nedjelja, 10.02.2008.

Gavran

Ovo je tužna priča o jednom mladom dječaku koji je dane provodio stvarajući računalne programe i opijajuć se u kafićima. Sve je počelo kada je taj dječak upoznao jednu djevojku koja ga je stalno ignorirala i on je patio za njom. Nakon što su se bolje upoznali djevojka je spavala sa njim i nakon toga su imali kratku vezu u kojoj je dječak uvijek izvlačio deblji kraj. Najgori trenutak mu se dogodio kada mu je ta djevojka otkrila da ima dečka koji je najmoćniji diler u okolici, rekla mu je da ga voli iako se bavi sa preprodajom droge i da je on dobar u duši. Dječak ju je uvjeravao da niti jedan diler nije dobar ma koliko god se on činio pristojan, i koliko bogat i zgodan bio. Ali djevojka ga nije slušala i govorila mu je da nije u pravu. Dječak se od tuge i boli počeo opijati po obližnjim kafićima, nije znao šta da radi, nije znao kako spriječiti tu veliku pogrešku.
Jednog dana je shvatio da nije u njegovoj moći da preobrati djevojku od lošeg društva iako je i sam postao ološ.Tada je njegovo mlado naivno srce prestalo osjećati ljubav prema toj djevojki i počelo stvarati mržnju prema svim dilerima kokaina i trave. Prestao se opijati i počeo trenirati i vježbati dok nije razvio sposobnost o kojoj nikad nije ni sanjao.Ta sposobnost je bila jača od njegovog razuma i nije birala između dobrog i lošeg. Počeo je sastavljat popis najopasnijih i najmoćnijih dilera u gradu i okolici s namjerom da ih toliko istuče da više nikad ne pomisle prodavati drogu. Odlučio je uzet pravdu u svoje ruke i navesti sav ološ da se vrati na pravi put i da se prestanu bavit sa stvarima koje uništavaju pojedinca i društvo. I tako je jedne noći izašao na ulice grada i naišao na jednog dilera sa crne liste. Nakon što ga je upitao ima li šta za prodat, diler mu je ponudio bombone exa. Dječak mu je sa smješkom na licu uputio seriju mješovitih udaraca i par izravnih udaraca u lice i rebra, diler je pao kao pokošen. Dječak ga je zgrabio za vrat i zaprijetio mu da ako ne prestane prodavat drogu drugi put neće ovako dobro proći. Ostavio ga je krvavog na ulici i otišao doma. Drugi dan je dječak pronađen sa šest prostrijelnih rana na području pleksusa, vrata i lica i sa 14 ubodnih rana po čitavom tijelu.
Pouka priče je: nikad se nemojte zajebavat sa dilerima, jer nikad neznaš tko je u mafiji. Čuvajte se mafije, oni su svuda oko nas.

By: Homie

- 21:09 - Komentari (9) - Isprintaj - #