Mlade nade

utorak, 31.03.2009.

Kadeti: NK Višnjevac - NK Elektra Osijek

eek

U 19.kolu I.kvalitetne lige mladeži za kadete koje je odigrano pred 50-ak gledatelja u Višnjevcu nogometaši Elektre više sretno nego spretno došli su do nove pobjede protiv odličnog protivnika, slaveći s rezultatom 1:2 (1:1). Utakmica je bila izjednačena, a domaćini, koji su bili lagani favoriti prije same tekme, na čelu s mladim, perspektivnim trenerom nisu uspjeli doći do pobjede koja bi ih odmakla od začelja tabele. U današnjoj tekmi pobjedu odnosi ekipa koja igra već duži period skupa, a za mladu "novonastalu" ekipu Višnjevčana prije početka nastavka proljetnog dijela prvenstva predstoji dodatno vrijeme za upoznavanje i postizanje povoljnijeg rezultata od današnjeg. Svaki početak je težak, ali na kraju, trud se uvijek isplati. Potrebno je imati samo strpljenja, a pomaci su već sada vidljivi. Nema bojazni za mlade nogometaše Višnjevca.

Daltoni thumbup

31.03.2009. u 13:13 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 30.03.2009.

naughty

Član 2.ŽNL ekipa Mursa-Zanatlija odigrala je prijateljsku tekmu s gostujućom ekipom NK Gibarac iz Čokadinaca. Glat pobjeda Osječana rezultatom 3:0. eek

Daltoni thumbup

30.03.2009. u 15:20 • 1 KomentaraPrint#

NK Graficar Vodovod - NK Belišće 3:1

pjeva


NK Grafičar-Vodovod očekivao je rutinsku pobjedu protiv gostujućih nogometaša iz grada papira NK Belišće. Zasigurno,činjenica je da sve osim pobjede nikako ne bi bio zadovoljavajući rezultat za ekipu iz Osijeka. S druge strane nogometaši Belišća vjerojatno su očekivali barem neriješen rezultat protiv vodeće ekipe 3.HNL Istok. Mora se istaknuti da igrači Grafičara nisu baš tako jednostavno stigli do nove pobjede,kako sugerira rezultat.Stekao se dojam da Belišćanci igraju,a Osječani zabijaju golove.Mlada prpošna ekipa iz Belišća od samoga početka tekme dala je domaćinima do znanja da nisu baš došli na "streljanu", već u otvorenoj športskoj igri pokušali su se nadigravati s domaćinom i na tome im možemo samo zapljeskati. Mnogobrojni kibiceri tekme mogli su uživati u prelijepom danu,ali će utakmica vrlo brzo pasti u zaborav. Osim,možda, navijačkoj skupini retfalački mališani koji su svojim vjernim i bučnim navijanjem bili velika podrška domaćim igračima,te sam uvjeren da će nastaviti sa svojim navijanjem i praćenjem ekipe Grafičar-Vodovoda.

Daltoni



30.03.2009. u 10:25 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 29.03.2009.

