alejandroland

27.04.2006., četvrtak

Eko akcija od nedjelje

Klub iz medulina je u nedjelju organizirao eko akciju, i Marlera (barem jedan njen dio) se pridružila. Ujutro oko 9 smo se svi našli pred klubom i tamo nam je objašnjrno kuda ćemo se kretati i kako čistiti. Mislio sam da će biti čišćenje samo po obali međutim čistilo se pod vodom. Nisam se još usuglasio sa mozgom dal da čistim pod vodom ili na kopnu pa sam tu odluku pustio za kasnije kad stignemo na mjesto događaja. Podijelili su nam vreće za krumpir i zaželjeli sreću. Išli smo u Kaštanjež, plejs između Vinkurana i Banjola, tamo se sakupili i laganini krenuli. Vrag mi nije deao mira pa sam išao u more čistit. Dvoumio sam se dal da uzmem pušku sa sobom ili ju pustim pa kad završi akcija idem bez presvlačenja na neko drugo mjesto. NIsam htio bit optužen za zloupotrebu eko akcije u lovne svrhe tako da sam ju pustio u autu. Nakon par zarona ispod jedne parkirane barke vidio sam par piceva koji su bili gotovo validni. E jebiga dobre namjere su dobre namjere ali riba je riba. Iz vode se čuo moj glas "Bojane dodaj mi pušku iz auta molim te!" nakon čega je uslijedio smjeh od ostale ekipe koji su sudjelovali :-)) Kad sam se vratio na mjesto gdje su bili picevi naravno nisu me čekali :-)) I tako ja čisto u plićaku, ali svako toliko sam gledao ispred nebi li nešto naletilo. Vreću sam zakačio za bovu i tako sve vukao za sobom. Bilo je svega i svačega, ali prevladavale su boce i čašice od jogurta i pudinga.
I tako ja čisto dno... kad odjednomsjena mi prolaziu gornjem dijelu maske, kako sam počeo dizati pogled sjena je postajala sve jasnija "brancin!". Uoooo! Bio je dovoljno blizu a meni ostalo sekundu i po razmišljanja. Najčešća greška koju radim je čekati i nadati se da mi opet dođe kad budem spreman, ali poguran lošim iskustvima ipak sam odlučio pucati. Okinuo sam i nekim čudom pogodio točno u sredinu, kao da sam ga mjerio i onda zapucao :-)) Odokativno sam ga procjenio i imao je oko kilu. Bojan je baš tada prolazio obalom pa sam mu se morao pohvaliti :-)
Kasnije je bila fešta u Starom malinu, p bilo je okej jedino me smetalo sunce koje je tuklo u oči. Uskoro se sprema i čiščenje u Ližnjanu koje će Marlera organizirati. KO zna šta ću tamo uloviti :-)))))))))))999

- 07:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

18.04.2006., utorak

Jebiga bio samo jednom ovaj vikend

I tako ovaj vikend bio samo jednom u moru. Jebiga juri vamo juri tamo i niš u more. Ajde bar je taj put bilo hobotnica :-) U subotu popodne sam se zaletio s curom do medulinskog aerodroma. Neki tip koji ide s njom na tečej alpinizma je usput i instruktor u paraglajdingu. Pa smo tako čisto i zajebancije probali malo podizat padobran itd... Moram priznat da sam "se napal'la" na to letenje. Kad oni završe alpinistički ja i cura idemo kod njega na paraglajderski tečaj. Odavno sam htio probat paraglajding ali to je uvijek jedna od onih stvari koje "ma ću jednog dana" pa naravno taj dan nikako da dođe. E pa sad barem znam nekoga ko zna nekoga koji zna.... Tako da ću zasigurno jednog dana i poletit u tom čudu. Zapravo i nije neka pizdarija podignut taj padobran i održavat ga na mjestu u zraku (to bi bila kao neka prva vježba recimo). Nakon par uspješnih dizanja padobrana počeo sam trčati i instruktor me još malo pogurnuo. Jeben filing kad ti noge više ne diraju tlo a ti ideš. Iako je trajalo svega par sekundi to moje prvo letenje od čitavih metar i po iznad zemlje nisam si mogao skinut osmjeh s lica još neko vrijeme :-))))))
Danas popodne imam još malo farbanja ali zato sutra nakon posla ronjanje!!! I to na lokaciji za koju sam mislio da neću moć ići jer je preblatnjava. Naravno cijelo vrijeme sam se varao....

- 14:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.04.2006., srijeda

Prošla nedjelja

Opet ja s frendovima na kampiranje. Dva frenda pecaju a ja otišo ronjat. Polako sam se vračao s gomonom (polako jer brzo i ne može :-)) Kad vidim ja jedan od njih trči s plaže prema kampu ko da mu ruka otpala. Ovaj koji je ostao počeo je nešto urlati sa još dvije cure (koje su ujedno njihove cure). NIš jasno! Odjednom onaj prvi frend izleti iz šume s hrpom sječiva i trči prema prvom frendu. Zbunjeniji no ikad (Ja)! Kako sam se približavao počeli se svi derati "imamo ju, imamo ju!!!!" Nisu valjda priklali jednu od cura?!?!Kad sam došao do njih sve se samo objasnilo. Podigli su u vis hobotnicu od cca 2 kg. Šetala se ona uz obalu i ovaj jedan ju vidio a drugi po alat za ubijanje...... Svi ushičeni pitali jel sam ja šta ulovio, a ja "samo ovo" i podigao hobu od 6 kila. E jesam ispo faca :-P)))

Ah da skoro sam zaboravio. Spasili smo galeba koji se upetljao u najlon od jednog od štapova. Neću sad previše opisivat jer je slučaj zabilježen video snimkom, nažalost bez zvuka. Pa kad mi to frend dostavi pustim link.

- 14:11 - Komentari (3) - Isprintaj - #

07.04.2006., petak

Mislim da je bio utorak....

.... kad smo ja i frendovi išli ronjat i lovit. I tako ja ronjam i ulovim jednog nebitnog baraja.... i tako kad sam se vraćao nazad vidim ja jedna rupa se "dimi". Nako nemnogog razmišljanja krenuo ja do nje vidit šta se tu zbilo. Prvo šta mi je palo na pamet je bilo da je ugor bio uznemiren ili neka oveća lepa uletila na brzinu. Kako sam se približavao sam skužio da je dim zapravo crnilo. Ohoho bit će sipa! Taman sam prebacivao pušku u lijevu ruku kako bi desnom malo mahnuo nebih li vidio bolje.... kad odjednom krajem oka skužim da mi se nešto približava velikom brzinom. Okrenuo sam glavu kad pizdumaterkurvakravaprasicagovnonanossranještajeto??!??!? Hobotnica me napala!!! Na brzinu sam se izmaknuo, kako sam se odbacio od mjesta dva kraka su se izduljila u mom smjeru nebi li me dohvatila. Kad je skužila da sam van dometa stala je lagano i malom brzinom se počela povlačit. Kad sam bio na pola vode zapuco sam joj u glavu. Mulin se zaglavio a ona je htjela zbrisat tako da sam morao pustit. Uzeo sam par dahova na brzinu i opet dole. Uhvatio sam za konop i počeo potezati. Nije se nikako dala, pizda je tako jako stisnula za kamen da ju nikako nisam mogao otkačit. Potezao sam ko budala al jedino što bi napravio je bilo da sebe privučem dnu. Jebote samo mi je proletilo kroz glavu šta bi bilo da me ulovila!? Nakon dobrih 10 minuta navlačenja se otkačila. !0 minuta ne izgleda kao neko vrijeme al vjerujte da je pizdarija kad se natežeš s hobom koja je pred rupom. Kad je otpustila privuko sam ju sebi i sa nožem po njenoj glavi glumio "singericu".
Nisam imao pojma da te pizde znaju krenut na "lovca". Da nisam imao ove dobrobiti modernog doba kao što su peraje i puška neznam baš ko bi bio lovina a ko lovac?

- 12:34 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Kampiranje
Podvodni ribolov
Izleti
I još štošta....



Free Web Counter

Broj posjeta
Ne budi kretenoid, poštuj lovostaj

Drozd - trajno
Šarag - 15.3.-30.4.
Zubatac - 15.4.-15.6.
Kavala - 15.5.-15.7.
Kirnja - 1.7.-31.8.