ZAČEPLJENJE KANALA JETRE
ZAČEPLJENJE KANALA JETRE
1. Uzeti po 50 g pšenice, ječma i zobi, očistiti i preko noći narnočiti u 2 litre vode. Ujutro žito raskuhati. Dnevno popiti 1 litru uvar-ka s malo svježeg limunova soka. Uz svaki objed jesti malo raskuhanog žita, tako da se u toku dana pojede sva količina žita. 2. Sastav čaja: 60 g stabljike kilavice 50 g stabljike pčelinje Ijubice 40 g stabljike rusomače 30 g stabljike majčine dušice 20 g hrastovih listova 20 g listova loze Pripremanje i primjena caja: Trave jako usitniti i smiješati. U 1 litru proključale vode staviti 10 g mješavine trava i kuhati poklopljeno 1 minutu. Kad se čaj ohladi, procijediti ga u bocu i piti 3 puta dnevno po 1 dcl prije i poslije jela. Poslije napitaka prije jela, uzeti srednju žlicu maslinova ulja, a nakon napitaka poslije jela, uzeti 1 jušnu žlicu inaslinova ulja i 1 jušnu žlicu svježeg limunova soka. Umjesto vode piti slabi čaj od kopitnjaka. Čaj se pije hladan, s nekoliko kapi svježeg limunova soka. |
< | ožujak, 2013 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv