Snow White Queen

Bare Grace Misery

Raduješ li mi se? Našem idućem susretu? Načinu na koji ću ti se otvoreno podsmjehivati u lice, a ti ćeš me gledati kao da sam savršena, jedina, nedodirljiva? Znam, obožavaš me, pa što?

Sweet boy, come in
I am the dark side of you
Die for my sins
Like the One once did
Cinnamon bed
For your unashamed appetite
A figurante
This dance will hurt like hell


Nikad te nisam voljela. Uistinu nisam. Valjda si mi nekako bio uvijek blizak i to je bilo to. Stvorila sam neki tvoj alter ego koji me privlači. Ali ti nisi nikada. I bilo bi nepošteno i okrutno vući te za nos, davati ti lažne nade i poljupce, a znati da je sve samo igra. Ali to je upravo ono što ja radim tebi. Već godinama. Mislila sam da će mi dosaditi s vremenom, ali - ti izvlačiš ono najgore u meni. Snježnu kraljicu. Osvetljivu, samoljubljivu i nadmoćnu snježnu kraljicu. I ja uistinu mislim da sam iznad tebe. Da si moj podanik. Jer to i jesi. Preda mnom postaješ jadan crv bez imalo samopoštovanja i u potpunosti mi se prepuštaš na milost i nemilost. I uvijek sve loše završi za tebe. Ali ti ne odustaješ. I kako onda da te prestanem gaziti? Ponekad mi se čini da ti time činim i uslugu jer - koji bi se crv toliko puta vraćao da ga zgaze? U našoj igri ja sam sadist. Savršeno se poklapamo. Iako tvrdiš suprotno, ti želiš ovakav rasplet. Jer i da me imaš, ti ne znaš šta bi sa mnom, zar ne? Ti poznaješ samo takvu, hladnu nedostižnu mene i s ovom drugom ne znaš rukovati. Zašto onda mijenjati išta? Znaš da nju nikad nećeš voljeti kao mene jer ona te nikada neće osakatiti kao ja. I da želi, neće znati. Dakle, prestanimo se praviti i vratimo se tako gdje oboje najviše volimo biti - ti se ponizi,a ja ću te zgaziti. Lijepo je vratiti se poznatome, zar ne? Poslije možeš ići njoj plakati. To me samo još više zabavlja. Misliš da sam okrutna? Oh, ali ne! Pa ja se samo zabavljam! Uostalom, ti si rekao da poljubac nije prevara, zar ne? Naravno da nije. Prevara nastaje kasnije. Kada se vratiš njoj, a misliš na mene. Znaš da neću prestati dokle god sam tu. Tu u tvojoj glavi. Nije li zabavno?

Romantic scent
Spoiled Lucrece lies warm for you
There's no such priest
That can pray me to heaven
When done with me
Forget if you think I feel ashamed
A wild thing
Never felt sorry for anything


(divno je znati da nekome nanosiš bol onako kako tebi nanose drugi... i nitko nije pošteđen, ni iznad toga. svaki mazohist, sadist je nekom drugom. čemu onda žaliti?)

11.12.2007. u 16:01 | 9 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Rujan 2008 (1)
Lipanj 2008 (3)
Travanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (2)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (5)
Studeni 2006 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Ovdje vlada


...struja svijesti. Seciranje opsesivno kompulzivnog uma zaraženog epizodama depresije. Melankolija. Izlijevanje emocija i promišljanja. Sve u svemu, velika zbrka.

Linkovi


Blog.hr

Pssst...

Smisao života

Achtung baby

Tinariwen

Sasvim osobno


And I'm alone now. Me and all I stood for. We're wandering now, all in parts in pieces, swim lonely... Find your own way out...