u 1.HMNL. Izgledala je nemoguća misija,tako je i zvučalo,a na kraju veliki trijumf za futsal igrače iz grada pokraj rijeke Drave. Prekrasna atmosfera u dvorani Zrinjevac ( preko 50-ak posjetitelja),uz odličnu igru oba takmaca. Sve čestitke od portala mali nogomet.info,upravi,stručnom stožeru,igračima Arece poradi osvajanja titule. Sama tekma bila je revijalnog karaktera jer su malonogometašima iz Valpova istekli liječnički pregledi,pa je stoga sve poprimilo revijalni karakter. U dogovoru oba kluba odigrana je prava futsal utakmica u kojoj su mogli uživati nazočni posjetitelji u dvorani Zrinjevac.

Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os thumbup

29.04.2010. u 06:24 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 22.04.2010.

Bonita i Mala mljekara režiraju rasplet 2.HMNL-Istok

Photobucket Foto : B.Mr.

MNK Bonita iz Požege odlučuje o prvaku 2.HMNL Istok. DA,fenjeraš lige mogao bi pridonijeti svojom igrom konačnoj odluci o prvaku. Koliko god se to činilo čudno, posve je realno i legitimno očekivati da će igrači iz Požege nastojati spram vinkovačke družine polučiti športski uspjeh kako bi se,na koncu konca, pobjedom oprostili od svojih pristaša. Sve je tu moguće. Prvenstveno će se vidjeti koliko se žarko žele malonogometaši Vinkovaca približiti osvajanju prvenstva. Daljnja borba kroz kvalifikacije za popunu 1.HMNL primamljiv je ulog za gostujući sastav. Igrački nije upitna prednost vinkovačke družine,ali poradi financijske situacije može se tu o mnogo čemu razglabati. Zar ne ? Slična,ako ne i ista priča je i kod trenutnog lidera prvenstva,MNK Areca iz Osijeka. Futsal igrači iz Valpova u punom športskom naletu dolaze na megdan u Osijek. Tekma od koje se puno toga očekuje. Prvenstveno fantastična futsal predstava u gradu pokraj rijeke Drave. Da li će se to i ostvariti,vidjet će se. Valpovčani ne samo da dolaze,već žele dokazati i pokazati da su bezrazložno na začelju kolone. Ako ćemo suditi po viđenom na tekmi spram vinkovačke družine u proteklom kolu,posebice uspjesima u zadnje vrijeme,gosti imaju kvalitetnu športsku podlogu u svezi svojih očekivanja. MNK Virovitica je slobodan u 18.kolu Druge hrvatske futsal lige regije "istok", stoga mogu mirno raspravljati o raspletu prvenstva.U utakmici za športski prestiž,gledati ćemo sraz igrača iz Nove Gradiške i njihovih gostiju,futsal ekipe iz Osijeka. Domaćin najavljuje tekmu bez opuštanja u kojoj će se potruditi,a napose trijumfirati spram gostujućeg sastava. S druge strane,niti igrači Murse ne žele izgubiti. U svakom slučaju,tekma koju se isplati doći pogledati. Futsal igrači iz Ivankova odlaze na gostovanje u obližnje Đakovo. U zavjetrini završnice gosti će nastojati postići pun pogodak. Ovom prilikom neću ulaziti u moguće špekulacije poradi ekipe koja će odigrati kvalifikacije za ulazak u viši rang. Puno je tu raznoraznih priča u koje ste vjerujem svi upućeni,pa stoga, prepustit ću Vama komentar završnice 2.HMNL. Ovdje se bavim samo faktičkim stanjem unutar lige. Vjerujem ja u Vašu moć prosuđivanja. Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os thumbup

22.04.2010. u 06:57 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 20.04.2010.

Gradski je derbi nakon dugo vremena ispunio očekivanja


Photobucket Foto : B.Mr.

