Mlade nade

ponedjeljak, 31.08.2009.

Nogometaši NK Elektra iz Osijeka poput uragana protutnjali Belim Manastirom

Photobucket wink


Nakon slabe partije u prvom kolu na gostovanju kod Metalca Osijek(poraz 4-0) nogometaši NK Baranja-Belje i u nastavku prvenstva 4.HNL Istok razočarali su svoje navijače. Ovoga puta uspješnija je bila ekipa NK Elektra Osijek. Konačnim rezultatom 2:6 Crveni vražići atraktivnom igrom "razmontirali" su domaćina. Više nego frustrirajući početak sezone za NK Baranja - Belje. S druge strane igračima Elektre je sezona započela više nego obećavajuće. Dvije tekme-dvije pobjede. Sigurno je jedino da pozitivni "vjetar u leđa" na početku sezone, potpomognut povoljnim rasporedom, u nastavku daje dodatno pravo Crvenim vražićima da mogu težiti višem plasmanu u 4.HNL-Istok. Ljubitelji nogometa u Belom Manastiru zacijelo ne pamte kada su nogometaši iz Osijeka,NK Elektra,imali slabiji NK Baranja-Belje na protivničkoj strani terena. Prema stvorenim prigodama Crveni vražići propustili su priliku da temeljito "unište" športskoga protivnika. Očito s namjerom da ne zaigraju klasični bunker nogometaši ŠNK Baranja - Belja jednostavno nisu uspijevali prijeći na suparničku stranu terena. Osim u rijetkim trenucima kada su gosti, prije svega zbog vlastite nonšalancije, dozvolili da Baranjci postignu dva zgoditka ni krivi ni dužni. Jedanaesterac i jedan šut je otprilike sve što je bilo vrijedno spomena u igri domaćina,a to je bilo dostatno za dva zgoditka u suparničkoj mreži.Može se kazati 100% učinak Baranjaca na tekmi. Dva od dva.

Daltoni thumbup

31.08.2009. u 15:31 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 30.08.2009.

Igralište : Gradski stadion , Beli Manastir


pjeva Daltoni

ŠNK Baranja-Belje

Športski nogometni klub (ŠNK) "Baranja Belje", nogometni klub iz Belog Manastira, natječe se u 4. HNL - istok.
Osnovali su ga baranjski prognanici 25. II. 1992. u Osijeku pod imenom Hrvatski nogometni klub (HNK) "Baranja". Kasnije je ime promijenjeno u HNK "Baranja 92".
Povratkom u Baranju 1998. godine promijenio je ime u Športski nogometni klub (ŠNK) "Baranja-Belje", sa sjedištem u Belom Manastiru. Klub se ne smatra sljednikom NK "Šparte" pa mu ne treba pridijevati "Špartine" uspjehe i njezine istaknute igrače.

Wikipedija

Wikipedija (wiki + enciklopedija) je višejezična, na Webu zasnovana enciklopedija slobodnog sadržaja.

30.08.2009. u 06:26 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 27.08.2009.

Nogometni klub Grafičar Vodovod Osijek

Fotkice : B.Mr.


Franz Kafka je primijetio da čovjek ima dva velika neprijatelja: prošlost i budućnost, a povodom toga i veliku nevolju: kako savladati prošlost i ovladati budućnošću. Gradnja tog mosta je problem sadašnjosti.



Koliko god željeli,nadali se,pokušavali i borili se "dječji vrtić" Grafičar-Vodovoda nije uspjevao parirati " hit" ekipi NK Karlovac, ovogodišnjeg novog prvoligaša HNL. Malo jača trening tekma bila je potrebita Karlovčanima, kako bi ostvarili zacrtani plan prije same utakmice u Kupu s "Grafičarima". Zasigurno im je ova tekma bila jedna od najmanje zahtjevnih u ovogodišnjoj sezoni. Trener gostiju I.Pamić pružio je priliku svim igračima da prikažu svoje nogometno znanje. Konačan rez 6:0 (3:0) sam po sebi kazuje o kakvoj se tekmi radilo. NK Grafičar-Vodovod u novu je sezonu ušao zasigurno s najmlađom ekipom u 3.HNL Istok i ta športska činjenica ne pruža mogućnost za velika nogometna očekivanja. Sigurno je jedino da će trener zajedno s igračima pružiti svoj maksimum, kako bi ovogodišnju sezonu u fer i korektnoj borbi uspješno priveli kraju. Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu,a tko u krivu u cijeloj ovoj priči oko dešavanja unutar i van kluba. Za svaku je pohvalu entuzijazam i želja trenera skupa s igračima, koji su prepušteni svojim mogućnostima i sposobnostima,a njihova je jedina misao vodilja postizanje što boljega športskoga uspjeha u tekućoj sezoni.

Tekst : Daltoni

27.08.2009. u 16:22 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 25.08.2009.

Oproštaj kapetanice ŽNK Osijek stavio tekmu u drugi plan

rolleyes


"Hvala Marija,sve najbolje !"

Pred svojim vjernim navijačima aktualne prvakinje Hrvatske ŽNK Osijek uspješno su startale u novom prvenstvu 1.HNLŽ u sezoni 2009./2010. Konačan rezultat tekme 1:0 ne pokazuje pravo stanje snaga na terenu,ali bodovi se pamte.Minimalna pobjeda ,ali čovjeka veseli. Nogometašice Osijeka apsolutno su zaslužile ovu pobjedu,a to je ujedno bila prilika kako bi se od aktivnoga igranja nogometa oprostila dugogodišnja kapetanica ŽNK Osijek Marija Milas alias "Gospođa". Nogometni Osijek je danas slavio,ali i tugovao. Zasigurno jedno od najvećih nogometnih imena grada pokraj rijeke Drave, ali i šire na ovim "našim" prostorima,Gospođa Marija, rekla je konačno zbogom aktivnom guranju lopte. Svi smo uvjereni da će uprava iznaći način kako bi Mariju M. zadržali u radu kluba. "Gospođa", kako ju od milja i poradi poštovanja oslovljavaju njezine suigračice pravi je primjer športske osobe za pohvalu, koja je dio svojih životnih ciljeva besprijekorno posvetila ŽNK Osijek i na tome će joj vjerni kibiceri Princeza s Mačkamame biti doživotno zahvalni.

Daltoni thumbup

25.08.2009. u 07:44 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 24.08.2009.

NK Višnjevac - NK Sloboda 3:3 (1:1)

Fotkice : B.Mr.

U susretu prvog kola 3.HNL-Istok u sezoni 2009./2010. nogometaši NK Višnjevac u izrazito borbenoj i odličnoj tekmi nisu uspjeli nastaviti još uspješniji nogometni niz na svome terenu. Pogotkom u posljednjim trenucima susreta tekma je privedena kraju prihvatljivijem rezultatu nogometaša iz Višnjevca. Konačan rez 3:3 (1:1)pruža razloge za zadovoljstvo obje ekipe. Idealno vrijeme pružilo nam je mogućnost da pogledamo super kvalitetan i pravi muški nogomet,a pozitivniji dojam o tekmi smanjio je neujednačen kriterij sudačke trojke. Početna negativna trema sputala je domaćina i gosti iz Varaždina brzim "kontrama" uspijevaju doći u vodstvo. Transformacijom u rasporedu ekipe trener D.Bogdan uspijeva konsolidirati redove gdje igrači pružaju svoj maksimum i daju nazočnim gledateljima mogućnost da uživaju u "atomskom" nogometu. Niti igrač manje u drugome dijelu tekme nije utjecao na fanatičnu borbu i naposljetku,ipak je postignut pozitivan rez za NK Višnjevac. Ako je suditi po postignutim rezultatima u 3.HNL-Istok,sigurno je jedino kako će kibiceri ove sezone uživati u krajnje neizvjesnim tekmama. Do sljedeće tekme NK Višnjevca zasigurno će trener Bogdan sa svojim pomoćnikom gosp.Matijevićem poraditi na podizanju samopouzdanja mladih nada NK Višnjevca,a posebice na kvalitetnijoj realizaciji u napadačkom dijelu ekipe.

Tekst : Daltoni

24.08.2009. u 12:57 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 20.08.2009.

SC Mačkamama Osijek

thumbup

20.08.2009. u 10:37 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 17.08.2009.

Kako do neophodnog nogometnog iskustva ?

Fotkice : B.Mr.

Ako je suditi po međunarodnim prijateljskim tekmama ŽNK Osijek niti u bližem nogometnom okruženju nema ozbiljniju konkurenciju. Mađarice,Slovenke,BIH,nogometašice iz Vojvodine te naposljetku nogometašice iz Hrvatske,niti jedna ekipa nije uspjela pružiti adekvatan otpor mladim nadama iz grada pokraj rijeke Drave. Na žalost,još jedna tipična nogometna priča koja otkriva sve nedostatke nemogućnosti angažmana kvalitetnijih športskih suparnika,a sve u svrhu postizanja neophodnog nogometnog iskustva, kako bi naši športaši ipak bili u mogućnosti uspješnije parirati (barem)kudikamo "profesionalnijim" sastavima iz kvalitetnijih nogometnih sredina. Bez adekvatnih športskih suparnika nema ni napretka, ma koliko god mi šutjeli o tome. Naposljetku imamo priliku vidjeti gdje su to naši klubovi u srazu s bolje organiziranim nogometnim sredinama,a koje, po tehničkom znanju i kvaliteti, ne odskaču previše od naših mladih nada nogometa. Sve je to stvar iskustva,a to se očito ne može dobiti u bližem nogometnom okruženju. Čak i superiorno osvajanje hrvatskih nogometnih prvenstava ne daje garanciju da možemo očekivati veći uspjeh naših klubova u Europi. To se odnosi na muško-žensku ligu u Hrvata.Preslika priče je primjenjiva u obje kategorije. Zar ne ? Osvrt na samu tekmu. Uvertira za novu nogometnu sezonu uspješno je preskočena. Nogometašice Spartaka iz Subotice pokušale su biti kvalitetan športski suparnik Princezama s Mačkamame,ali kažemo samo pokušale. Razlika u klasi je bila više nego očita. I onda što očekivati od novog državnog prvenstva Hrvatske koje starta sljedeći vikend u kojem ŽNK Osijek nedodirljivo vlada već dugi niz godina. Osim superiornog osvajanja prvenstva sve drugo bi bio "poraz" ŽNK Osijek. Teško da se tu može dobiti neophodno nogometno iskustvo. Glavni dobitak za Princeze s Mačkamame je uspješno "stvaranje",svake godine, nekog novog nogometnog imena. Na današnjoj tekmi moćnom "novom" tandemu Zlosa-Cepernić uz Kalamizu-Joščak,zasigurno su se istaknule mlade nade Culek-Andrlić. Konačan nogometni rez 3:0 (2:0) za ŽNK Osijek jasno govori kolika je nadmoć Princeza s Mačkamame bila u današnjoj tekmi.

Tekst : Daltoni

17.08.2009. u 14:25 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 13.08.2009.

SC Mačkamama Osijek


thumbup Daltoni

13.08.2009. u 13:18 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 11.08.2009.

ŽNK Osijek

thumbup Daltoni

Nogometašice ŽNK Osijek brzo su se vratile na pobjedničke staze.

Prijateljska međunarodna tekma protiv gošći iz Mađarske, ekipe
MFC Pécs,odigrane na stadionu Mačkamama mlade nade ŽNK Osijek
završile su u svoju korist konačnim rezom 3:1.

Bez nekolicine bitnih igračica u sastavu Osječanki, s datom
prilikom " podmlatku " trener Kazimir Husić počinje polako
stvarati ekipu za buduća takmičenja.

Ako je suditi po viđenom nema bojazni za ŽNK Osijek.

11.08.2009. u 09:01 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 10.08.2009.

NK Bilje - NK Elektra Osijek



wink Daltoni

10.08.2009. u 07:42 • 0 KomentaraPrint#

subota, 08.08.2009.

NK Elektra Osijek- NK Lastavica Grabovac 6:1


Fotkice : B.Mr.


Crveni vražići uspješno su startali u prvoj tekmi nogometnoga turnira u Bilju protiv ekipe NK Lastavica iz Grabovca gdje je od samoga početka tekme bilo posve jasno koja je momčad bolja. U nogometnom vokabularu postoji sintagma za današnju prikazanu igru Elektraša,a to bi bila rutinska pobjeda. Apsolutno im je svejedno tko im je s druge strane zelenog terena. Bez pardona pokazuju od samog početka tekme svoju nogometnu superiornost. Na protivniku je da razmišlja kako uspješno parirati Crvenim vražićima. Čak i prelazak "dozvoljene " i tolerantne pozitivne nogometne "agresije" nije pružilo nogometašima iz Grabovca nadu za pozitivan ishod današnje tekme. Stoga,NK Elektra Osijek - NK Lastavica Grabovac konačan rez 6:1,jasan je pokazatelj stanja na terenu .

