necu e bas necu blog! :P

ponedjeljak, 05.11.2007.

Partijanerica

Nakon ne znam koliko vremena mi se dogodilo da sam izašla van za vikend... Bio je petak. Dan za ... kako bi neki rekli. I nisam nešto bila raspoložena, ali sam ipak izašla da ne zapadnem u još veću melankoliju koja me tjedan prije obuzimala i lagano trpala prema depri.

Pokupih prjateljicu ispred njezine kuće i krenemo u «život». Prvo smo bile u nekom kafiću i tamo popile par pića. Počela me lagano fjaka hvatati. Ali kako sam joj obećala da neću zanovjetati i zijevati, prisiljavala sam se ostati normalna koliko god mogu.

A depra me hvatala zbog stotinu razloga na koje sam bila i zaboravila već. Ali kako južina utječe na sve što živi pored mora, i mene je počeo hvatati utjecaj morskih mijena vjetrova. Prem da nisam primorka. No, znate onu, s kim si - takav si. Kod mene – di si – takav si.
No, dobro. Bila je južina taj petak. Ali u subotu je pred jutro udarila bura i razvedrila nebo.

I tako, oko ponoći negdje otiđosmo u taj famozni disko di svi kao zalaze. A ona se pali na vlasnika tog disko kluba. Ma, neću vam ni govoriti o tome. Nas dvije smo već prešle i polovicu tridesetih. Da, da. Ovi mlađi nek puknu što smo išle na party. I ne! Nismo prestare. A sad ću vam reći i zašto.

I tako, kako znamo, recimo to, prave ljude, ušle smo bez plaćanja upada. A bila neka tematska večer s nekim DJ-jem. Ma, ne pitajte me s kojim, ja o tome nemam pojma. Ona nešto čak i zna, ali mene to baš i ne zanima koji DJ i što pušta, bitno da je dobar ritam i da me nosi.

I sad... ja, kao ja... Mislila sam da ću umirati od dosade i da ću se oko 2 pokupiti doma. Kad ono....

Prvo! Mjuza - zakon! Časna riječ! Početi ću pamtiti i imena tih famoznih DJ-ja. Drugo! Tako sam se isplesala, ma ne pamtim kad sam zadnji puta toliko plesala. A valjda nikad toliko u komadu. Uglavnom. Zaključila sam da još ipak nisam prestara za te izlaske za koje sam smatrala da su za djecu samo rezervirani.

Šta da vam pričam... Došla sam doma oko 9 sati ujutro u subotu!!!!

05.11.2007. u 20:05 • 3 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.< studeni, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (8)
Lipanj 2007 (8)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (17)
Ožujak 2007 (27)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

eh i ja imam blog....zamislite

e-mail:
andromeda.prava@gmail.com

Uvodnik sa zakašnjenjem

Ovaj box je trebao sadržavati samo ono što piše na početku, i ništa više. Ali vidim da postoji potreba za malim uvodnikom i svojevrsnim pojašnjenjem.
Dakle, ovaj blog je namijenjen tome da potakne na razmišljanje. Kroz viđenje virtualnog svijeta iznosim promatranje ljudskog ponašanja i ljudske prirode uopće. A samim time i objašnjavam samu sebe kroz samospoznaju.

Ovaj blog nikako i nikada nije imao namjeru bilo koga uvrijediti ili povrijediti. Ako se itko našao ili se nađe uvrijeđenim ili povrijeđenim od strane napisa u postu ili postovima, to je samo njegovo subjektivno shvaćanje objavljenih tekstova.
U slučaju da sam nekoga nehotice povrijedila ili uvrijedila svojim napisom, ispričavam se unaprijed i unazad. Svaka kritika, kako dobra, tako i loša je dobrodošla.

U slučaju da vas posebno iritira, vrijeđa, smeta, ponižava ili bilo što drugo, neki od sadržaja, a ne želite javno komentirati, na raspolaganju vam je moj e-mail, na koji ste uvijek dobrodošli. Nastojati ću svima odgovoriti, koliko mi vrijeme i prilike budu dozvoljavale.

Niti jedan komentar neće biti obrisan, osim komentara koji su postavljeni u svrhu samoreklame, a nemaju veze sa objavljenim postovima i njihovim sadržajem ili su namjerni spam.

Tko je andromeda_prava

Andromeda je:
član Matice hrvatske;
jedna od osnivača streličarskog kluba "Domald" Šibenik ( koji na žalost više nije aktivan)AAmbitious
NNerdy
DDelicious
RRefined
OOdd
MMystical
EEntertaining
DDreamy
AAstonishing
_
PPowerful
RResponsible
AAmazing
VVisionary
AAwkward

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com


Snaxors.com