Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbklc

Marketing

...nekoliko tetovaža, stariji, luđi i jači

Jebate led! Kulike dugo nas već ni...Jebate led! Više od godinu dana nismo napisali post, to je i za nas koji nismo redoviti ni ažurni po pitanju ičeg ( osim žderanja i pijače ) svojevrsni rekord. Kad već spominjemo rekorde moram spomenuti da neki naši mlađi pripadnici ozbiljno shvaćaju uloge nasljednika, iako nasljedstvo nije bogzna kaj vredno osim nama,( osim rđavog glasa koji nas kao ekipu prati, u nasljedstvo ostaje još zastava legendarna s pivom, čitavo pohabana, i manji bbb karlovac te veći bad blue boys karlovac, obadva trenutno totalno demode, no jednog dana...kad krene retro furka ), pa se neki naši rekordi ozbiljno klimaju. Tako se recimo trakavica onog koji se ne spominje i njegovo tamanjenje svega jestivog, klonirala u Minđu, odnosno Cekina našeg, koji iako fizički puno slabiji od također lakomog i velikog izjelice Janeza može ( istina uz pomoć svog trbušnog nametnika ) pojesti ogromne količine kebaba, mješanog mesa, hamburgera, pažulja... Tak da uz malo truda i prezentaciju pred ostalim članovima mogao bi skinuti onog koji se ne spominje s trona. Višednevna, ili čak tjedna opijanja debljeg šarmera ozbiljno ugrožava (H)judz, no trebat će tu još puno truda, pošto se deblji šarmer ne predaje, i dalje redovit u izlascima, redovit u nedolascima doma... Masu su pak svi naučili igrati, prdi se često, ali na tom polju još puno truda im treba, nema tu još ni š od šmeka pravog prdca.
U godinu dana nejavljanja dogodilo se pak puno prilično bitnih stvari u našim životima. Recimo, ja sam jednom prdnuo i nije smrdilo, deblji šarmer je jednom trezan došal doma, judz zaspal prvog dana fafa...totalno nevjerovatna godina!!! Da, uz sve ove pamćenje vrijedne događaja, dobili smo i djecu. U godinu dana nejavljanja postom, rođeno je 8 malih BBB KARLOVAC kikića. Od toga broja 6 je muškića, 2 curke, tak da je vrlo vjerovatno da će njih dvije imati vrlo buran sexualni život, odnosno redovito će biti rasturane, isto kao što je i vrlo vjerovatno da će se neki od njih morati zadovoljiti istim spolom, pošto 4 na 1...je malo gužvastično. U ulozi roditelja plivamo ko riba u vodi, snašli smo se ko Dumbi u špajzi, jedino kaj smo svi osjetili udar na novčanik, tak da su i pijanke malo reducirane, no nema predaje.
Malo represija a malo recesija, pa su alkoholiziranja i gostovanja malo izgubila na masovnosti, no i bez obzira na sve, prošla sezona odrađena je prilično dobro. Za izdvojiti je Đelinih 2,70 na aparatu marke drager u Šibeniku, i neš slabiji rezultati Ducka i Mare na Dugopolju koji su rezultirali zabranama. No, našoj upornosti, žeđi, gladi, libidu, lakomosti i proždrljivosti, kao i našoj ljubavi prema Dinamu samo je nebo granica pa se očekuju i odlična izdanja u ovoj nogometnoj sezoni, o kojima ćemo (valjda, možda, a sasvim moguće i ne uopće ) redovitije nego dosad pisati.

ZA DINAMO DO GROBA
BBB KARLOVAC


P.S. U slijedećem postu malo o swinganju, malo o mlađoj sestri, odnosno Gademzima, odnosno pankerima koji navijaju za N.K.Karlovac i malo o Šapičinom sfinkteru ( mišić na kraju debelog crijeva, op. a. ) koji je navodno toliko olabavio da mu ni prdac više ne čuješ...


Post je objavljen 11.09.2009. u 07:31 sati.