Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alejandroland

Marketing

Eko akcija od nedjelje

Klub iz medulina je u nedjelju organizirao eko akciju, i Marlera (barem jedan njen dio) se pridružila. Ujutro oko 9 smo se svi našli pred klubom i tamo nam je objašnjrno kuda ćemo se kretati i kako čistiti. Mislio sam da će biti čišćenje samo po obali međutim čistilo se pod vodom. Nisam se još usuglasio sa mozgom dal da čistim pod vodom ili na kopnu pa sam tu odluku pustio za kasnije kad stignemo na mjesto događaja. Podijelili su nam vreće za krumpir i zaželjeli sreću. Išli smo u Kaštanjež, plejs između Vinkurana i Banjola, tamo se sakupili i laganini krenuli. Vrag mi nije deao mira pa sam išao u more čistit. Dvoumio sam se dal da uzmem pušku sa sobom ili ju pustim pa kad završi akcija idem bez presvlačenja na neko drugo mjesto. NIsam htio bit optužen za zloupotrebu eko akcije u lovne svrhe tako da sam ju pustio u autu. Nakon par zarona ispod jedne parkirane barke vidio sam par piceva koji su bili gotovo validni. E jebiga dobre namjere su dobre namjere ali riba je riba. Iz vode se čuo moj glas "Bojane dodaj mi pušku iz auta molim te!" nakon čega je uslijedio smjeh od ostale ekipe koji su sudjelovali :-)) Kad sam se vratio na mjesto gdje su bili picevi naravno nisu me čekali :-)) I tako ja čisto u plićaku, ali svako toliko sam gledao ispred nebi li nešto naletilo. Vreću sam zakačio za bovu i tako sve vukao za sobom. Bilo je svega i svačega, ali prevladavale su boce i čašice od jogurta i pudinga.
I tako ja čisto dno... kad odjednomsjena mi prolaziu gornjem dijelu maske, kako sam počeo dizati pogled sjena je postajala sve jasnija "brancin!". Uoooo! Bio je dovoljno blizu a meni ostalo sekundu i po razmišljanja. Najčešća greška koju radim je čekati i nadati se da mi opet dođe kad budem spreman, ali poguran lošim iskustvima ipak sam odlučio pucati. Okinuo sam i nekim čudom pogodio točno u sredinu, kao da sam ga mjerio i onda zapucao :-)) Odokativno sam ga procjenio i imao je oko kilu. Bojan je baš tada prolazio obalom pa sam mu se morao pohvaliti :-)
Kasnije je bila fešta u Starom malinu, p bilo je okej jedino me smetalo sunce koje je tuklo u oči. Uskoro se sprema i čiščenje u Ližnjanu koje će Marlera organizirati. KO zna šta ću tamo uloviti :-)))))))))))999


Post je objavljen 27.04.2006. u 07:59 sati.