Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
KONTAKT MAIL
bbb.klc@email.t-com.hr
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

20.12.2010., ponedjeljak

VRATIMO DINAMO DINAMOVCIMA!

SVI POD ZAPAD


U Srijedu 22. Prosinca 2010. godine u 18:00 sati, u klupskim prostorijama u Maksimirskoj 128 u Zagrebu se održava godišnja skupština NK Dinamo. Uprava kluba sa Zdravkom Mamićem na čelu je u zadnjih 10 godina srozala ugled Dinama na najniže moguće grane, napravio je od našeg kluba privatnu prćiju šire obitelji Mamić odnosno njihove agencije za prodaju igrača, sto je dokazano jedini cilj njihovog vladanja klubom.
Komunikacija sa članovima i navijačima ne postoji. Krši se i ignorira statut NK Dinamo kao i zakoni Republike Hrvatske za koju su mnogi Dinamovci dali svoje živote.
I zato, zbog njih, zbog nas samih i zbog naše djece, dužnost svakoga tko se imalo osjeća pripadnikom plavog puka je da se u srijedu 22. prosinca u 18.00 sati pojavi pred zapadnom tribinom stadiona u Maksimiru na istom mjestu na kojem smo 14. veljače 2000. godine dočekali potvrdu naše pobjede u borbi za Sveto ime Dinamo. Poručimo im da je njihovo vrijeme isteklo, da se izgube iz našeg Dinama i da se nikada više ne vrate!

VRATIMO DINAMO DINAMOVCIMA!
DINAMO SVETINJA

Organizirano okupljanje svih navijača Dinama ujedinjenih i odlučnih u ovoj borbi biti ce na Borongaju iza južne tribine našeg stadiona u 17:30.
Pozivamo sve da ponesu šalove i zastave sa obilježjima našeg Dinama i grupe Bad Blue Boys. Isto tako apeliramo na ponosno i dostojanstveno ponašanje tijekom cijelog tog događaja.

- 09:27 - Komentari (45) - Isprintaj - #

18.11.2010., četvrtak

DA SE NE ZABORAVI



Uploaded with ImageShack.us

- 07:21 - Komentari (70) - Isprintaj - #

07.11.2010., nedjelja

ZAPALIMO SVIJEĆU ZA VUKOVAR



Uploaded with ImageShack.us

Bliže se dani pada i sloma obrane Vukovara,noć tj večer uoči službenog pada Vukovara18.11. u svim gradovima diljem Hrvatske palit će se lampioni po glavnim gradskim ulicama i trgovima ,polagati vijenci na centralne križeve i spomenike iz Domovinskog rata.BBB Karlovac bi se trebao pridružiti tom događaju kao i do sada i pridonjeti da se heroji Vukovara nikada ne zaborave i zapaliti lampione kod BBB ploče na Turnju ,kod spomenika palim braniteljima Karlovca na Turnju a tko želi može se pridružiti udrugama proisteklim iz Domovinskog rata koji če paliti lampione krenuvši od trga 110 brigade kod sportske dvorane ,kroz Domobransku ulicu pa sve preko korza do banijskog mosta.
Isto tako bi bilo dobro zapaliti lampione podno grafita "KARLOVČANI" na zgradi u senjskoj ulici i isto individualno upaliti po lampion na svom prozoru ili balkonu

- 15:52 - Komentari (40) - Isprintaj - #

28.10.2010., četvrtak

HVALA VAM VUKOVARSKI BRANITELJI

Vukovar – ne div Slavonski, već div Hrvatski. Mjesto gdje je nanesen prvi udarac napadačima na Hrvatsku samostalnost, mjesto gdje je prekodrinskim hegemonistima pokazano da svoje okupatorske planove, ni uz pomoć sve sile armije čiji je zapovijedni kadar oduvijek i bio njihov , neće provesti u djelo onako kako je to bilo zamišljeno u njihovim šubarama i titovkama okićenim, i neurednim bradama obraslim, glavama. Mjesto koje je pokazalo ostatku Hrvatske, da je otpor moguć i koje je u mnogima neodlučnima probudilo onaj našem narodu toliko svojstven ponos i prkos, koji je i na ovim područjima u velikoj mjeri pridonio, toliko uspješnom zaustavljanju neprijateljskog napredovanja. No i mjesto koje je, nažalost, podnijelo i najveću žrtvu u tim vremenima.
Pošto dolazimo iz Karlovca, kojemu je kao i još ponekim gradovima prijetila ista sudbina kao Vukovaru, lakše možemo pojmiti značaj ovih mjesta, mjesta posvećenih borbom onih, kojima u čast i podižemo ovu ploču. Pošto smo pak svi mi ovdje pridošli, Bad Blue Boysi, lakše možemo shvatiti onaj već spomenuti ponos i prkos koji osjećaš kad se boriš protiv nekog nadmoćnijeg, kad su ti osjećaji gotovo jedini , uz čast i poštenje, aduti koje imaš, a u borbi si protiv jačeg. Ovdje je to bila borba protiv dobronaoružane vojne sile, a iz poniznosti prema veličini Vaših djela molim Vas da nam ne zamjerite što u isti kontekst s tom borbom stavljam našu, mnogima marginalnu ali nama vrlo bitnu, borbu protiv političara koji su ti promijenili ime voljenom klubu, ili ovu trenutnu protiv primitivizma i apsolutizma braće Mamić u našem voljenom dinamu. Koliku zahvalnost osjećamo prema Vukovaru i ovdašnjim braniteljima vidljivo je i iz toga što su među nama prisutni i mnogi branitelji, dok smo i mi mlađi svi redom djeca ili rođaci branitelja, pa iako imamo i u svojoj okolici mnoštvo domovinskim ratom posvećenih mjesta, a nažalost i grobova za obilaziti, mi sad stojimo ovdje i iskazujemo svoju zahvalnost. Stojimo ovdje jer smo svjesni da se ovdje vodila najsvetija bitka domovinskog rata, jer smo svjesni da su ovdje branitelji kupili vrijeme ostatku Hrvatske da se spremi kako je nebi zadesila ista sudbina kao ovo područje, jer smo svjesni da je ovdje stvoren temelj svim daljnijim pobjedama Hrvatske vojske, da je ovdje obranjena Hrvatska. Danas svoju zahvalnost iskazujemo kroz riječi i postavljanje ove ploče zahvale a nadamo se kako ćemo ubrzo u budućnosti pomoći i konkretnim akcijama prikupljanja pomoći kao što smo to učinili i nedavno priključivši se zajedničkoj akcijI navijača gdje je skupljena pomoć za najsiromašnije Vukovarce.
Sretan sam što su navijači dinama, u ime kojih danas i govorim, i dalje, kao i u vremenima predratnog režima, poštivatelji nacionalnih svetinja i ponosni baštinici nacionalne svijesti. Ponosan sam pak što stojim uz neke od istinskih heroja,jer svaki branitelj, a nadasve Vukovarski naš je heroj, i u ime pristiglih bad blue boysa upućujem im najiskrenije zahvale na svemu učinjenom u uspostavi jedine nam domovine, na podarenoj nam slobodi da u miru učimo, radimo, navijamo, odgajamo svoju djecu. U tom odgoju bitna stavka biti će usađivanje osjećaja poštovanja prema domovinskom ratu i pijeteta i zahvalnosti prema Vukovaru. U trenucima u kojima nemamo druge mogućnosti iskazivanja pomoći i zahvalnosti, najmanje što možemo i moramo činiti je, tijekom svakidašenje molitve Bogu koji je i podario nadljudsku snagu ovim ljudima, sjetiti se i spomenuti Vukovar i Vukovarske heroje te nikad zaboraviti zaslužne za našu slobodu, a kao mantru ponavljati , riječi ispisane i na ovoj ploči, hvala Vam Hrvatski branitelji, hvala Vam Vukovarski branitelji.