Jurišamo na pobjedu jer ona nam donosi ostvarenje cilja,a to je titula najboljeg u ligi. Spremni smo se upustiti u "lutriju" kvalifikacija za popunu 1.HMNL. To što smo bolji od njih ove sezone,ne mora značiti da smo favoriti u ovoj utakmici. Ovo je veliki gradski derbi i tu favorita nema. Biti će napeto,teško,ali vjera u spremu mojih igrača je neograničena - parafraziram najavu utakmice stratega MNK Areca iz Osijeka. I svatko od nazočnih direktnih sudionika,tako i gledateljstva o tekmi Mursa - Areca promišljati će na svoj,sebi svojstven,način. Utakmica je bila puno teža za nominalnog domaćina,MNK Mursa,na čelu s agilnim predsjednikom kluba,nego "gostujućoj" ekipi MNK Areca. Pobijediti,izgubiti ili igrati neriješeno. Što god da se dogodi možebitne kritike su očekivane s više strana za poletnu ekipu Murse. Kako god okreneš ne valja za Mursu. Što uraditi ? Kako se nositi s pritiskom ? Da li je najbolje odigrati X ?! Toliko pitanja prije same utakmice,a ljudi žele samo kvalitetno odigrati tekmu. Očito da bez takovih pričica nismo u stanju privesti završetku niti jedno prvenstvo. Igračke ili klupske mogućnosti klubova u ovom trenu najmanje su bitne,ako ćemo suditi po šaputanjima. Koga još to zanima ? Bitno je samo zatalasati iliti zamutiti športske vode,pa tko preživi pričati će. Kakva je to logika ? Pojedinačne bapske priče jednom za sva vremena moraju se svesti barem u neke razumne okvire. Jedino je to ispravan put,sve drugo su floskule bez ikakvog pokrića. I najvećim športskim laicima je posve jasno da se do ovakvog rezultata ne dolazi namještanjem utakmice. Vodeća momčad 2.HMNL regije "istok",osječka Areca,ostala je kratkih rukava u susretu 17.kola na "gostujućem" terenu protiv Murse. 2:2 (1:0) je krajnji rez koji puno toga govori. Prava rovovska,borbena utakmica u kojoj se nitko nije štedio. Svi su dali svoj maksimum,a neki bogme i nešto više. To je to. Pa Vi sada trubite da je sve namještaljka?!

Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os thumbup


20.04.2010. u 14:11 • 0 KomentaraPrint#

MNK Valpovo - MNK Vinkovci

Photobucket Foto : B.Mr.

U okviru 17.kola Druge hrvatske malonogometne lige "istok" jučer,18.travnja,odigrana je futsal tekma između MNK Valpovo i MNK Vinkovci. Pred 50-ak gledatelja u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Valpovu susret je završen rezultatom 9:3 (2:1) za MNK Valpovo.Nadanje da će kraj sezone dočekati s naslovom prvaka 2.HMNL-istok umanjili su u nedjelju malonogometaši Vinkovaca porazom na gostovanju kod "probuđene" ekipe iz Valpova. S obzirom na sve viđeno u ŠD Valpovo,bila je ovo odlična tekma futsala. Na kraju zasluženo slavlje domaće ekipe.

Tekst : Daltoni'os thumbup

20.04.2010. u 14:09 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 15.04.2010.

Pogled preko ramena 16.kola 2.HMNL - Istok

Foto : B.Mr. Foto : B.Mr.

