Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

ponedjeljak, 07.04.2008.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE MLADEŽI

Županijsko takmičenje mladeži iz teorijskog poznavanja pokreta Crvenog križa,međunarodnog humanitarnog prava,prava čovjeka i prava djeteta,te iz praktičnih i teoretskih provjera znanja i vještina iz područja prve pomoći održano je 05.04.2008. godine u Virovitici . Nakon zanimljivog dijela natjecanja i zbrojenih rezultata , prvo mjesto u kategoriji podmlatka osvojila je ekipa iz Orahovice,drugi su bili osnovci iz Slatine, a treći njihovi vršnjaci iz O.Š. „V. Nazor“ Virovitica ( Nives Predijevac,Lorena Lukaš,Sara Gondi,Mateja Drulak,Tin Šimić i pričuva Tea Juma,mentor prof. Kata Silner.) U kategoriji mladeži prvo mjesto je osvojila ekipa iz Gimnazije „P.Preradović“ Virovitica (Inka Brijačak,Barbara Blažičević,Anja Viljevac,Marija Pavlović i Lidija Moslavac,mentor ekipe Ana Saratlija prof.) druga je ekipa iz Slatine te trećeplasirani su bili srednjoškolci iz Orahovice.
Prvo plasirane ekipe predstavljat će našu županiju na XII državnom natjecanju mladeži Crvenog križa,koje će se održati u Zatonu 17.svibnja ove godine.

GDCK Virovitica zahvaljuje svim sudionicima natjecanja na fer i korektnom nastupu za vrijeme i poslije natjecanja te ih još jednom ovom prilikom sve srdačno pozdravljamo.

GDCK VIROVITICA

- 11:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.