- 20:17 - Komentari (15) - Isprintaj - #

06.10.2010., srijeda

BBB-Karlovac za VUKOVAR



Polazak 23.10 subota,230 kuna treba najkasnije do 15.10

- 20:57 - Komentari (73) - Isprintaj - #

24.08.2010., utorak

ILI MI ILI ON




- 15:14 - Komentari (78) - Isprintaj - #

23.06.2010., srijeda

Vukovar, Nuštar, Okučani, Gospić, Kašić, Dubrovnik, pa Turanj na kojem se sad nalazimo mjesta su često spominjana tijekom domovinskog rata, tijekom najvećih bitki za slobodu jedine nam domovine. Niski tih mjesta koja su svima ušla u uho kroz vijesti sa bojišnica mi navijači uvijek dodajemo i Maximir. Dodajemo, jer za nas Bad Blue Boys-e, bitka za slobodnu Hrvatsku počela je na stadionu u Maksimiru, 13.05.1990., kad nismo kao tadašnja projugoslavenski orijentirana milicija htjeli u miru gledati orgijanje pristiglih prekodrinskih opančara, nego smo se oštro odlučili tome suprotstaviti. Suprostavili smo se svojim, navijačkim metodama, koje nisu dobro odjeknule u javnosti, pogotovo stoga što je i većina medija tada još unitaristički nastupala, braneći cjelovitost nametnute nam i omražene države. Svojim udarcem u milicajca, metaforički pak udarcem u državu, legitimitet našim potezima dao je kapetan našeg Dinama, Zvonimir Boban, i nama je to bilo sasvim dovoljno da bi uvidili da smo u pravu, da je to što smo napravili na maksimirskom stadionu itekako ispravno. Koliko je ispravno bilo suprotstaviti se divljanju srpskih navijača i antihrvatskim kadrovima ispunjenoj miliciji pokazalo se već nakon nekoliko mjeseci. Ovaj put nije bilo riječ o navijačima, trganju tribine i indiferentnoj miliciji, razlozima koje je većina, izuzev nas navijače, smatrala banalnostima. Ovaj put druga država otpočinje napad na našu suverenost, ruši naše gradova i sela, a drugi državni aparat, također ispunjenom antihrvatskim kadrovima, vojska, stavlja se na stranu okupatora. I opet među prvima, navijači uzimaju oružje u ruke i pružaju otpor hegemonističkim nastojanjima. Ležerna popodneva uz nogometne utakmice zamjenjuju rovovi i zemunice, spitfajerice zamjenjujemo maskirnim uniformama, umjesto piva u ruci sada držimo oružje. Otrgnuti sa koncerata najdražih bendova, sa tribina najdražeg kluba, istrgnuti iz zagrljaja djevojke, prisiljeni smo preko noći odrasti, no ponosni smo i prkosni. Pokazat će se kasnije, s razlogom ponosni, pošto smo tih godina ispisali najsvjetlije stranice Hrvatske povijesti.
I na ovom Turnju, na ovom mitskom mjestu Bad Blue Boys-i su zajedno sa ostatkom populacije zadavali udarce velikosrpskoj ideologiji i zločinačkom jugo režimu, i naposlijetku slomili mu kičmu, poslali ga u zaborav. U zaborav pak nikad ne smiju pasti imena onih koji su svojim životima platili visoku cijenu slobode. Njima u čast i otkrivamo ovu spomen ploču, koja je još jedan dokaz da su navijači nacionalno najosvješteniji dio Hrvatske, bili i ostali. Navijači su onaj dio populacije koji će uvijek ponosno isticati uspomenu na najveće nacionalne svetinje. Navijači su onaj dio populacije koji neće nasjesti na šuplje priče domaćih i stranih političara, domaćih i stranih medija koji se svim silama trude uprljati čisti obraz domovinskog rata. Još od antičkog Rima posjetitelji sportskih arena glas su javnosti, i naš glas će se još dugo čuti, glas o svetosti domovinskog rata i čestitosti hrvatskih branitelja. Da bi se taj glas dugo pronosio, da bi današnji Bad Blue Boys-i mogli pohoditi stadione, mi smo se izborili s oružjem u rukama, a vi mlađe generacije borite se za boljitak Hrvatske učenjem, čitanjem,pa i pjesmom na tribinama, pošto vam je omogućeno to činiti u slobodi, i ne zaboravljajte one koji su vam tu slobodu omogućili.
Ovu spomen ploču otkrivamo u čast poginulim i preminulim suborcima ovdje okupljenih navijača, u čast očevima, stričevima i rođacima ovdje okupljenih mlađih navijača, u čast prijateljima i poznanicima svih ovdje okupljenih. Svim poginulim i preminulim Bad Blue Boys-ima, navijačima i simpatizerima Dinama, i ništa manje i svim ostalim Hrvatskim braniteljima neka je vječna slava i hvala.

NEKA ŽIVI DINAMO I MAJKA HRVATSKA!!!









