, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

15.04.2008., utorak

ALL STARS GAME

U Čačincima se u subotu odigrao povijesni 1. ALL STARS susret B1 lige Istok. Hvale vrijedan događaj koji je ispunio očekivanja. Druženje koje je trajalo gotovo cijeli dan i još više pridonijelo boljim odnosima među klubovima B1 lige Istok kao i među samim igračima među kojima su se stvorila nova prijateljstva.

Događaj je bio zamišljen kao parada pijanstva i kiča.... ma zajebavam se, zamisao je bila da svaki klub pošalje po 2 igrača za koje smatra da su zaslužili nastup na smotri najboljih. I uglavnom i bi tako.

Ekipe su podjeljene na Zapad i Istok. Zapad su predstavljali igrači iz Čačinačke Mladosti, Orahovice, Požege, Oriovca, Donjeg Miholjca i Hebranga iz Broda,a Istok igrači iz Sokola, Belog Manastira, Belišća, Škole košarke, Iloka i Olimpa iz Tenje.

Jedino smo mi kao domaćini imali 4 predstavnika. Legende kluba Juru Krmpotića i Maria Anđelića, zatim ponajboljeg igrača ove sezone Dražena Kondaša i mladog Luku Jerbića kao budućnost čačinačke košarke.

Jure Krmpotić:


Orahovica je poslala još jednu legendu Josipa Joku Radočaja i Duju Maričića, Požega je poslala Bušića i Lovrića, iz Oriovca su stigli legenda Krištija i još jedna mlada nada Đukić, Donji Miholjac su predstavljali Golinac i Brusač, a hebranga Soldo.U ekipi Istoka su nastupili Raič i Peternel iz Belišća, Komadina i Majdiš (Majda legenda) iz Škole košarke, iz Belog Manastira su stigli Miljković i Skenderović,iz Iloka Kuzmanovski i Šijak, iz Sokola Blažević i Vučemilović-Grgić, iz Olimpa braća Novaković.Treneri Zapada su bili Bušljeta i Nekić dok su Istok vodili Matić i Lamoš.


ZAPAD – ISTOK 95:89 (28:13, 37:44, 33:32)


Suci: Zoran Gotić, Josip Mikulić (oba Osijek), Krešimir Katić, Matej Grubišić, Ivan Holik, Ante Baus (svi Slavonski Brod).

ZAPAD: Brusač 5, Đukić 16, Krmpotić 3, Anđelić 6, Bušić 5, Radočaj 9, Krištija 3, Maričić 2, Golinac 9, Kondaš 2, Soldo 30, Lovrić 1.
Treneri: Bušljeta i Nekić.

ISTOK: Raič 4, Skenderović 5, Šijek 5, Peternak 28, Blažević 3, I. Novaković, Vučemirović-Grgić 15, Miljković 10, Komadina 21, Kuzmanovski, Majdiš 4, L.MNovaković 14.
Treneri: Matić i Lamoš.

U predigri utakmice,snage su odmjerile ženske ekipe domaće Mladosti i gošći iz Virovitice i naše su cure dobile sa rezultatom 47:25. Čestitamo curama i nihovoj trenerici Meteji Perković.

Nakon toga sve je bilo spremno za ALL STARS GAME. Počelo je prijemom kod načelnika Općine Čačinci pod čijim sponzorstvom se ovaj susret i odigravao u sklopu proslave dana Općine Čačinci.
Skupilo se tu i dosta predstavnika "sedme sile" i ja među njima kao kroničar zbivanja u našem selu. Redom su govore držali naćelnik Mirko Mališ,predsjednik KK "Mladost" Čačinci Tomislav Tomić i dopredsjednik Dražen vekić koji je načelniku poklonio dres u kakvima se igrao ALL STARS.U svom govoru,načelnik je sve pozdravio,čestitao Mladosti na naslovu prvaka i poželio da ovakvi susreti pređu u tradiciju i predložio da ga svake godine organizira prvak lige. I obećao je skori početak radova na novoj sportskoj dvorani. Predsjednik Tomić se zahvalio i obećao da s novom dvoranom Mladost napada i rang više.
Osim prigodnih dresova za obe ekipe,domaćin je osigurao i pehare za najbolje pojedince susreta.Nakon prijema,svi su se zaputili u dvoranu,slijedilo je zagrijavanje,slikavanje i sve je bilo spremno za spektakl kojeg su vodili Dražen Vekić i legenda čačinačke košarke Mario Krmpotić-Maka trica!Predviđeno je bilo da se igraju 4 četvrtina od po 12 minuta sa obaveznim time-outom u 6. minuti kada su na parket istrčavale plesačice.A zabavljale su nas naše domaće osnovnoškolke "Cobre" i gošće iz Belog Manastira "Lucky charms" a u našu dvoranicu se natiskao dosta svijeta.Svaku četvrtinu su sudili drugi suci,sve odreda mlade snage. Bog ih blagoslovio.

Nakon prve četvrtine održano je natjecanje u zakucavanjima na kojem je pobijedio Dubravko Blažević iz Sokola. On nije bio najatraktivniji ali je jedini oba puta uspješno zakucao. Čestitamo gospodinu Blaževiću.Blažević:


Soldo:Kondaš:U poluvremenu utakmice su se održale kvalifikacije u šutiranju trica gdje su odabrana 4 finalista koji su snage odmjerili nakon treće četrvtine.
U šutiranju trica pobjedu je odnio naš Dražen Kondaš. Čestitamo i njemu.I tu je uslijedio kraj All Stars gamea jer su domaćini odlučili da će umjesto "Zapada" zadnju četvrtinu odigrati KK "Mladost" kako bi im publika mogla čestitati na naslovu prvaka.Taj period ja Mladost izgubila ali to nije bilo ni najmanje važno.
Za najboljeg pojedinca susreta izabran je Slaven Soldo iz KK "A.Hebrang" iz Slavonskog Broda koji kući nosi pehar za MVP utakmice.Od srca mu čestitamo.Cijeli događaj je bio stvarno odlično organiziran,pazilo se na masu detalja a sve je završilo zajedničkom večerom koju sam ja odlučio preskočiti.

Moja malenkost:


Ja osobno sam bio oduševljen i nadam se da će ovo preći u tradiciju i dao sam si malo truda da složim kratak filmić. Filmić bi bio još bolji da imam malo bolji kompjuter a ne ovaj moj šrot koji stalno šteka i nema dovoljno "vrtualne memorije".

Pogledajte:O ovom događaju možete čitati na raznim mjestima,donosim par linkova:

Glas Slavonije

košarka.hr

A bit će ovih dana i u Večernjem Listu i Sportskim Novostima.

Pozdrav svima i vidimo se dogodine!!


- 14:47 - Mudro mišljenje puka (25) - Štampaj i urami - #

11.04.2008., petak

All Stars

Košarkaški klub "Mladost" Čačinci u povodu osvajanja naslova prvaka u sklopu obilježavanja dana Općine Čačinci organizira po prvi puta neslužbeni All Stars susret igrača B1 lige Istok u subotu 12.04.2008. s početkom u 18 sati!


Bit će to istinski spektakl u našoj maloj dvorani. Želja je pokazati svijetu i narodu da smo sposobni učiniti svašta i da nam je nova,veća dvorana itekako potrebna.

Image Hosted by ImageShack.us

U predigri glavne utakmice odigrat će se susret između novoosnovane ženske sekcije kluba i ŽKK Virovitica.Taj susret počinje u 15.30.

Želja kluba je bila organizirati nešto neviđeno na ovim prostorima i u nižim ligama i sudeći prema interesu-uspjeh je zajamčen.

Prema dogovoru,svaki klub iz lige bi trebao poslati po 2 igrača za koje smatra da bi trebali igrati All Stars susret pa ćemo tako imati prilike vidjeti sve "zvijezde" ove naše lige na jednom mjestu.

Po uzoru na poznatije i ovaj All Stars će imati natjecanje u zakucavanjima i šutiranju trica.

Image Hosted by ImageShack.us

U izradi su posebni prigodni dresovi za obje ekipe i plan je da zadnje trenutke utakmice na parketu provede petorka "Mladosti" kako bi im se odala počast na osvojenom naslovu prvaka.

Svi ste pozvani, dođite i nećete zažaliti.

Još jednom napominjem, KK "Mladost" iz Čačinaca organizira All Stars susret B1 lige Istok,lige koju su osvojili i ove godine,lige koja je najniži rang košarke u ovom dijelu Lijepe Naše!

Dođite u Čačince,pozdravite prvake i uživajte u spektaklu pod obručima!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

IDE NASTUPA!!!

P.S.Zahvaljujem se prijatelju Zvonku Jasenkoviću koji mi je poslao najvu koja se vrti na radio postaji Virovitica.

- 12:39 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

10.04.2008., četvrtak

MLADOST PRVAK

KK "Mladost" Čačinci je prvak B1 lige Istok za sezonu 2007/2008!!!!


Veliki pozdrav svima! Opet kasnim sa vijestima i izvještajim,ali u jebačkoj sam gužvi i sretan sam kad uhvatim pola sata da se malo odmorim.

Prijeđimo mi na bitno.

A bitno je to da su naši košarkaši opet postali prvaci ove naše B1 lige Istok zahvaljujući pobjedi nad Ilokom prošle srijede u Vukovaru.

Utakmicu smo kontrolirali od početka pa do kraja uz ne baš blistavu igru.Bitna je pobjeda i još jedan naslov prvaka u zadnje 3 sezone.

Kako je bilo na utakmici? Ne onako kako se najavljivalo i očekivalo. Zašto?
E pa zato jer nas je na put krenulo 10 aktivnih Alkosa i još toliko simpatitera kluba (što sarijih što mlađih),a utakmicu smo gledali nas trojica + ovi simpatizeri. Zašto? Zato jer je ostatak Alkosa (7 komada) završio u reštu! Pržunu! Hapsu! Bajbokani! Prdekani! Zatvoru!

Dobro,ne baš u ztvoru,bili su privedeni u postaju i zadržani do kraja utakmice.

Skupili se mi u DEFU,kupili cugu i po pasjem vremenu krenuli na put. Vozio Mlađo legenda. U busu bila dobra zajebancija a neki su malo i odmorili.Putem smo sreli čudno prkirano vozilo na sred njive!Neki mi ljudi i postupci nikad neće biti jasni.

I stigli mi u Vukovar. Nakon što je Mlađo parkirao buds ipred škole,krenemo mi u dvoranu. Jedna ekipa je malo zaostala kod busa radi pražnjenja mjehura. I kad smo mi otišli, oni odluče kako će malo prošetati u grad na cugu. I nisu stigli daleko. Tek nekih 100-tinjak metara od dvorane kada ih je ispred zgrade ambasade Republike Srbije zaustavila policija i privela ih zbog remećenja javnog reda i mira. Nisam bio s njima pa si pročitajte ovdje svjedočanstvo jednog od privedenih.

Uglavnom,dečki su zaboravili da nisu u Čačincima i da se nemogu ponašati baš onako kako žele i završili su u postaji. A imali su i nesreće da ih uhapsi izvjesni Slađan Bogdanović.

Svojim nestašlukom su ubili atmosferu u samom startu. Nas dva aktivna sami u dvorani sa djecom i onim simpatizerima.Bez navijanja u kazališnoj atmosferi.Svi se samo pogledavaju i isčekuju oće li se ekipa pojaviti u dvorani. I nisu se pojavili.
Mladost pobjeđuje Iloka a Zoki i ja kao dva liječena alkoholičara sjedimo i smijemo se sami sebi. I pritvorenima.

Daklem, mi prvaci a atmosfera kao na sprovodu.

Polazimo doma i skrećemo do postaje po uhapšene i pod policijskom pratnjom napuštamo Vukovar.

Izvjesni Slađan Bogdanović je natjerao Keca da sa sebe skine dinamov dres. Zanima me da mi netko (bilo tko ) objasni po kojoj osnovi to policajac u Republici Hrvatskoj smije napraviti


Ubrzo se i atmosfera malo podigla i maka je poveo pjesmu,pridružili smo mu se redom svi i na kraju se ipak slavilio i pjevalo.

Privedeni:


Kiki kao kapetan duge plovidbe:


Dok smo mi bili u Vukovaru,nogometaši su doma igrali kup utakmicu i izgubili od Gornjeg Miholjca 2:3 te ispali. Šteta.

To je bilo još prošle srijede.

A u nedjelju su se nogometaši Mladosti vratili na prvo mjesto. Pobijedili su u Čačincima ekipu Podgorja rezultatom 4:1 (Biondić,Tresk,Podmanicki,Jukić).
Pošto su Zdenci poraženi na svom terenu od Mikleuša,Mladost je opet prva ali joj i Zdenci i Mikleuš itekako pušu za vrat.

Mladost u nedjleju gostuje kod Dinama iz Kapela Dvora i nadamo se spajanju od 2 pobjede za redom i ostankom na čelnoj poziciji.

Srdačno vas pozdravljam do navečer kada slijedi novi post i najava spektakla u Čačincima!

Živjeli!!!!!!!!!!!!
- 14:49 - Mudro mišljenje puka (7) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova