madamvalentina

srijeda, 27.05.2009.

113 Ugodno ponižen

Nastavak price 106

Sa Lukom sam se susretala svaki tjedan u moj seks dan - kako sam ga ja zvala.

Sex sa Lukom je bio dobar, a najviše me začudilo kad je jednom zakazao, pomislila sam da je razlog to što sam ga previše maltretirala i nanosila mu ponekad bol i poniženje. Kako bi mu povratila samopouzdanje, malo sam postala blaža prema njemu, sto je na moje iznenađenje jos vise pogorsalo situaciju, jer je ponovno nekoliko puta zakazao u erekciji, pa sam ga morala ručno uzbuđivati. Situacija je svaki sljedeći put bila sve gora, pa sam znala da nešto trebam poduzeti.

Slijedeća prilika mi je poslužila najprije za razgovor i tu sam doznala da ima i djevojku, sa kojom ne vodi ljubav jer ga ukratko rečeno više ne uzbuđuje. U dalnjem razgovoru sam uspjela doći do saznanja da je njegova Eva jako plaha u seksu, a njega uzbuđuju samo žene od akcije ili bolje rečeno Dominantne žene.

Tako sam shvatila da sam upravo suprotno postupala od onog mog zamišljenog, da budem blaža umjesto oštrija. Doznavši što mu ustvari treba odmah sam zapocela sa novim tretmanom.
Prevrnula sam ga preko oba naslona fotelje, tako da mu je glava visila preko jedne strane fotelje, a noge preko druge. Najzanimljiviji dio onaj srednji, lebdio je ili visio u zraku i bio usmijeren prema sjedalu.

Tad sam ga zavezala sa konopom, tako da sam provukla konop ispod fotelje i uhvatila mu sa jedne strane ruke, a sa druge vezala noge. Iako je položaj skoro slobodan , nije se mogao izvući iz njega i bio je potpuno nemoćan u mojoj milosti.

Ova Lukina pozicija me jako uzbudila, ali ne samo mene nego jos vise njega, jer je odmah nakon što sam ga par puta pljusnula po goloj guzici dobio je tvrdu erekciju, koju sam mogla dobro vidjeti i opipati jer je njegov ud stršao prema sjedalu fotelje, nekako kao vime od krave, pa sam ga tako i oslovljavala sa:

- Kravice moja. Dođi da te doktorica pomuze.

Luka je bio tvrd kao kamen i prema našem dogovoru morao je javiti kad je blizu špricanja, tako da ja imam vremena pripremiti se za nastavak, a to je ponekad bilo iskoristiti tu dragocjenu tekućinu ili odložiti njegovo svršavanje do točke koja je meni odgovarala. Ovaj put kad je rekao:

- Još malo...

Umjesto da ga nastavim musti, ja sam ga ostavila, a umjesto nastavka počela sam sa pitanjima o seksu njegove djevojke i njega. Tad je još puno detaljnije priznao da je sa plahom Evom potpuno impotentan. Nakon još ispitivanja i uz pomoć špage za sušenje robe, umjesto biča kojeg tada nisam imala, počela sam ga najprije polako, a kad sam shvatila da mu prija onda još jace udarati po goloj guzici.

Tad mu se jezik još bolje razvezao i počeo je pričati sve što sam ga pitala. Poslije još malo ravnanja guze sa njegovim vlastitim remenom napokon je priznao da mu je za uspješan orgazam potrebna bol ili poniženje. Uživala sam ga vidjeti kako cvili i priznaje sve svoje i najskrivenije tajne.

Sad kad sam saznala istinu koju sam morala prikladnim putem izvući, a i moja intuicija me nije prevarila iako sam prvi put pogriješila kad sam popustila sa disciplinom i mekoćom pristupa, za dalje je bilo sve lakše dobiti ono sto sam željela, a to je dobar i tvrd ud koji iako malo manji, me trebao zadovoljiti onako kako sam ja to željela.

Sad sa ovim novim saznanjima nije više bilo teško postići Lukinu erekciju. Za tog našeg susreta sam uspješno održala njegovu erekciju više od sat vremena. Ruke sam mu odvezala i pustila ga da se ispravi nazad na noge. Tad sam mu ruke u nedostatku boljeg uporišta za vezivanje zavezala za noge od ormara, tako da je ostao na podu ležati kao na križu.

Tad sam skinula svoje gaćice, tako da sam ostala samo u korzetu sa slobodnom macom koju sam odmah prislonila na Lukina usta i počela moj omiljeni ples na licu. Nakon uspješnog orgazma koji mi je pružio sa lizanjem ležeći na podu na leđima, dok sam ga lagano udarala po njegovom udu, tek toliko da mu održim erekciju, došlo je vrijeme za moj završni glavni orgazam.

Lukino lice sam zamijenila sa njegovim udom na koji sam se ugodno natakla, jer ne volim prevelike nježnike koji me neugodno probadaju dok jašim na njima. Srednji ud ili čak malo manji je puno ugodniji iako me nekad ne uspije potpuno ispuniti, ali zato znam iskoristiti Lukin jezik za ugodno lizanje.

Jahala sam na Luki dugo. Osjetila sam da mi se bliži snažni orgazam koji je počeo grčiti moje noge. Istovremeno sam osjetila da je i on počeo stenjati, pa sam ovaj put nastavila sa jahanjem iako je Luka već svršio u moju macu, ali ja nisam bila još potpuno zadovoljena jer moj orgazam traje duže od kratkotrajnog Lukinog špricanja.

Nastavila sam i dalje jahati, a Luka me molio da prestanem, jer je bio prenadražen. Nisam se obazirala i nastavila sam, a on se savijao. Opustila sam ga sa par pljuski koje su ga odmah umirile, a ja sam nastavila sa jahanjem u mom ritmu, sve dok nisam bila potpuno zadovoljena.

Maca mi je bila sva mokra, što od mojih sokova ali i od Lukine sperme. Kako mi se nije dalo ići u kupaonu i sama se istuširati, samo sam se podigla i okrenula ponovno na Lukino lice. Luka je najprije izbjegavao da me poliže, ali uz pomoć remena s kojim sam ga udarala po nogama sve dok nije izgubio dah, pristao je na lizanje.

Temeljito je polizao sve sokove i opet mi ugodio, ne baš sa orgazmom, ali sa ugodnim opuštanjem. Kad sam se zasitila digla sam se Lukinog lica, a on je ostao tako ležati na podu dok sam se ja tuširala i oblačila. Kad sam ga odvezala dala sam mu 1 minut da se obuče i izađe, jer tad zaključavam stan, bez obzira s koje se strane vrata Luka nalazi.

Luka je panično počeo sa oblačenjem, a ja sam već stavljala ključ u bravu. Uspio je izaći polugol na hodnik , a ja sam ga sam ga sa podsmijehom gledala kako se oblači po hodniku, da ga susjedi ne vide.

Nakon par dana smo se sreli, pitala sam ga kako mu se svidio zadnji susret.
Luka mi je priznao da ga samo ponizenje i potpuna Dominacija zene mogu zadovoljiti.

Novim saznanjima i metodama smo oboje uzivali u jos puno zajednickih popodneva namijenjenih samo za sex.

Lektorirala Rosemarie.

27.05.2009. u 23:36 • 10 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 25.05.2009.

112 Dvostruko zadovoljstvo


Mate je dolazio redovito svaki vikend kod mene i nisam ga trebala posebno zvati ili provjeravati, jer on bi sam došao kod mene u dogovoreno vrijeme.
Večeras sam mu pripremila nešto posve novo, htjela sam da mu svaki vikend bude nezaboravan, da ga pamti i da s tim sjećanjem živi cijeli tjedan ili mjesec, sve do našeg idućeg susreta.

Mate je znao koji je redoslijed udovoljavanja dami, nakon što bi se skinuo u autu i tako gol došao do vrata, ako je bila noć, a ako je bio još dan, tad sam mu dozvoljavala da dođe obučen i onda se pred mnom skine do gola i odmah klekne pred mene, jer ja sam uvijek redovito sjedila odjevena u moju Domina odjeću.

Kao i obično počeo je sa ljubljenjem mojih čizama i nastavio sa njihovim skidanjem i onda lizanjem mojih nožnih prstiju, a svaki put bi za promjenu obojala moje nokte u novu boju - ovaj put je to bila tamno bordo, sa bijelim crticama. Kad je temeljito polizao sve međuprostore svih prstiju, dozvolila sam mu sa malim udarcem biča da krene prema gore.

Najprije mi je polizao tabane, a to mi je bio poseban užitak - to slatko škakljanje koje mi izaziva ugodu i smijeh. Lickanje je Mate nastavio po mojim listovima i posebno oko koljena što mi je izazivalo fine osjećaje koji su bili obično uvertira prema većem užitku. Ljubljenje unutrašnje strane bedra mi je najerotičniji dodir prije dodira moje mace.

Matu sam već to naučila, tako da je revno izvršavao soje obveze, a meni priređivao uzbuđenje i užitak koji je jačao kad bi Matin jezik došao na moje usmine i tamo se zadržavao sve dok moj orgazam ne bi dosegao vrhunac, a to sam uvijek strpljivo čekala.

Tako početno zadovoljena sam tek mogla prijeći na sljedeću fazu našeg susreta. Matu sam pozvala u kupaonu, on je vjerno slušao svaku moju naredbu i uvijek bivao nagrađen sa dodirom moje ruke po njegovom licu ili vratu, uz nekoliko lijepih riječi o njegovoj podatnosti i poslušnosti, koja mi je godila.

Kad sam navukla gumene rukavice uz obavezni zvuk PAK koji izaziva njihovo naglo otpuštanje na ruku, a upravo taj zvuk je izluđivao mog Matu, tad sam ga postavila u klečeći položaj na podu i onda sa malo vazelina namazala njegov analni otvor i zavukla prst do kraja unutra. On se stisnuo, ali uz pomoć biča se odmah opustio kako sam i tražila od njega.

Kad mu je rupica na guzi postala mekana i prijemljiva, prst sam zamijenila sa gumenim crijevom koje sam mu gurnula koliko god je išlo unutra, a uz odgovarajuću temperaturu vode i tlak, crijevo je uletjelo dosta duboko. Mate je zapitkivao sto je to i uzdisao, opirao se neko vrijeme, ali moj bič ga je umirio brzo.

- Mate neboj se to je obicni klistir. Moras probati klistiranje, inace nikad neces znati kakvo to zadovoljstvo donosi.

Kad je počeo jecati, znala sam da je pun. Tad sam ga natjerala da se digne i da hoda u krug po kupaoni, a njemu su suze išle na oči od napora da ne ispusti i samo jednu kapljici vode, jer sam mu obećala da će sve što padne na pod morati polizati i onda odmah ide kući.

Mate je to dobro izdržao i tad sam mu dozvolila da sjedne na WC školjku, što je jedva dočekao i ubrzo se ispraznio uz bučno prskanje vode i njegove uzdahe olakšanja. Kad je mislio da je sve gotovo, tek tad je shvatio da je to bilo tek prvo punjenje, a sad slijedi slijedeće još veće.

Opet sam mu namazala guzu i ponovno zabila crijevo dok god je lagano išlo. Voda je punila njegovo debelo crijevo, a kad je počeo jecati, zatvorila sam vodu i opet ga digla na noge. Sad je njegov trbuh već vidljivo bio nabubren. Kad me počeo moliti i govoriti da ne može više držati vodu, dozvolila sam mu poslije ljubljenja mojih koljena da sjedne na školjku i olakša tlak u svom trbuhu.

Slijedilo je još jedno punjenje, opet još veće i temeljitije. Mate je sav znojan molio i jecao da se olakša. Nakon obećanja da će sve napraviti prema mojim željama, dopustila sam mu da sjedne i da se isprazni.

Kad sam mu rekla da stavi prst u svoju guzu i da ga ponjuši, jer to je jedini način da provjeri da li je sve savršeno čisto, nije bio oduševljen, ali kad sam ga uvjerila da je to sve samo njegovo tijelo i kad sam mu isto pokazala na sebi i stavila moj prst iz guze u njegova usta i upitala ga jeli dobro, pristao je.

Nakon odobravanja da je sve uredu, sa strepnjom i strahom je svoj prst stavio pod svoj nos. Kako sam ja znala da poslije toliko ispiranja nema ni traga nikakvom neugodnom mirisu, tako sam ga i uvjerila d se ne boji tih tako banalnih eksperimentiranja sa vlastitim tijelom.

Test je uspješno prošao i tad sam ga poslala da se ponovno istušira, a ja sam otišla u sobu da pripremim slijedeći čin večerašnje predstave. Otkopčala sam donji dio korzeta, zavezala strap - on ( to je onaj gumeni penis) na prednji dio moje mace i obukla kućni ogrtač. Kad je Mate došao htio je odmah leći na leđa u svoj položaj vezivanja, ali se iznenadio kad sam mu rekla da ne mora večeras, jer imamo nešto novo.

