utorak, 25.12.2007.

Sretan Božić svima!!!!! :)

Santa Claus

- 20:21 - Komentari (15) - Isprintaj - #

utorak, 18.12.2007.

Jeste li kupili sve božićne poklone? S kim i gdje ćete dočekati novu?

Vjerojatno vas svi bombardiraju ovim pitanjima u zadnje vrijeme. I mene.

Ma jako brzo su mi došli blagdani, za točno sedam dana, vjerojatno u ovo doba blog.hr bit će zatrpan lijepim božićnim željama i čestitkama.

Svake godine dosad osjećao bi se duh blagdana kroz čitav 12. mjesec, kroz sve pjesme, okićen grad... Ove godine, uopće nemam the spirit. Nisam ni svjesna da je za samo nekoliko dana Božić. Nisam ni isplanirala kako ću točno slaviti novu. Još nisam kupila ama baš nijedan poklon...

Ovih dana kupit ću nekoliko lijepih sitnica, koje ću darovati zaista od srca!

Moja želja? Kaj želim da mi djedica donese? Znam, zvučat će kao običan klišej, no samo želim puno veselja, smijeha i sve drage ljude na okupu. I... I malo snijega!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Stella

- 13:09 - Komentari (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.12.2007.

...oh...

Oh, kako nije lako zaboraviti. Neke stvari se oprostiti mogu, ali zaboraviti ne. Uvijek ostaju tu, pritajene, u sjeni te ponekad i iskoče, stvore crni oblak nad ljudskim srcima.

Oh, toliko toga se dogodilo ove godine. Ova godina smatram da je jedan ključ, jedan most, poveznica moga djetinjstva i moga odrastanja. Nisam više dijete, a ne osjećam se niti baš nešto odraslo. Somewhere in the middle.

Oh, toliko uspona i toliko padova. Toliko toga. Lijepog i manje lijepog. Toliko uspomena. Toliko učenja na vlastitim greškama. Toliko spoznaja, saznanja, savladavanja novonastalih situacija. Toliko različitih ljudi. Toliko mnogočega.

Nisu sva iskustva bila pozitivna, no neka su pak bila jako, jako pozitivna. Mnogo sam naučila. Ali imam još puno za učiti, uči se, kako kaže izreka cijeli život. Mnogo trnja, no mnogo i ruža. Mnogo kiše, a mnogo i sunca.

Oh, idem biti bolja, idem se nadati da poslije kiše dolazi sunce, da tamo iza duge čeka nas bolji i lijepši svijet, bez bola, bez suza, bez patnje i straha.

Oh, život je igra bez granica, priča puna uspona i padova, sreće i tuge, smijeha i suza.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Stella

- 19:35 - Komentari (18) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.12.2007.

:veseli smajlić:

E baš to mi je trebalo. Jedan jako iskren, jako intiman i jako privatan razgovor! Zato hvala vam cure!

Pomogle su mi puno, legende su, drage su mi jako!

Lakše mi je, jasnije mi je puno toga i idem naprijed!

Razgovor čini čuda, razgovor je lijek. Iskrenost, tople riječi i osmijeh najbolji su lijek i dašak su optimizma. Puno je lakše disati, puno, puno.

Puno sam spremnija neke stvari riješiti i razriješiti, ići nekako smirenija i zatvoriti neka poglavlja te otvoriti neka druga.


Stella

- 15:52 - Komentari (7) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.12.2007.

....olala...

U Stellalandu slušaju se božićne pjesme. Iako zaista nemam osjećaj da je Božić tu, pred vratima. Još ni ne razmišljam o poklonima. No uskoro, jako uskoro, krenut ću u shopping, bilo bi vrijeme da odlučim kaj kome kupiti.

Razmišljala sam i došla do zaključaka nekih zašto je biti ne u vezi ok, te koje su prednosti toga. Zvuči ok. Uživam u soliranju. Ne baš uživam, al ono, ok mi je. Ne uživam u tome samo iz jednog razloga, jer postoji jedna osoba.

Na faksu kolokviji pa Stella uči...uči...uči...

Tisuću misli, tisuću pitanja mi u glavi...zbunjena, a pravim se da nisam, da je sve ok, sve pet...

......................................................................



Stella

- 20:25 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.