Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

MLADOST PRVAK

KK "Mladost" Čačinci je prvak B1 lige Istok za sezonu 2007/2008!!!!


Veliki pozdrav svima! Opet kasnim sa vijestima i izvještajim,ali u jebačkoj sam gužvi i sretan sam kad uhvatim pola sata da se malo odmorim.

Prijeđimo mi na bitno.

A bitno je to da su naši košarkaši opet postali prvaci ove naše B1 lige Istok zahvaljujući pobjedi nad Ilokom prošle srijede u Vukovaru.

Utakmicu smo kontrolirali od početka pa do kraja uz ne baš blistavu igru.Bitna je pobjeda i još jedan naslov prvaka u zadnje 3 sezone.

Kako je bilo na utakmici? Ne onako kako se najavljivalo i očekivalo. Zašto?
E pa zato jer nas je na put krenulo 10 aktivnih Alkosa i još toliko simpatitera kluba (što sarijih što mlađih),a utakmicu smo gledali nas trojica + ovi simpatizeri. Zašto? Zato jer je ostatak Alkosa (7 komada) završio u reštu! Pržunu! Hapsu! Bajbokani! Prdekani! Zatvoru!

Dobro,ne baš u ztvoru,bili su privedeni u postaju i zadržani do kraja utakmice.

Skupili se mi u DEFU,kupili cugu i po pasjem vremenu krenuli na put. Vozio Mlađo legenda. U busu bila dobra zajebancija a neki su malo i odmorili.



Putem smo sreli čudno prkirano vozilo na sred njive!



Neki mi ljudi i postupci nikad neće biti jasni.

I stigli mi u Vukovar. Nakon što je Mlađo parkirao buds ipred škole,krenemo mi u dvoranu. Jedna ekipa je malo zaostala kod busa radi pražnjenja mjehura. I kad smo mi otišli, oni odluče kako će malo prošetati u grad na cugu. I nisu stigli daleko. Tek nekih 100-tinjak metara od dvorane kada ih je ispred zgrade ambasade Republike Srbije zaustavila policija i privela ih zbog remećenja javnog reda i mira. Nisam bio s njima pa si pročitajte ovdje svjedočanstvo jednog od privedenih.

Uglavnom,dečki su zaboravili da nisu u Čačincima i da se nemogu ponašati baš onako kako žele i završili su u postaji. A imali su i nesreće da ih uhapsi izvjesni Slađan Bogdanović.

Svojim nestašlukom su ubili atmosferu u samom startu. Nas dva aktivna sami u dvorani sa djecom i onim simpatizerima.



Bez navijanja u kazališnoj atmosferi.Svi se samo pogledavaju i isčekuju oće li se ekipa pojaviti u dvorani. I nisu se pojavili.
Mladost pobjeđuje Iloka a Zoki i ja kao dva liječena alkoholičara sjedimo i smijemo se sami sebi. I pritvorenima.

Daklem, mi prvaci a atmosfera kao na sprovodu.

Polazimo doma i skrećemo do postaje po uhapšene i pod policijskom pratnjom napuštamo Vukovar.

Izvjesni Slađan Bogdanović je natjerao Keca da sa sebe skine dinamov dres. Zanima me da mi netko (bilo tko ) objasni po kojoj osnovi to policajac u Republici Hrvatskoj smije napraviti


Ubrzo se i atmosfera malo podigla i maka je poveo pjesmu,pridružili smo mu se redom svi i na kraju se ipak slavilio i pjevalo.

Privedeni:


Kiki kao kapetan duge plovidbe:


Dok smo mi bili u Vukovaru,nogometaši su doma igrali kup utakmicu i izgubili od Gornjeg Miholjca 2:3 te ispali. Šteta.

To je bilo još prošle srijede.

A u nedjelju su se nogometaši Mladosti vratili na prvo mjesto. Pobijedili su u Čačincima ekipu Podgorja rezultatom 4:1 (Biondić,Tresk,Podmanicki,Jukić).
Pošto su Zdenci poraženi na svom terenu od Mikleuša,Mladost je opet prva ali joj i Zdenci i Mikleuš itekako pušu za vrat.

Mladost u nedjleju gostuje kod Dinama iz Kapela Dvora i nadamo se spajanju od 2 pobjede za redom i ostankom na čelnoj poziciji.

Srdačno vas pozdravljam do navečer kada slijedi novi post i najava spektakla u Čačincima!

Živjeli!!!!!!!!!!!!





Post je objavljen 10.04.2008. u 14:49 sati.