NK Elektra- NK Vihor 1:1 (0:1) 29.ožujak 2009

hrvatska

Nedjeljni derbi 1.ŽNL. U Osijek je pristigla drugoplasirana ekipa Vihora iz Jelisavca. Mnogobrojni znatiželjnici koji su nedjeljno prijepodne odlučili provesti pored igrališta kraj Drave imali su priliku uživati u vrhunskoj nogometnoj tekmi o kojoj će se zasigurno još dugo pričati. Ekipe su pružile svoj maksimum u ovome trenutku (pa i više). Fenomenalna tekma u kojoj se moglo zaista samo guštati. Utakmica zbog koje će zasigurno nogometni fanovi u još većem broju pohrliti na tekme koje slijede u nastavku prvenstva u 1.ŽNL. Ponašanje gledatelja na današnjoj tekmi (posebice gostujućih navijača)bila je neprimjerena dekoracija ipak kvalitetnom derbiju kola,ali možda o tome treba misliti i govoriti netko drugi. Tvrd muški nogoš donio je odličnu igru,a uspio nam je podariti i dva zgoditka (po zgoditak u svakom poluvremenu),te je krajnji rezultat realan prikaz stanja na terenu;1:1 (0:1). Opako motiviran športski suparnik(Vihor) pružio je Elektrašima iznenađujući, dobar otpor,pa stoga i konačnim rezultatom Crveni vražići trebaju biti zadovoljni. Sloga iz Ernestinova nije više jedina ekipa koja je uspjela odnijeti bodove s Elektrinog stadiona. Uvjeren sam da više neće biti ekipa do kraja prvenstva,koje će se moći podičiti takvim uspjehom na gostujućem terenu kod Crvenih vražića. Car nogometnih terena Hrvoje Jerković po tko zna koji put pokazao je što znači igrati srcem za klub. Fenomenalni Jere svojom kombinatorikom,jednostavnošću i igrom po zemlji ne prestaje oduševljavati nazočne gledatelje na terenima širom Slavonije i Baranje. Pravi vođa na terenu i primjer za pojedine "igračine",koji umišljaju da su velike "face". Bravo,Care! Kvalitetno prvoligaško suđenje doprinijelo je uspješnom svršetku tekme.Pohvalno.

Autor : Daltoni thumbup

























29.03.2009. u 23:15 • 0 KomentaraPrint#

subota, 28.03.2009.

NK Elektra Osijek (početnici i pioniri)



Elektraši su zasigurno željeli od samoga početka utakmica (početnici i pioniri) nametnuti vlastiti ritam i visoki tempo,ali im to danas raspoloženi gosti iz Dilja nisu dopustili. Tvrd i suh teren onemogućio je tehnički potkovanije nogometaše Elektre da prikažu svoju prepoznatljivu kombinatornu igru. U tekmama 19.kola A skupine lige mladeži gostujući su se nogometaši posve zasluženo (početnici i pioniri),ali ne baš lako domogli novoga uspjeha i vrijednih pobjeda.(početnici 2:1 pobjeda,a pioniri 2:0). "Rat" na sredini terena (u obje tekme) i igra bez puno prilika glavno je obilježje današnjih utakmica odigranih na pomoćnom igralištu NK Elektre iz Osijeka. Bez kvalitetne kontrole lopte,tvrdog i suhog terena (nabijenoga),igrači nisu pronalazili način da osmisle poneku akciju koja bi zadovoljila kibicere na tekmi. Nitko nema pravo reći da ekipe nisu htjele,ali nogomet je nepredvidiva igra u kojoj odlučuju nijanse.Da je i pomoćni teren bio bolji,možda bi i ishod meča bio drugačiji. Na žalost zbog kašnjenja vegetacije i čuvanja glavnoga terena zbog sutrašnjeg nastupa seniora Elektre,današnje tekme morale su biti, po riječima glavnoga čovjeka za nogometne terene gosp.Cere biti prebačene na "sporedni kolosijek".Šteta.

Daltoni thumbup













28.03.2009. u 18:32 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 23.03.2009.

NK Viljevo - NK Elektra Osijek 3:0 (0:0)

Ako ne ispoštujete pravilo, da se tim koji pobjeđuje i igra odlično ne mijenja, onda imate šanse da se nemate čemu nadati. Priča o sezoni koja bi trebala biti konsolidacija i formiranje nove ekipe za budućnost, a uvjeren sam da većina tako razmišlja, onda ovakvi potezi nemaju nikakvo opravdanje. Opet nekakvo ziheraštvo! Čovjek se jednostavno upita tko tu koga mulja.?! Izuzetno gostoprimstvo domaćina iz Viljeva, suđenje na visokom nivou, fer i korektna igra nogometaša Viljeva. Sve to nije bio dovoljan motiv većem dijelu igrača NK Elektre iz Osijeka, da se makar pokušaju (u nadigravanju sa športskim takmacima) odužiti gledateljima koji su se u pristojnom broju skupili kako bi pogledali derbi tekmu u 18. kolu 1.ŽNL. Čovjek utakmice zasigurno je bio vratar domaće ekipe. Darko Knežević, čovjek koji je svoju mrežu spašavao svim svojim dijelovima tijela, bez težih posljedica, uspio je svojim obranama donijeti dodatnu energiju svojoj ekipi, koja je u furioznom nastavku uspjela "uništiti" igrače iz Osijeka. Glatka pobjeda rezultatom 3:0, čista kao suza, zasluga je timske igre igrača Viljeva.