Dramatična završnica u ovosezonskom prvenstvu Druge hrvatske malonogometne lige. Dakako,priča o novom prvaku nije sasvim jednostavna. Ovom ćemo se zgodom osvrnuti i na poneki Vaš komentar, koji je isključivo vezan uz boljitak futsala. Prestanimo se konstantno propitivati i tražiti tko zna kakve odgovore vezane uz futsal. Podignuti svoj glas za futsal nije revolucija,već nešto što je svjetski poznato i dokazano. Futsal.Kao informatički smo pismeni,pa zašto onda ne upišete riječ FUTSAL u "tražilice" i uvidjet ćete važnost,popularnost,financijsku moć,napose sve veći broj pristaša futsala u svijetu. DA,u svijetu,ali da li je takova situacija i kod nas?! Razmislite,pa zaključite sami. Pojedinačna bahatost ničemu ne vodi.Prestanimo tražiti dlaku u jajetu. Samo ako zbijemo glave skupa to može donijeti poneki pozitivan pomak koji je isključivo vezan uz futsal. Pošaljimo već jednom kojekakve demagoge na mjesto koje već odavno zaslužuju. Takva je roba ropotarija i završava najčešće u ropotarnici povijesti. Prodavanje muda pod bubrege neka postane samo ružna prošlost za futsal. Sitni interesi kojekakvih likova trebaju se efikasno sankcionirati. Samo treba biti dosljedan. Ako ne ide - ne ide. Nemamo se pravo ljutiti. Ipak,na kraju krajeva,možemo se opravdati,kako pred javnošću,tako i pred samim sobom poradi pokušaja razvoja futsala. Mirno spavamo. I to je poanta priče. Sve drugo su floskule i sitni interesi. Vratimo se odigranim tekmama. O vrhu tablice Hrvatske futsal lige "istok",ni poslije 16.kola,ne može se reći ništa nova. Tek,možda,naglasiti sigurnu,stabilnu i efikasnu igru vodećeg dvojca. Ostvarene domaće pobjede MNK Areca,MNK Vinkovci,te napose, gostujući poraz MNK Ivankovo, suzile su opcije oko završnog slavodobitnika. Odluka o prvaku mogla bi se zbiti u kolu koje slijedi,u susretu osječkih takmaca, mladih nada MNK Areca i iskusnije ekipe MNK Mursa. Možda će odluka o prvaku "pasti" u Valpovu gdje MNK Mala mljekara dočekuje MNK Vinkovci. Ili će sve biti prolongirano do zadnjeg kola 2.HMNL-Istok. Zato sam uvjeren da svi mi zdušno radimo na boljitku futsala u Hrvatskoj. Neće onda biti šaputanja o tzv. "Gradskoj Prvoj hrvatskoj futsal ligi" koja preferira regionalna okruženja, s toplijom klimom, ili tko zna kakve sve "pametne" ideja mogu pasti pojedincima na pamet ?! Pojedinačne ambicije,želje,frustracije ne donose puno dobroga po pitanju futsala. Svaki neuspjeh može poslužiti kao put prema uspjehu. Znati to prepoznati,iskoristiti,glavna je pretpostavka za razvoj futsala. Kada se tako postave stvari,otvara se ogroman prostor za sponzore,dobrotvore ili jednostavno rečeno entuzijaste kojima je opće športsko dobro ispred pojedinačnih ambicija. Onda će tek futsal procvjetati i na ovim našim područjima. Stoga cjelovita reorganizacija unutar struktura futsala, na ovim geografskim područjima koja se sprema, morati će voditi računa i o takovim detaljima. Naznake o boljitku futsala postoje,a dobivenim Europskim prvenstvom 2012. vrata za prosperitet futsala u domaćim okvirima širom su otvorena. Znati će se to iskoristiti.

Športski pozdrav ! Tekst : Daltoni'os thumbup

15.04.2010. u 08:11 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 13.04.2010.

Kadeti NK Elektra Osijek


Foto : B.Mr. thumbup

13.04.2010. u 18:03 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 06.04.2010.

Osječki tigrići futsala zasluženo slavili spram MNK Inero iz Splita


Foto : B.Mr.

