Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Novosti

Poštovanje i veliki pozdrav svima.
Drago mi je da ima zainteresiranih za čitanje o zbivanjima u selu iako sam u zadnje vrijeme neaktivan na blogu. To je samo zato jer me uhvatio kronični nalet lijenosti,moja dalmatinska strana je preuzela dominaciju nad zagorskim dijelom krvi.

Moram se ispričati nogometašima NK "Mladost" Čačinci jer je proljetni dio prvenstva već poodmakao,a ja još ni slova o njima iako momci dobro guraju. Eto, u nedjelju nam je gostovao Voćin i ispratili smo ih sa 5 lakih komada u mreži. Marko Nemeth je zabio 3 komada a sve bolji Darko Samardžić "samo" 2.
Trenutno smo 6 na tablici i do kraja prvenstva ćemo nastojat napravit korak višlje.

U selu se neogađa nešto spektalurano pa ću se baviti najavama.

U subotu /12.05.2007.) KK "Mladost" organizira zabavu u Čačincima u svrhu prikupljanja sredstava za izgradnju košarkaših igrališta na prostoru općine. Organizirana je i tombola po cijeni od 20 kn koja se već odavno može kupovati a izvlaćenje će biti na zabavi na koju je ulaz 50 kn i treba se ranije rezervirati mjesto.U cijenu je uključena većera i aperitiv.

Dalje, 03.06.2007. u Čačincima je kirvaj (blagdan Presvetog trojstva) i bit će dosta zanimljivosti i događanja. U subotu (02.06.2007.) će se popodne odigrati prijateljska nogometna utakmica između vetrana NK "Mladost" Čačinci i veterana HNK "Hajduk" Split!. Najavljen je i dolazak TV kamera (valjda za županijsku panoramu) pa će i Alkosi to iskoristit da se promoviraju na TV-u. Dođite na utakmicu i pogledajte legenda Hajduka i legende Mladosti.Nadam se da ćemo im zabiti barem jedan gol i da ću kao okorjeli Hajdukovac uspjeti uhapsiti kojega da se uslikam za uspomenu i probat užicat neki suvenir za uspomenu pa makar i dres!!!

Istog tog dana navećer će biti na istom tom mjestu u ŠRC Marijan Biondić-Švabo koncert Miroslava Škore. Ulaz je besplatan (časti Općina Čačinci). Dođite na koncert i zbavite se uz hitove popularnog Miroslava.

Ako niste ljubitelj njegove glazbe,onda svakako morate doći kod nas u nedjelju 03.06.2007. kada će Čačinački Alkosi zauzeti taj šator u kojem će Škoro imat koncert i u popodnevnim satima otvoriti šank a navećer će se na binu popeti naš domaći band "Mrtva Priroda" i sve nas dobro zabavljati u žestokom ritmu.Ulaz besplatan,cuga jeftina,dolazak obavezan kao i konzumiranje cuge jer zarada ide Čačinačkim Alkosima i svetom cilju završenja bukse. Radovi u buksi odlično napreduju,ali da bi što kvalitetnije odradili započeto i zamišljeno,nedostaje nam još para pa vas sve još jednom pozivam da nam se pridružite i učlanite u Klub Navijača (upute u postu ispod), da dođete za kirvaj u Čačince i ostavite koju kunu na šanku, a i možete nam jednostavno pomoći putem donacija. Zainteresirani za doniranje neka mi se jave na alkosi@gmail.com radi dogovora.

Hvala i Bog vas blagoslovio!

Post je objavljen 10.05.2007. u 14:53 sati.