Daltoni thumbup


burninmad

23.03.2009. u 13:45 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 18.03.2009.

Euro 2008. Austrija

II.dio yes

hrvatska

Daltoni thumbup

18.03.2009. u 20:02 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 17.03.2009.

Ombla Dubrovnik - ŽNK Osijek 0:0




Tekma u kojoj jedna ekipa ima više sreće dugo nije viđena. Nogometašice Omble iz Dubrovnika nisu faktički uspjele izaći iz svojih 16-metara,a kamoli pokazati makar naznaku da žele krenuti prema vratima Osječanki. Igra Viktorije,tj.igra na jedan gol obilježila je dešavanja na tekmi između nogometašica iz Dubrovnika i Osijeka(0:0). Maksimalnom obranom igračica Omble stekao se dojam da je gol zazidan. Ono što Osječankama nije ulazilo u gol športskih suparnica,teško je za povjerovati. :namćor: Vjerojatnije je da će Princeze s Mačkamame više pamtiti propuštene prilike(grede,stative,korneri),nego Dubrovčanke osvojen bod protiv izrazitog favorita. Princeze nisu na kraju uspjele u potpunosti spojiti ugodno s korisnim. Lijep izlet na krajnji jug domovine nije okrunjen novim uspješnijim bodovnim uspjehom,ali razloga za nervozu nema. Ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa. Nogometašice Omble uspješno su preslikale recept ekipa koje nastoje u potpuno zatvorenoj varijanti proći što bolje u srazu s Osječankama. Još kada se tome pridoda i manjak lopti( moralo se dugo čekati na povratak u teren izbačene lopte),onda je puno toga jasnije. Ipak,Princeze s Mačkamame i dalje ostaju nedodirljive u prvenstvu 1.HNLŽ.

Autor : Daltoni thumbup


17.03.2009. u 11:46 • 0 KomentaraPrint#

NK Elektra - NK LIV Vladislavci 7:1 (4:0)

NK Elektra - NK LIV Vladislavci 7:1

Autor : Daltoni Utorak, 17. ožujka 2009.

Veliko zanimanje ljubitelja nogoša u Osijeku izazvala je tekma između NK Elektre i LIV-a u 17.kolu 1.ŽNL, koji su u većem broju svratili na stadion NK Elektre pored Drave. Crveni vražići odigravši rutinsku tekmu, lišenu dramatike, unijeli su dozu strahopoštovanja svojim sljedećim športskim suparnicima. Po riječima trenera Tomasa Elektraši su dominirali tokom cijele tekme. Pritisnuvši goste u njihovoj polovici igrališta, ekipa je stvarala prilike te postigla veliki broj zgoditaka i, na kraju, pobjeda je bila zaslužena. U današnjoj tekmi bilo je bitno sačuvati igrače od možebitnih ozljeda i pružiti priliku svim igračima upisanih u zapisnik utakmice da pokažu svoje kvalitete. Crveni vražići današnjom pobjedom učvrstili su se na vrhu tablice 1.ŽNL i ujedno popravili gol razliku u prvenstvu. Nazočni navijači na tekmi mogli su uživati u odličnoj igri prepunoj golova, s pregršt dobrih akcija,a to je i poanta nogometne igre. LIV iz Vladislavaca je došao s NK Elektrom odigrati utakmicu s potpuno pomlađenom ekipom, bez namjere da se samo brani i na tome im možemo samo čestitati. Suđenje je bilo fer i korektno,ali u tome su im zaista pripomogle i obje ekipe, koje su u svakom pogledu prikazale fer-play igru,i osigurale sucima tekmu bez potrebe da oni izbiju u prvi plan.

Autor:Daltoni thumbup


17.03.2009. u 11:41 • 0 KomentaraPrint#

subota, 14.03.2009.

Sudimo li o sucima pravedno ?




Sudimo li o sucima pravedno ?


Općenito prevladava negativno mišljenje o nogometnim sucima i njihovim pomoćnicima. Uvažavajući mišljenja i stavove "ljudi u crnom", pokušat ću makar u malom postotku promijeniti mišljenje javnosti o njima. Uvijek će biti pokuda i pohvala na djelitelje pravde. Na sudačkoj je savjesti, da li će korektno obaviti svoj posao. Suci donose samostalne odluke za uspostavu kriterija, kako bi bili u mogućnosti što bolje obaviti postavljeni zadatak. Vječita dilema nazočnih kibicera na tekmama je da li suci "drukaju" za domaćina ili za goste. Ovdje namjerno ne spominjem same sudionike utakmica, jer je to obično stvar njihovog trenutnog raspoloženja u većini slučajeva (da li su dobili ili izgubili tekmu), pa zato ponekad od njih ne možemo očekivati i objektivnost. Stoga, osvrt samo na "stručnjake" sa strane, mada i to ovisi od činjenice da li su to navijači domaće ili gostujuće momčadi. I tako se vrtimo u začaranom krugu. U svakom slučaju sucima nije ni najmanje jednostavno zadovoljiti sve strane, koje participiraju u događanjima na i oko terena. Činjenica je da dolazi do lagane smjene generacija sudaca i zasigurno je potrebno još određeno vrijeme da se situacija stabilizira. Najbitnije je da između samih igrača ne dolazi do previše trzavica i nekih nešportskih situacija, već se sve usmjerava na sudačke odluke. Nisam siguran da su samo suci krivi za neuspjeh ili uspjeh pojedinih ekipa. Sve to treba prepustiti delegatima na tekmama i stručnim komisijama da se oni pozabave tim problemima. Temu o suđenju sam izbjegavao i nisam želio komentirati, ali uvjeren sam da suci u najboljoj vjeri obavljaju svoj posao. Greške su sastavni dio života (pa, nisu to roboti), ali očite zle namjere u "namještanje" rezultata, uvjeren sam da ne postoje. Naravno, veliki broj sudaca, s nekima smo više, a s nekima manje zadovoljni, no kada bi samo suci bili isključivi "krivci" za događanja na terenu, vrlo brzo bi situacija bila pod kontrolom. Zar ne? Ipak, nije sve tako "crno". zijev

Daltoni thumbup

14.03.2009. u 08:28 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 11.03.2009.

NK Elektra- NK Osijek-11.ožujak 2009- kontrolna tekma

Fotkice : B.Mr.

11.03.2009. u 22:30 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 10.03.2009.

NK Darda - NK Elektra 0:2 (0:0)

thumbup

Ekipa iz Osijeka ,kojoj se približava 80.godina postojanja kluba (1930) uvjerena je da će postići zadovoljavajući rezultat u ovogodišnjem prvenstvu 1.ŽNL, kako bi plasmanom u viši nogometni rang uveličala veličanstvenu proslavu, koja se priprema u svezi s tim događajem. Možemo očekivati da će gosp.Uremović do tada zgotoviti i knjigu o povijesti NK Elektre iz Osijeka. Trud za svaku pohvalu.

Crveni vražići su puni optimizma krenuli na teško gostovanje u Dardu na kojemu su tražili prvu pobjedu u nastavku prvenstva 1.ŽNL, kojom bi barem za korak bili bliže ispunjenju postavljenoga cilja zacrtanoga prije početka natjecanja u 1. ŽNL.

U današnjoj tekmi imali smo priliku vidjeti još jednu odličnu partiju H.Jerkovića u slavlju ekipe iz Osijeka. Pravi nogometni virtuoz, nogometni genije.

Zasigurno prvo ime NK Darda u današnjoj tekmi bio je mladi vratar Aleksandar Brumen, koji je sigurnim,maestralnim obranama spasio svoju ekipu možda i od većeg poraza. Postava Ive Lišnjića uspjela je dobro parirati jesenskom viceprvaku, sve dok je bilo snage. Prvi dio tekme protekao je u tvrdoj igri sa odličnim i čvrstim obranama obje ekipe. Drugi dio u potpunosti je pripao gostima iz Osijeka koji su svoju dominaciju uspjeli okruniti s dva lijepa zgoditka u mreži domaćina ekipe Darde. Posebice je bio atraktivan zgoditak mladog Josipa Tuličića na kojem mu je pozavidjeti mogao i tata Vlado. Elektraši i dalje njeguju brz i atraktivan nogomet, koji zaista donosi pozitivne reakcije nazočnih gledatelja na nogometnim tekmama širom Slavonije i Baranje.

