Predebeli ste za 28. članicu europske unije! Šečite na posal!

01.07.2013.


One,two,three welcome Croatia!!!! Sad ćemo vanl mi odma prvi dan pokazat kako to ide, kako će vaša takozvana metropola bit na prvi dan ulaska u Europu!

Vođena tin šta san na radiu čula jutros da se biciklon može svugdi,a da je sve ostalo u psolutnom prometno kaosu jer se guzice visokih stranih dužnosnih voze nazad do aerdroma pračene sigurnosnim autimo i to baš idu rutama najprometnijih zagrebačkih ulica. Policija je preporučila građenima neka idu pješke! I to bez imalo srama, meni je to sve smišno jer se s bicklon kreće bez problema, al znan da smišno ustari nije. Na jednomm od najvećih zagrebačkih križanja nema niti jednog auta jer su ih svih preusmjerili i sve zatvorili. Ne mogu doć sebi, apokaliptična tišina i gomile policajaca. Ljudi ljutih lica hodaju do svojih odredišta, ljuti na tu Europu ko je dovea na brdovit Balkan. A njima europa priredila tako lipu tjelovježbu odma ujutro.


I eto tako završava moja priča o prvom danu u Europskoj uniji i kako nan je odma zorno prikazno ko di tu spada. Mali čovik, koji odplaćuje kredite, radi , grči se za posal, brine o budućnosti , u Europi pješaći na posal, a iz crnog auta iza blindiranih stakala smiju mu se veliki : ,,Vidi ovog Hrvata, misli da je uteka s Balakana! A on ni neznan da je uša u novo poduzeće bez humanoosti i duša! Hahahah, trust us!! ''


Oznake: Europska Unija

<< Arhiva >>