Tablična pozicija u 1.HMNL i završni futsal rezultat Osijek V.B.K. spram Inera iz Splita 8:1 (5:0) mogao bi dovesti u zabludu samo ljude koji slabije prate mali nogomet u domaćem prvenstvu. Inero kao pretendent za prvaka,a na drugoj strani terena futsal igrači Osijeka u žustroj borbi za preživljavanje u najvišem malonogometnom rangu u Hrvatskoj. Sraz drugoplasirane ekipe prvenstva protiv trinaesto rangirane domaće ekipe u svakom slučaju ponudio je zanimljivu tekmu. Ne dolazak većeg broja igrača Inera u Osijek,s četiri juniorska futsal igrača u sastavu ekipe iz Splita,ni najmanje ne umanjuje zasluženu pobjedu MNK Osijek V.B.K,koji su ostvarenom pobjedom uspješno preskočili prvu prepreku poradi opstanka u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Pobjeda čista kao suza za domaćina. Osječki tigrići malog nogoša znali su iskoristiti sve gostujuće slabosti u tekmi. Presingom po cijelom terenu u prvom djelu "izluđivali" su svog športskog suparnika pristiglog iz Splita. Očita neuigranost Inera rezultirala je visokim vodstvom domaćeg sastava u prvih dvadesetak minuta utakmice. 19' minuta na semaforu,stoji 5:0 za ekipu Osijek V.B.K.,posve zasluženo. Strateg Inera odlučuje se na riskantan potez. Od tog trena, konstantnim uvođenjem igrač-vratar,sve do samog kraja tekme Inero je uspio postići samo jedan (1) zgoditak,dok je Osijek V.B.K. postigao tri (3). Slaba realizacija igrača više u polju za Inero. Zasluge za to pripadaju,između inih i domaćem vrataru, gdje je Bolšec u punom smislu pokazao sve svoje športsko-vratarske vještine. Čovjek je imao dosta posla u drugom djelu tekme, a samo jedan pogodak u osječkoj mreži sve kazuje. Zar ne ? S druge strane futsal igrači iz grada pokraj rijeke Drave imali su uspješnu haklersku realizaciju. To je to. Danijel Ivanuš,strijelac četiri (4) pogotka za domaćina,zacijelo je zapaženi pojedinac u ekipi Osijek V.B.K.. Svatko tko misli da je jednostavno postići toliki broj golova u jednoj tekmi,taj je u grdnoj zabludi. Stoga,sve čestitke D. Ivanuš na prikazanom športsko - golgeterskom izdanju protiv favorizirane ekipe iz Splita. Duvančić,Kajfeš,Buljubašić,dali su svoj maksimalni doprinos u ekipi Osijek V.B.K. poradi ostvarene uvjerljive pobjede spram Inera. I tu je ta slatka dilema. Tko bi mogao biti istaknutiji pojedinac kod domaće ekipe ? Rijetko se događa da imate toliki broj kvalitetnih futsal igrača u jednoj tekmi na izbor za titulu ponajboljeg igrača utakmice. Kada ih nemaš,problem. Kada ih imaš,opet problem. Sudeći po dojmu nazočnih posjetitelja u športskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku dilema bi bila;Da li Duvančić ili Kajfeš ? Napose,uvažavajući sve zasluge kompletne ekipe pridružujemo se izboru Gordana Duvančića za istaknutog pojedinca u ekipi Osijek V.B.K.. Samim tim činom G.Duvančić je vjerojatno ozbiljan kandidat poradi igrača kola u 1.HMNL. Tu odluku malinogomet.info u cijelosti prepušta Vama na izbor. Svojim glasovanjem na stranicama portala sami određujete tko je igrač kola. Zato,ne zaboravite glasovati.

Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os thumbup

06.04.2010. u 15:06 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 05.04.2010.

Uskrsni ponedjeljak


Photobucket autorica : Veni

Uskrsni ponedjeljak je kršćanska svetkovina. Slavi se dan nakon Uskrsa. U Hrvatskoj i mnogim državama svijeta je službeni praznik.

Photobucket autorica : Veni

Na ovaj dan, u crkvama se spominje put uskrsnulog Isusa u Emaus s dvojicom učenika, koji su ga tek naknadno prepoznali, kada je lomio kruh. Nekada su uskršnje proslave trajale tjedan dana, ali se u 19. stoljeću skratilo na jedan dan poslije Uskrsa. Uskrsni ponedjeljak je službeni praznik u gotovo svim europskim državama, u Australiji, Novom Zelandu, Kanadi, Argentini, Čileu i u nekim državama Afrike i Srednje Amerike. U Poljskoj, Češkoj i Slovačkoj postoji običaj, da mladići ujutro probude djevojke, prskajući ih svetom vodom, posvećenom na Uskrs.

Photobucket autorica : Veni

05.04.2010. u 09:22 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 04.04.2010.

Sretan Uskrs !


Photobucket autorica : Veni

Uskrs je najveći kršćanski blagdan koji se obilježava prve nedjelje nakon punog mjeseca između 21. ožujka i 25. travnja.

Ove godine Uskrs na isti dan slave vjernici rimokatoličke, grkokatoličke i pravoslavne vjere, dok pripadnici židovske vjere na isti dan slave Pashu, sjećanje na dan kada su Izraelci izašli iz pustinje nakon 40 dana lutanja.

Veoma se rijetko dogodi da četiri velike vjere slave tako veliki blagdan na isti dan.

Photobucket autorica : Veni

04.04.2010. u 07:32 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.04.2010.

Europsko prvenstvo u futsalu 2012.


Photobucket

Mali nogomet za velike nogometaše

Piše: Bernard Jurišić
utorak, 30.03.2010.

Vlatko Marković mjesecima nam je prodavao maglu i mazao oči kako ćemo dobiti Europsko prvenstvo 2012. A onda su ga ismijali. Boris Durlen je šutio i radio. I dobili smo Europsko prvenstvo 2012. Hrvatski futsal dobio je veliku bitku, iako je zacijelo jedan od najpodcjenjenijih sportova u našoj zemlji s obzirom na svoju vrijednost i značaj...

Hrvatska će ipak biti domaćin Europskog nogometnog prvenstva 2012. Iako ne onog kojemu smo se nadali, onog zbog kojeg Michel Platini i društvo danas brzopotezno sijede čekajući pozitivne odgovore iz Ukrajine, ali europska nogometna krema ipak će te godine doći u našu zemlju. Srećom, ne na maksimirsku ruševinu, zahrđalu poljudsku ljepoticu ili imaginarnu Rujevicu, nego u objekte kojima se možemo i moramo ponositi pred cijelim svijetom. Zagrebačku i splitsku Arenu.

U miru i tišini Boris Durlen, Ivo Zoković, Denis Kosor i ostatak hrvatskog malonogometnog vodstva odradili su posao i dobili priznanje. Hrvatska je kandidatura pomela belgijsku i makedonsku, a hrvatski futsal dobio prigodu za novi uzlet. I malo medijskog "kolača" kojeg itekako zaslužuje, jer malim nogometom se zasigurno bavi puno više ljudi u Hrvatskoj nego velikim.

Nogomet je u Hrvatskoj, kao i u većini europskih zemalja, nedodirljivi broj jedan. I medijski i financijski i na sve druge načine. Čak i ovaj naš ograničeni i opterećeni HNL-nogomet je neusporediv i nedodirljiv za njihovog "mlađeg brata". HMNL u velikoj većini medija ima tretman "nepostojećeg", a našu javnu televiziju malonogometaši zanimaju samo kad se u prosincu okupe na Kutiji šibica i kad odjednom cijela država otkrije kako je zanimljiv i atraktivan taj mali nogomet. Za prvenstvo, o kupu da i ne govorimo - mjesta već odavno nema.

A mali nogomet je danas sve ono što jedan pravi sportski zaljubljenik traži i želi vidjeti od bogatih i često bahatih nogometnih milijunaša. To je izvorni, iskonski nogomet pun vica, pun ljubavi prema lopti, a u samo jednoj utakmici nudi majstorije i poteze kakve se u "velikim" nogometu mogu vidjeti samo u pomno pripremljenim i montiranim kolažima, koji usput služe i kao "prodajni DVD-ovi". To je nogomet bez skupih frizura, bez manekenki u prvim redovima tribina, bez roditelja koji sinovima umjesto prvog brijaćeg pribora poklanjaju broj mobitela nekog menadžera. Ali s puno nogometne čarolije.

Ne, nije ovo tekst koji je namijenjen pljuvanju nogometa, ali uz sve one povlastice koje "veliki" nogometaši imaju u svojoj karijeri, valjda će izdržati i jedan tekst u kojemu će glavni pozitivci biti njihova siromašnija, a jednako, u većini slučajeva i više nadarena "braća" iz malog nogometa. Vjerujem da se možemo složiti kako je vrhunski nogomet danas izašao iz granica sporta i duboko zagazio u biznis. Priznajte, nedostaje li vam ponekad gledati nogomet samo kao vještinu i umijeće, a ne razmišljati o tomu koliko tamo tko zarađuje i zašto?