Naposljetku,zaslužena pobjeda Osječana protiv vrlo dobre ekipe Darde. Tekma je protekla u korektnoj borbi i nije bilo većih prekršaja.

Autor:Daltoni thumbup

10.03.2009. u 12:10 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 09.03.2009.

Princeze sa Mačkamame deklasirale suparnice iz Karanca.

Photobucket pjeva

Photobucket wink

Photobucket mah



Prva Hrvatska nogometna liga za žene ponudila je u 12.kolu dvoboj između ŽNK Osijek i ekipe Polet Baranja (Karanac).

Osječanke su igrale nogomet,a suparnice su se svim silama trudile da to ne bude praznik nogometa već otezanje i paćenje,kako sebe tako i
malobrojnih promrzlih gledatelja.

Trener Kazimir Husić u najavama tekme bio je rezolutan u svome stavu da
Osječanke u današnjoj tekmi zanima samo pobjeda i pozivao je nogometašice iz Karanca na nadigravanje.

Na žalost, ekipa iz Baranje nije bila spremna na nadigravanje i prihvaćanje
otvorene športske igre.
Očito da je i loše vrijeme utjecalo na razvoj događaja na terenu,gdje su
nogometašice Polet Baranja u prvome dijelu uspjele u potpunosti umrtviti
igru i čvrstom obranom osigurati sebi poluvrijeme bez primljenog zgoditka
u vlastitoj mreži.
Na žalost trenera Husića nekolicinu ponajboljih igračica ŽNK Osijek zahvatila je prije same tekme viroza praćena visokom temperaturom i treba se samo nadati da se viroza neće proširiti na ostatak svlačionice.



Da stvar bude gora, došlo je i do ozlijede Vanese Zlose,koja je najstabilniji djelić zadnjeg obrambenog reda.



Zbog svega navedenoga trener "Princeza s Mačkamame" mogao bi se naći u nezgodnoj situaciji,što se tiče sastava za naredne tekme.

Vjerujemo da će Vanesa skupa s ostalim oporavljenim suigračicama biti spremna za tekme koje slijede.


Nogometašice iz Karanca zaista mogu biti zadovoljne pruženim "žestokim" otporom pomlađenoj ekipi s Mačkamame.


Mlađahne Princeze s Mačkamame opravdale su u potpunosti "neočekivanu" pruženu priliku trenera Husića i pravom športskom igrom deklasirale svoje športske suparnice.



Konačni rezultat od 4:0 za ŽNK Osijek nije realan prikaz stanja na terenu.
Rezultat je trebao biti izraženiji u korist mladih Osječanki.

Autor:Daltoni thumbup

09.03.2009. u 17:26 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 08.03.2009.

Kreće 1.kvalitetna liga mladeži

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Sa svojim prvenstvenim nogometnim aktivnostima, utakmicom kadeta i juniora Elektre i Đakova, danas je započeo proljetni dio natjecanja u 1.kvalitetnoj ligi mladeži. U nastavku nas zasigurno očekuje pregršt odličnih tekmi, ali i dalje očekujemo korektnu i fer športsku borbu uz odličnu športsku zabavu, prijateljstvo i druženje športskih suparnika. Sve to na ponos i diku svojih gradova i športskih zaljubljenika. Najbitniji je korektan odnos prema športskom suparniku, što je veoma bitno za naglasiti u današnje vrijeme kada je sve raširenija pojava raznih oblika nasilja među mladeži. Očekujemo mnoštvo lijepih i atraktivnih utakmica u nadasve korektnoj i fer športskoj borbi i na posljetku svi će biti pobjednici. Poslije 15 kola odigranih u jesenskom dijelu prvenstva na vrhu tablice u 1.kvalitetnoj ligi u kategoriji kadeta najbolja je bila ekipa iz Županje (Graničar), a u juniorskoj kategoriji jesenski prvak je ekipa iz Osijeka (Grafičar Vodovod).