- 16:53 - Komentari (78) - Isprintaj - #

12.04.2010., ponedjeljak

FOTO SEKCIJA PRORADILA

Photobucket

- 19:24 - Komentari (165) - Isprintaj - #

05.04.2010., ponedjeljak

IMAMO NOVE ADMINISTRATORE,MODERATORE

Photobucket

- 23:55 - Komentari (14) - Isprintaj - #

16.12.2009., srijeda

ZA SVE ONE KOJI HOČE SA VLAKOM U ZG. GLEDAT TEKMU SA TEMIŠVAROM NA VIDEO ZIDU tj. dOLCU
Karlovac polazak
17:41 -18:30 dolazak Zagreb Gl. kol.

Povratak ovisi o prolasku dalje
Zg. 22:50 - 23:28 Karlovac


Photobucket



- 10:10 - Komentari (130) - Isprintaj - #

25.11.2009., srijeda

Dan d u Karlovcu

Photobucket

BIJELO

U nedjelju ujutro svanuo je divan dan. U biti svanuo je DAN d u Karlovcu. Pogledavši prema suncu koje se već zavuklo kroz prozore u sobu, i u njegovoj sredini primjetio sam malo slovo d. Malo slovo d koje je nama navijačima svetinje, najveće slovo na svijetu. Sretan kao malo dijete kad striček kupi lizu,zbog toga kaj moj Dinamo danas dolazi u moj/svoj grad poljubio sam dragu i sina i odjurio naći se s ekipom.
Oni, vrijedni kako već jesu, našli su se i ranije, te zajedničkih ruku djelo, odnosno dugo spremanu koreografiju ponosno odnijeli postaviti na stadion. Ponosni kaj koreografija tak dobro izgleda te kaj je to dokaz jakosti karlovačke podgrupe BBB-a koja se i ovaj put iskazala u zajedništvu, pošto su neki farbali, drugi sredili karte, treći skupili lovu, četvrti sredili druge stvari, peti se pobrinuli za rasvjetu, šesti obavili promidžbu, odnosno svatko u ekipi odradio dio, u skladu sa svojim mogućnostima i životnim prioritetima, sa stadiona se ozareni vraćaju u bazu, gdje se grah već lagano krčka. Za ostatak love koja se skupljala od svih nas za koreografiju, kupuju se gajbe omiljene nam karlovačke i uz uobičajenu zajebanciju, prepričavanje zgoda i nezgoda, komentiraju se i sve ideje koje su prihvaćane i odbijane, bez ikakvih kritičnosti pošto je svako mišljenje bilo dobrodošlo za razmatranje i polako protiče ovaj idealni dan. Lagano pristižu i ostali, neki kojih duže nema među nama, neki sa strane i u odlićnoj i opuštenoj atmosferi bliži se vrijeme utakmice. Ne mogu ne spomenuti i popodnevno prežderavanje graha uz kojeg savršeno paše ladna lokalna piva.
U jednom trenutku dolazi vijest kako je vjetar uništio skrutnutu boju na koreografiji te se ekipa brzo organizira, odlazi se po nju, popravlja se uz svesrdnu pomoć svih, bilo savjetima, bilo konkretnim radom. Pomaže čak i pripadnik Gademza gdje se očituje nezaobilazno prijateljstvo, ako ne službeno grupa iz istog grada, a onda u svakom slučaju mnoštva pojedinaca, ovih grupa zaljubljenika u isti grad i različite klubove..
Prije utakmice dio ekipe odlučuje se ići u korteu na stadion, dio pak ne želi ovaj idealan dan pokvariti bilo kakvim ograničavanjima, bilo od koje strane, pa odlaze autima, no većinom se u usputnim birtijama svi pronalaze, te se na utakmici na tribini drže zajedno. Koreografija savršeno uspijeva, utakmica odlična, navijanje, rezultat, sve. Poslije tekme fer i sportsko podjebavanje u stadionskom kafiću sa suparničkim navijačima, i nakon još par pobjedničkih pivi, lagani razlaz kući, svi sretni zbog ovog iznimno uspješnog dana, kako za Dinamo, tako i za BBB Karlovac.

CRNO

U nedjelju ujutro budi me sunce koje se baš danas kad me sin ne budi urlanjem našlo svijetliti mi ravno u oči. Škiljim kroz krmeljave trepavice i udišem odvratni smrad alkoholnih para kojeg je ovaj put izvor moja draga, pomiješan sa vonjem govna iz pelena jedinog mi sina. Nevoljko se dižem i mislim si kak sad moram ići tam među ekipu i slušati rasprave i razna pametovanja. Nazivam neke, dogovara se odlazak na stadion, velim da me pričekaju, dolazim u bazu, oni na odlasku. Vidim da bi me kurac pričekali, i već tu se lagano potvrđuju moje sumnje da bi danas mogla kulminirati u svađanje ova napetost koja se već danima osjeća među ekipom. Sumnje su potvrđene do kraja, kasnije tog dana kad se nekima koji su u svakom slučaju stažom ako ničim drugim zaslužili odgovore, na jednostavna pitanja počinje odgovarati odgovorima kaj to tebe briga, kaj ti sve moraš znat... Ni sam ne pridonosim poboljšanju svojim zajedljivim komentarima na koje tko zna jel imam uopće pravo pošto sam pomagao, kao i mnogi, minimalno.Ni vrijeme nas ne služi, puše ko blesavo, pa osim kaj se smrzavamo, vjetar uništava šetalicu, koja se donosi na popravak te i tu dolazi do svađe. Jedni drugima jebu mater, ne prihvaća se nijedan komentar sa strane, živčanost unosi još veći razdor među ekipu. Pola ekipe pak dok ovi rade, kopa nos i komentira, uglavnom raspašoj. Šetalica se popravlja ali atmosfera je i dalje mutna, spočitava se ljudima pijanstvo, broje se pojedinačne zasluge za organizaciju, posprduje se sa općim trudom. Na tekmu neki idu galameći kroz grad, drugi pak izbjegavaju ekipu zavlačeći se u birceve, razjedinjenost-logičan slijed događaja. Naravno dolazi do svađa i dignutih noseva i oko toga. Koreografija uspijeva, ali nekako ostavlja gorak okus to kaj se za nju znalo u cijelom gradu puno prije. Počinju i predbacivanja za stvar koja nije trebala ostati zaboravljena u bazi. U stadionskom bircu usiljeni odnosi sa drugom skupinom, lažni smješci i podjebavanja koja su na granici tuče. Jedino pozitivno u ovom u kurcu danu kojeg će repovi biti još i gori, pobjeda našeg Dinama.




Naravno da svi znate da ništa u crnom nije istina. Naravno da svi znate da ništa u bijelom nije istina. Svi ste nadam se svjesni da je istina rijetko kada bijela ili crna, obično je siva. U našem slučaju istina je plava, naša plava istina je DINAMO, kojeg svi volimo jednako, svatko na svoj način.
A jedina i najveća istina je da smo prejaka ekipa, bili, jesmo i biti ćemo. Zato duboko u srce, odmah negdje kraj ljubavi prema domovini, obitelji i dinamu, zapišite tu istinu. I budite ponosni kaj ste dio ekipe BBB KARLOVAC, koja će nakon svake svađe, nakon svakog sranja, sastavljena od onih koji rade, od onih koji se bahate, od onih koji podjebavaju, od onih koji piju, od agresivaca i kamilica, od onih sa 1 i od onih sa 200 gostovanja izaći još jača i bolja.

ZA DINAMO DO GROBA
Voli vas vaš dvolicni Cinober,
I nek nitko ne zamjeri ovaj put na potpisu,

BBB KARLOVAC




- 20:20 - Komentari (162) - Isprintaj - #

23.11.2009., ponedjeljak

INCEST

Ukucaš u gugl riječi swingeri, velika kita, sexy, prostitutke, pićke..i uz more pornografskih
stranica pretražnik ti izbaci i poveznicu sa BBB KLC blogom. Kako bi nastavili u sličnome tonu,
a i logičnim slijedom ovi stari šarmeri i sexići, koji su se već laganini zasitili
zoofilije, sodomije i inih vama konzervativcima bolesnih stvari, počeli su se baviti zabavom za
cijelu obitelj, odnosno incestom. Objekt požude ovih starih perverznjaka postala je naime naša
mlađa sestra, odnosno Gademzi. Nakon početnih udvaranja tipa izlaska s njima na gostovanja,
pjevanja back-vokala na tribinama došlo je, kako to već i ide u životu, i do vođenja
ljubavi. Kako je pak naša sekica odrastala tako je dobila i na zamamnosti te osjetila da joj
braća kao partner i nisu neki ukras te se počela odvajati od njih. Tu su se neka braća,
odgojena u patrijarhalnom svijetu, osjetila uvrijeđena zbog odbacivanja njihovog zaštitničkog
odnosa i vođenje ljubavi prešlo je u jebanje. Nitko ne zna kako će se rasplesti ovaj odnos, no
jebanje GADEMZa od strane BBB KLC čini mi se dobiti će na žestini.
Na ovo kaj pišem stvarno se nitko ne bi trebao naljutiti, ovo je čista zajebancija koja je
trebala biti na blogu i prije ovog (nama na tribinama,gradskog) derbija, kako bi samo malo potkurila
situaciju. Kako je ipak jedan iz mase rekao, nemojte, odlučeno je da se neće ništa pisati.
Vjerovatno ne bih ni ovo pisao da me danas neki komentari iz usta naše sekice nisu zasmetali.
Inače, meni je naša seka super ženskica, pravo zajebantski raspoložena, puna duha, često i
nadasve originalna. Fura svoju spiku i to joj dobro stoji. Reklo bi se iz navedenog da sam na njenoj
strani,ali...Žalosno je kaj mora biti taj ali, ali sestrica bi morala malo više paziti na
obiteljske odnose. Koliko god Gademze simpatizirali neki od braće, neki bi ih najradije rasturili
( ko crnac Đo Splinterov pak ) bez da trepnu. Kako naša udruga nije još osnovana, a samim time
i nema nekog trusta (ne)mozgova, nema ni nekog službenog stajališta kako se dalje odnositi prema
njima. Ovo sekino ponašanje sada, jebala bi se a da mi ne uđe ne vodi na dobro. Ona veli da bi
bila kurvica (čitaj KURVA=NAVIJAČ), radila bi kaj kurve rade, ali bi ona odredila granicu do
kuda ide. Te granice davno su određene. Granica br.16 kaže da na provokacije jedne strane, druga
strana odgovara po vlastitom nahođenju, ne nužno samo provokacijom.
Znam da se mnogima neće dat ni čitat ovo moje dramatiziranje, ali ja sam takav, ne zamerite. A
kako sam i rekao, udruge nema, pa ni nikakvog službenog stava kako odgovoriti na provokaciju i
zato apeliram na sve da ne pozivaju na nikakve gluposti, a pogotovo ne ovdje na internetu. Većinom
ste svi punoljetni, imate glavu, razmišljajte s njom, postupajte po svom mozgu, ili instikntu, ne
osuđujući one koji su drugog mišljenja.
Ja Gademze i njihove stavove, kao i većinu njihovog ponašanja poštujem, ali i na njih apeliram
da naprave reviziju u kuhinji, neki kuhari vam nisu potrebni, ne bute se zdebljali od njihovih
specijaliteta, ali u biti, kak oćete..

ZNA SE IME KLUBA KAJ SE VOLI OD ROĐENJA

DINAMO UVIJEK SI DOBRODOŠAO U SVOJ GRAD



BBB KARLOVAC

P.S.
Znam da će biti objašnjavanja tipa ne predstavlja kuhar grupu, ali nick koji nosi...i meni je
čak glupo kaj ovo potpisujem sa BBB KLC pošto su ovo moja osobna stajališta, i mislim da taj
potpis nitko ne bi trebao imati, bar dok nema nekog, ajd recimo "službenog" stava oko bilo čega.
Ili udruge, na kraju krajeva, no budem ak ste voljni i toj temi za koji dan. Opet ponavljam, sve kaj
pišem ( i ovo u P.S. )moji su osobni stavovi i citiram za kraj sam sebe :...zato apeliram na sve
da ne pozivaju na nikakve gluposti...Većinom ste svi punoljetni, imate glavu, razmišljajte s
njom, postupajte po svom mozgu, ili instikntu, ne osuđujući one koji su drugog mišljenja....
Komentari dobrodošli, ne morate na mob., ne bum se javljal ovaj tjedan, mislim.aaaaaa..

- 17:49 - Komentari (91) - Isprintaj - #

18.11.2009., srijeda

IMA JEDAN GRAD

Photobucket

Zdravko Bezuk , Ivan Krajinović  Ičo , Dragan Peša  Šiljo , Ivan Brdar ,
Željko Herceg  Đero , Tihomir Tomašić  Tihica , Rudolf Vuković 
Senzen , Željko Delić  Švico , Ohran Merić , Dragan Granić , Jeann Michel Nicollier
 Francuz , Mladen Amstrong -Grof , Robert Šilić  Robi , Duško Smek 
Bosanac , Jadranko Anić Antić  Šnicla , Tomislav Lesić  Dok , Pavao Spudić
 Dado , Vid Ivanić , Žarko Manjkas  Crvenkapa , Zdravko Špalj  Papundek ,
Anđelko Sakač , Ante Šarić , Zoran Antunović , Nikola Bogojević , Dubravko Rusek
. . .


Ajmo iskreno, kaj vam govore ova imena? Jel vam znače išta? Jeste čuli za ove ljude? Niste,
vjerovatno, kao ni oni za vas, tamo negdje 91 kad su uzeli oružje u ruke i otišli za Vukovar..
Otišli braniti ne Vukovar, nego Karlovac, Zagreb, Hrvatsku... otišli braniti ne svoju djecu nego
braniti nas, našu sigurnost, naše domove...otišli na put s kojeg se nisu vratili.
Jeste vi danas zapalili svijeću za njihove duše? Ja je palim, u počast onima koji su
zaslužni za to da mi danas spremamo feštu za nedjelju, koji su zaslužni za to da mi danas
putujemo zemljom i inozemstvom za Dinamom.
Nadam se samo da nitko od vas neće pomisliti da sam patetičan, jer ovo nije patetičnost, ovo
je surova zbilja. Ljudi koji su u ovo vrijeme prije 18 godina ginuli, imali su godina kao i mi
danas, sanjali iste snove kao i mi, spremali se na tekme kao i mi, a odjednom su se našli s
puškama u ruci, u rovovima, ispred tenkova, pored raznesenih tijela svojih prijatelja. Zapali
svijeću njima u počast.
Među njima je bilo i puno navijača, puno Bad Blue Boysa koji su tribine zamijenili rovovima.
Mnogi od njih se nisu vratili na tribinu.Zapali svijeću njima u spomen.
I sam sam kao i većina vas bio balavac tih godina, no sretan sam kaj su roditelji u mene usadili
taj duh domoljublja, a crkva pak pokazala kako štovati svetinje, pa znam tko su ljudi koji su
zaslužni kaj živimo u slobodi, i poštujem ih, tko su ljudi kaj su zaslužni kaj ću i u
nedjelju opet za dinamo navijati, i poštujem ih, tko su ljudi o kojima ću s ponosom pričati
svojoj djeci...i znam da je Domovinski rat, uz branitelje i dinamo, svetinja, a bitka za Vukovar pak
najsvjetlija točka tog rata...i poštujem to.

Vukovar nije samo div Slavonski, Vukovar je div Hrvatski!!! Poštuj to.

NEKA ŽIVI DINAMO I MAJKA HRVATSKA
ZA DOM SPREMNI
BBB KARLOVAC

p.s. Imena navedena na početku posta, imena su poginulih HOS-ovaca u Vukovaru, prenesena sa bloga
HOS Kutina, bloga predratnog BBB-a koji je kao i mnogi, sa tribine otišao na borbenu liniju, u
njegovom slučaju u Vukovar.



- 10:39 - Komentari (38) - Isprintaj - #

10.11.2009., utorak

LJEPOTICA PONOVO U NAŠIM REDOVIMA

Photobucket

- 19:17 - Komentari (92) - Isprintaj - #

05.11.2009., četvrtak

SVI NA SJEVER

IDE SE VLAKOM KO U DOBRA STARA VREMENA SVI U 17h NA ŽELJEZNICKOM KOLODVORU

Photobucket

- 18:08 - Komentari (74) - Isprintaj - #

27.10.2009., utorak

BBB-Karlovac+ladyboys Amsterdam

Photobucket

- 19:13 - Komentari (46) - Isprintaj - #

12.10.2009., ponedjeljak

ISLI SMO SA VAMA SVAKI PUT DALEKO




TEMIŠVAR



EDINGBURGH



BAD BLEIBURG






- 18:58 - Komentari (134) - Isprintaj - #

11.09.2009., petak

...nekoliko tetovaža, stariji, luđi i jači

Jebate led! Kulike dugo nas već ni...Jebate led! Više od godinu dana nismo napisali post, to je i za nas koji nismo redoviti ni ažurni po pitanju ičeg ( osim žderanja i pijače ) svojevrsni rekord. Kad već spominjemo rekorde moram spomenuti da neki naši mlađi pripadnici ozbiljno shvaćaju uloge nasljednika, iako nasljedstvo nije bogzna kaj vredno osim nama,( osim rđavog glasa koji nas kao ekipu prati, u nasljedstvo ostaje još zastava legendarna s pivom, čitavo pohabana, i manji bbb karlovac te veći bad blue boys karlovac, obadva trenutno totalno demode, no jednog dana...kad krene retro furka ), pa se neki naši rekordi ozbiljno klimaju. Tako se recimo trakavica onog koji se ne spominje i njegovo tamanjenje svega jestivog, klonirala u Minđu, odnosno Cekina našeg, koji iako fizički puno slabiji od također lakomog i velikog izjelice Janeza može ( istina uz pomoć svog trbušnog nametnika ) pojesti ogromne količine kebaba, mješanog mesa, hamburgera, pažulja... Tak da uz malo truda i prezentaciju pred ostalim članovima mogao bi skinuti onog koji se ne spominje s trona. Višednevna, ili čak tjedna opijanja debljeg šarmera ozbiljno ugrožava (H)judz, no trebat će tu još puno truda, pošto se deblji šarmer ne predaje, i dalje redovit u izlascima, redovit u nedolascima doma... Masu su pak svi naučili igrati, prdi se često, ali na tom polju još puno truda im treba, nema tu još ni š od šmeka pravog prdca.
U godinu dana nejavljanja dogodilo se pak puno prilično bitnih stvari u našim životima. Recimo, ja sam jednom prdnuo i nije smrdilo, deblji šarmer je jednom trezan došal doma, judz zaspal prvog dana fafa...totalno nevjerovatna godina!!! Da, uz sve ove pamćenje vrijedne događaja, dobili smo i djecu. U godinu dana nejavljanja postom, rođeno je 8 malih BBB KARLOVAC kikića. Od toga broja 6 je muškića, 2 curke, tak da je vrlo vjerovatno da će njih dvije imati vrlo buran sexualni život, odnosno redovito će biti rasturane, isto kao što je i vrlo vjerovatno da će se neki od njih morati zadovoljiti istim spolom, pošto 4 na 1...je malo gužvastično. U ulozi roditelja plivamo ko riba u vodi, snašli smo se ko Dumbi u špajzi, jedino kaj smo svi osjetili udar na novčanik, tak da su i pijanke malo reducirane, no nema predaje.
Malo represija a malo recesija, pa su alkoholiziranja i gostovanja malo izgubila na masovnosti, no i bez obzira na sve, prošla sezona odrađena je prilično dobro. Za izdvojiti je Đelinih 2,70 na aparatu marke drager u Šibeniku, i neš slabiji rezultati Ducka i Mare na Dugopolju koji su rezultirali zabranama. No, našoj upornosti, žeđi, gladi, libidu, lakomosti i proždrljivosti, kao i našoj ljubavi prema Dinamu samo je nebo granica pa se očekuju i odlična izdanja u ovoj nogometnoj sezoni, o kojima ćemo (valjda, možda, a sasvim moguće i ne uopće ) redovitije nego dosad pisati.

ZA DINAMO DO GROBA
BBB KARLOVAC


P.S. U slijedećem postu malo o swinganju, malo o mlađoj sestri, odnosno Gademzima, odnosno pankerima koji navijaju za N.K.Karlovac i malo o Šapičinom sfinkteru ( mišić na kraju debelog crijeva, op. a. ) koji je navodno toliko olabavio da mu ni prdac više ne čuješ...

- 07:31 - Komentari (67) - Isprintaj - #

28.08.2009., petak

PATRIKU ZA PRVI ROĐENDAN


Photobucket

- 20:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #

24.07.2009., petak

SEE YOU SOON

Photobucket

- 09:53 - Komentari (41) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2010  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (2)
Listopad 2010 (2)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Travanj 2010 (2)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (5)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Rujan 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (4)
Siječanj 2007 (5)
Prosinac 2006 (12)
Studeni 2006 (2)