Pa eto, ako ste se zaželjeli izvornih sportskih vrijednosti upakiranih u vrhunsku nogometnu vještinu, dok čekate na one najbolje europske malonogometaše koji će nam u goste stići početkom 2012., informirajte se kad je na rasporedu naredno kolo HMNL i otiđite pogledati naše domaće majstore. Kojih ima, itekako ima, ali vjerojatno mnogima od vas njihova prezimena neće puno značiti.

Dvorane u kojima se igra HMNL zasigurno će vam ponuditi bolji komfor od većine hrvatskih stadiona. A nogomet koji će vas tamo dočekati sigurno vas neće razočarati. Hrvatski futsal predstavnici već godinama ostvaruju solidne rezultate i u Uefinim natjecanjima, neusporedivo bolje od njihovih kolega iz HNL-a. Brodosplit Inženjering, Gospić i Potpićan u malonogometnoj Ligi prvaka odlazili su tamo gdje Hajduk ili Dinamo mogu otići samo u snovima.

Ove godine hrvatska futsal priča obogaćena je s još dva gotovo senzacionalna uspjeha. Dva kluba Hrvata iz dijaspore naredne sezone igrat će u malonogometnoj Ligi prvaka, Uefinom Futsal Kupu. Croatia iz Appenzella i Croatia iz Berlina osvojile su naslove prvaka Švicarske i Njemačke, pa bi naš Savez morao otići u "inspekciju" tih momčadi, koje zasigurno imaju što ponuditi hrvatskoj futsal reprezentaciji za naredno Europsko prvenstvo u Zagrebu i Splitu.

Hrvatski malonogometni radnici dobivanjem domaćinstva Eura 2012. dobili su u ruke materijal kojim bi morali dignuti naše futsal prvenstvo i klubove na razinu višu od sadašnje. Pred njima je vrijeme koje moraju iskoristiti kako bi futsal u Hrvatskoj došao na mjesto koje zaslužuje, a ono je puno više od trenutnog ranga. Bilo bi tužno ako bi hrvatski futsal nakon 2012. ostao na istim granama na kojima je ostao hrvatski rukomet nakon domaćinstva Svjetskog prvenstva 2009.

SportNet.hr - sportski internet dnevnik

01.04.2010. u 16:55 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2010 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (27)
Rujan 2011 (27)
Kolovoz 2011 (24)
Srpanj 2011 (10)
Lipanj 2011 (22)
Svibanj 2011 (15)
Travanj 2011 (24)
Ožujak 2011 (27)
Veljača 2011 (20)
Siječanj 2011 (18)
Prosinac 2010 (17)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (17)
Rujan 2010 (13)
Kolovoz 2010 (11)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (19)
Svibanj 2010 (15)
Travanj 2010 (11)
Ožujak 2010 (7)
Veljača 2010 (6)
Siječanj 2010 (31)
Prosinac 2009 (31)
Studeni 2009 (32)
Listopad 2009 (38)
Rujan 2009 (28)
Kolovoz 2009 (16)
Srpanj 2009 (14)
Lipanj 2009 (23)
Svibanj 2009 (18)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (15)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji i slike objavljeni na ovim stranicama zaštićeni su copyrightom. Zabranjeno je uzimanje i korištenje sadržaja bez prethodne dozvole autora.




Svaštara o nogometu!

Novo : http://daltoni-osbloghr.blogspot.com/



Osijek, Croatia Weather Forecast





daltoni@net.hr

Foto Daltoni




Sign by Danasoft - Get Your Free Sign






Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis



Free Counter
Free Counter

thumbuphrvatska Customized Soccer Jersey - ImageChef.com


height="38" width="41" id="EXim" alt="eXTReMe Tracker" />





Myspace Smileys






hrvatska thumbup

Geo Visitors Map





CASINOSWISS, CASINO, Football manager 2010, English Harbour Casino, KENO



free counters
Free counters