Krem juha od butternut i hokaido tikve sa kiselkastom jabukom, češnjakom, svježim peršinom i začinima, gore opet peršin, pinjoli, bučino ulje i papar, volim zapaprit.
+ ražnjići sa prokulicama i tikvom, al koji ražnjići majko mila.
Prokulice i bundevu sam prvo kuhala, pa pekla , kad ih spekla uvaljala sam sve to lijepo u umak od rajčice, češnjaka, začina, i krušnih mrvica pa još malo zapekla...
Njoki sa lukom, divljim šampinjonima, sunčanicama i sojinim vrhnjem za kuhanje.
Zamislite fino, toplo kremasto varivo sa hrskavom papreno/slanom pogačom, e to je to.
Bijelo varivo od kelja, mrkve, krumpira, mladog luka, svježeg tofu blendanog sa sojinim vrhnjem za kuhanje, peršinom i začinima, gore opet tofu, ali marinirani pa kratko pečeni i bučino ulje.
Pogača sa butternut tikvom, mladim lukom, češnjakom, paprikom, gore papar, sol , majčina dušica i maslinovo ulje da bu
|