ZID MOJIH UVJERENJA

ponedjeljak, 22.02.2021.

BITI PREVAREN

Nebitna je situacija, razlog, opravdanje ili kaj god vec nego samo činjenica da si prevarena osoba. Netko te je prevario bilo u ljubavi, prijateljstvu, poslu...netko te prevario. Koji je to miks osjećaja koji prevara izazove u nama. Dok pokušavaš doći do zraka u glavi se vrti cijeli spektar misli...
Zašto?
Nisam dovoljno dobar/dobra?
Gdje sam pogriješio/pogriješila?
On/ona su zli ljudi?
Tko ga/ju je to oteo od mene?
Želim nekoga/nešto ozlijediti
Želim vrištati
Srce i duša me boli
Mi smo bili prijatelji
Je to ono/ona meni dao/dala cijenu?
Zašto meni kada sam divan/divna ?
A dao/dala sam mu sve...

U minuti se sruše na tebe sve te misli...pa si tužan, bijesan, tužan, bijesan...povrijeđen...
Najbolje mi je kada se oko tebi se sjati stotine dušobrižnika koji znaju kaj je najbolje za tebe i rastežu tvoju bol u svim smjerovima glumeći spasioce u toj situaciji...rade dubinske analize , a svi su znali sve prije tebe...i svi te nešto tapšu i sažalijevaj...užas...ali iz svoje kože ne možeš. Onda u jednom trenutku shvatiš da uopće više razlozi i logična objašnjenja nisu bitna jer te boli i samo želiš da prestane.
Biti izdan i prevaren...užasan osjećaj...

A što je u takvom trenutku najbolje napraviti nakon prvog naleta emocija? Kako se riješit svih posljedica koje nosi sa sobom osjećaj da ste prevareni? Da trebalo bi oprostiti i pustiti kažu...ali oprost ...hm... zvuči precjenjeno... zar ne? Jel kome bilo bolje?

Uglavnom...shvaćate li koje ludilo to donosi? Kako učiniti najbolje za osobu koja je u tom stanju? Stvarno ne znam, ali vidim da to nema spol, godine ili ne znam kaj...i nemoćan si u toj situaciji nad tom osobom. Želiš biti potpora i jak za oboje ali možda to treba jednostavno odraditi i organizam sam iz sebe izbaciti tu negativnu emociju.

Molim vas nemojte mi varati meni bitne ljude. Hvala!

22.02.2021. u 22:59 • 10 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2021 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             

Travanj 2021 (1)
Ožujak 2021 (11)
Veljača 2021 (13)
Siječanj 2021 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Kako mi ne bi bila još veća zbrka u glavi moram višak misli pustiti van i napraviti mjesta za nove obzirom da nadogradnja memorije nije moguća...a puna memorija usporava procese...pišem jer pišem i kako bi manje pričala...i možda dobijem od nekoga kakvu reakciju ili kakvu korekciju misli...

Linkovi