Bruno Senna fan klub

ponedjeljak, 10.11.2008.

Force India i Mclaren Mercedes sklopili partnerstvo

Force India

Ekipa Force India potvrdila je sklapanje partnerstva sa ekipom Mclaren Mercedes koja će im naredne sezone biti tehnička podrška. Bolidi ekipe Force India biti će pokretani Mercedesovim motorima i imati će njihov KERS sustav. Uz to još u njihovim bolidima nalazit će se Mclarenov mjenjač i hidraulički sustav.

"Apsolutno smo oduševljeni što možemo objaviti tehničko partnerstvo s McLaren Applied Technologiesom i Mercedes-Benz HighPerformanceEnginesom, te objaviti naš plan o proširenju proizvodnje kompozitnih materijala i dizajnerskog odjela unutar našeg postrojenja u Silverstoneu," kazao je izvršni direktor momčadi Force India Vijay Mallyja.

"Mclaren i Mercedes-Benz su dva najpopularnija imena u povijesti motorsporta, koja imaju ostavren odličan uspjeh u GP utrkivanju tokom mnogo godina, ali i nedavnu pobjedu u vjerojatno najdramatičnijem prvenstvu kojega je Formula 1 ikada vidjela."

"Force India Formula 1 tim postoji tek godinu dana i našu je prvu sezonu, neizbježno, sačinjavalo razdoblje učenja. Ali, već smo na početku rekli da smo ozbiljni i da nismo ovdje kako bi izmišljali brojke. Objava našeg novog tehničkog partnerstva, kombiniranog s novim razvojima i resursima jasno podcrtava da ozbiljno mislimo ono što smo rekli. Volio bih se osobno zahvaliti Bernieju Ecclestoneu i predsjedniku FIA-e, Maxu Mosleyu, na ponuđenoj pomoći i podršci kroz nastajanje ovog sporazuma," dodao je Mallyja.

10.11.2008. u 17:00 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)