Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

ALL STARS GAME

U Čačincima se u subotu odigrao povijesni 1. ALL STARS susret B1 lige Istok. Hvale vrijedan događaj koji je ispunio očekivanja. Druženje koje je trajalo gotovo cijeli dan i još više pridonijelo boljim odnosima među klubovima B1 lige Istok kao i među samim igračima među kojima su se stvorila nova prijateljstva.

Događaj je bio zamišljen kao parada pijanstva i kiča.... ma zajebavam se, zamisao je bila da svaki klub pošalje po 2 igrača za koje smatra da su zaslužili nastup na smotri najboljih. I uglavnom i bi tako.

Ekipe su podjeljene na Zapad i Istok. Zapad su predstavljali igrači iz Čačinačke Mladosti, Orahovice, Požege, Oriovca, Donjeg Miholjca i Hebranga iz Broda,a Istok igrači iz Sokola, Belog Manastira, Belišća, Škole košarke, Iloka i Olimpa iz Tenje.

Jedino smo mi kao domaćini imali 4 predstavnika. Legende kluba Juru Krmpotića i Maria Anđelića, zatim ponajboljeg igrača ove sezone Dražena Kondaša i mladog Luku Jerbića kao budućnost čačinačke košarke.

Jure Krmpotić:


Orahovica je poslala još jednu legendu Josipa Joku Radočaja i Duju Maričića, Požega je poslala Bušića i Lovrića, iz Oriovca su stigli legenda Krištija i još jedna mlada nada Đukić, Donji Miholjac su predstavljali Golinac i Brusač, a hebranga Soldo.



U ekipi Istoka su nastupili Raič i Peternel iz Belišća, Komadina i Majdiš (Majda legenda) iz Škole košarke, iz Belog Manastira su stigli Miljković i Skenderović,iz Iloka Kuzmanovski i Šijak, iz Sokola Blažević i Vučemilović-Grgić, iz Olimpa braća Novaković.



Treneri Zapada su bili Bušljeta i Nekić dok su Istok vodili Matić i Lamoš.


ZAPAD – ISTOK 95:89 (28:13, 37:44, 33:32)


Suci: Zoran Gotić, Josip Mikulić (oba Osijek), Krešimir Katić, Matej Grubišić, Ivan Holik, Ante Baus (svi Slavonski Brod).

ZAPAD: Brusač 5, Đukić 16, Krmpotić 3, Anđelić 6, Bušić 5, Radočaj 9, Krištija 3, Maričić 2, Golinac 9, Kondaš 2, Soldo 30, Lovrić 1.
Treneri: Bušljeta i Nekić.

ISTOK: Raič 4, Skenderović 5, Šijek 5, Peternak 28, Blažević 3, I. Novaković, Vučemirović-Grgić 15, Miljković 10, Komadina 21, Kuzmanovski, Majdiš 4, L.MNovaković 14.
Treneri: Matić i Lamoš.

U predigri utakmice,snage su odmjerile ženske ekipe domaće Mladosti i gošći iz Virovitice i naše su cure dobile sa rezultatom 47:25. Čestitamo curama i nihovoj trenerici Meteji Perković.

Nakon toga sve je bilo spremno za ALL STARS GAME. Počelo je prijemom kod načelnika Općine Čačinci pod čijim sponzorstvom se ovaj susret i odigravao u sklopu proslave dana Općine Čačinci.
Skupilo se tu i dosta predstavnika "sedme sile" i ja među njima kao kroničar zbivanja u našem selu. Redom su govore držali naćelnik Mirko Mališ,predsjednik KK "Mladost" Čačinci Tomislav Tomić i dopredsjednik Dražen vekić koji je načelniku poklonio dres u kakvima se igrao ALL STARS.



U svom govoru,načelnik je sve pozdravio,čestitao Mladosti na naslovu prvaka i poželio da ovakvi susreti pređu u tradiciju i predložio da ga svake godine organizira prvak lige. I obećao je skori početak radova na novoj sportskoj dvorani. Predsjednik Tomić se zahvalio i obećao da s novom dvoranom Mladost napada i rang više.
Osim prigodnih dresova za obe ekipe,domaćin je osigurao i pehare za najbolje pojedince susreta.



Nakon prijema,svi su se zaputili u dvoranu,slijedilo je zagrijavanje,slikavanje i sve je bilo spremno za spektakl kojeg su vodili Dražen Vekić i legenda čačinačke košarke Mario Krmpotić-Maka trica!



Predviđeno je bilo da se igraju 4 četvrtina od po 12 minuta sa obaveznim time-outom u 6. minuti kada su na parket istrčavale plesačice.A zabavljale su nas naše domaće osnovnoškolke "Cobre" i gošće iz Belog Manastira "Lucky charms" a u našu dvoranicu se natiskao dosta svijeta.



Svaku četvrtinu su sudili drugi suci,sve odreda mlade snage. Bog ih blagoslovio.

Nakon prve četvrtine održano je natjecanje u zakucavanjima na kojem je pobijedio Dubravko Blažević iz Sokola. On nije bio najatraktivniji ali je jedini oba puta uspješno zakucao. Čestitamo gospodinu Blaževiću.



Blažević:


Soldo:



Kondaš:



U poluvremenu utakmice su se održale kvalifikacije u šutiranju trica gdje su odabrana 4 finalista koji su snage odmjerili nakon treće četrvtine.
U šutiranju trica pobjedu je odnio naš Dražen Kondaš. Čestitamo i njemu.



I tu je uslijedio kraj All Stars gamea jer su domaćini odlučili da će umjesto "Zapada" zadnju četvrtinu odigrati KK "Mladost" kako bi im publika mogla čestitati na naslovu prvaka.



Taj period ja Mladost izgubila ali to nije bilo ni najmanje važno.
Za najboljeg pojedinca susreta izabran je Slaven Soldo iz KK "A.Hebrang" iz Slavonskog Broda koji kući nosi pehar za MVP utakmice.Od srca mu čestitamo.



Cijeli događaj je bio stvarno odlično organiziran,pazilo se na masu detalja a sve je završilo zajedničkom večerom koju sam ja odlučio preskočiti.

Moja malenkost:


Ja osobno sam bio oduševljen i nadam se da će ovo preći u tradiciju i dao sam si malo truda da složim kratak filmić. Filmić bi bio još bolji da imam malo bolji kompjuter a ne ovaj moj šrot koji stalno šteka i nema dovoljno "vrtualne memorije".

Pogledajte:



O ovom događaju možete čitati na raznim mjestima,donosim par linkova:

Glas Slavonije

košarka.hr

A bit će ovih dana i u Večernjem Listu i Sportskim Novostima.

Pozdrav svima i vidimo se dogodine!!



Post je objavljen 15.04.2008. u 14:47 sati.