Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Hrvatska Košarka iliti Alkosi opet u novinama

Dragi naši,prošlo je više od pola ovog nam mjeseca Svibnja a ja vam zaboravio objaviti post kako su Alkosi opet izašli u novinama.

Radi se o već spomenutom časopisu Hrvatska Košarka. Dosad su izašla 4 broja i u svakom imaju članak o nekoj navijačkoj skupini. Tako se nas sjetio naš dragi prijatelj Toma Sojer i predložio svom uredniku a ja sam bio zamoljen sastaviti kratak tekst kojeg sam već objavio. I nakon što sam im poslao tekst i slike,početkom mjeseca u 4. broju izašao je i članka o Čačinačkim Alkosima. Požurite svi na kioske i kupite si Hrvatsku Košarku i proširite riječ o Alkosima među vašim prijateljima.

Na prvoj slici je naslovnica a na drigoj stranica sa člankom:

Hrvatska Košarka Čačinački Alkosi

Ovaj članak u Hrvatskoj Košarci je za nas velika čast i veliko priznanje.Drago nam je da je naš rad i trud prepoznat i cijenjen i izvan Čačinaca i daje nam obavezu da i dalje nastavimo još više i još bolje raditi.
Nismo se uspavali,aktivni smo i dalje (sutra objavljujem post o jučerašnjoj utakmici u Čačincima) a nakon par dana i o prošlotjednoj košarkaškoj zbavi na kojoj je bilo odlično.

Nastavljaju se radovi na uređenju bukse,fali nam para i raznog materijala pa još jednom molimo dobrotvore da nam se jave na alkosi@gmail.com gdje će dobiti informacije kako nam mogu pomoći.Svi koji žele donirati koju kunu neka se također jave na isti mail gdje će dobiti broj našeg računa u Slatinskoj Banci.

Hvala svima onima koji su nam dosad pomogli,neće biti zaboravljeni a znat ćemo im se i na neki način i odužiti.

Nastavljaju se i pripreme za obilježavanje blagdana Presvetog Trojstva (kirvaj) 03.06.2007., u izradi je novi transparent a ako se Ileš smiluje bit će na ovom blogu organizirana i mala nagradna igra za sve posjetitelje bloga izvan Čačinaca.

Do skorog "pisanja" ostajte nam lijepi zdravi i debeli! I svi na kiosk po Hrvatsku Košarku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Živjeli!!



Post je objavljen 21.05.2007. u 13:05 sati.