, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd All Stars - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

11.04.2008., petak

All Stars

Košarkaški klub "Mladost" Čačinci u povodu osvajanja naslova prvaka u sklopu obilježavanja dana Općine Čačinci organizira po prvi puta neslužbeni All Stars susret igrača B1 lige Istok u subotu 12.04.2008. s početkom u 18 sati!


Bit će to istinski spektakl u našoj maloj dvorani. Želja je pokazati svijetu i narodu da smo sposobni učiniti svašta i da nam je nova,veća dvorana itekako potrebna.

Image Hosted by ImageShack.us

U predigri glavne utakmice odigrat će se susret između novoosnovane ženske sekcije kluba i ŽKK Virovitica.Taj susret počinje u 15.30.

Želja kluba je bila organizirati nešto neviđeno na ovim prostorima i u nižim ligama i sudeći prema interesu-uspjeh je zajamčen.

Prema dogovoru,svaki klub iz lige bi trebao poslati po 2 igrača za koje smatra da bi trebali igrati All Stars susret pa ćemo tako imati prilike vidjeti sve "zvijezde" ove naše lige na jednom mjestu.

Po uzoru na poznatije i ovaj All Stars će imati natjecanje u zakucavanjima i šutiranju trica.

Image Hosted by ImageShack.us

U izradi su posebni prigodni dresovi za obje ekipe i plan je da zadnje trenutke utakmice na parketu provede petorka "Mladosti" kako bi im se odala počast na osvojenom naslovu prvaka.

Svi ste pozvani, dođite i nećete zažaliti.

Još jednom napominjem, KK "Mladost" iz Čačinaca organizira All Stars susret B1 lige Istok,lige koju su osvojili i ove godine,lige koja je najniži rang košarke u ovom dijelu Lijepe Naše!

Dođite u Čačince,pozdravite prvake i uživajte u spektaklu pod obručima!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

IDE NASTUPA!!!

P.S.Zahvaljujem se prijatelju Zvonku Jasenkoviću koji mi je poslao najvu koja se vrti na radio postaji Virovitica.





- 12:39 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova