Let the tear of emotion slide, let not thy memories be lost in time.

/You are welcome to come here, visitor. Enjoy the darkness, only I have the light.

31.12.2007., ponedjeljak

Sretna vam nova 2008.godina

Moram vam svima zaželjeti sreće, zdravlja i puno para :P haha.

Ljudi... godina dana je iza nas... ja ne mogu vjerovati da mo blog postoji trinaest mjeseci!! Nešto veoma čudno se tu događa ;). Želim vam sretnu novu 2008.godinu. Daboga je preživjeli! - oni koji to zaslužuju.

A ja sada idem spavati, moram se buditi, a to ne volim :)
A onda na tulum...


wave
- 03:47 - people say things... (15) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

25.12.2007., utorak

Report: Čišćenje sobe

Došlo je i moje vrijeme da si pospremim sobu! Gyahahaha! Bit će mrtvih, a tako je i bilo! .Evo mog reporta, zamjerki i zapaženjasmijeh:

- Našao pet kuna u jednoj jakni, te dva puta po pedeest lipa u džepu nekih hlača. Kuharska uniforma i dobok spremljeni u potreban ormar.
- pljesnivi limun, sav zelen, baš lijepog oblika, je bio na policama (još otkad sam boelstan je tamo bio cijelo vrijeme). Šteta što ne mogu fotku staviti... ili uslikati xD
- još od rođendanskog gađanja tortom, kada su se majice stavile prati, neke su ostale ovdje i sada su MOJE *crveni vražičak* hehe šalim se, samo čekam još uvijek da se pokupe, te jedne bijele kratke hlače (ili kupaće hlače lol)
- skužih da imam oko ČAK pet crnih majica, plus jedna sa dugim rukavima, lijepi crni pulover, crnu dolčevitu, dvoje crnih hlača od kojih su mi jedne ful kratke (ako ikada dobijek ili kupim Marte od četrnaest rupa ili nešto slično Martama što dobro izgleda (na što napominjem da se nadam da broj 46 u martama ne izgleda zasita kao lopata kao što su neki rekli!!!) nece biti beskorisne, crnu vestu sa kapuljačom (moj vječni pratitelj) pus moj crni kaput - od crne odjece, ne ukljucivajuci čarape! Ah da, skoro sam zaboravio jednu prastaru vestu, isto sa kapuljačom, koja je btw. nepropusna i ne namoči se kao spužva - no sva je izmucana i nikakva i...
- nemam ni jedne crne kratke hlače... sad, jel ce one ful kratke hlače biti na kraju za Marte i režem ove ful kratke crne čim nađem adekvatne šakre, što neće biti teško pošto je moja majka šnajderica)
- našao svoj ručnik za plažu, debeli, veliki, narandžaste boje, koji mi uejdno i zna poslužiti za deku u ove hladne zimske dane...
- jedna čarapa koja do sada nije imala para, misteriozno od večeras ima smijeh
- sedam zgužvanih i iskoištenih maramica se pridružilo većini
- našao tri vješalice
- jel to moje oči vide omote od čokolade?
- na stolu, iza jedne, tj.nekog wierd držača za papire i stalke za olovke i sl. na kojem nema kalendra vec jako dugo, na kojeg su nataknuta dva šestara, a za jednog sam siguran da ne radi, tehnička olovka na koju sam zaboravio i neki korektor - sam našao bombon, "peccin frutiguti yogurt Strawberry-Fresa", te velik sloj paučine, te nekakav papir na kojem piše Vrančeka -> bolesna -> neće ići na oproštaje. Mislim da je to bila poruka za baku smijeh *gužva i baca u koš, usput pokupljulje okolno smeće i ubacuje i njega - usput nalazi dio kore mandarine koja je služila u modelu muških spolnih oragana vrh penisa - made by Sanda*
- našao crvenu ping-pong lopticu. baš kad se upitam "Pa kaj ja to imam?" se sjetim da sam to imao još kao klinac!!
- fuj, još jedna maramica!
- još jedna čarapa
- još dvije čarape, no mislim da su već ove jedne dvije par (ne mogu razabrati od prašine)
- još jedna maramica...
- i još jedna...
- što plastična čaša radi u mojoj sobi?...joj pa da, pa tamo staljvam gumbe od kuharske kute... ALI KAJ TO RADI ISPOD MOG KREVETA???
- šalabahter za francuski (osatao doma kada ga kakti trebao, na kraju dobio petsmijeh)
- iza stalka za televizor imah puknuti balon gdje se nastanio pauk i svog pretka fino u mrežu zamotao i glodao. Fuj.
- račun od 18.12.,dućan
- 30.11.07. 19:30, Dorina Mlije. Keks 13.99
- (iz nekih razloga pomislio na mrtvog skakavca)
- u arsenalu imam još jednu kemijsku olovku! yay!
- još jedna vješalica
- bilježnica iz prvog razreda počiva u smeću
- ostatak toaletnog papira također
- ŠTO MI TRI ČARAPE RADE U ORMARU, NA POLICI SA VREČICAMA
- djelić pakiranja vrečice kondoma. Khm, ovo nećemo komentiratirolleyes
- dvije vrečice na onu policu su otišle spavati, njih pet u smeće, u smrt
- yet another sock is restocked!
- još jedna fucking čarapa!!!
- JOŠ JEDNA ČARAPA!!! SOCK INVASION, SOCK INVASION!! EVERYONE MAN YOUR STATION!!! MAN OVERBOARD, WE'RE SURROUNDED, TOXICATION, WE'RE PENETRATED!! SAVE YOUR LIVES, DON'T BREATHE...jao...
- 219.10.2007. račun bilježnice...



Survivor's log. I write this in a dark and shielded corner, beneath my table. Socks have taken over the place. Everything is so dark, I'm afraid to exit my safe place, I could easy die. They could be anywhere. My last moments I'm sharing with this lemon candy. Although is overlaid with dust, it is the last candy I'll most likely ever eat, so I eat it with passion. If anyone ever finds this, I strongly advise you not to forget your socks. Later on, it becomes lethal...


Još mi preostaju ormari za počistiti i razmjestiti sobu. Bit će veselo :)




Svim Kršćanima i ljudima koji vjeruju u Boga, Isusa i cijelu tu religiju, Sretan i Blagoslovljen Božić vam želim :)
i vašim bližnjima naravno ;)



wave
- 01:45 - people say things... (38) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

18.12.2007., utorak

dOh...

Alo ljudino! Kak ste kaj! Prvenstveno mislim na školarce, mlade i još mlađe :). Školsko polugodište je došlo kraju (skoro) jedino u školu polaze oni koji ispravljaju ocjene. Ccc :) A dobro priznajem i ja sam tu do nedavno bio... Poznavanje robe i pisanje duga listića (svi koji polaze ugostiteljske skole, smjer konobar-kuhar znaju o cemu pricam). No danas se sve svršilo i sada mogu sve cetiri u zrak i snježiti se na mjesečini. :)

Eh... uopce nisam zadovoljan svojim polugodištem, no žaljenjem neću daleko stić. Sada cu napokon imati pregršt vremena za čitanje jedne knjige koju sam posudio još u faking desetom mjesecu + da napokon pročitam Wheel of Time osmi nastavak -.- već se pojeo triput zbog zapostavljanja serijala!! ROOOAARR!! That won't go unpunished!!

Hehe..

Ne znam sto da vam pisem, ovak i oank sam zapostavio blog i riknut ce skoro.
Svima pozdraviwave a Sandi pusakiss.

- 19:17 - people say things... (10) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

11.12.2007., utorak

opa!

Tek sam danas skužio da sam ja na prije deset godina, 1997.god., krenuo u školu eek

p.s.ne zeli mi prikazivat komentare na bilo cijem blogu ako kliknem na komentare, vec ih vidim samo ako su ispisani

- 18:38 - people say things... (13) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

09.12.2007., nedjelja

moja nova uspavanka...




Tako lijepo...
očaravajuće...
taj čas me hipnotizira...
...I love it..

- 23:56 - people say things... (7) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

06.12.2007., četvrtak

Crvena boja

Današnja tema je navedeni naslov, the crvena boja!! Te naravno, nešto što će proizaći iz toga...


NAPOKON MI MONITOR OPET RADI!!!!



I'm sooooo happyyyy!!!!!!!nutnutnaughtybeljfinolud


Anyhow...
Dođe doma prijatelj mog oca da mu stavi bubanj u laserski printer (veliki, tiskarski) i vidi čovijek da na mom ekranu nešto ne valja, pa je malo njuškao i na kraju ispada da da sam samo trebao platiti 15kn+ (ovaj kabel ću platiti 20kn) i imati ću sliku, jer kako se čini, samo je kalb otišao, a ne cijeli monitor zubo.
I tako sam vam ja dječice moja (eeeheek) od sredine sedmog mjeseca uz komp bez crvene boje. Imao sam mnogo razočaranja. Tamni ekran, ne mogu se snaći u nekim prostorima, slike su nepodnošljive, ovo ljubičasto, crveno crno, zeleno žuto, zelena nekakva smeđa, smeđa nekakva bog te pitao kaj/čega :D. E da boja kože je bila...nekava čudna ljubičasta...
Neke igre sam prestao igrati kompletno jer nisam mogo skužiti ništa..na što se podsjećam, sada ću sigurno nastavitir aditi mape za Heroes III, međuostalome, praznici se bliže a ja nisam napravio mapu za Antu, Marina i sebe zubo. Sada ću lijepo dovršiti posao. Naravno, čim praznici počnu. Tada ću pisati nešto o Gotičkoj arhitekturi za školu, za jedan predmet, a osnove ću i staviti na svoj blogec. Baš sam Happy :). Šteta što nisam stigao napisati svoj grand post na godišnjicu bloga (1.12.), no doći će :)....nisam mogao napisati svoj plan eek veliki je plan bio... a vidjeti će te...
Moram promijeniti sliku. Stariji sam, drugačiji, te preko photoshopa ću napraviti svoju omiljeniju sliku tu u Samoboru. Potrebne su mi dvije osobe: Sanda kiss i fotograf/fotografkinja, pa tko je nezaposlen i ne misli biti plaćen novcima neka se slobodno javi smokin.

Također, sutra imam polaganje za sljedeći pojas (viši bijeli). Super mi je na treninzima. Sve mi je bolje i bolje svakim odrađenim treningom, a bol također... desna noga especially!! Uff... no oke.
Kada povežete moje treninge i školu, ja doma uopće ne jedem osim doručka, eventualno ručka ako je to četvrtak ili ako se rano napravi jedan dan, a za večeru si tek toliko stavim u usta. U početku je to rezultiralo bacanjem kruha (ja sam fina guzica i jedem jedino bijeli kruh (sve varijante), možda kukuruzni ili polukukuruzni, ostalo ne približavam osim ako je jedino, npr. kada si u gostima ili u ugostiteljskom objektu), pa sada ako sam gladan, snađem se sa mlijekom i žlicom i Nutellom :)

Vidim da nisam spomenuo, fkt me zaprepastilo kada sam otvorio blog editor.

CRVENA BOJA POSVUDA!!! MENI SVE BILO CRNO!!! KOMENTIRANJE JE CRVENO!!! MENI JE SVE BILO CRNO!!! AAAAAAAAAA *vrti se u krug lamačeći rukama, a vriskanje se stiša kada udarim u stablo koje se ispred mene niotkuda pojavilo*.


Ahh, što da napišem...
Ajmo! Glasajte!! Jel da nastavim sada pisati postove bijelom bojom, ili da se vratim an svoje tamnozeleno-crvenu varijantu??


Šaljem svima puuuunoo pozdravamah
i jedan mikić... da se zasladi, a da djevojke dobiju više iskustva, uuu, jesam naughty mouthwash

Ajde ljudofi, idem okolo čitkarat blogove nabrzaka, podsjetiti se kako svijet izgleda, ostaviti par komentarčeka prije nego što odem spavati....



- 22:47 - people say things... (26) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

04.12.2007., utorak

dreaming in the night (ime naslova nema veze s tekstom)

Ej ljudovi. Nemam baš tema za post, a i malo vremena.

Već sam jedno dva puta to rekao, kao i razloge, pa se neću ponavljati :)

Za ljubitelje Metallice, ili barem pjesme Nothing Else Matters, i to prerada od Lucie Silvas, ženski vokal + klavir. Meni je baš dobro.




A što da vam napišem...ni sam ne znam :(

Neke zanimljivosti? Koje..hmm...imam samo privatnih stvari.
Već sam i previše zapustio blog ekipu. I trebao je biti post godišnjice postojanja bloga. Nisam ga stigao pripremiti. Čekam praznike... da uhvatim daha, dođem k sebi, držati fige da Wanderlust dođe u Samobor/Zagreb i još neki peoplesi. Šteta što Kanoe neće moći doći, bilo bi predobro...


I think I would remember it for a very long time,
great people you don't meet often,
and when you do get a chance,
it's a disaster to let the chance go a
way.



Kako sam rekao za priču od Kanoe (koja je objavljena na njenom blogu 2.12.07., inače, to je i intro, zaboravih to reći) bolje ne čitati nakon djela sudnice, a za ovaj filmić, video isječak iz filma Final Destination, nakon 1:45h... ja se toliko prestrašio boli kakve osoba proživi da se nsiam mogao pomaknuti neko vrijeme i veoma je dobro odglumljeni dio kada se muški lik viče njeno ime (vjerojatno to radi jer nisam gledao film) ili se dere RUN na drugu djeovjku ili što već... nemam pojma. Znam da je video prodobro povezan.
Time želim zahvaliti Kanoe što mi je pokazala video, dobio novu super grupu na listu - Deathstars.



...


Mogu reći da već neko vrijeme nisam napisao novu pjesmu...
Otkad sam punoljetan, manje sam emotivan, manje pišem priče i pjesme...kao da me to napustilo. Osjetim bol, kao stisak kada god pomislim na to direkt na prsima...vjerojatno moram jako plakati ili se fkt jako zaderati da to izađe iz mene, ta blokada koju osjecam, da nastavim pisati. Strah me... volim pisati priče i pjesme i nebih volio da se to izgubi. Grlim to kao svoju ljubljenu Sandu... ne puštam. Ne... ne dajem... not giving it up... Glazba u pjesmi u videu gore nekak opisuje moje osjećaje u nekim trenucima.


Maybe it's because I go to sleep more regularly.
Maybe it's because I'm not awake at nights anymore.
Maybe it's because I don't walk outside at night.
Maybe it's because I listen to music I need so much anymore.
Maybe I have a war within inside, one of which I am not aware of.
Maybe...maybe... it's just all in my head...



fighting the inner self,
shouting after balance,
which is gone.

so silent inside,
I wonder am I alive...

- 18:32 - people say things... (8) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2011 (3)
Studeni 2010 (1)
Rujan 2010 (1)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (4)
Kolovoz 2008 (4)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (7)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (11)
Rujan 2007 (7)
Kolovoz 2007 (11)
Srpanj 2007 (8)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (5)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (5)

people say things...

prve stvari...

/
"Death seeks us all,
Death comes for us all. But not everyone shall die, those strong in love will live forever on.
"

O BLOGU:
(kako blog postoji već niz godina uz većinu inaktive, ne stignem promijeniti sve, no ovdje u boxu će te lako shvatiti što je novo a što staro po stilu)

Imam tri male stvari koje bih želio da gledate kao neka pravila, da izbjegnemo živciranje. Bez lanci sreće i molim vas nemojte mi ostaviti deset komentara riječ po riječ, napišite rađe jedan pošteni, bio bih zahvalan, jer količina komentara mi je nebitna i kada mi se nakupe takvi bezvezni, dignu mi tlak, kao i kada netko nekoga otvoreno vrijeđa. Nemojte psovati jedni na druge na mom blogu, ali se možete svađati :)
Uglavnom, pišem malo o svom životu, objavljujem svoje priče i pjesme, te moje filozofije od kojih mnoge boli glava. Pa možete čitati, tko ima živaca i volje - i vremena. Blog je nastao iz želje upoznavanja drugih ljudi.


I cherish all the memories!
Don't you forget that!
- - - - - - - - - - - - - - - - -


Određeni postovi (od 149) slijede skoro pa i kronološko:

- Vaxsysl's first post
- a song about "Grief"
- song of "Undying"
- "Undying" video
- another song
- prve gluposti filozofske
- once, they flied...
- one sad love story
- Obećanje Zaboravljeno
- Gavran
- juggle fire
- your voice I don't hear
- trouble with milk
- drugged
- my sister's video #1
- sestrin video #2
- online known, in life loved
- disclaimer of Gekkeiju
- Leave me to scream
- psycho speaking truth
- incomplete Split trip
- philosophy (long)
- srednja škola gotova plus vaxsyslov tvrdi san
- i preko SMSa se gubi prijateljstvo
- Dva značenja
- moja prijateljica Adriana
- Poljubac do zore
- o tjelesnoj ljepoti
- shards of lore #3
- vaš život u šest riječi


O Autoru
F.B. piše priče i pjesme, za sada još početnički. Inspiracije su mu drugi ljudi, događanja, priroda i emocije osjećene tim putem. Rođen je 1989.godine. Prebiva u Samoboru, gdje je završio ugostiteljsku školu i nastavio dalje za hoteljersko turističkog komercijalista, položio u Algebri tečaj za grafičkog dizajnera, te trenutačno pohađa jezičnu školu Littera u Samoboru. Tamo uči Francuski i Engleski jezik. Cijeni umjetnost i fasciniraju ga razmišljanja, tekstovi, pjevanja i svirke koje dodiruju srca, dubina duša. U slobodno vrijeme čita knjige, udžbenike, piše pjesme, priče ili pjeva, glumi pred ogledalom, te visi i previše za računalom. Veoma cijeni ljubav. Ne shvaća laž.
Vaxsysl...Rijetko tko zna što zaista znači, a čulo se je dosta verzija. Uvijek ga možete naći na adresi vaxsysl@gmail.com uz uvjet da se predstavite i ne škakljate živce, te u mirnim šetnjicama po gradu.




Fallen Lines





/
"Even unchained devils have angels of their own."



"Music guides my life, it's entity is blessed."

/
"I adore the night,
for it's so cool and calm,
so unlike my heart.
Especially near the sea,
on a cliff, to feel the wind
and the breeze...

"

/
"And the dawn,
when I'm awakened
by the dragon's cry,
...
"




/
"In my dreams she comes,
mocking me, awaking my lust.
Sometimes she so lovely
I don't want to wake
for another night.
"



Blogerija

Ljudi koje upoznah preko bloga:

kimigirl
Prijateljica koja voli fotografirati, pisati tekstove i učiti jezike.

Tibby
Prijateljica koja ima zakon hrčka kojeg nisam upoznao.

Poet of Darkness
Preko internta se upoznali, u stvarnom životu također veoma nedostaje. Posta svoje priče, pjesme i lude redke za čitanje!

The Devil Herself
Priča. Autorica -> gledaj gornji link!

living4past
Prijateljica koja voli zalijevati mene vodom kao omiljenu biljku... dobiti ce ona svoju porcijupjeva ...kada se napokon i vidimo jednog dana...

*[.alessa.]*
Ljubičasti svijet... možda vas progutam pazitesmijeh


Blog družina:

Agata
Još jedna osoba koja piše pjesme i priče. Voljeh pričat s njom.

Propheta Nemo
Nasmije me često, super postovi, lik je legenda. (pa, vjerojatno, nisam ga upoznao, no volio bih...)

krejziblondita
Mislim da naslov govori sam za sebe wink

Violence, love, blow job...
Smijeh, vezan uz naslov.

Da mi je nešto slatko...
Njam njam recepti :) [njihova web stranica!]

smisao života 42
Malo filozofije malo svega...
(kada je ona obrisala blog, bio sam veoma žalostan.. volio bih da se vrati)
Update: Dobrodošla natrag!

Arthemisia Dostojevski
-plejsholdr-

Helada
Kada sam u filozovskom raspoloženju ili u potrebi za znanjem, idem k njoj. Gladni jezik: Latinski.


Red spomenika na drage mi ljude. Neka su sjećanja dala suze:

dark wings
Odoše...

rock on...
Blog od frendice...sretno, živjela! thumbup

coming soon
blog mojih 2 frenda, ugl. recenzeriraju filmovesmokin

recordable shit
Odoše...

† Nocturna the Ekselencija †
Super blog, te i ono kak treba biti, i osoba!

Charlotte the Harlot
Odoše...

svaasta
Komentiranje svijeta i okolice.

The Fallen Angel
Odoše...

sensitive bitch
kao što i naslov kažesmijeh

sukkubus
Odoše...

Nightfall
Odoše...

Brutal Perversion
prijateljica iz blizine. malo ćaknuta smijeh

Killia
at least you can try

Child of Bodom
Odoše...

L!dach
Plava, luda i lijepa. Opasna!

nibiru
Odoše...

kaLu
Odoše....

dr.woozie
pametni postovi, iznenađujuće teme

Ivona
Odoše

Tea
Odoše...

Iris
What can I say about a wandering soul...

Thor
Muški bloger (oho!), lik je kreativne duše i sa mnogo pameti u glavi rofl(kaj se smiješ ti??)

R.I.P.
A eto, blizankinje, volim pročitat postove i super slike...grrr
Bio je to jedan od dražih blogova.

Lyran
Prijatelj kojeg ne poznam tako dobro, no poznam dovoljno dobro da si budemo super!

Pascal
Moj najbolji prijatelj. Any questions? Imam ja, koji vražičak ušao u tebe da si počeo vježbati?! :)

x.nepoznata djevojcica.x
Nepoznati živeći objekt. Čudna je ona...stvorenje!

Mariane the Anxiety
Kada si s nekime dobar no ne održavaš baš redovit kontakt, e, to je naš priajteljski odnos. zaliven

Rock Angel
Ma živjela mila mi prijateljica!

Ficky
Muška rijetkost za jedan grad.

Aryx
My new online friend...

Kanoe - The Messiah of Silence
Nekoć mlada patološka lažljivica. Tko zna što je sa tom glavom danas.

[opheliac]
Ova sadistica je na drogama, strogo preporucujem sporazumijevanje iskljucivo preko nekog nevidljivog zidasmijeh;)

Natural Blondie
Odoše...

Super-Marija!
Zrela i pametna djevojčica iz okolice. Cura želi biti spisateljica i zaželimo joj sreću u tome!naughty You go girl!

Wiccan kinky child :)
Razgovori uvijek bivaju interesantni, isijava svojevrsnom magijom koja (ne)mira radi.

Sad but true...but what can I do about it?
I u nama zaboravljenim regijama, dalekim i nedostižnim, možete naći dobre ljude sa kojima se dobro slažete.

Snježno Bijela Kraljica
Ponekad su postovi toliko grubo istiniti da mi zna biti teško komentirati.

Zanimljivosti

WEB SITES:
YouTube, sve za svakoga
Doživih šok kada jedna osoba nije zanala za YouTube...odonda je tu!!
Deviantart
Umjetnost, za sve nas!
Happy Tree Friends
Jedan od mojih omiljenih brutalnih crtića...
Algoritam
Shopping!
Wikipedia
Enciklopedija za sve. Također jedna osoba nije znala za ovo.
Facebook
Kud turci, tud i Mujo!
WebSudoku
Ovisnik sam :)
3d Logic
(link ne radi, javite alternativu!)
Imate 30 razina ugodnog razmišljanja.
Garfield
My idol ^.^ jk
Questionable Content
Zanimljiv strip. Romantika iiiiii svojekakvi humor.
Dark Legacy
Fantasy strip.
Giant in the playground games
'ko i gore.

"Her wings were once white, the purest innocence of her heart. Her wings are now dark, with no grace, her heart taken by my disgrace."