Ja sam za slobodu

26.05.2019.

Razmišljam sada o subotnjem hodu kroz centar grada, neka hodaju ako ih to veseli ali vračati nas time unazad jer svaka žena ima pravo odlučivati sama. Čini mi se da bi po hodu i silovane žene ako kojim slučajem ostanu trudne od strane silovatelja roditi to dijete i uz jednu traumu imati pored sebe dijete koje nisu željele nego su seksualno brutalno uništene od strane kretena koji ne zna i ne može drugačije stupiti u intimne odnose, Zar bi žene kod kojih je na ultrazvučnom pregledu ustanovljeno da je dijete bolesno trebala to dijete roditi i priuštiti takvom djetetu patnju za cijeli život jer jedino doktori mogu da se brinu o tako bolesnom djetetu.
Skupini koja je kontra hoda brani se iznijeti mišljenje iako normalno rezoniraju i znaju da o svom tijelu odlučuju same. Postoje sredstva koja se mogu nabaviti da se spriječi trudnoća /ne željena/ pa kada bi i djevojke i mladići bili pravovaljano educirani tada ne bi trebalo hodati za život, ne bi trebao postojati priziv savjesti jer bi bilo malo ne željenih trudnoća.
Zanima me samo koliko će djece roditi ona dvadeset godišnjakinja koja je na bini zagovarala zakon o ukidanju abortusa jer ona još nije rodila ni jedno dijete a bori se za prava da silovane žene rode dijete koje ne žele jer uz jednu traumu to dijete je druga.
Hod za život trebao bi biti zaštita za djecu koja su iskorištavana seksualno od strane svećenika jer takva djeca trebaju zaštitu više no plod u ženinoj utrobi,


Trebalo bi se organizirati i napraviti kontra hod jer ima nas koji smo glavama van srednjeg vijeka kada je crkva o svemu odlučivala.

<< Arhiva >>