, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Novosti i najave - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

29.05.2007., utorak

Novosti i najave

Pozdrav svima! Prošao je još jedan vikend i započeo navi radni tjedan.
Nogometaši Mladosti su u nedjelju gostovali u Špišić Bukovici gdje su sa domaćom NK "Bilogorom" odigrali miroljubivo 1:1. Poveli su domaćini iz penala a za Mladost je izjednačio Mario Jukić. Momak inače igra i nogomet i košarku.Igra na poziciji stopera i ovo mu je drugi gol u dvije poslijedne utakmice. Iako smo se nadali pobjedi,ni ovaj bod nas nije nešto pretjerano rastužio iako kažu da smo mogli do pobjede da nam je ralizacija bila na nešto višem nivou.No,nekad treba doći i lagana kriza i nemožemo baš svake nedjelje nekom natovarit 5,7 ili 8 komada.


Dok je dio ekipe navijao za Mladost u Špišić Bukovici, Kec,ja i njegova preslatka kćer (9 mjeseci stara Gabrijela) smo imali promociju novog transparenta Čačinačkih Alkosa. Sve zasluge za izradu ovog transparenta pripisujemo si Slađana (Kecova žena) i moja malenkost! Ja sam dizajnirao,nacrtao i izrezao slova iz Ilešove plahte a Slađana ih je ovako lijepo zašila na ovu plavu tkaninu (nemam pojma odakle nam al znam da imamo jo nekih 10 metara tog plavetnila. Točne dimenzije transparenta neznam, otprilike 4x1,5 m!
Evo slika pa procjenite sami i naravo ostavite koji komentar:

Gabrijela Kec Bobika

Idemo dalje. Pripreme za kirvaj su u završnoj fazi i sad ćemo malo o tome. Glavan zbivanja počinju u subotu 02.06.2007. kada će na našem nogometnom igralištu snage odmjeriti veterani NK "Mladost" Čačinci i vetrani NK "Hajduk" Split ! Utakmica počinje u 18 sati i očekuje se veliki broj posjetitelja među kojima i vi!

Mladost-Hajduk

Isti taj dan,dakle, subota 02.06.2007. na istom tom mjestu s početkom u 21 sat Miroslav Škoro će da održi koncert. Bit će postavljen šator PAN piva, u šatoru će biti 4 šanka a za jednim će da rade i predstavnici Alkosa. Ulaz je besplatan (općina časti),dođite i zabavite se uz Miroslava Škoru. A ako niste Škorin ljubitelj,dođite i ne-mi-či-te-se od šanka!Obavezno doći,odjeća-casual!

Miroslav Škoro

I onda slijedi nedjelja i kirvaj!!! Čačinci slave blagdan Presvetog Trojstva koji,eto ove godine pada 03.06.2007. Nakon subotnjeg koncerta,onaj već spomenuti šator ostaje i dalje na igralištu samo što "ključeve" i cugu preuzima naš vrli i marljivi predsjednik Siniša Ileš (pogledajte na slici kako je zabrinut) a upravljanje šankovima Čačinački Alkosi.

Ileš

Sad dobro pratite:

-šator se otvara u 10 sati ujutro i šankovi rade cijeli dan,cuga povoljna

-od 18 do cca 21 sat lagana svirka tri mlada čačinačka banda koji se žele predstaviti

-šankovi i dalje rade,cuga i dalje povoljna

-u 21 sat na binu se penju zvijezde večeri "Mrtva priroda" i zabavljat će nas i vas sve dok bude bilo interesa i cuge

-Ulaz besplatan,cuga povoljna,šamar-kunu!

Dolazak obavezan,kao i konzumacija na šanku tokom cijelog dana! Moram spomenuti da sva zarada ide za dovršetak radova na našoj buksi pošto se sponzori baš i nisu iskazali!!!


To je to što se tiče kirvaja. Tjedan dana nakon kirvaja,točnije u subotu 09.06.2007. na školskom igralištu u Čačincima će se održati i natjecanje u Street Ballu iliti uličnom basketu!
Također vas pozivamo da navratite i uživate u potezima mladih košarkaša a i da im se i sami pridružite i nastupite. Evo plakat:

Street ball

To je sve od mene za danas! Ako bude kakvih novosti bit ćete pravovremeno obavješteni a do tada vas sve srdačno pozdravljam i još jednom pozivam ovaj vikend da dođete u Čačince i zabavite se s nama! Živjeli!!!





- 12:30 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova