ČEŠKA, DOLAZE PRVAKINJE


Poruka od Ž:

Drage moje malene,

ne mogu vam opisati koliko sam sretna jer je tim jači nego ikada, jer sve cure dišu kao jedna. Jučer na treningu sam bila toliko ponosna i sretna jer je atmosfera u timu odlična, defile i koreografija mrak odplesani! Vidle ste i same da mogu skočiti do neba zbog vas! MALENE, vjerujam u nas, naš trud i naš tim. Pokažite svima tko je Zagreb i nemojte da vas negativni komentari diraju, oni su samo još dadatni vjetar u leđa i dodatna motivacija da rasturimo!!!!!!
Nadam se da se Lukša dobro pripremila za današnji sastanak u 17h... :) , te da će nam to dati još dodatnu snagu za ovih par dana!!!
Malene, AJMO PO NOVE POBJEDE!
Kadeti i juniori, nisam ni vas zaboravila... Nema se šta tu reci! Jednostavno, odlične ste! Uz Lukšu i Kukolju, K1A i J1A možemo samo po nove pobjede!!!

Puno vas sve volim i čekam danas na busu sa smješkom na licu! :)



Pa od predvodnice:
Ljepotice moje, i male i srednje i velike :)
dosao je i taj trenutak kada moramo pokazati ono sto znamo i mozemo i za sto smo se ovako dugo i naporno pripremale. Znam da smo svi vec umorni, ali jos malo cemo izdrzati svi zajedno, stisnut zube i pokazati svima tko su Zagrebačke mažoretkinje i na kraju krajeva vratit se sa najsjajnijom medaljom oko vrata u svoj grad.
Znate i same da se nemamo cega bojati! Svi znamo koliko vrijedimo i uostalom koliko sebe dajemo u sve ovo. Ostalo je samo da to i pokazemo, stanemo na start i sa smjeskom od pocetka do kraja, damo sve od sebe i budemo sve ko jedna.
Za Cesku smo i vise nego spremne i to idemo pokazati. Idemo pokazati kako ponosno predstavljamo svoj grad, drzavu i prije svega svoj tim. Mi smo jedna "obitelj" u kojoj je svaka od nas dala veliki doprinos i to nas cini ovakvima kakve smo sad-JACE NEGO IKAD! Ne mogu vam opisat koliko mi je drago i koliko sam ponosna sto sam dio Zagrebačkih mažoretkinja. To je tim koji svakim danom sve vise raste i koji ce se 2.9. u svoj grad vratiti sa zlatnom medaljom, koja ce meni osobno biti najsjajnija jer smo se drzale zajedno i ubijale se da ponovno to zlato visi oko vrata upravo nama.
Cure drage, ja vjerujem u nas i znam da cemo dat sve od sebe. Bit ce tesko prvenstvo jer je konkurencija velika, ali zapamtite jednu stvar NE MOŽE NITKO BIT NI PRIBLIZNO DOBRAR KOLIKO MI MOZEMO BITI NAJBOLJE!!!
Šefe, tebi jedno veliko hvala za ovakve lijepe rijeci i sve sto cinis za nas kao tim. I isto tako hvala Zaji koja je uvijek tu uz nas, koja se trudi od nas napraviti sto bolje mazoretkinje i osobe, ali prije svega prvakinje Europe! :)
Idemo sad pokazat svima tko smo, bez imalo straha i zasjat kao nikada do sad!!! CESKA DOLAZIMOOOO :))))

Pusaaa od Lukše! :*



Od Dorice:
Kraljice srca moga i kraljice europe! Svi smo zajedničkim snagama odradili posao koji do sada nije odrađen nikada u ovolikoj količini, s ovoliko znoja, ovoliko truda i ovoliko želje za pobjedom. Kadetići, vi ste naši mali kriminalci koji uopće ne sumnjam da će ove godine nadoknadit svojim plesom,držanjem i osmjehom i ovu i prošlu godinu i vratiti zlato gdje mu je mjesto uz pjesmu: Vratili smo zlato,srebro nam se desilo jer to i zaslužujete. Glavu gore i odradit ni više ni manje nego kao na treningu!
Seniorke moje,vama ni nemoram govoriti ništa posebno jer znate što sam vam uvijek govorila iz godine u godinu koliko sam plesala s vama. Koliko god da će mi biti teško gledat vas tamo na startu isto vremeno ću biti vaš najbolji navijač koji će svojim navijanjem dat vam snage kad god pomislite da vam je teško ispucat kik ili poskočit Pokažite kako to mogu odraditi samo seniori Zagreba! Niste bez veze šefice!
A junci moji :)))))) Vama sam već milion puta rekla sve šta sam imala i na treninzima i u porukama i vi znate da ste vi moj najveći ponos i ne sumnjam u to da ćete i to ostati. Snaga kojom vi zračite ne zrači nitko! I sad dok vam ovo pišem suze mi idu na oči koliko vas obožavam i koliko vjerujem u vas i sve se bojim šta će biti kad počnete plesat za ozbiljno u Češkoj. Isplakat ću dušu valjda al nema veze :))))) Uz sav napor i zezanciju i moje živciranje odradile smo posao vrhunski, sve do posljednjeg detalja. Sve znate, znate šta ste i tko ste i to ćete tako i odraditi! Sad je red na vama! Lukša, Žaja i ja smo svoj dio odradile najbolje kako smo mogle,a vi ćete ga odraditi besprijekorno kao i uvijek! Vjerujem u vas više nego što sam vjerovala u sebe da će defile biti ovoliko brutalan Zato se vraćamo doma sa najljepšim sjajem u očima i s najljepšom medaljom oko vrata!
I zato ću vam svima reć samo AJMOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
A juniori za vas imam samo 3 riječi: SESTROOOOO NEEEEEBOOOOOOJ SEEEEEE hahahahahaha :)))
Volim vas najviše



I od zamjenice predovnice
Lijepe moje plave pajdašice, od najmanje do najveće...

IDEMOO, ubrzo krećemo, krećemo u NOVE POBJEDEE. Znamo zašto smo kampirale na Maksimiru i zašto smo svoj zadnji djelić snage dale za ovo i sada je došlo vrijeme da to svima i pokažemo. Puno toga smo prošle zajedno kroz ovih mjesec dana, ali sada je sve to iza nas i idemo biti najjačee samo onako kako mi to znamo i kako to Zagrebačke mažoretkinje rade. Glava gore, osmjeh na lice i s ponosom predstavit naš grad i oboriti sve s nogu.

Šefe,hvala na svemu što radiš za ovaj tim i za nas i što si nas ovim svojim lijepim riječima potaknuo da budemo još bolje i da opravdamo tvoje povjerenje:)
Majo,hvala što nas uvijek digneš,što si uvijek tu za nas i što si napravila od nas ono što danas jesmo a to je tim:)

Hvala svima na velikoj podršci i lijepim riječima to nam jako puno znači, a posebno našim vjernim navijačima koji nas bodre na svakom prvenstvu i uvijek su tu uz nas. ZAKON STEE!!

Voli vas Viki :)



I na kraju još jednom od Šefa:
Drage moje curke, zagrebačke ljepotice

Odlazim u Češku potpuno spokojan. Jel tim je jači nego ikada. Odlično ste uvježbane, koreografije i defilei su prezakon. Svi smo napravili najviše što smo mogli. A to je opako mnogo! Hvala svim curama na ogromnom trudu. Hvala svim koreografima i trenerima što su dali sve od sebe. Defilei su savršeni. Posebno sam iznenađen sa kadetima sa kojima je Lukša napravila pokus. Kad sam preslušao glazbu i ustanovio da se radi o 155 beatova u minuti (brza koračnica je ona od 140 beatova) zapitao sam se jel moguće plesati na tako brzu glazbu. No, tada sam rekao Lukšici da imam svo povjerenje u nju. I uspjela je. Više nego uspjela. Defile je opako dobar! Daleko najbolji do sada. Vrhunac su doživjeli i juniori sa najkreativnijim defileom do sada. A Ž, ma to ne treba ni spominjati. Uspjela je pronaći snage i u završnici od defilea napraviti čudo. Dovoljno je samo reći “ovo je defile od Ž”. Curke koja je uzdigla Zagrebačke mažoretkinje i opet i ponovo na viši nivo. Zbog čega naš tim i jest ostao na vrhu Europe. Iskreno, u povijesti smo imali sreće. Imali smo velike sreće da se uvijek pojavila neka Ž, koja je revolucionalizirala sastav i lansirala ga iznad svih. A ove godine Ž je i više nego pokazala da je vrh i da je najbolja.

U Češkoj nas čeka brdo navijača, čeka nas vrhunsko borilište, odličan smještaj i klopa, za one punoljetne savršena češka piva (nakon natjecanja), ali i jaka konkurencija. Od vas ne tražim da budete nadnaravno i natprosječno dobre. Nema potrebe! Jer vi ste odlične, vi možete i vi ćete zadržati u Zagrebu ono što mu pripada. Zlato. Iako sam siguran da će ove godine sva tri zlata pripasti Zagrebu, ipak još jednom naglašavam ono što vam govorim godinama i kako vas odgajam: nama u upravi je bitno da ste dali sve od sebe, a to svakako jeste, a ako će netko biti bolji ili ćemo imati loš dan, pa ne osvojimo zlato, isto nije bitno. Nije bitna medalja, nije bitno mjesto, bitno je da ste dali sve od sebe. I što god da se desi, znam da ćete uvijek ostati zagrebačka gospoda, koja će pružiti ruku svakom protivniku neovisno o rezultatu. Po tome se razlikujemo od onih malih, onih jadnih i onih koji nisu zaslužili uspjeh jer ne znaju kulturno podnijeti poraz. A poraz je sastavni dio pobjede, on vas zapravo čini velikima. Prava i istinska veličina ogleda se u onima koji mogu iznaći snage i čestitati kada izgube. Ja znam da ove godine nema baš puno šanse da nas netko pobjedi, ali ako će se, nedaj bože, tako što desiti znam da ste bile i da ćete ostati zagrebačka gospoda. Prošle godine kadetkinje su pokazale, koliko su zrele i da su sa svojih 9 godina zrelije od nekih trenera koji su se ponijeli kao neodgojena derišta.

U tom svjetlu želim vam da otplešete onako kao na treninzima, želim vam puno sreće i da vam ovo prvenstvo ostane u najboljem sjećanju. Meni i timu ste već osvjetlali obraz. Sada samo još Europi pokažite da ste bolje nego prošle godine u Francuskoj. Kada ste ih pomeli!

Voli vas, vaš i samo vaš
Šefić




INFORMACIJE O EUROPSKOM PRENSTVU

POLAZAK: ČETVRTAK 29.08.2013. u 23.45 sa okretišta Črnomerec
POVRATAK: PONEDJELJAK 02.09.2013. u ranim jutarnjim satima na okretište Črnomerec

SA SOBOM MORATE UZETI:
- PUTOVNICU ILI OSOBNU ISKAZNICU (važeča je ona crveno-plava kao kreditna kartica neovisno jel najnovija sa EU oznakama, ili ona od prije, no nije moguće preči sa strarom bijelom plastificiranom osobnom)
- potpisanu PUNOMOĆ roditelja za putovanja u inozemstvo
- jelo i piće za prvi dan puta jer nam je prvi obrok večera u petak 30.08.2013.
- ručnike, sapun, toaletni pribor (četkicu i pastu za zube, šampon...)
- Dramine ukoliko vam je loše od puta
- uniformu i dodatnu opremu (putovati u trenirci Zg. mažoretkinje)
- ukosnice za frizure i kape – PUNO KOMADA!!!!!!
- odjeću sa kratkim rukavima, ali i dugačku odjeću, te jaknu
- ZDRAVSTVENU ISKAZNICU I ISKAZNICU ILI POTVRDU EUROPSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA (ni u ludilu ih ne ostavljajte kod kuće, već IH OBVEZNO PONESITE sa sobom)!

UKOLIKO NETKO NIJE STIGAO NAPRAVITI ISKAZNICU EUROPSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA MOGUĆE JE NAPRAVITI PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE PREKO ZAGREBAČKIH MAŽORETKINJA.
Cijena putno zdravstvenog osiguranja iznosi: 28 kn po danu (potrebna su 3 dana, tj. ukupno 84 kn) – uplata do 27.8.

PREPORUČAMO UZETI
- laganu hranu za put (nikako nije dobro na put nositi masnu i tešku hranu)
- veliku količinu tekućine (voda, ledeni čaj ili lagani prirodni sokovi, a nikako juice, gazirani sokovi i energetske napitke)
- vlažne maramice
- kišobran ili kabanicu

ZABRANJENO SA SOBOM UZIMATI
- energetske napitke, gazirane napitke posebno Coca-colu i sl.
- alkohol bilo kakve vrste
- prekomjerne količine prtljage (imajte na umu da nas je mnogo i da imamo mnogo službene opreme)
- namrgođene face

NAJSTROŽE JE ZABRANJENO:
- pušenje i konzumacija alkohola u autobusu
- bacanje otpadaka (za to postoje predviđene košare)
- vozač se zaustavlja isključivo prema naputcima Maje i nikoga drugoga – pa stoga i ne pitajte!
- šetnja po autobusu (isljučivo se smije sjediti na svojim sjedalima)
- ako Vam je mučno tražite vrećicu ili gore navedene da zaustave autobus i to prije nego uneredite sjedalo!
- ljepljenje kauguma
- ukoliko roditelji idu kao navijači zabranjeno je boraviti sa njima, a posebno dolazak roditelja u hotel ili zonu natjecanja (tijekom cijelog prvenstva mažoretkinje su isključivo sa timom, a nikako i nikada sa roditeljima)

OBAVEZNO PONAŠANJE DO EUROPSKOG PRVENSTVA
1. Najstrože zabranjena vožnja bicikla
2. Najstrože zabranjeno rolanje
3. Najstrože zabranjeno bilo kakvo trčanje
4. Pazite kako hodate po stepenicama
5. Spavati obavezno 8-9 sati dnevno
6. Najstrože zabranjeno piti Coca-colu i ostala gazirana pića, te juice (čak i u malim količinama!!!)
7. Piti puno vode (najmanje 4 litre dnevno)
8. Zabranjeno je jesti tešku hranu kao što su grah, masna svinjetina, ljuto i vrlo začinjeno, teške umake i sl…
9. Obavezno piti kalcij i magnezij koji se esktremno gubi pri fizičkim naporima, pa rezultira otkazivanjem mišića. Preporučamo: Natural Wealth Magnezij 250mg i Natural Wealth Kalcij 600 po jednu tabletu dnevno (za kadete i juniore upola manja doza), izbjegavajte kalicij i magnezij od proizvođača poput PEZ-a, šumeći, sa okusima i sl. koji se prodaju u samoposlugama i rade više štete nego koristi.
10. Piti što više Isotonika (preporučamo Vindijin Isosport ili Jamnica Pro Sport, ali nikako ne gazirani, ne preporučamo Coca-colin Powerade i sl.). Preporučljiva količina Isotonika je 2 l dnevno, no u dane treninga i više.

NEMOJTE DA SADA ZADNJI TJEDAN NETKO SLOMI RUKU, IŠČAŠI NOGU ISL. JER SADA JE NEMOGUĆE UVJEŽBATI ZAMJENU!
PAZITE NA PREHRANU! MNOGO SPAVAJTE!

NAVIJAČI BUDITE ODLIČNI KAO I POSLJEDNJIH PAR GODINA
Navijači su naša dodatna snaga. 50% uspjeha izvedbe na Europskom. I zato, molimo vas, molimo vas, molimo vas, budite i vi najblji kao što ste bili najbolji prošlih par godina. Oprema za navijanje je pripremljena, udaraljke i fučkaljke spremne, majce oprane


NASTUPI

# subota 31.8. u 19:30 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Istra, do 23:00), o/o ????:

# nedjelja 1.9. u 10:30 (biciklijada), o/o ????:



FOTKE - sa zadnji tekmi Dinama

Naša nova garderoba na Dinamu, tek napravljena




























------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:

1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: petak, 30.08.2013. u 00:33) komentiraj (47)

POKAŽITE ONO ŠTO STVARNO JESTE

Drage moje curke, zagrebačke ljepotice

Odlazim u Češku potpuno spokojan. Jel tim je jači nego ikada. Odlično ste uvježbane, koreografije i defilei su prezakon. Svi smo napravili najviše što smo mogli. A to je opako mnogo! Hvala svim curama na ogromnom trudu. Hvala svim koreografima i trenerima što su dali sve od sebe. Defilei su savršeni. Posebno sam iznenađen sa kadetima sa kojima je Lukša napravila pokus. Kad sam preslušao glazbu i ustanovio da se radi o 155 beatova u minuti (brza koračnica je ona od 140 beatova) zapitao sam se jel moguće plesati na tako brzu glazbu. No, tada sam rekao Lukšici da imam svo povjerenje u nju. I uspjela je. Više nego uspjela. Defile je opako dobar! Daleko najbolji do sada. Vrhunac su doživjeli i juniori sa najkreativnijim defileom do sada. A Ž, ma to ne treba ni spominjati. Uspjela je pronaći snage i u završnici od defilea napraviti čudo. Dovoljno je samo reći “ovo je defile od Ž”. Curke koja je uzdigla Zagrebačke mažoretkinje i opet i ponovo na viši nivo. Zbog čega naš tim i jest ostao na vrhu Europe. Iskreno, u povijesti smo imali sreće. Imali smo velike sreće da se uvijek pojavila neka Ž, koja je revolucionalizirala sastav i lansirala ga iznad svih. A ove godine Ž je i više nego pokazala da je vrh i da je najbolja.

U Češkoj nas čeka brdo navijača, čeka nas vrhunsko borilište, odličan smještaj i klopa, za one punoljetne savršena češka piva (nakon natjecanja), ali i jaka konkurencija. Od vas ne tražim da budete nadnaravno i natprosječno dobre. Nema potrebe! Jer vi ste odlične, vi možete i vi ćete zadržati u Zagrebu ono što mu pripada. Zlato. Iako sam siguran da će ove godine sva tri zlata pripasti Zagrebu, ipak još jednom naglašavam ono što vam govorim godinama i kako vas odgajam: nama u upravi je bitno da ste dali sve od sebe, a to svakako jeste, a ako će netko biti bolji ili ćemo imati loš dan, pa ne osvojimo zlato, isto nije bitno. Nije bitna medalja, nije bitno mjesto, bitno je da ste dali sve od sebe. I što god da se desi, znam da ćete uvijek ostati zagrebačka gospoda, koja će pružiti ruku svakom protivniku neovisno o rezultatu. Po tome se razlikujemo od onih malih, onih jadnih i onih koji nisu zaslužili uspjeh jer ne znaju kulturno podnijeti poraz. A poraz je sastavni dio pobjede, on vas zapravo čini velikima. Prava i istinska veličina ogleda se u onima koji mogu iznaći snage i čestitati kada izgube. Ja znam da ove godine nema baš puno šanse da nas netko pobjedi, ali ako će se, nedaj bože, tako što desiti znam da ste bile i da ćete ostati zagrebačka gospoda. Prošle godine kadetkinje su pokazale, koliko su zrele i da su sa svojih 9 godina zrelije od nekih trenera koji su se ponijeli kao neodgojena derišta.

U tom svjetlu želim vam da otplešete onako kao na treninzima, želim vam puno sreće i da vam ovo prvenstvo ostane u najboljem sjećanju. Meni i timu ste već osvjetlali obraz. Sada samo još Europi pokažite da ste bolje nego prošle godine u Francuskoj. Kada ste ih pomeli!

Voli vas, vaš i samo vaš
Šefić




INFORMACIJE O EUROPSKOM PRENSTVU

POLAZAK: ČETVRTAK 29.08.2013. u 23.45 sa okretišta Črnomerec
POVRATAK: PONEDJELJAK 02.09.2013. u ranim jutarnjim satima na okretište Črnomerec

SA SOBOM MORATE UZETI:
- PUTOVNICU ILI OSOBNU ISKAZNICU (važeča je ona crveno-plava kao kreditna kartica neovisno jel najnovija sa EU oznakama, ili ona od prije, no nije moguće preči sa strarom bijelom plastificiranom osobnom)
- potpisanu PUNOMOĆ roditelja za putovanja u inozemstvo
- jelo i piće za prvi dan puta jer nam je prvi obrok večera u petak 30.08.2013.
- ručnike, sapun, toaletni pribor (četkicu i pastu za zube, šampon...)
- Dramine ukoliko vam je loše od puta
- uniformu i dodatnu opremu (putovati u trenirci Zg. mažoretkinje)
- ukosnice za frizure i kape – PUNO KOMADA!!!!!!
- odjeću sa kratkim rukavima, ali i dugačku odjeću, te jaknu
- ZDRAVSTVENU ISKAZNICU I ISKAZNICU ILI POTVRDU EUROPSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA (ni u ludilu ih ne ostavljajte kod kuće, već IH OBVEZNO PONESITE sa sobom)!

UKOLIKO NETKO NIJE STIGAO NAPRAVITI ISKAZNICU EUROPSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA MOGUĆE JE NAPRAVITI PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE PREKO ZAGREBAČKIH MAŽORETKINJA.
Cijena putno zdravstvenog osiguranja iznosi: 28 kn po danu (potrebna su 3 dana, tj. ukupno 84 kn) – uplata do 27.8.

PREPORUČAMO UZETI
- laganu hranu za put (nikako nije dobro na put nositi masnu i tešku hranu)
- veliku količinu tekućine (voda, ledeni čaj ili lagani prirodni sokovi, a nikako juice, gazirani sokovi i energetske napitke)
- vlažne maramice
- kišobran ili kabanicu

ZABRANJENO SA SOBOM UZIMATI
- energetske napitke, gazirane napitke posebno Coca-colu i sl.
- alkohol bilo kakve vrste
- prekomjerne količine prtljage (imajte na umu da nas je mnogo i da imamo mnogo službene opreme)
- namrgođene face

NAJSTROŽE JE ZABRANJENO:
- pušenje i konzumacija alkohola u autobusu
- bacanje otpadaka (za to postoje predviđene košare)
- vozač se zaustavlja isključivo prema naputcima Maje i nikoga drugoga – pa stoga i ne pitajte!
- šetnja po autobusu (isljučivo se smije sjediti na svojim sjedalima)
- ako Vam je mučno tražite vrećicu ili gore navedene da zaustave autobus i to prije nego uneredite sjedalo!
- ljepljenje kauguma
- ukoliko roditelji idu kao navijači zabranjeno je boraviti sa njima, a posebno dolazak roditelja u hotel ili zonu natjecanja (tijekom cijelog prvenstva mažoretkinje su isključivo sa timom, a nikako i nikada sa roditeljima)

OBAVEZNO PONAŠANJE DO EUROPSKOG PRVENSTVA
1. Najstrože zabranjena vožnja bicikla
2. Najstrože zabranjeno rolanje
3. Najstrože zabranjeno bilo kakvo trčanje
4. Pazite kako hodate po stepenicama
5. Spavati obavezno 8-9 sati dnevno
6. Najstrože zabranjeno piti Coca-colu i ostala gazirana pića, te juice (čak i u malim količinama!!!)
7. Piti puno vode (najmanje 4 litre dnevno)
8. Zabranjeno je jesti tešku hranu kao što su grah, masna svinjetina, ljuto i vrlo začinjeno, teške umake i sl…
9. Obavezno piti kalcij i magnezij koji se esktremno gubi pri fizičkim naporima, pa rezultira otkazivanjem mišića. Preporučamo: Natural Wealth Magnezij 250mg i Natural Wealth Kalcij 600 po jednu tabletu dnevno (za kadete i juniore upola manja doza), izbjegavajte kalicij i magnezij od proizvođača poput PEZ-a, šumeći, sa okusima i sl. koji se prodaju u samoposlugama i rade više štete nego koristi.
10. Piti što više Isotonika (preporučamo Vindijin Isosport ili Jamnica Pro Sport, ali nikako ne gazirani, ne preporučamo Coca-colin Powerade i sl.). Preporučljiva količina Isotonika je 2 l dnevno, no u dane treninga i više.

NEMOJTE DA SADA ZADNJI TJEDAN NETKO SLOMI RUKU, IŠČAŠI NOGU ISL. JER SADA JE NEMOGUĆE UVJEŽBATI ZAMJENU!
PAZITE NA PREHRANU! MNOGO SPAVAJTE!

NAVIJAČI BUDITE ODLIČNI KAO I POSLJEDNJIH PAR GODINA
Navijači su naša dodatna snaga. 50% uspjeha izvedbe na Europskom. I zato, molimo vas, molimo vas, molimo vas, budite i vi najblji kao što ste bili najbolji prošlih par godina. Oprema za navijanje je pripremljena, udaraljke i fučkaljke spremne, majce oprane



BILTEN EUROPSKOG PRVENSTVA
































RASPORED TRENINGA


1A kadetski
utorak 27.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
četvrtak 29.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion

1A juniorski
utorak 27.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
četvrtak 29.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion

1A seniorski
utorak 27.8. 17:30-20:30 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 10:00-13:00 Maksimirski stadion
četvrtak 29.8. 11:00-14:00 Maksimirski stadion

Raspored treninga je okviran, a ovisi o nastupima i drugim obvezama. Ukoliko se termini treninga izmjene biti ćete blagovremeno obavješteni.



NASTUPI

# četvrtak 29.8. u 23:45 okretište autobusa Črnomerec (odlazak na Europsko prvenstvo), o/o Ž:

# subota 31.8. u 19:30 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Istra, do 23:00), o/o ????:

# nedjelja 1.9. u 10:30 (biciklijada), o/o ????:



FOTKE - sa Međunarodnog natjecanja u povijesnim špricama u Međimurju















Naša fotografija na počasnom mjestu



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:

1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: utorak, 27.08.2013. u 08:25) komentiraj (39)

DINAMO PRODUŽIO SURADNJU SA ZAGREBAČKIM MAŽORETKINJAMA

Dinamo je nastavio suradnju sa Zagrebačkim mažoretkinjama, te zadržao jednak status sponzora kao i prošlih 5 godina. Hvala Dinamo!!!!



EURO ZDRAVSTVENA ISKAZNICA

Kao što su vam prošli tjedan nekoliko puta naglasili treneri svi koji idu na Europsko prvenstvo moraju imati ili Euro zdravstvenu iskaznicu koja pokriva sve hitne i nužne zdravstvene usluge u Europskoj uniji, pa tako i Češkoj, ili putno zdravstveno osiguranje. Ukoliko vam iskaznica ne može biti gotova na vrijeme podignite privremenu potvrdu koja mijenja iskaznicu do izdavanja.



Raspored treninga (izmjene od prvotnog plana objavljene su žutom bojom):

1A kadetski
petak 23.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 10:30-13:30 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion

1A juniorski
petak 23.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion

1A seniorski
petak 23.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion

Raspored treninga je okviran, a ovisi o nastupima i drugim obvezama. Ukoliko se termini treninga izmjene biti ćete blagovremeno obavješteni.



POLAZAK U ČEŠKU
je u četvrtak 29.8. u 23:45 sa okretišta autobusa na Černomercu.



NASTUPI

# subota 24.8. u 16:00 ured, prijevoz služenim automobilima (svadba biše članice Martine Franjo, Kraljev Vrh), o/o Goga:
Barišić, Plavec, Bucić, Jeković, Franović, Jurčec, Šepec, Bačani



FOTKE - sa utakmica Dinama tijekom praznika

Tijekom godišnjeg "dežurne cure" (čitaj: one koje su u tom trenu u Zagrebu) su odradile Superkup











Hahahaha... Čeh, sako ti je taman








A odradili smo i niz drugih tekmi








A Helen je izmislila novi način odmaranja... hehehe...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:

1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: petak, 23.08.2013. u 22:30) komentiraj (12)

SUTRA TRENINZI U DOMU SPORTOVA RADI KIŠE

Kako zbog utakmice zadnjeg pretkola lige prvaka ne možemo trenirati na Maksimiru planirali smo trenirati u Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Novi Zagreb, no radi najavljene kiše morali smo treninge preseliti u zatvoreni prostor. Stoga ćemo sutrašnje treninge imati u Domu sportova zahvaljujući suradnji sa Ustanovom za upravljenje sportskih objekata Zagrebačkog holdinga.

Raspored treninga (izmjene od prvotnog plana objavljene su žutom bojom):

1A kadetski
utorak 20.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 10:00-13:00 službeni ulaz Doma sportova
četvrtak 22.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 10:30-13:30 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion

1A juniorski
utorak 20.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 18:00-21:00 službeni ulaz Doma sportova
četvrtak 22.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion

1A seniorski
utorak 20.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 8:00-11:00 službeni ulaz Doma sportova
četvrtak 22.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion

Raspored treninga je okviran, a ovisi o nastupima i drugim obvezama. Ukoliko se termini treninga izmjene biti ćete blagovremeno obavješteni.



NASTUPI

# srijeda 21.8. u ???? službeni ulaz Maksimirskog stadiona (posljednje pretkolo Lige prvaka, do ????), o/o Šef:
VIP Dinamo:
VIP Maksimir:
Plavko:
Teren:



FOTKE - sa utakmica Dinama tijekom praznika

* biti će objavljene sutra



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:

1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: utorak, 20.08.2013. u 21:22) komentiraj (30)

KRENULI TRENINZI NATJECATELJSKIH SASTAVA

Krenuli su intenzivni treninzi 1A sastava. Raspored treninga (izmjene od prvotnog plana objavljene su žutom bojom):

1A kadetski
ponedjeljak 12.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 13.8. 09:00-12:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
srijeda 14.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
četvrtak 15.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
petak 16.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
subota 17.8. 10:30-13:30 Maksimirski stadion
nedjelja 18.8. nema treninga
ponedjeljak 19.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 20.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 10:00-13:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
četvrtak 22.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 10:30-13:30 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion

1A juniorski
ponedjeljak 12.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 13.8. 09:00-12:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
srijeda 14.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
četvrtak 15.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
petak 16.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
subota 17.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
nedjelja 18.8. nema treninga
ponedjeljak 19.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 20.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 18:00-21:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
četvrtak 22.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion

1A seniorski
ponedjeljak 12.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
utorak 13.8. 17:00-20:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
srijeda 14.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
četvrtak 15.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
petak 16.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
subota 17.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
nedjelja 18.8. nema treninga
ponedjeljak 19.8. 19:30-22:30 Maksimirski stadion
utorak 20.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 8:00-11:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
četvrtak 22.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion

Raspored treninga je okviran, a ovisi o nastupima i drugim obvezama. Ukoliko se termini treninga izmjene biti ćete blagovremeno obavješteni.



