Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

NK Darda - NK Elektra 0:2 (0:0)

thumbup

Ekipa iz Osijeka ,kojoj se približava 80.godina postojanja kluba (1930) uvjerena je da će postići zadovoljavajući rezultat u ovogodišnjem prvenstvu 1.ŽNL, kako bi plasmanom u viši nogometni rang uveličala veličanstvenu proslavu, koja se priprema u svezi s tim događajem. Možemo očekivati da će gosp.Uremović do tada zgotoviti i knjigu o povijesti NK Elektre iz Osijeka. Trud za svaku pohvalu.

Crveni vražići su puni optimizma krenuli na teško gostovanje u Dardu na kojemu su tražili prvu pobjedu u nastavku prvenstva 1.ŽNL, kojom bi barem za korak bili bliže ispunjenju postavljenoga cilja zacrtanoga prije početka natjecanja u 1. ŽNL.

U današnjoj tekmi imali smo priliku vidjeti još jednu odličnu partiju H.Jerkovića u slavlju ekipe iz Osijeka. Pravi nogometni virtuoz, nogometni genije.

Zasigurno prvo ime NK Darda u današnjoj tekmi bio je mladi vratar Aleksandar Brumen, koji je sigurnim,maestralnim obranama spasio svoju ekipu možda i od većeg poraza. Postava Ive Lišnjića uspjela je dobro parirati jesenskom viceprvaku, sve dok je bilo snage. Prvi dio tekme protekao je u tvrdoj igri sa odličnim i čvrstim obranama obje ekipe. Drugi dio u potpunosti je pripao gostima iz Osijeka koji su svoju dominaciju uspjeli okruniti s dva lijepa zgoditka u mreži domaćina ekipe Darde. Posebice je bio atraktivan zgoditak mladog Josipa Tuličića na kojem mu je pozavidjeti mogao i tata Vlado. Elektraši i dalje njeguju brz i atraktivan nogomet, koji zaista donosi pozitivne reakcije nazočnih gledatelja na nogometnim tekmama širom Slavonije i Baranje.

Naposljetku,zaslužena pobjeda Osječana protiv vrlo dobre ekipe Darde. Tekma je protekla u korektnoj borbi i nije bilo većih prekršaja.

Autor:Daltoni thumbup


Post je objavljen 10.03.2009. u 12:10 sati.