, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

31.05.2007., četvrtak

Novosti i najave II

Da neponavljam sve informacije iz prethodnog posta prvo ču vas uputiti da ga svakako pročitate ako to dosad niste učinili kako bi se informirali o događanjima vezanim za subotu u Čačincima. Dolaze nam veterani Hajduka i dolazi na Miroslav Škoro. Daklem,za više informacija pročitati prethodni post.

U ovom obraćanju javnosti,ja ću se malo dotaknuti nedjelje. Daklem,ovako:

-U nedjelju 03.06.2007. Klub Navijača Mladost Čačinački Alkosi preuzimaju danas postavljeni šator na svoje korištenje.

-"Vrata" šatora se za javnost otvaraju oko 10 sati ujutro od kada će se točiti piće.

-Oko 18 sati kreće svirka mladih Čačinačkih bandova koji se žele predtaviti

-Oko 21 sat navećer kreće velika ludnica u režiji sada već i široj javnosti poznate "Mrtve Prirode" odličnog mladog banda. Svi ljubitelji dobre svirke i rock'n'rolla nesmiju nikako propustiti ovaj događaj

-Ulaz je besplatan

-Piće je povoljno (pola litre piva samo 7 kuna,tri decilitra iste tekučine 5 kuna....)

-Šamar je kunu!

Čačinački Alkosi i Mrtva Priroda

-Na šanku će biti kutija za vaše dobrovoljne priloge za dovršetak radova na našoj buksi (puno toga je već napravljeno) pa se mole svi da nam pomognu sa kojom kunom.Svaka kuna je dobrodošla i svaka kuna nama zlata vrijedi.

-Mole se svi da ne oštečuju inventar (klupe i stolove,šankove,ceradu...) jer smo prostor dobili besplatno na korištenje pa bi bilo i više nego fer da ga vratimo čitavog

-Svaki izgrednik će biti kažnjem masnim batinama

-Mole se svi isto tako da u šator ne unose svoju cugu jer takvo ponašanje nećemo tolerirati a i kako da zaradimo na prodaji pića ako će si svatko ponesti od kuće!


To bi bilo uglavnom to, svi ste pozvani i svi ste dobrodošli i očekujemo vas u velikom broju. Živjeli!

P.S.Slijedeći post o svim zbivanjima najverovatnije u utorak popodne!



- 15:23 - Mudro mišljenje puka (6) - Štampaj i urami - #

29.05.2007., utorak

Novosti i najave

Pozdrav svima! Prošao je još jedan vikend i započeo navi radni tjedan.
Nogometaši Mladosti su u nedjelju gostovali u Špišić Bukovici gdje su sa domaćom NK "Bilogorom" odigrali miroljubivo 1:1. Poveli su domaćini iz penala a za Mladost je izjednačio Mario Jukić. Momak inače igra i nogomet i košarku.Igra na poziciji stopera i ovo mu je drugi gol u dvije poslijedne utakmice. Iako smo se nadali pobjedi,ni ovaj bod nas nije nešto pretjerano rastužio iako kažu da smo mogli do pobjede da nam je ralizacija bila na nešto višem nivou.No,nekad treba doći i lagana kriza i nemožemo baš svake nedjelje nekom natovarit 5,7 ili 8 komada.


Dok je dio ekipe navijao za Mladost u Špišić Bukovici, Kec,ja i njegova preslatka kćer (9 mjeseci stara Gabrijela) smo imali promociju novog transparenta Čačinačkih Alkosa. Sve zasluge za izradu ovog transparenta pripisujemo si Slađana (Kecova žena) i moja malenkost! Ja sam dizajnirao,nacrtao i izrezao slova iz Ilešove plahte a Slađana ih je ovako lijepo zašila na ovu plavu tkaninu (nemam pojma odakle nam al znam da imamo jo nekih 10 metara tog plavetnila. Točne dimenzije transparenta neznam, otprilike 4x1,5 m!
Evo slika pa procjenite sami i naravo ostavite koji komentar:

Gabrijela Kec Bobika

Idemo dalje. Pripreme za kirvaj su u završnoj fazi i sad ćemo malo o tome. Glavan zbivanja počinju u subotu 02.06.2007. kada će na našem nogometnom igralištu snage odmjeriti veterani NK "Mladost" Čačinci i vetrani NK "Hajduk" Split ! Utakmica počinje u 18 sati i očekuje se veliki broj posjetitelja među kojima i vi!

Mladost-Hajduk

Isti taj dan,dakle, subota 02.06.2007. na istom tom mjestu s početkom u 21 sat Miroslav Škoro će da održi koncert. Bit će postavljen šator PAN piva, u šatoru će biti 4 šanka a za jednim će da rade i predstavnici Alkosa. Ulaz je besplatan (općina časti),dođite i zabavite se uz Miroslava Škoru. A ako niste Škorin ljubitelj,dođite i ne-mi-či-te-se od šanka!Obavezno doći,odjeća-casual!

Miroslav Škoro

I onda slijedi nedjelja i kirvaj!!! Čačinci slave blagdan Presvetog Trojstva koji,eto ove godine pada 03.06.2007. Nakon subotnjeg koncerta,onaj već spomenuti šator ostaje i dalje na igralištu samo što "ključeve" i cugu preuzima naš vrli i marljivi predsjednik Siniša Ileš (pogledajte na slici kako je zabrinut) a upravljanje šankovima Čačinački Alkosi.

Ileš

Sad dobro pratite:

-šator se otvara u 10 sati ujutro i šankovi rade cijeli dan,cuga povoljna

-od 18 do cca 21 sat lagana svirka tri mlada čačinačka banda koji se žele predstaviti

-šankovi i dalje rade,cuga i dalje povoljna

-u 21 sat na binu se penju zvijezde večeri "Mrtva priroda" i zabavljat će nas i vas sve dok bude bilo interesa i cuge

-Ulaz besplatan,cuga povoljna,šamar-kunu!

Dolazak obavezan,kao i konzumacija na šanku tokom cijelog dana! Moram spomenuti da sva zarada ide za dovršetak radova na našoj buksi pošto se sponzori baš i nisu iskazali!!!


To je to što se tiče kirvaja. Tjedan dana nakon kirvaja,točnije u subotu 09.06.2007. na školskom igralištu u Čačincima će se održati i natjecanje u Street Ballu iliti uličnom basketu!
Također vas pozivamo da navratite i uživate u potezima mladih košarkaša a i da im se i sami pridružite i nastupite. Evo plakat:

Street ball

To je sve od mene za danas! Ako bude kakvih novosti bit ćete pravovremeno obavješteni a do tada vas sve srdačno pozdravljam i još jednom pozivam ovaj vikend da dođete u Čačince i zabavite se s nama! Živjeli!!!





- 12:30 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

23.05.2007., srijeda

Moderni nogomet

Večeras je finale Lige Prvaka. Najcenjenijeg klupskog natjecanja u svijetu. Svatko od nas je ove sezone imao neke svoje favorite i svi ćemo koliko-toliko pratiti i finalnu utakmicu i prikloniti se ili Liverpoolu ili Milanu.
Moje simpatije idu Liverpoolu. Zašto? Zbog tradicije kluba,zbog navijača i zbog atmosfere na njihovom stadionu. Iako se i to polako gubi. Zašto? Zbog nečega što je prozvano modernim nogometom.
Sinoć sam naletio na SportNet.hr i pročitao jedan odličan članak gospodina Hrvoja Vukovića. Nepoznam čovjeka,niti je to onaj kostolomac Hrvoje Vuković koji je negdar igrao za Hajduk pa otišao u Njemačku.
Gospodin Hrvoje Vuković,novinar SportNeta, je napisao članak pod naslovom R.I.P-Nogomete moj i moram prizant da je prava šteta što nije malo duži i prava je šteta što je istinit! Ako vam se neda otvarat link evo vam ga ovdje i svakako ga pročitajte:

Finale Lige prvaka. I onda rupa, crna, beskonačna, proždrljiva. Cijeli kontinent progutan je u manje od godinu dana, preteška je to igra; osim za jednog. Sve je spremno za holivudski kraj, ako može, dajte prijelaz iz jedan u dva, kap krvi ili dvije na travnjaku, i naravno junaka večeri. Liverpool ili Milan, masi je svejedno, spektakl je na cijeni...

Manchester - Roma, utakmica za kakvom gladuje nogometni puk, Scholes, Ronaldo, Giggs... kao da su izašli iz nogometnog udžbenika. Ovi ne smiju u Pakao, to je nogomet. Samo gutaš i šutiš, opijen blještavilom, glamurom, svjetlima reflektora i onom lakoćom igre. Nije ni čudo da ne vidiš, zavede te nogometna bajka; crvene tribine ispunjene gledateljima. Pogledaš bolje; gledateljima, ej. "Vragovi" trpaju, Talijani jedu travu od muke, a na tribini, arapski šeik zamotan u bijelu plahtu, veselo cupka i plješće svojim ljubimcima. Dvadesetak sekundi kasnije, sjeda natrag u udobnu crvenu fotelju s izvezenim grbom kluba i domahuje hostesi; žedan je. Ne razumiješ prijatelju moj. I ne krivim te.
Ne znaš ti da preko puta u pubu sjedi čovjek s pivom u ruci i krvavih očiju dere se na televizor, urla, navija; i ne shvaća kako se nakon 20 godina našao s pogrešne strane stadiona. Nema "spektakla" za takve, nikad više. Ostali su mu treninzi i rezerve; i TV. Ukrao si mu mjesto prijatelju, sa svojom udobnom crvenom foteljom s izvezenim grbom, gdje se on nekada smrzavao na betonu, poliven pivom uz pjesmu cijelog stadiona. A opet nikad sretniji. Delirij na 0:3, 0:4, nije bitno, van pameti, kontra svake logike. Sve si mu to ukrao, prijatelju, tu atmosferu i poznata lica, drugi dom, ili prvi, subotu popodne, i onaj osjećaj...kad grotlo podivlja. Osjećaj za uspomene, i ništa više. Drugo je vrijeme, vrijeme debelih džepova na rezerviranim sjedalima, sramežljivog pljeska i velike obmane. NBA. Fuj.

A opet, svi su zadovoljni, presretni, u deliriju. Svi osim navijača. Ukrali ste im nogomet, zamotali ga u šareni papir, prebacili sa stadiona u silikonske kutije i ponudili dolarskim bogovima kao predjelo, ku**u za dvosatnu zabavu. Od ljubavi se ne živi, jel? Lawrie Sanchez, zvuči poznato? Sumnjam, možda onim zagriženijima. A bio je blizu...tako prokleto blizu. Slave, moći, i da, navijačke ljubavi, one "uličarske". Vodio je Sjevernu Irsku u kvalifikacijama za EUro 2008., i to kako ih je vodio. Nikada nisu otišli do kraja, među velike dečke - a sada, Švedska, Španjolska, Danska, Latvija, svi ispod. S nevjerojatnom šansom, i brdo teških utakmica pred sobom; ali šansom za besmrtnost. I onda klizeći - drzak, s leđa, gattusovski. Mohammed al Fayed je namignuo, Sanchez se slomio i završio u Fulhamu, među elitom i gospodom. Dobio je sve, izgubio samo - poštovanje i obraz. Mala cijena za nekoliko nula...
I što nam se sprema ove srijede? Ušminkana predstava i - propast nogometa. Onog pravog, šmekerskog, igranog u doba kada su zime bile zime, a ljeta ljeta. Na betonskim hramovima bez GMO travnjaka, s desnim i lijevim krilom, pivom u ruci, tribinom stajanje, bez pokretnih krovova i LCD semafora. Izgubili smo se prijatelju u svemu tome, zagrabili ipak predaleko, za novčanicom previše. I ne mislimo stati. 30.000 stolica ove će srijede ostati na milost i nemilost sponzorima; bez ikakvog srama. Za klijente, ljubavnice, predsjednike i poduzetnike; ljude kojima klub znači koliko i meni finale Eurosonga. Klonirane Fani Stipković pitat će se zašto nema Beckhama i zašto ovi tamo pjevaju kad gube; i to će biti to. Kraj s prvim sučevim zviždukom. Tragedija uživo u vašem domu; uz osmijeh i kokice.
I tih par umjetnika, nogoloptačkih grofova i driblerskih oaza, sutra će se izgubiti u "taktičkim zadaćama", "pokrivanju i osvajanju prostora", "pozicioniranju" i sličnim ljigavim frazama. Kaka - 10.568 pretrčanih metara. Jeste li vi normalni? To je statistika? A koliko tunela, škarica, bicikala, driblinga? Nisam ni mislio. Tužna fešta presretnog prvaka, prskalice i konfeti za majstora taktike; nažalost i sutra na meniju. Uzalud tinte i vremena; ne razumiješ ti to, prijatelju moj, kako se voli nogomet...na sreću nikad nit' nećeš...


Zanima me vaše mišljenje kako o ovom članku tako i o modernom nogometu. Da li je to po vama (kao recimo po meni) sve otišlo kvragu,uzelo prevelikog zamaha i postoji li šansa da će se opet ikada i klubovi iz "malih" zemalja moći ugurati u elitno natjecanje i borbu za trofeje?
Mene najviše smeta to što odjednom izniču klubovi koji 100 godina nisu ništa osvojili a sad se o njima priča kao o najboljima i najvećima na svijetu. Mene osobno smeta što u sastavima pojedinih klubova nema niti jedan igrač iste nacionalnosti po kojoj ta liga nosi ime! A o vlastitom kadru,tj. kadru poniklom u tom klubu da i nepričam. Boli me i to što se takve stvari počinju lagano pokretat i u Lijepoj Našoj. Mamić je u sastav već navukao pola Brazilaca,Šurjak priča kako Hajduk sad i ima nekih para ali nema koga kupiti u Hrvatskoj pa će tražit pojačanja vani.....

Može Platini pričat što god ga volja i mlatit praznu slamu kako će preustrojit "Ligu Prvaka" (čije finale opet neigra ijedan prvak svoje nacionalne lige) te tako dat šansu klubovima iz "malih zemalja" kad svi dobro znamo da se to nemože i neće dogoditi jer se preveliko lova vrti u igri i lakše će im biti istog tog Platinija maknit sa čela UEFE nego ga poslušat i radit po njegovom. Lova danas vrti sve (pare,pare pokreću svijet,politku i nogomet....)

Da čujem sada vas. Vaše mišljenje o svemu. Da li bi voljeli gledat natjecanje u kojem će se natjecati prvaci svojih zemalja kao naekada, da li bi voljeli gledat Hajduka sa 10 Dalmatinaca, Dinama sa 10 Purgera ili vam je totalno svejedno?



SVI U KURCU ATLETIKO BILBAO!!!!!!!!

Živjeli!


- 12:27 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

22.05.2007., utorak

Mladot-Munja 7:0

Od moje strane ove sezone na ovom blogu nepravedno zapostavljeni nogometaši Mladosti iz Čačinaca nastavljaju sa odličnim igrama ovog proljeća. Nakon što su prije dvije nedejelje kod kuće zabili Voćinu 5 komada i nakon što su prošle nedjelje u gostima zabili imenjaku iz Čađavice 8 komada,ove su nedjelje ,opet na svom terenu, zabili NK "Munji" iz Velikog Rastovca 7 lakih komada!!!

Bio je to jedan od lokalnih derbija u ovoj našoj ligi i samim time utakmica dobiva na većem značenju. Gosti iz Rastovca su poznati kao tvrda i čvrsta momčad s kojom smo često znali imati problema. No ne i ovaj puta.

Uvjerljiva,čista i zaslužena pobjeda od 7:0!! Dominacija sile i gaženje protivnika. Veseli i činjenica da se u strijelce upisalo 6 različitih igrača (Ivan Ugarković je dao 2 komada, a Marko Nemeth, Darko Samardžić, Dragan Zubak,Mario Jukić i Robert Đurina po jednog).
Najljepši je kažu bio ovaj Đurinin jer ga je Tomoslav Perković-Toca odigrao petom i izbacio u prigodu kakvu stari iskusni lisac poput Đurine nepropušta.

U posljednje 3 utakmice smo zabili gotovo nevjerovatnih 20 komada!! Eduardo-sakri se u mišju rupu! I ti i onaj Romario sa lažiranih 1000!

Naravno da su i Alkosi popratili ovaj derbi i naravno da su pridonijeli spektaklu (palile su se i baklje),a da nespominjem da su pridonijeli i slavlju koje se proteglo do dugo u noć.Počelo je na terenu,nastavilo se u birtiji u "rupi" a nastavilo u DEFU. Ja sam oko 22 sata navećer išao doma s posla i mogu vam reći da je DEF bio pun i da narod i nije baš pokazivao namjeru ići doma spavat.

Alkosi Toca Pozdrav navijačima Pozdrav navijačimaII

Ica,Zubak,Ileš Nemath,Mrus,toca,Lujza Baklja Zoki i plakat utakNice

Slijedeću nedjelju se gostuje kod NK "Bilogora" Špišić Bukovica i već je dogovreno gostovanje Alkosa sa svojim ljubimcima.Polazak je oko 15 sati,utakNica je u 17.30

Nadamo se još jednoj lepršavoj i efikasnoj utakNici,a ako naši mladići kojim slučajem i izgube,sumnjam da će padati teške riječi i sumnjam da se neće opet popiti koja gajba piva pa i zapjevat kao i svake nedjelje do sada.

Živjeli mi i naših žena muževi!!

P.S.Nesmijem nikako zaboraviti spomenuti da je naš dragi Toca u Čađavici zabio 2 komada i željno se iščekuje njegov prvi domaći pogodak.
A svakako moram spomenuti Gorana i Alena, dva Čačinčana koja igraju za Rastovac kao i trenera Božidara Čosića (koji je lani bio trener nama i uspješno nas masakrirao).Time je ova uvjerljiva pobjeda još slađa.Dečki,nemojte se ljutit.

Živjeli!!!

- 11:38 - Mudro mišljenje puka (12) - Štampaj i urami - #

21.05.2007., ponedjeljak

Hrvatska Košarka iliti Alkosi opet u novinama

Dragi naši,prošlo je više od pola ovog nam mjeseca Svibnja a ja vam zaboravio objaviti post kako su Alkosi opet izašli u novinama.

Radi se o već spomenutom časopisu Hrvatska Košarka. Dosad su izašla 4 broja i u svakom imaju članak o nekoj navijačkoj skupini. Tako se nas sjetio naš dragi prijatelj Toma Sojer i predložio svom uredniku a ja sam bio zamoljen sastaviti kratak tekst kojeg sam već objavio. I nakon što sam im poslao tekst i slike,početkom mjeseca u 4. broju izašao je i članka o Čačinačkim Alkosima. Požurite svi na kioske i kupite si Hrvatsku Košarku i proširite riječ o Alkosima među vašim prijateljima.

Na prvoj slici je naslovnica a na drigoj stranica sa člankom:

Hrvatska Košarka Čačinački Alkosi

Ovaj članak u Hrvatskoj Košarci je za nas velika čast i veliko priznanje.Drago nam je da je naš rad i trud prepoznat i cijenjen i izvan Čačinaca i daje nam obavezu da i dalje nastavimo još više i još bolje raditi.
Nismo se uspavali,aktivni smo i dalje (sutra objavljujem post o jučerašnjoj utakmici u Čačincima) a nakon par dana i o prošlotjednoj košarkaškoj zbavi na kojoj je bilo odlično.

Nastavljaju se radovi na uređenju bukse,fali nam para i raznog materijala pa još jednom molimo dobrotvore da nam se jave na alkosi@gmail.com gdje će dobiti informacije kako nam mogu pomoći.Svi koji žele donirati koju kunu neka se također jave na isti mail gdje će dobiti broj našeg računa u Slatinskoj Banci.

Hvala svima onima koji su nam dosad pomogli,neće biti zaboravljeni a znat ćemo im se i na neki način i odužiti.