NASTUPI

# subota 17.8. u 17:30 h službeni ulaz stadiona "Zagreb" u Kranjčevićevoj (Dinamo-Lokomotiva, do 21:00), o/o Šef:
VIP: Čeh***, Požgajčić*
Plavko: Božinović
Teren: Skočilović*, Mandarić*, Petrašić*, Barišić*, Plavec, Jerković, Bucić, Franović, Dučkić, Jurčec, Gruden, Prosenečki, Šepec, Agić, Bačani



FOTKE - sa Koncerta povodom kraja školske godine

Dječji 1. sastav







Juniorski 3. večernja






Seniorski 1A - 2. formacija


Juniorski 1A











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:

1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: ponedjeljak, 12.08.2013. u 18:13) komentiraj (11)

1A SASTAVI KREĆU SA TRENINZIMA OD SUBOTE

Od subote počinju intenzivni treninzi 1A sastava koji se počinju spremati za obranut titule Europskih prvakinja. Raspored treninga:

1A kadetski
subota 10.8. 10:00-13:00 Maksimirski stadion
nedjelja 11.8. 17:00-20:00 Maksimirski stadion
ponedjeljak 12.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 13.8. 09:00-12:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
srijeda 14.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
četvrtak 15.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
petak 16.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
subota 17.8. 10:30-13:30 Maksimirski stadion
nedjelja 18.8. nema treninga
ponedjeljak 19.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 20.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
četvrtak 22.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 10:30-13:30 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion

1A juniorki
subota 10.8. 10:00-13:00 Maksimirski stadion
nedjelja 11.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
ponedjeljak 12.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 13.8. 09:00-12:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
srijeda 14.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
četvrtak 15.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
petak 16.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
subota 17.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
nedjelja 18.8. nema treninga
ponedjeljak 19.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 20.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
četvrtak 22.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 09:00-12:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion

1A seniorski
subota 10.8. 18:00-21:00 Maksimirski stadion
nedjelja 11.8. 19:30-22:30 Maksimirski stadion
ponedjeljak 12.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
utorak 13.8. 17:00-20:00 Profesionalna vatrogasna postrojba Novi Zagreb
srijeda 14.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
četvrtak 15.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
petak 16.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
subota 17.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
nedjelja 18.8. nema treninga
ponedjeljak 19.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
utorak 20.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
srijeda 21.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
četvrtak 22.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
petak 23.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
subota 24.8. 08:00-11:00 Maksimirski stadion
nedjelja 25.8. nema treninga
ponedjeljak 26.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
utorak 27.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion
srijeda 28.8. 19:00-22:00 Maksimirski stadion

Raspored treninga je okviran, a ovisi o nastupima i drugim obvezama. Ukoliko se termini treninga izmjene biti ćete blagovremeno obavješteni.



KAKO FUNKCIONIRA URED DO 12.8.
- ured će raditi do 12. srpnja, te od 12. kolovoza

- između 12. srpnja i 12. kolovoza u uredu će uvijek biti netko (Trobić, Rajko i Šef odlaze različito na godišnji odmor), no kako tada obnavljamo urede neće se javljati na telefone. Što znači da ako imate nešto JAKO JAKO JAKO HITNO, nazovete ured, ostavite poruku na telefonskoj sekretarici ili faxu i mi ćemo Vam se vrlo brzo javiti.

- na blogu će se postovi postati svakih tjedan dana (jedan tjedno i to ponedjeljkom) ili rijeđe ukoliko neće biti 10 komentara u tom tjednu.

- mažoretkinje koje su u Zagrebu odrađivat će nastupe za GNK Dinamo (popis vidite dolje), koje smo dužni odraditi



NASTUPI

# nedjelja 11.8. u 9:00 sati južno parkiralište ispod Maksimirskog stadiona, prijevoz autobusom (Međunarodno natjecanje sa povijesnim špricama, Sv.Marija, do 15:00), o/o Šef
- plesni nastup



FOTKE - sa Koncerta povodom kraja školske godine

Dječji 2. sastav







Juniorski 2 jutarnja grupa






Seniorski 2. - 2. formacija




Juniorski 3. jutarnji




Seniorski 1B - 1. formacija








Kadetski 1A - 1. formacija




...nastavak u idućem postu!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:

1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: ponedjeljak, 05.08.2013. u 13:12) komentiraj (10)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.