Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogatstvosreca-zdravlje

Marketing

ZAČEPLJENJE KANALA JETRE

ZAČEPLJENJE KANALA JETRE
1. Uzeti po 50 g pšenice, ječma i zobi, očistiti i preko noći narnočiti u 2 litre vode. Ujutro žito raskuhati. Dnevno popiti 1 litru uvar-ka s malo svježeg limunova soka. Uz svaki objed jesti malo raskuhanog žita, tako da se u toku dana pojede sva količina žita. 2. Sastav čaja:
60 g stabljike kilavice
50 g stabljike pčelinje Ijubice
40 g stabljike rusomače
30 g stabljike majčine dušice
20 g hrastovih listova
20 g listova loze
Pripremanje i primjena caja:
Trave jako usitniti i smiješati. U 1 litru proključale vode staviti 10 g mješavine trava i kuhati poklopljeno 1 minutu. Kad se čaj ohladi, procijediti ga u bocu i piti 3 puta dnevno po 1 dcl prije i poslije jela. Poslije napitaka prije jela, uzeti srednju žlicu maslinova ulja, a nakon napitaka poslije jela, uzeti 1 jušnu žlicu inaslinova ulja i 1 jušnu žlicu svježeg limunova soka.
Umjesto vode piti slabi čaj od kopitnjaka. Čaj se pije hladan, s nekoliko kapi svježeg limunova soka.


Post je objavljen 19.03.2013. u 08:37 sati.