Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica

petak, 07.09.2007.

Pitomačani darovali krv

pitomača
Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica u suradnji s transfuzijom Opće Bolnice Virovitica održalo je akciju darivanja krvi 07.09.2007. za mještane Pitomače.
Akcija je održana u prostorijama Udruženja obrtnika Općine Pitomača a krv su darovali: Ivan Čoklo, Tomo Šantek,Josip Kožarić,Petar Čupen,Marijo Brlas,Tomislav Jakupec,Mladen Bedeković,Ivica Varga,Srečko Čop,Stjepan Kolar,Marin Begović,Ivica Kuzman,Željko Veršec,Petar Begović,Zdravko Živko,Marijana Kožar,Damir Kožar,Božidar Magić,Zlatko Ban,Ivo Predragović,Damir Vujsin,Mario Župan,Stjepan Crnec,Marinko Barčan,Hrvoje Šokec,Željko Grgačić,Jasmina Klos i Zlatko Rakijašić.
Pitomačani su ponovo pokazali svoju humanost, a ovom prilikom moramo naglasiti da je krv darovao i Načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić sa suradnicima, kao i zapovjednik policijske postaje u Pitomači Mario Župan koji se pridružio svojoj ekipi pitomačkih policajaca koji su gotovo svi dobrovoljni darovatelji krvi te i na ovaj način sudjeluju u spašavanju života.
pitomača pitomača
Pitomačani se tradicionalno u velikom broju odazivaju na humanitarne akcije te spadaju među najbrojnije dobrovoljne darovatelje krvi pri Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica.
pitomača pitomača
Gotovo svi djelatnici Policijske postaje Pitomača su dobrovoljni darivaoci krvi.
pitomača pitomača
U planu je još jedna akcija darivanja krvi za Pitomačane , koja će se održati 18.09. 2007.godine također u prostorijama Udruženja obrtnika.
pitomača
Hvala Vam za darovanu krv!
GDCK Virovitica

- 13:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.