Tekst : Daltoni

08.08.2009. u 21:48 • 0 KomentaraPrint#

"Ivica Ranogajec - Beli "-Turnir HNK "Bilje"


Photobucket yes


Ovoga vikenda,8.i 9. kolovoza,na igralištu HNK " Bilje "odigrat
će se 9.memorijalni nogometni turnir " Ivica Ranogajec-Beli ".
Sudjeluju ekipe : NK Elektra Osijek,NK Darda,NK Lastavica
Grabovac i HNK Bilje.

08.08.2009. u 15:00 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 06.08.2009.

Osječanke "izgorjele" u velikoj želji za pobjedom !

UEFA Women's Champions League 2009/10.

PhotobucketFoto : B.Mr.



Jedan od kvalifikacijskih turnira službenog europskog natjecanja najboljih klupskih sastava Europe u periodu od 30. srpnja do 4. kolovoza odigravao se na športskim terenima u Osijeku i Vinkovcima. Treću godinu zaredom, zahvaljujući domaćinstvu ŽNK Osijek, imali smo mogućnost napraviti usporedbu između hrvatske lige i Lige europskih prvakinja. Na mini turniru "G" skupine, u Osijeku, osim hrvatskog prvaka igrali su i Engleski Everton (London), Norveški Stroemmen i Estonski prvak Levadia Tallinn. Samo laici ili zlonamjernici ne razlikuju kvalitet nogometnih liga u Hrvata, od bogatijih i većih nogometnih liga u kojima se ,zasigurno, pruža veća mogućnost mladim nadama da u puno jačoj konkurenciji stječu neophodno nogometno iskustvo. Treba biti realan. Nogometašice Evertona i Stroemmena u ovom trenu su ipak neki drugi nogometni svijet. Razlika je više nego očita,po mnogočemu.Prave profesionalke. U cijeloj ovoj priči možda je najpotrebnija pomoć HNS-a, koji bi morao puno veću pažnju posvetiti i razvoju ženskog nogometa na ovim prostorima. Deklarativno svi su "ZA",ali stvarnost pokazuje ipak pomanjkanje volje i želje za konkretniju pomoć. Koliko god se trudili u HNS-u na "terenu" uvijek se stvara dojam o nedostatnosti pomoći. Organizacija većeg broja kvalitetnih tekmi kako ženskoj nogometnoj repki,tako i kvalitetnijim klubovima unutar HNLŽ-e bila bi ogromna pomoć. Za početak više nego dostatno. Zar ne ? Organizacija nogometnih kampova za nogometašice po uzoru na muške repke bilo bi dodatno rješenje za poboljšanje kvalitete ženskoga nogometa. Naravno,po svaku cijenu trebaju se izbjeći animoziteti koji, čini se, vladaju u ženskom nogometu između pojedinih sredina. Razglabanje o tome tko će biti šef ili tko je veći stručnjak zacijelo ne vodi boljitku ženskog nogometa u Hrvata. Vratimo se nastupima ŽNK Osijek na turniru. Prva utakmica Osječanki na turniru odigrana je protiv kasnijeg pobjednika turnira ekipe Evertona. Engleske viceprvakinje bile su iznenađene fanatičnom borbenošću nogometašica Osijeka u prvom dijelu tekme gdje su, usprkos "ubitačnom" vremenu i velikoj razlici u organizacijskoj kvaliteti, mlade nade ŽNK Osijek pružile odličnu partiju i posve zasluženo otišle na poluvrijeme s vodstvom od 0:1 protiv favorita turnira. U drugom dijelu na naplatu je došao nagomilani umor iz prvoga dijela i nogometašice Evertona su na kraju tekme slavile s konačnim rezultatom 3:1. Na žalost, danak neiskustvu i zamoru igračica plaćen je protiv norveških nogometašica, ekipe Stroemmena, koje su imale u prvoj tekmi slabije protivnice i uvjerljivo su svladale Osječanke konačnim rezom 9:0 (4:0). Ogromna želja za pobjedom u trećoj tekmi nogometašica Osijeka samo je postigla kontraefekt i u potpunosti sputala, od milja zvane, Princeze s Mačkamame,koje su usprkos dominaciji na terenu doživjele uvjerljiv poraz. Na kraju zaslužena pobjeda estonskih prvakinja ekipe Levadia Tallinn koja je svoje prilike uspjela u 100% obliku realizirati. Konačnim rezultatom 4:1 (2:0)vraćaju se kući pjevajući. Proljetos teška športska ozljeda "mozga" ekipe, ponajbolje nogometašice Hrvatske i članice ŽNK Osijek, Katarine Kolar pokazalo se na kraju balade kao nenadoknadiv gubitak Kazimira Husića trenera ŽNK Osijek. Bez mogućnosti pronalaska adekvatne zamijene utopijski je bilo očekivati da nogometašice Osijeka mogu uspješno parirati na sredini terena kudikamo spremnijim športskim suparnicama. Šteta. U svakoj drugoj situaciji igračice Osijeka zasigurno bi ostvarile uvjerljivu pobjedu protiv ipak limitirane ekipe iz Estonije,ali kada igrate u grču onda su male šanse da možete očekivati pozitivan rez. Najveće opterećenje za svakog športaša je kada nešto "moraš". Zasigurno, potrebna je bolja koordinacija između samih klubova u Hrvatskoj, kako bi sljedeća prilika za ulazak u borbu najboljih klupskih sastava Europe mogla biti iskorištena za korištenje usluga ponajboljih igračica iz drugih sredina,jer bez toga ne može se očekivati uspjeh. Kada već pravila omogućuju gostujuće igračice onda to treba puno bolje iskoristiti. Osim vratarke Hajnalke Sipos koja je u potpunosti iskoristila ukazano povjerenje stručnoga stožera ŽNK Osijek druge gostujuće igračice nisu pružile zavidnu nogometnu vještinu. Čovjek se na kraju ne može oteti dojmu da nogometašice ŽNK Osijek mogu po talentu uspješno parirati i ekipama s dužom nogometnom tradicijom,ali organizacijski problemi stvaraju prevagu koja odlazi na stranu njihovih športskih protivnica.

Talenat,volja i želja ponekad nisu dostatni za postizanje većeg uspjeha.

Tekst : Daltoni

Fotkice : B.Mr.

Daltoni thumbup

06.08.2009. u 15:28 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 03.08.2009.

ŽNK Osijek - Princeze s Mačkamame

Host unlimited photos at slide.com for FREE! Foto : B.Mr.

Realnost Hrvatskog nogometa ! Zasigurno možemo i trebamo lamentirati o (ne) uspješnosti trenerskih zamisli,ali nitko nema pravo prigovarati nogometašicama ŽNK Osijek na njihovoj volji i želji za postizanjem pozitivnoga rezultata u srazu s objektivno kvalitetnijim sastavima koji nam dolaze iz zemalja s puno dužom nogometnom tradicijom. Nisu one krive što u prvenstvu Hrvatske nemaju ravnopravnu konkurenciju i barem nekoliko kvalitetnih tekmi tijekom sezone, a onda se kao čudimo, kako ne mogu postići bolji rez u srazu s ipak "profesionalnijim" sastavima koji su u svjetskim razmjerima u samome vrhu.Kvalitet nogometnih liga u Hrvata poznata je činjenica i dobro se zna kako kotira u očima neutralnih ljubitelja nogoša. U to ubrajam i mušku nogometnu ligu. Stvarnost je bolna,ali nije tragična.Zar ne? Princeze s Mačkamame, osvajačice duple krune u protekloj sezoni 1.HNLŽ, svu svoju nogometnu silinu i snagu, uvjeren sam,će pokazati u tekmi s nogometašicama estonskog prvaka Levadia Tallinn. Samo neka pruže partiju kao što je bio prvi dio tekme protiv favoritkinja turnira ekipe Evertona u kojem su pružile odličnu igru i čak vodile na poluvremenu (0:1). Izuzetna iscrpljenost poslije tekme koja je odigrana po "ubitačnom" vremenu uzela je svoj danak u tekmi protiv norveških nogometašica. Naravno da je to upozorenje na stanje u hrvatskom nogometu uopće,ali nije mjerilo poradi kvalitete,želje i volje Princeza s Mačkamame. Kamo sreće da je svoj raskošni talenat mogla prikazati proljetos teško ozlijeđena Katarina Kolar.

Tekst : Daltoni

Host unlimited photos at slide.com for FREE! Foto : B.Mr.


03.08.2009. u 11:26 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 02.08.2009.

Princeze s Mačkamame sezona 2008/09.



Create a Myspace LED Scroller

Daltoni thumbup


wink

02.08.2009. u 21:42 • 0 KomentaraPrint#

subota, 01.08.2009.

17. Memorijalni nogometni turnir “Antun Batinić”

Fotkice : B.Mr.

Drugi dan Memorijalnog nogometnog turnira "Antun Batinić" ponudio je u prvome terminu od 17 sati nogometnu tekmu između NK Elektra i mlade ekipe NK Grafičar - Vodovod. Susret dvije ekipe koje u posve drugačijem ozračju očekuju nastavak prvenstva sukladno svome rangu. Novi-stari četveroligaš NK Elektra suvereni vladar u prošlosezonskoj 1.ŽNL i po tko zna koji put zbog nedobivanja licence novi-stari trećeligaš ekipa Grafičar-Vodovoda,a oni koji pamte vele da je ovo treći put "Grafičaru" u posljednje četiri sezone. Kakva šteta ! Njihova volja,želja i športski entuzijazam da ispočetka pokrenu loptu s mrtve točke, više su nego ohrabrujući znak za sve ljude dobre volje da nogomet može uspješno opstati i na ovim prostorima bez obzira na sve nedaće. Potrebno je samo malo sluha za nogometne probleme i sve će doći na svoje mjesto. Svima nama godi kada imamo priliku pogledati ekipu koja je posvećena njegovanju nogometne vještine,a ne besciljne težnje k nekim vrhunskim rezultatima. Ponekad i postignuti nogometni uspjeh nije dostatan za uvažavanje i pravilno vrednovanje nogometnih zanesenjaka,a to već duži niz godina zasigurno osjećaju i nogometaši Grafičar-Vodovoda. Zbog svega navedenog ne treba čuditi i postignuti rezultat u današnjoj tekmi. Konačnim rezom 1:0 (0:0), ekipa NK Grafičar-Vodovoda uspjela se plasirati u daljnji tijek 17.memorijalnoga turnira "Antun Batinić".

Tekst : Daltoni

01.08.2009. u 12:11 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (27)
Rujan 2011 (27)
Kolovoz 2011 (24)
Srpanj 2011 (10)
Lipanj 2011 (22)
Svibanj 2011 (15)
Travanj 2011 (24)
Ožujak 2011 (27)
Veljača 2011 (20)
Siječanj 2011 (18)
Prosinac 2010 (17)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (17)
Rujan 2010 (13)
Kolovoz 2010 (11)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (19)
Svibanj 2010 (15)
Travanj 2010 (11)
Ožujak 2010 (7)
Veljača 2010 (6)
Siječanj 2010 (31)
Prosinac 2009 (31)
Studeni 2009 (32)
Listopad 2009 (38)
Rujan 2009 (28)
Kolovoz 2009 (16)
Srpanj 2009 (14)
Lipanj 2009 (23)
Svibanj 2009 (18)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (15)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (8)
Prosinac 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji i slike objavljeni na ovim stranicama zaštićeni su copyrightom. Zabranjeno je uzimanje i korištenje sadržaja bez prethodne dozvole autora.




Svaštara o nogometu!

Novo : http://daltoni-osbloghr.blogspot.com/



Osijek, Croatia Weather Forecast





daltoni@net.hr

Foto Daltoni




Sign by Danasoft - Get Your Free Sign






Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis



Free Counter
Free Counter

thumbuphrvatska Customized Soccer Jersey - ImageChef.com


height="38" width="41" id="EXim" alt="eXTReMe Tracker" />





Myspace Smileys






hrvatska thumbup

Geo Visitors Map





CASINOSWISS, CASINO, Football manager 2010, English Harbour Casino, KENO



free counters
Free counters