Autor:Daltoni thumbup


08.03.2009. u 07:44 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 02.03.2009.

NK Višnjevac - NK Križevci 2:0 ( 1:0 )

thumbup


Tihomir Matoić (19)iz Križevaca,žrtva suludog masakra noćas je od posljedica teškog ranjavanja preminuo u općoj bolnici u Koprivnici. NK Križevci izgubila je svoga igrača,a još jedan mladi život tragično je završen. Ispred sportskog Portala grada sa Drave izražavam sućut obitelji tragično preminulog Tihomira Matoića. Prije samog početka minutom šutnje to su učinili i svi nazočni na nogometnoj utakmici između NK Višnjevac i NK Križevci. Osvrt na tekmu. 100.-u obljetnicu nogometnog kluba Križevci (osnovan 1909.),uprava i vodstvo kluba želi okruniti odličnim plasmanom u trećeligaškom razredu. Borba za vrh ljestvice 3.HNL Istok s mladom ekipom (prosjek godina:24,3),kod Višnjevca (prosjek:23,7) na stadionu ŠRC Višnjevac (c.1500) privukao je značajnu navijačku podršku za obje ekipe. Ekipa koja pretendira biti na samom vrhu i hijerarhijski se popeti u viši rang mora puno više pokazati,kako bi svoje ambicije osim pričom naglasila i igrom na terenu. To danas nije bio slučaj u dvoboju s rastrčanim igračima Višnjevca. Ne kaže se uzalud da ekipa igra koliko im suparnik dozvoli. Trener Bogdan u suradnji sa gosp.Matijevićem uspio je "skockati" ekipu,koja je odigrala "atomski" nogomet. Naznake o kvaliteti i promjeni mentaliteta kod igrača,vidjeli su se već u prijateljskoj tekmi s NK Elektra iz Osijeka. U današnjoj tekmi igrači su pokazali maksimalnu vjeru u svoje mogućnosti i potvrdili tezu o super pripremljenoj tjelesnoj spremi ekipe na kojoj im mogu pozavidjeti i ekipe iz viših rangova takmičenja.Bravo trenerima. S ovakvim pristupom u narednim tekmama ekipa iz Višnjevca mogla bi i ranije od planiranoga izaći iz zone sumraka.

Autor : Daltoni thumbup

02.03.2009. u 11:42 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (27)
Rujan 2011 (27)
Kolovoz 2011 (24)
Srpanj 2011 (10)
Lipanj 2011 (22)
Svibanj 2011 (15)
Travanj 2011 (24)
Ožujak 2011 (27)
Veljača 2011 (20)
Siječanj 2011 (18)
Prosinac 2010 (17)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (17)
Rujan 2010 (13)
Kolovoz 2010 (11)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (19)
Svibanj 2010 (15)
Travanj 2010 (11)
Ožujak 2010 (7)
Veljača 2010 (6)
Siječanj 2010 (31)
Prosinac 2009 (31)
Studeni 2009 (32)
Listopad 2009 (38)
Rujan 2009 (28)
Kolovoz 2009 (16)
Srpanj 2009 (14)
Lipanj 2009 (23)
Svibanj 2009 (18)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (15)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji i slike objavljeni na ovim stranicama zaštićeni su copyrightom. Zabranjeno je uzimanje i korištenje sadržaja bez prethodne dozvole autora.




Svaštara o nogometu!

Novo : http://daltoni-osbloghr.blogspot.com/



Osijek, Croatia Weather Forecast





daltoni@net.hr

Foto Daltoni




Sign by Danasoft - Get Your Free Sign






Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis



Free Counter
Free Counter

thumbuphrvatska Customized Soccer Jersey - ImageChef.com


height="38" width="41" id="EXim" alt="eXTReMe Tracker" />





Myspace Smileys






hrvatska thumbup

Geo Visitors Map





CASINOSWISS, CASINO, Football manager 2010, English Harbour Casino, KENO



free counters
Free counters