...šok za sistem...

utorak, 10.11.2015.

Izborni...

...Fala bogu, prošao je i taj cirkus od predizborne kampanje. Suzdržavao sam se (teško), od bilo kakvog komentiranja tog cirkusa u kojem su, uobičajno, klaunovi od nas pokušavali napraviti debile sa pamćenjem zlatne ribice. Došao je i trenutak istine, koji se je infarktno pratio do ranih jutarnjih sati, da bi se sve vratilo na početak. Izlazne ankete su se, ovog puta, pokazale fascinantno točnima. Hrvatska je izabrala i izabrala je - mudro!

HDZ ekipa, ušla je u čitavu priču euforično. Vidjeli su se kao apsolutni pobjednici. No, na svu sreću, pogotovo kad smo vidjeli one šokantne fotke iz njihovog šatora (oni bi vladali!?!?), po njih je ispala pušiona. Drago društvo,
dobili ste premalo! Nemate se čemu veseliti...

SDP ekipa, usprkos upornom uvjeravanju da je njihova zemlja deluzija stvarnost, dobili su previše,
ali i oni su dobili premalo! Nemate se čemu veseliti, ili možda i imate?!

MOST, ( moj kružić na glasačkom listiću ) ostali su u šoku nakon osvojenih mandata! Preplašeno je Petrov pogledavao na “semafor”, ali poruka biračkog tijela je jasna. Dečki, nemate pravo zajebati. Ovo je sad, za građane ove napaćene zemlje, ili biti - ili ne biti! Držite plutokraciju “za jaja” ! Povijest će vas prosuđivati...

IDS, ne poznajem situaciju u Istri, ali nikako nije dopustivo da vam od 100Kn država oduzme 90, jer ona, kao zna bolje. Sad je šansa da konačno progurate regionalizaciju i barem malo razvlastite taj državni monstrum od aparata koji se ne prestaje toviti.

HDSSB, pa dobro, u kojem ste vi to stoljeću??? Što vam je trebala ona parada sa crnim frootoftheloom majcama? Vi ste stvarno “protukli” i krajnje je vrijeme da stranku prepustite nekim normalnim ljudima.
Rezultata vas može biti sram!

OSTALI parlamentarni, hodite delat u privatni sektor, da malo dojdete k sebi...

Počasna napomena:

ORAH, kako vas nije sram omalovažavati biračko tijelo onakvim luzerskim izjavama! “...mi smo stranka prije svog vremena...”, HALOOO?!?! Pa vi ste stranka izvan svakog vremena! Prezentirani program vam je najobičnija hrpa budalaština sa izokrenutim prioritetima preko svake mjere. Tko normalan, u ovoj državi koja je izgubila toliko radnih mjesta, da je upitno da li se uopće može povratiti, može glasati za vas?! Po vama bi kilovat struje trebao ispasti 10Kn! Vi bi regulatorno, ubili svako poduzetništvo! U ostalom, uguglajte si fraze orah i soroševo otvoreno društvo, pa ćete vidjeti rezultat. Građani nisu blesavi i znaju prepoznati, ili predosjetiti, “zmiju u njedrima”!

tak!

Oznake: parlamentarni izbori

- 18:02 - Komentari (45) - Isprintaj - #