Nastavljaju se i pripreme za obilježavanje blagdana Presvetog Trojstva (kirvaj) 03.06.2007., u izradi je novi transparent a ako se Ileš smiluje bit će na ovom blogu organizirana i mala nagradna igra za sve posjetitelje bloga izvan Čačinaca.

Do skorog "pisanja" ostajte nam lijepi zdravi i debeli! I svi na kiosk po Hrvatsku Košarku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Živjeli!!


- 13:05 - Mudro mišljenje puka (3) - Štampaj i urami - #

10.05.2007., četvrtak

Novosti

Poštovanje i veliki pozdrav svima.
Drago mi je da ima zainteresiranih za čitanje o zbivanjima u selu iako sam u zadnje vrijeme neaktivan na blogu. To je samo zato jer me uhvatio kronični nalet lijenosti,moja dalmatinska strana je preuzela dominaciju nad zagorskim dijelom krvi.

Moram se ispričati nogometašima NK "Mladost" Čačinci jer je proljetni dio prvenstva već poodmakao,a ja još ni slova o njima iako momci dobro guraju. Eto, u nedjelju nam je gostovao Voćin i ispratili smo ih sa 5 lakih komada u mreži. Marko Nemeth je zabio 3 komada a sve bolji Darko Samardžić "samo" 2.
Trenutno smo 6 na tablici i do kraja prvenstva ćemo nastojat napravit korak višlje.

U selu se neogađa nešto spektalurano pa ću se baviti najavama.

U subotu /12.05.2007.) KK "Mladost" organizira zabavu u Čačincima u svrhu prikupljanja sredstava za izgradnju košarkaših igrališta na prostoru općine. Organizirana je i tombola po cijeni od 20 kn koja se već odavno može kupovati a izvlaćenje će biti na zabavi na koju je ulaz 50 kn i treba se ranije rezervirati mjesto.U cijenu je uključena većera i aperitiv.

Dalje, 03.06.2007. u Čačincima je kirvaj (blagdan Presvetog trojstva) i bit će dosta zanimljivosti i događanja. U subotu (02.06.2007.) će se popodne odigrati prijateljska nogometna utakmica između vetrana NK "Mladost" Čačinci i veterana HNK "Hajduk" Split!. Najavljen je i dolazak TV kamera (valjda za županijsku panoramu) pa će i Alkosi to iskoristit da se promoviraju na TV-u. Dođite na utakmicu i pogledajte legenda Hajduka i legende Mladosti.Nadam se da ćemo im zabiti barem jedan gol i da ću kao okorjeli Hajdukovac uspjeti uhapsiti kojega da se uslikam za uspomenu i probat užicat neki suvenir za uspomenu pa makar i dres!!!

Istog tog dana navećer će biti na istom tom mjestu u ŠRC Marijan Biondić-Švabo koncert Miroslava Škore. Ulaz je besplatan (časti Općina Čačinci). Dođite na koncert i zbavite se uz hitove popularnog Miroslava.

Ako niste ljubitelj njegove glazbe,onda svakako morate doći kod nas u nedjelju 03.06.2007. kada će Čačinački Alkosi zauzeti taj šator u kojem će Škoro imat koncert i u popodnevnim satima otvoriti šank a navećer će se na binu popeti naš domaći band "Mrtva Priroda" i sve nas dobro zabavljati u žestokom ritmu.Ulaz besplatan,cuga jeftina,dolazak obavezan kao i konzumiranje cuge jer zarada ide Čačinačkim Alkosima i svetom cilju završenja bukse. Radovi u buksi odlično napreduju,ali da bi što kvalitetnije odradili započeto i zamišljeno,nedostaje nam još para pa vas sve još jednom pozivam da nam se pridružite i učlanite u Klub Navijača (upute u postu ispod), da dođete za kirvaj u Čačince i ostavite koju kunu na šanku, a i možete nam jednostavno pomoći putem donacija. Zainteresirani za doniranje neka mi se jave na alkosi@gmail.com radi dogovora.

Hvala i Bog vas blagoslovio!
- 14:53 - Mudro mišljenje puka (7) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova