Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

ponedjeljak, 30.11.2015.

Termini darivanja krvi za prosinac 2015.g.


09.12.2015.(srijeda) od 9 - 13 sati u Crvenom križu Virovitica

19.12.2015.(subota) od 9 - 12 sati u Crvenom križu Virovitica

GDCK VIROVITICA

- 10:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 28.11.2015.

Darvanje krvi u Virovitici

Danas je u prostoru GDCK Virovitica održana akcija dragovoljnog darivanja krvi za građanstvo Virovitice. Krv je prikupljala ekipa Kliničkog Zavoda za transfuzijsku medicinu iz Osijeka. Sveukupno je krv darivalo 61 darivatelja krvi i to:Bajivić Vanja,Biondić Milan,Blažičević Martina,Bogdan Žarko,Borovčak Božidar,Brođanac Ivan,Bulić Antun,Cigler Goran,Deskar Samanta,Dorić Tomo,Dumenčić Zoran,Farago Ivan,Gibičar Ivica,Gobac Krešimir,Heller Petar,Hudi Krunoslav,Janković Milan,Jelušić Željka,Jurković Željko,Kiš Tihomir,Kiš Zlatko,Kocijan Siniša,Kolarević Slobodan,Kolesarić Karlo,Koletić Igor,Kozjak Vladimir,Krizmanić Ivica,Lesić Ivan,Lješčak Dubravko,Lukić Dražen,Matek Nikola,Matošina Boris,Matošina Krešimir,Merki Josip,Meter Krešo,Miholić Marija,Mikić Josip,Mlinarić Žarko,Moslavac Sandra,Nemet Igor,Njegač Tomislav,Osterman Alen,Pavlović Darko,Podnar Alen,Podnar Dubravko,Pokupić Matija,Poljanac Mirko,Posavac Miroslav,Premužić Krunoslav,Rakijašić Krunoslav,Rokingar Kristijan,Rujer Dinko,Vezmarović Rikard,Vizek Danijel,Vlaisavljević Dalibor,Vrbančić Ana,Zahanek Josip,Šajin Romeo,Škalić Ante,Žagar Igor i Česnik Dragan.

Hvala za darovanu krv.
GDCK VIROVITICA

- 12:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 27.11.2015.

Donacija mandarina

U Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, stigla je danas još jedna donacija od 11. 628 kg mandarina od tvrtke "Obrt za uzgoj voća i povrća Petra" vlasnice Petre Šimović iz Opuzena. U istovaru mandarina sudjelovali su volonteri i zaposlenici Gradskog društva Crvenog križa Virovitica, te zaposlenici Doma za odrasle iz Borove,koji su tom prilikom za svoje potrebe korisnika Doma za odrasle odvezli 2000 kg. mandarina. Preostalu količinu svojim korisnicima će podijeliti GDCK Virovitca.



GDCK VIROVITICA

- 11:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 20.11.2015.

Donacija mandarina GDCK Virovitica

Danas je GDCK Virovitica uručena donacija 18.468 kg mandarina od strane tvrtke "Obrt za uzgoj voća i povrća Petra ", vlasnika Petra Šimović iz Opuzena. Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica izvršilo je raspodjelu prema udrugama umirovljenika općina : Suhopolje,Šp.Bukovica,Gradina,Pitomača i Lukač, te udruzi umirovljenika Virovitica.
Isto tako dio mandarina je dostavljen i dječjim vrtičima u Virovitici,Pitomači i Suhopolju, te Učeničkom domu Virovitica.
Ostatak mandarina ići će korisnicima GDCK Virovitica.
Zahvaljujemo našim volonterima Heleni Matušin,Kovač Jerku,Kolesarić Karlu,Darku Lončaru, kao i djelatnicima našeg društva koji su pomogli u istovaru mandarina.


opis slike

opis slike

GDCK VIROVITICA

- 11:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.11.2015.

''Svi za sve''

Danas se u Dnevnom boravku Crvenog križa održao drugi dio radionice ''Etno torbice'' pod vodstvom Bernarde Idžojtić.
Ovaj događaj je održan u programu ''Svi za sve'' financiranom od Ministarstva Socijalne Politike i Mladih.

 photo IMG_0105_zpseavgt62s.jpg

- 12:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 18.11.2015.

''Zlatne godine''

17. studenog u okviru programa ''Zlatne godine'' financiranoj od Ministarstva Socijalne Politike i Mladih u Dnevnom boravku Crvenog križa održana je još jedna prekrasna radionica.- Uz pomoć mentorice Vesne Stipanović korisnice su ukrašavale božićne ukrase sa tehnikom transfera.

 photo IMG_0100_zpsiuks3oyq.jpg

 photo IMG_0101_zpsc2ydmg1j.jpg

- 09:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

''Svi za sve''

U okviru programa ''Svi za sve'' financiranom od Ministarstva Socijalne Politike i Mladih korisnike je razveselio nastup KUD-a ''Seljačka sloga'' iz Špišić Bukovice. Članica kud-a Vera Marčeta pokazala je kako su se ženama pravile tradicionalne frizure a najstarija članica Slava Kalenik ispričala im je kako se to nekad živjelo i radilo na selu. Korisnici su izložbom svojih radova uljepšali Dnevni boravak a izložbu je otvorila vd ravnateljica GDCK Vtc Željka Grahovac.

 photo IMG_0041_zpsi45p1zqt.jpg

 photo IMG_0058_zpsk2olhyln.jpg

 photo IMG_0074_zps0wylpdfm.jpg

 photo IMG_0076_zpsfnmm1k3e.jpg

- 09:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

''Svi za sve''

Dana 05. studenog u Dnevnom boravku Crvenog križa u Virovitici održani su peti Mikeški divani nastali kao literarno-edukativni program. Skupine zaljubljenika u ovaj grad koji se bave očuvanjem kulturne baštine, a posebno mikeškog govora.
Voditelj Mikeških divana je Dražen Bunjvac.

 photo IMG_0027_zpskexzngnv.jpg

- 09:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.11.2015.

Darivanje krvi u Virovitici

Na današnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi održanoj u prostoru GDCK Virovitica krv su darivali radnici Šumarije Suhopolje,Hrvatske pošte i Hrvatskog telekoma,policije,medicinske škole u Virovitici,te građanstvo Virovitice.
Sveukupno je krv darivalo 64 dragovoljna darivatelja krvi i to: Baltić Tomo,Barčan Ivan,Barčan Zlatko,Baćar Alen,Bičanić Pero,Duvnjak Goran,Flisar Dominik,Fras Ana,Galešić Kristina,Gojmerac Stevo,Golubić Vendel,Grba Marijan,Grdić Davor,Herceg Tomislav,Hrgović Igor,Jakupec Davor,Jota Stjepan,Jurković Zlatko,Kaladić Josip,Kaladić Marijan,Kostelac Mirko,Košić Damir,Krznarić Željko,Kufner Miroslav,Lebinac Magdalena,Mandarić Mirela,Miholić Mile,Moslavac Bruno,Novosel Ivan,Osterman Zdravko,Palm Siniša,Palčić Franjo,Pemper Ivan,Prpić Tena,Rakocija Ivan,Rukavina Lojzka,Salopek Ivana,Salopek Željko,Simeunović Darko,Sić Darko,Smiljanić Mario,Starek Mladen,Teglović Karolina,Templar Matija,Terzić Tihomir,Tot Siniša,Valenteković Robert,Valentić Danijel,Valentić Ivica,Validžić Stjepan,Velić Matija,Vidović Anto,Vidović Ivo,Vidović Mijo,Vinaković Andrea,Vincek Zdravko,Vincek Željko,Vist Stjepan,Volenik Alen,Škrtić Zvonko,Špehar Kristijan,Štajdohar Milan , Čičin Martin i Kaladić Milan.
Krv je prikupljala ekipa transfuzije KBC Osijek.

Hvala za darovanu krv.
GDCK VIROVITICA

- 13:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 06.11.2015.

Vozni red za besplatan prijevoz osoba starije životne dobi

vozni red

- 14:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Besplatan prijevoz za starije i nemoćne


Projektom "Most solidarnosti i jednakih mogućnosti" osiguran je besplatan prijevoz za starije i nemoćne osobe s područja grada Virovitice i prigradskih naselja.

Projekt je izradila Razvojna agencija VTA prema natječaju Ministarstva socijalne politike i mladih a nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica s partnerima Centrom za socijalnu skrb Virovitica i Gradom Virovitica.

Korisnici besplatnog prijevoza su starije i nemoćne osobe, 173 korisnika prava iz sustava socijalne skrbi te umirovljenici i sve starije i nemoćne osobe koje do sada nisu bile službeno evidentirane kao korisnici sustava socijalne skrbi a imaju više od 65 godina života.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, između tri ponuditelja prijevoza, kao najpovoljnijeg ponuditelja, za prijevoznika je odabralo i angažiralo tvrtku "Čazmatrans"d.d. Čazma.

Popis korisnika prava na besplatni prijevoz, Gradsko društvo Crvenog križa utvrdilo je prema evidenciji Centra za socijalnu skrb Virovitica i evidenciji Grada Virovitice.

Za sve informacije vezano uz besplatan prijevoz možete se obratiti u Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica ili na telefon: 729-459.

Prijevoz je za sva prigradska naselja i grad Viroviticu organiziran dva puta tjedno, prijevoz počinje u ponedjeljak 09. studenoga 2015. a prema utvrđenom tjednom voznom redu.

- 07:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 03.11.2015.

''Zlatne godine''


U Dnevnom boravku Crvenog križa gostovala je glumica Snježana Lančić- Prpić.
Korisnice je razveselila sa uključivanjem u interaktivni razgovor te su se same mogle okušati u ulozi drugih osoba šta je poprilično zanimljivo. Ovaj događaj je održan u programu ''Zlatne godine'' financiranom od Ministarstva Socijelne Politike i Mladih.



 photo IMG_0020_zpsp0z2d1cc.jpg

- 14:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.11.2015.

''Svi za sve''

U okviru programa SVI ZA SVE odigran je šahovski turnir na kojem je pobijedio gost iz Špišić Bukovice Željko Žuti,drugo mjesto Vlado Pucan a broncom je razveselio korisnik Dnevnog boravka Drago Celić.Šahovski turnir je sudio licencirani sudac Miroslav Tot i njegov pomoćnik Mato Mesić.Pobjednicima turnira dodijeljene su medalje.


 photo IMG_0018_zpswiy27l45.jpg
 photo IMG_0006_zps9iueszby.jpg

- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.