Najprije sam ga pitala kakav je to osjećaj kad on prodire sa svojim udom u mene, nakon njegovog oduševljenog opisa kako je to najljepše na svijetu, slijedio je hladni tuš za njega, rekla sam mu da bi i ja željela osjetiti to, kao i on.

Najprije sam mu rekla da klekne na krevet i onda mu zavezala ruke i noge u tom položaju, što nije bilo osobito čvrsto, ali nije bio u mogućnosti pobjeći sa kreveta. Uzela sam jedan prezervativ i narolala ga na njegov ud.
Tad sam otvorila kućni ogrtač i pokazala mu što se krije ispod njega. Mate se zatresao, a ja sam mu pokazala bič, a zatim namazala njegovu guzu sa obiljem vazelina i namjestila se iza njega klečeći.

Tad sam polako prislonila umjetni ud na njegovu guzu i počela povećavati pritisak na njegov otvor. Kako se on stisnuo morala sam ga uz pomoć mog glasa i biča opustiti, tek tad sam počela prodirati u njegovu guzu, a on je počeo dahtati. Stalno sam ga pitala je li mu se sviđa i neka se samo opusti jer će jedino tako uživati.

Nakon dugog pumpanja, drugi kraj strapa je dirao moju macu i moj klitoris,a onaj prednji je sve više napredovao u njegovoj guzi. Ja sam počela osjećati slasti nadolazećeg orgazma i tad uspjela doživjeti svoj vrhunac.
Mate se nije još navikao na novi organ u guzi, pa mu je to išlo malo teže, ali tad sam otkopčala strap i ostavila ga u njemu pa sam se pomakla kraj njega i jednom rukom trljala njegov ud u poznatim pokretima mužnje kravice, a drugom rukom pridržavala umjetnog da mu ne izađe iz njegovog do tad nevinog otvora.

Poslije nekoliko vještih pokreta sa rukom ispumpala sam njegova jaja do kraja, a na vrhuncu njegovog orgazma sam polako izvlačila gumenog iz guze. Mate je bio sav u grču od novog dvostrukog užitka i jedva se poslije desetak minuta smirio od snažnog orgazma koji ga je držao napetog. Našpricao je prezervativ koji je bio na pola pun.

Pohvalila sam ga za hrabrost u istraživanju i poslušnost.
Za nagradu sam mu obećala nešto posebno i sad je bilo vrijeme da mu uručim tu nagradu.

Skinula sam prezervativ i sav sadržaj prelila u čašu. Najprije sam malo okusila, a kad sam vidjela da je fino, ostatak čaše sam dala Mati da popije, što je najprije pokušao odbiti, ali uz malo nagovaranja sa bičem po guzi - sve je iskapio do dna.

25.05.2009. u 22:35 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 20.05.2009.

111 Dama u bijelim čarapama

Kad smo došli u sobu, sjela sam u fotelju, a Mate je stajao ispred mene potpuno gladak od ispod brade sve do peta. Točno takav mi se sviđao, prelazila sam rukama po tim glatkim i nježnim ženstvenim nogama koje su me uzbuđivale kao nikad do sad.

Tad sam izvukla ispod jastuka fotelje lijepe čipkaste bijele samostojeće čarape i počela ih navlačiti na Matine noge. Najprije nije htio niti dati, ali kad sam mu pokazala bič i nakon par riječi uvjeravanja i slatkih riječi da je to samo za igru ili za probu, jer ja volim kad mi ugađa i da ću mu dozvoliti ili čak pomoći da se olakša - pristao je na sve.

Tad sam uzela još i crvene haltere koje nisam nikad nosila za vani, nego su služili samo za moje erotske igrice iako nisu bili potrebni za čarape koje su ionako same stajale na njegovim nogama. Ja sam uživala da na Mati isprobavam žensko rublje koje je meni pobuđivalo maštu, a njemu rušilo dignitet muškarca.

Pohvalila sam ga da divno izgleda - kao moja curica i pozvala
na fotelju. Tu sam mu rekla da stavi glavu na sjedalo, a noge digne u zrak - na naslon. Tad sam svukla kožnu suknju i sjela na njegovo lice kao da sjedam u praznu fotelju. odma zatim sam nalegla svom težinom i on se počeo koprcati, a kako na taj način nije mogao pravilno lizati moju macu morala sam se malo podignuti kako bi mu omogućila da diše i da liže sve od moje guze do mog klitorisa.

Kad mi je ta poza dosadila, okrenula sam se tako da sam kleknula na fotelju, a noge stavila kraj njegove glave i onda fino nasjela na njegovo lice. Sad mi je njegov jezik bio točno na klitorisu, a nos u rupici od guze. To me najsnažnije stimuliralo, tako da je bilo samo pitanje minuta kad ću početi svršavati u snažnom orgazmičkom grču koji mi je oduzeo dah i osjećaj svijesti, tako da sam svom težinom opet nasjela na Matino lice i zatvorila mu dovod zraka.

Tek kad me posljednjim snagama počeo rukama podizati sa svog lica da bi mogao udahnuti, shvatila sam da je moja slast dosegla vrhunac i kraj, a da se on bori za dah. Cijelo vrijeme mi je njegov ud onako napet skakutao ispred lica, a taj povremeni dodir kad bi se slučajno dodirnuo mog tijela je njega nadraživao i vodio prema njegovom užitku, koji sam ja kontrolirala.

Tad sam se digla i stala iza naslona fotelje, a njemu zapovjedila da se ne miče, nego da ostane u tom smiješnom naopakom položaju.
Tad sam ga gledajući odozgora uhvatila za njegov ud i počela ga trljati snažno i nije mu trebalo dugo, počeo je dahtati i grčiti se, ali mu nisam dozvolila da se pomakne, nego sam mu pridržavala noge u tom neprirodnom položaju i nastavila trljati sve dok njegov ud nije zašpricao spermu koja je padala po njegovom golom tijelu i licu .

Pomogla sam mu da sve te sokove sam poliže i tako ne zaprlja sve oko sebe. Najprije se gadio svoje sperme, ali uz pomoć biča je shvatio da me mora poslušati i sve sokove sa mojih ruku je do kraja uredno polizao.
Tek tad sam ga oslobodila i pogladila njegove noge u finim bijelim damskim ženskim čarapama, koje su me tako oduševljavale.

Mate je sa vremenom zavolio okus svoje sperme.


Image Hosted by ImageShack.us

20.05.2009. u 23:56 • 5 KomentaraPrint#

utorak, 19.05.2009.

110 Greška

Mate je bio podoban za moje eksperimente sa dominacijom, pa sam zato za svaki naš susret smišljala novi način kako da ga uzbudim i ponizim, tako da sam uživala, kad sam osjetila sam svoju nadmoć nad njim, a on je uživao u svojoj podložnoj ulozi.

Tog dana sam mu smislila novu igru. Kad je došao kod mene sjedila sam u fotelji, obučena uvijek u istom Domino stilu sa obaveznim kožnim čizmama koje su ga posebno nadraživale, kako njegovo tijelo, tako i njegovu maštu. Uživala sam ga gledati kako se svlači do gola ispred mene i posebno me uzbuđivalo njegovo podatno glatko obrijano tijelo, jedino su njegove dlakave noge narušavale taj sklad, ali sam odlučila da ću i to promijeniti još danas.

Prva lekcija je bila da klekne pred mene i počne od ljubljenja mojih čizama, a onda kako mu ja dozvoljavam da se penje put gore, naravno put mog središta zadovoljstva, a njegovog središta nadraženosti koju će moći olakšati tek kad mu ja dozvolim i kad to zasluži.

Ljubio je moje čizme, a kad mi je dosadilo rekla sam mu da ih odveže. To je trajalo i trajalo jer su bile na vezice koju je svaku morao popustiti i polako skidati čizme, a svaki dio mojih crnih čarapa koje su čizme otkrivale, morao je poljubiti. To sam dirigirala sa laganim udarcima kožnog biča.

Kad me uštipnuo svojom nespretnošću zaviknula sam i odmah se digla, a njegova guza se ukočila od mog jakog udarca koji mu je ostavio crvene tragove. Tad sam opet sijela, a on je morao nastaviti sa skidanjem čizama. Kad je napokon završio, lagano sam rastvorila noge i dozvolila mu da glavu podvuče pod moju kožnu suknju i započne uzlazni put ka mojoj maci kojoj je trebao dobar liz da bi se opustila i zadovoljila.

Put do moje mace za Matu je bio dugotrajan jer sam uvijek tražila da krene ispočetka kad god bi nešto napravio pogrešno ili brzopleto. Napokon je u mraku ispod suknje i između mojih bedara koje su ga stalno pritiskale po ušima tako da nije mogao ništa niti ćuti dok sam mu govorila, ali je zato osjetio udarce biča po svojoj stražnjici, uspio pogoditi u sredinu mog zadovoljstva i tamo odraditi lizanje do mog orgazma.

Tad je za nagradu dobio još jaci stisak mojih bedara na njegovu glavu i okus mojih sokova koji su mu se slijevali preko lica kad sam mu dozvolila da izvuče glavu van.

- Dođi Mate sad u kupaonu, imam nešto posebno za tebe jer si me uspješno doveo do orgazma.

Mate je došao i ja sam ga smjestila na sredinu kupaone i rekla da se okreće u krug, da ga vidim sa svih strana.

- Dlake po nogama su ti svijetle i raznobojne, sigurno bi želio da budu malo tamnije.

- Da gospodjo.

- Hočeš da ti ih obojim. Imam novu instant boju za kosu koja mi je pretamna, a taman će odgovarati za tvoje noge, jer sigurno želiš ovo ljeto pokazati svoju muškost, kad nemaš ljubavnog tepiha.

Mate je opet pristao, a ja sam izvukla kremu, stavila najlon rukavice za bojanje kose i počela razmazivati kremu po njegovim nogama od vrha do stopala, pazeći da mu namažem i ono malo dlaka koje su bile na nožnim prstima. Kad sam namazala obje noge, pogledala sam na sat i ostavila ga da tako stoji 15 minuta nasred kupaone, s time da se ne smije ni maknuti, a ja sam za to vrijeme otišla nešto izvaditi iz najskrivenijeg dijela mog ormara i sakriti ispod jastuka.

Kad sam se vratila, Mate je još uvijek stajao kao kip mirno, a tad sam mu zapovjedila da ode u kadu da mu isperem noge i višak boje.
Mate je poslušao, a jaki mlaz najprije tople vode je brzo oprao tu bijelu kremu sa njegovih nogu, naravno sa kremom za depilaciju su i dlake otišle kroz odvod.

Tad sam stavila hladnu vodu, od koje se Mate ukočio, a kad me počeo moliti da prestanem, tek nakon još malo iskušavanja njegove izdržljivosti sam zatvorila vodu. Kad je Mate izašao iz kade i počeo se brisati ručnikom iznenađeno i zgroženo je pogledao u svoje glatke i bijele noge.

- Oh Mate, izgleda da je boja bila prejaka ili sam možda pogriješila tubu sa kremom.

- O ne, kako cu sad gospodjo?

- Nema veze, ovako si mi ljepši, a ti bi za mene sve napravio da mi udovoljiš, jeli tako ?


Mate je sa suzama u očima rekao:

- Da, Gospodjo !

Lektorirala Rosemarie.

Nastavak slijedi !



19.05.2009. u 22:44 • 0 KomentaraPrint#

subota, 16.05.2009.

109 - Smrznuto muško

Jutro smo dočekali na krevetu. Mate je još uvijek bio kraj mojih nogu onako sklupčan bez jastuka. Za dobro jutro sam mu dala da izljubi palce na mojim nogama, koje sam mu gurala usta i tako redom dok nije izljubio sve moje nožne prste i tabane, što mi je posebno godilo.

Matu sam tad pozvala u kupaonu i onako golog ga otjerala pod tuš. Kad se on nasapunao sa pjenom kako sam mu i naredila, tad sam ga sa tušem špricala i isprala njegovo tijelo, ali još uvijek nisam bila zadovoljna sa njegovim izgledom, što sam glasno komentirala tako da Mate zna koje su moje misli i namjere prema njemu.

Kad sam mu priopćila da mi se njegovi ostaci dlaka na prsima više ne sviđaju, jer bi više voljela da bude gladak, on se smrznuo, a to je opet bilo iz dva razloga. Jedan od straha što ću mu skinuti taj njegov muški ponos, a drugi jer sam pojačala dotok hladne vode, kako bi mu pokazala moju dominantnu ulogu - u kući, u kupaoni, u seksu ili u krevetu.

Bilo je dovoljno još malo riječi utjehe i ohrabrenja da mu dlake valjda ne znače nešto posebno, jer on je moj muškarac, baš onakav kakvog želim, a želim ga bez dlaka. Tad se je bez komentara povinuo mom zahtjevu.

Tad sam uzela pjenu za brijanje i namazala mu cijeli grudni koš. Kad sam to sve pažljivo razmazala i kad je njegova dlaka omekšala, kao i njegova volja za vladanjem u kući, tad sam uzela novi brijač i počela od ramena prema sredini polako ali sigurno skidati sve to smiješno paperje kojim se on ponosio.

Sa pjenom su nestale njegove dlake i ostatci njegovog navodnog ponosa kako je on zvao svoj ljubavni tepih, kako mu je neka žena nekad to nazvala. Sad je bio samo moj, a ja sam radila od njegovog tijela ono što sam ja željela, a željela sam glatkog i poslušnog muškarca kojeg ću omekšati do te mjere da će me slušati na najmanji treptaj mog oka.

Kad sam završila sa brijanjem tijela tog sportaša i pohvalila njegov novi izgled, tad sam ponovno nanijela pijenu na onaj već obrijani dio ispod pupka koji sam mu jučer obrijala, jer sam mu željela pokazati kako volim da je gladak i podatan uvijek, onako kad i kako ja želim.

Ud mu se opet ukrutio, a kao znak lijepog ponašanja - jer je pristao da mu obrijem prsa, obećala sam mu jedno olakšanje. Osmijeh mu je odmah preplavio lice, koje je dotad bilo kiselo i zabrinuto od trena kad sam ga počela brijati.

Sitne dlačice koje su mu narasle od jučer, brzo su nestale pod oštrim brijačem koji je skidao sve ispred sebe, a ostavljao samo mekanu i podatnu glatku kožu. Kao posebnu nagradu rekla sam Mati da će danas imati čast da obrije moju macu, samo da pazi kako će to napraviti, jer ako me slučajno poreže ili ostavi koju dlaku viška, nema seksa mjesec dana za njega, a mene će morati zadovoljiti svaki dan jutro i navečer, ali mu neću dati da se olakša ni sam ni uz moju pomoć.

Sjela sam na perilicu, podigla i raširila noge i naredila mu da me namaže sa pjenom po venerinom brijegu. Mate je pažljivo kao da se radi o najskupljoj kruni neke kraljice dodirivao moje međunožje i razmazivao bijelu pjenu po mojoj maci.

Kad me ugodno izmasirao po tom mom posebno osjetljivom mjestu, tad sam mu rekla da me pažljivo obrije od odozgora prema dolje i da ako bude samo jedna kap krvi, bolje da ga nema. Ruke su mu se tresle što od uzbuđenja, što od napetosti ili straha od pogreške. Mate se sav tresao kao da je na minus 40 usred Sibira.

Malo sam ga ohrabrila i nastavio je pažljivo brijati moje usmine i najosjetljivije mjesto kraj klitorisa. Kad sam bila zadovoljna, sišla sam sa perilice i okrenula mu guzu. Još je tamo bilo malo dlaka, koje nisam nikako željela da narušavaju moj erotski izgled.

Matin ud sam promatrala između mojih nogu, bio je napet kao luk i strijela, ali sam ga opomenula da se ne dodiruje po njemu, jer inače ništa od mog obećanja da ću ga olakšati od seksualne napetosti. Napokon, sav zadihan i preplašen je nekako završio sa depilacijom oko mog analnog otvora.

Tad sam mu rekla da me smije poljubiti točno u tu rupicu kao nagradu za dobro obavljen posao. Mate je bio sretan.



16.05.2009. u 02:23 • 2 KomentaraPrint#

petak, 15.05.2009.

108 Gospodarica užitka

Matin ud je još uvijek bio napet i nezadovoljen. Poslije toliko odugovlačenja i mučenja ipak je bio red da ga olakšam.
Tad sam mu skinula povez sa očiju i okrenula se tako da sam sjela na jedan veliki tvrdi jastuk između njegovih raširenih i vezanih nogu, tad sam počela moju omiljenu igru sa nogama i stopalima.

Moje crne čarape su imale poseban učinak na Matin ud. Obje noge koje sam stisnula oko njegovog uda i tako oponašala erotične pokrete koje uobičajeno izvodi žena sa rukama. Polagano i nježno sam trljala njegov ud gore, zatim napravila malu pauzu, mali stisak i onda prema dole. Kad bi osjetila da se zadihao i da bi mogao prebrzo svršiti, tad bi odmaknula stopala sa njegovog uda.

Takvo odugovlačenje je Mate morao gledati, a nije bio siguran kad i da li ću ga uopće olakšati. Uz dominantne riječi sa kojim sam mu stalno davala do znanja tko je gospodarica situacije i tražila od njega da me moli da mu priredim svršetak njegovog dugo očekivanog orgazma, uvijek bi tražila još jedno obećanje o poslušnosti i njegovo priznaje da sam ja ta koja uvijek određuje bol i užitak.

Napokon sam se smilovala na njegove molbe i pružila mu par jačih pokreta sa stopalima koje su dodirivale njegov ud preko uzbuđujućeg materijala od kojih su satkane čarape. Taj dodir najlona koji je istovremeno nježan i oštar svakog muškarca izludi i ubrza njegovo svršavanje.

Sad mislite da sam ga pustila nakon orgazma i malo usporila?
Ne nego sam, taj ud koji je već bio toliko nadražen sve brze trljala.
Baš suprotno od onog sto je on ocekivao, ja sam ubrzala i dovela njegov orgazam do granice bolnog ludila.

Uvijek volim te trenutke popratiti sa mojim nadmoćnim govorom i ponašanjem, tako da muškarac zna tko je njegova gospodarica - boli, užitka i orgazma. Ako mislite da je tu kraj, opet ste se prevarili, tu dolazi tek moja finalna igrica.

Moje spremom pošpricane noge i stopala podmetnula sam Mati pred lice i stavila mu noge na usta, tako ga uz riječi ohrabrenja primorala da poliže moje noge i da sa svojim jezikom opere moje čarape, jer inače ništa od idućeg olakšanja. Takav je uvjet za iduću igru za koju on ne zna kad će doći, a ja ću tek smisliti ako bude zaslužio sa svojim općim ponašanjem kad će trenutak njegovog idućeg svršavanja biti.

Kad je Mate sve uredno polizao pohvalila sam ga za lijepo ponašanje i poslušnost, a obećala mu opet neku od mojih seksualnih igrica. Matu sam tad odvezala i dozvolila mu da me izljubi, ali više po tijelu, a tek jedan mali poljubac na usta, onako kako je meni prijao.

Tek tad sam ga smjestila na noge mog kreveta i tamo mu dozvolila da spava.

Ima jedan neposlusni sto je komentirao ispod.
Njemu je posvecena ova slikica.

Image Hosted by ImageShack.us

15.05.2009. u 00:56 • 8 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.05.2009.

107 Gentlmen sa šeširom i mašnom


Već duže vrijeme se dopisujem sa jednim dragim gospodinom, najprije preko chata i maila, a onda i preko kamere i glasa putem interneta.
Napokon smo dogovorili naš susret.
Kako sam ja željela da naš susret bude na mom terenu i po mojim pravilima, tako sam mog Matu nagovorila da dođe u petak navečer u moj dom.

Dogovor je bio da dođe odjeven u kravatu i šešir, kako bi dao neko značenje i važnost našem susretu. Ja sam još nešto u šali spomenula, ali sam na to bila i zaboravila, ali vidjeti ćete da on nije.

Oko osam navečer već sam postala nervozna zašto ga nema.
Odjedanput je zvono na vratima zazvonilo, pogledala sam kroz špijunku i ugledala lice mog Mate kako se smiješi na okular.

Otvorila sam vrata i zamalo pala u nesvijest.
Pred mnom je stajao on u šeširu i kravati, kao što smo se i dogovorili, ali sem toga bio je potpuno gol, jedino je njegov ud krasila ukrasna mašna, kao što se stavlja na poklone.

Nisam znala što da radim, da ga najprije pustim unutra, da ga zagrlim, da ga poljubim ili da ga pokrijem, jer što će misliti susjedi ako ga ugledaju ovako golog pred mojim vratima, a još kad uđe, gdje bi ogovaranjima bio kraj.
Instinktivno sam ga povukla unutra i tek tad mi je poželio dobru večer i pružio mi ogroman buket crvenih ruža. Tek kasnije mi je rekao da u buketu ima 101 ruža.

Nisam mogla izgovoriti nijednu riječ od uzbuđenja. Tek kad sam se sabrala, uspjela sam ga pitati kako to da je gol i kako je uopće uspio proći tako gol do kuce, da ga nitko nije vidio.
Tek tad mi je objasnio da sam jednom prilikom zaželjela da mi dođe gol i da me tako razveseli ili iznenadi, a Mate je to shvatio bukvalno i došao odjeven točno kako sam rekla, samo u kravati i šeširu, a dar je zavezao sa mašnom.

A onda mi je objasnio kako je morao čekati da se svi susijedi umire i sva svjetla pogase i onda na rizik dotrčao samo sa buketom ruža u rukama na moja vrata. O takvom muškarcu sam oduvijek sanjala. Hrabar, nepredvidiv, pun humora i poduzetnosti, sad sam mu morala ja prirediti nešto posebno, tako da mu se na neki način odužim za njegovu originalnost.

Kako je običaj u pravim kućama, ja sam Mati priredila večeru po najboljim receptima i odabranom meniju. Onako golišav Mate je sjeo za stol i večerali smo, ali sam ga cijelo vrijeme pogledavala i poželjela ga dodirnuti i izljubiti ili čak i više, odmah ga oboriti na pod i napokon zadovoljiti svoju pohotu.

Neka viša sila me još uvijek držala da ne skočim na to divno tijelo i rastrgam ga sa cjelovima i mojom pohotom. Iako je večera bila ukusna, ja se niti ne sjećam kako i kad sam je pojela, jer sam cijelo vrijeme žurila da vecera što prije završi i da napokon ostvarim moje skrivene snove.

Kad smo nazdravili zadnju zdravicu nakon kolača, nisam više mogla trpjeti to tiho mučenje mojih čula, te sam povukla Matu za ruku i odvukla ga ravno u krevet. On onako gol, ja odjevena u seksi odjeću koju je Mate trebao postepeno skidati.

No ja sam napola strgla sa sebe to skupo rublje, kao da su obične krpice sa neke lokalne pijace i skočila na moju virtualnu ljubav koja je sad postala stvarna. Oborila sam ga na krevetu kao judo borac i počela ga ljubiti, najprije po licu i tim vrućim usnama koje su me izluđivale, a onda sam krenula dalje po licu, koje sam mu izgrizla, a vrat skoro raskrvarila od moje pohote koju više nisam mogla kontrolirati.

Nije bilo više vremena, morala sam osjetiti taj ud u sebi. Zadnja krpica na meni su bile moje skupe čipkaste gaćice koje sam bezosjećajno razderala kako bi što prije oslobodila prolaz ka mojoj pohotnici koja je već bila mokra kao da je odnos već završio, a još nije ni počeo.

Matin ud je bio još veći nego na slikama sa interneta koje smo izmjenjivali, a tvrdoću sam odmah provjerila i zadovoljno se nasmiješila. Nisam gubila više ni minute, nego sam samo nasjela na taj trupac koji je stršio u zrak.

Mate je skoro bespomoćno ležao na leđima i vjerojatno mu nije bilo jasno kod koje je to nimfomanke došao i kako će to završiti.
Ja sam samo jahala na tom divnom udu i moj užitak se povećavao sve do snažnog orgazma. Obično bi se tad umirila, ali ovaj put nije bilo tako.

Nastavila sam jahati najprije usporeno, a kasnije sam prešla u divlji galop iako mi je slast grčila noge i trbuh. Tad sam osjetila da Mate jedri prema svom orgazmu, a mene je hvatao istovremeno isti vjetar slasti i grčevi orgazma.

Vjerojatno zajedno smo doživjeli taj krunski moment strasti, ali ja sam bila u takvoj euforiji da sam se jedva uspjela zaustaviti jahati na tom divnom tijelu.
Nakon sto smo došli do daha legla sam na to divno tijelo i umirila svoja čula. Zaspali smo jedan drugom u naručju.

14.05.2009. u 01:11 • 0 KomentaraPrint#

petak, 08.05.2009.

Njih dvoje 104

Dobila sam vise meila u kojima citatelji traze da price sa
Ourfun.blog
budu i na mom blogu, jer neznaju na koju se pricu link odnosi, a kako ja neznam namijestiti da link tocno dodje na pocetak odredjene price, zato sam uz dopustenje autorice kopirala cijelu pricu ovdje.

Kompletna Rosina prica

Novi dan - nova radost

Jutro uvijek donosi novi dan, a za mene i nove radosti.
Našli smo se na doručku. Svi smo bili veseli, ali nekako suzdržani.
Kad me Toni pogledao spustila sam pogled, nekako sam se posramila, nisam imala hrabrosti pogledati u oči čovjeku sa kojim sam sinoć imala tako nepredviđeno burnu noć.
Kad mi je napokon uhvatio pogled, poslao mi je slatki osmijeh i rekao:
- Rose, nemoj osjećati nekakvu krivicu ili neugodu, mi smo se zabavili onako kako smo svi željeli.
Uživaj u svemu - ti si mlada i lipa, oslobodi svoje osjećaje i daj svom tijelu krila, uzleti na jednu višu sferu, gdje vladaš sa svojim osjećajima i ponašanjem.
Nasmiješila sam se, nekako mi je Toni probio taj led neugode koji me do tad zaledio.

Valentina je uvijek jako pažljiva i ljubazna sa mnom i skrenula je diskusiju na to gdje i što ćemo za ručak, jer dobar užitak je i užitak u hrani (uvijek vezan za ukusna jela).
Jutro smo proveli u šetnji i sunčanju na onoj istoj skrivenoj plazi s tim da su njih dvoje bili golišavi, a ja malo manje. Ali na kraju sam popustila suncu i moru jer su se moje opekline od prošlog tjedna pretvorile u lijepu brončanu boju, pa mi je bilo žao da mi ostanu bijela područja na guzi.
Zato sam na kraju skinula sve i tako potpuno gola šetala skupa sa njima. Njih dvoje uopće nisu obraćali neku posebnu pažnju na moju golotinju, kao da to moje tijelo sad nema nikakve veze sa onim što se događalo sinoć. A a to mi je u jednom momentu i bilo krivo, kako me sad ne primjećuju.
Tonija sam cijelo vrijeme gledala ispod oka, tako divno muško tijelo nisam odavno vidjela.
Ustvari nisam dugo vidjela nikakvo, pa me ovo sad privlačilo u svakom pogledu. Toni je relativno stariji od mene, ali ima nekog posebnog šarma koji me izluđivao.
Nisam znala kako bi ga pogledala ili dodirnula, a kroz misli mi se motala želja za nekakvom intimom koja nije bila strogo definirana, čas sam željela divlji seks sa njim, čas samo da me pogleda ili da me dodirne.
Ručak je bio u jednom malom restoranu, a neću ga sad reklamirati, jer tamo njih dvoje svraćaju često.
Dan nam je protekao u hipu, i već je padao mrak, bili smo siti od ručka, pa smo za večeru imali samo voćnu salatu i kolače, naravno uz šampanjac.
Kad sam upitala sto slavimo Toni mi je odgovorio:
- Slavimo svaki uspješan dan koji nam donese novi užitak i otvori nove vidike.
Živjeli !
Dok je Toni na tren izašao iz dnevne sobe, Valentina me upitala :
- Večeras spavamo svak u svojoj sobi ili ...
- Ne znam ....
- Vidjela sam danas kako promatraš Tonija, znam da te privlači, samo njegov seksualni ritam je nešto sporiji, bar sa mnom … želiš li ti pokušati to malo ubrzati, želis li da vas ostavim same ili možda sama otići u njegovu sobu... ?
Bila sam potpuno zbunjena, nikad do tad nisam doživjela da mi neka žena otvoreno nudi večer sa njenim mužem, nisam znala što odgovoriti.
Nemoj se ustručavati, znam da ga želiš, ali reci jasno što želiš…
Šutjela sam kao riba od iznenađenja i neke sramežljivosti koju ne mogu opisati.
Tad je Valentina rekla:
- Znaš gdje je Tonijeva soba, možeš slobodno otići kod njega, meni će biti drago, a vjerujem i njemu.
Samo sam klimnula sa glavom.
Nakon sto sam se istuširala i odjenula moju najljepšu spavačicu, sjedila sam najprije u svojoj sobi, zatim sam izašla na terasu i opet sjedila na ljuljašci, nisam znala kako da samo uđem tom muškarcu u sobu i kažem mu - ja bi se s vama poseksala, ili pomazila, ili ljubila ili ...
Vrijeme je prolazilo, malo sam se šetkala po zajedničkoj terasi i onda napokon provirila unutra u Tonijevu sobu.
Malo svijetlo je gorjelo i on je čitao neku knjigu. Točno kad sam htjela umaknuti da me ne vidi kako ga promatram, začula sam glas koji je bio tih, ali ja sam se ipak smrzla kad je dopro do mojih ušiju.
- Rose, ne možete zaspati ?
Dođite da vam ispričam jednu uspavanku za laku noć ...
Kao robot sam ga poslušala i ušla u njegovu sobu.
Prstom mi je pokazao da sjednem na krevet, ja sam poslušala.
- Tako mlada i lijepa žena, a pati od nesanice, kako to ?
Pa...
- Imam jednu uspavanku za cure vašeg uzrasta, želite je čuti?
Samo sam kimnula glavom.
Uhvatio me za ruku, od tog dodira sam se odjedanput naježila i počela sam se tresti kao školarka na ispitu.
- Hladno vam je, tresete se, dođite kod mene ugrijati ću vas !
Toni je ugasio noćnu lampu, ja sam se stidljivo uvukla kod njega u krevet kao da mi je to prvi put da ulazim u nečiji krevet.
Zagrlio me i privio uza sebe. Ne znam kako me dugo držao tako zagrljenu, ali ona drhtavica me najednom prošla i cijelo tijelo mi se ugrijalo, ne samo ugrijalo nego sam osjetila kako mi vrućina nadire iz lica u glavu i širi se po cijelom mom tijelu.
Uzvratila sam mu zagrljaj sa nježnim dodirom njegovih runjavih grudi, tek tad sam shvatila da je on gol. Dodirivala sam ga po torzu, tijelo mu je mišićavo i snažno!
Mazila sam rukama to divno tijelo i odjednom mi je ruka zapela za nešto … U prvi sekund sam mislila da je to njegova ruka, ali sam u trenu shvatila da je to njegov napeti organ koji je stršio put mene.
Najprije sam povukla ruku…
Tad je Toni rekao :
- Mala curica se prestrašila ? Nastavite slobodno, takva prilika se ne ukazuje često, svaku treba iskoristiti...
Tad sam opet vratila ruku na njega, ali ovaj put sam ga uhvatila kako treba u stisak, najprije polagano oprezno, a kasnije čvršće.
Pune ruke, pravi mužjak ! Uh kako je napet i tvrd !
Poželjela sam ga pomilovati malo bolje i počela sam ga gladiti, ni sama ne znam kako, ali sam se počela spuštati prema dolje sa željom da taj organ osjetim ili vidim na tračku svjetla koje je dolazilo izvana. Želja me tjerala da se ohrabrim i spustim još niže. Razotkrila sam pokrivač i na odsjaju svjetla ugledala taj moćni organ kako strši u zrak i moju ruku kako ga dodiruje. Sve mi je izgledalo kao nekom usporenom filmu, ali ja sam bila glavna glumica i tad sam se ohrabrila.
Najprije sam ga lagano dodirnula usnama, poslije počela lickati, a malo kasnije mi je cijeli bio ustima. Naravno ne cijeli, nego onoliko koliko sam mogla staviti, a ostala je još jedan puna ruka izvan mojih usta.
Ne znam što me tjeralo, što me toliko uzbuđivalo da se tako ponašam, ali sam se jednostavno prepustila mojim željama.
U trenutku kad sam ga ispustila iz usta i na sjeni mu se divila.
Toni se pokrenuo, okrenuo me na leđa, zadigao moju spavačicu i svom težinom njegovog tijela nalegao na mene. Malo kasnije sam osjetila kako polako ulazi u moje dvore. Sam osjećaj me izluđivao, odmah sam još više rastvorila noge i podatno se namjestila. Njegovi poljupci na mom licu su me ugodno draškali, a njegova težina na mom tijelu me dodatno uzbuđivala. Polaganim ali snažnim pokretima me ispunjavao i vrtio se po mom trbuhu kao nitko do sad i brzo sam osjetila ugodu koja me je brzinom munje dovela do orgazma. Počela sam se tresti...smirila samo na tren.
Tad me Toni prevrnuo na trbuh i ponovo ušao u mene, ali ovaj puta otpozadi.
Ovo me napaljivalo i uzbuđivalo još više zato što me uhvatio za ruke i stisnuo tako da se nisam mogla ni pomaknuti, a orgazam mi je došao…
Ponovno sam počela sam jecati, uzdisati ….
Kad je osjetio moje prejake doživljaje, Toni je usporio i pustio me da dođem do daha. Tad me podigao na koljena i nastavio tamo gdje je prije stao.
Ponovo je energično prodro u mene. Izgubila sam osjećaj za vrijeme i ugodu, sve mi se činilo kao orgazam koji traje i ne prestaje.
Opet me okrenuo na leđa i ljubio mi vrat.
Tad je odjednom počeo ubrzano disati i stenjati. Njegov svršetak je bio snažan i dugotrajan, glasniji od moga, snažniji od zemljotresa, opet mi se zavrtilo u glavi i opet me uhvatila neizdrživa ugoda koja mi je grčila noge, a njegovu muškost zarobila u mojoj nutrini.
Umirili smo se napokon, bili smo oboje mokri od naših sokova.
Ležao je još dugo na meni, ne znam kako dugo, ali tad se okrenuo kraj mene i rekao - Vrunsko zadovoljstvo uz pravu zenu .. divni ste...

08.05.2009. u 00:06 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 07.05.2009.

Kako je to Rose doživijela 102


Dobila sam vise meila u kojima citatelji traze da price sa
Ourfun.blog
budu i na mom blogu, jer neznaju na koju se pricu link odnosi, a kako ja neznam namijestiti da link tocno dodje na pocetak odredjene price, zato sam uz dopustenje autorice kopirala cijelu pricu ovdje.


Triple X

Ja sam Rose i željela bi vam ispripovijedati kako sam se provela ovog Uskrsa na Pagu.
Ujutro sam se probudila sa prvim znacima sunca i u nekoj čudnoj nelagodi, kao da sam na krivom mjestu.
Ali bila sam u Valentininoj sobi.
Skoro da sam pobjegla u svoju sobu, ali nisam išla u krevet nego pod tuš.
Gledala sam svoje tijelo i podsjetila se na one sinoćnje i noćašnje užitke koji su me toliko ugodno zadovoljili da sam se još uvijek smješkala na pomisao one ugode koje sam doživjela.
Izašla sam na terasu i gledala kako sunce zauzima svoje mjesto na nebu.
Tad se iz svoje sobe na terasu izvukla iz kreveta i Valentina.
Odmah mi je prišla sa velikim osmijehom i dala malu pusicu na obraz, koja me odmah nekako uzbudila.
Smješkale smo se i pričale.
Onako u kućnim ogrtačima otišle smo dolje na doručak.
Toni je već bio u kuhinji i servirao stol.
Svi troje smo ugodno čavrljali i odlučili se na obilazak otoka.
Lutali smo od vale do vale, a u jednoj pustoj uvali u zavjetrini sjeli uz more i uživali u tišini koju su jedino mali morski valovi popunjavali zvukom žala koje se pokreće.
Toni je otišao u svoje potrage uz more, jer je uvijek nešto tražio i nalazio neobične predmete ili školjke koje je sakupljao.
Kako je bilo toplo, tako smo se počeli razodijevati, a Valentina se kao prava samosvjesna žena prva svukla do gola i tako šetala plažom, a malo kasnije se brčkala u plićaku, gdje joj je more dosezalo do koljena.
Ja sam se svukla i krenula za njom.
More je bilo pomalo hladno, ali mi nije smetalo.
Sunce je već bilo ugodno ugrijalo tijelo, pa sam pošla bar malo rashladiti noge u moru.
Hodale smo kroz more držeći se za ruke i tiho pričale.
Valentina je prekrasna žena, iako ima dobar broj godina tijelo joj je zrelo, ali pravilno, a obline raskošne, naročito su me njene grudi oduševljavale, jer su jako sličile mojima. Odjednom se odnekud pojavio Toni i to gol, te došao za nama u more.
Toni je visok, snažan, prosijed, ali jako šarmantan. Ispod oka sam mu pogledala opremu. Sasvim fino je izgledala onako u mirnom stanju, a kako nisam imala često prilike vidjeti muškog u opuštenom stanju, jer je moja zadnja ljubav uvijek pojavljivala u punoj spremnosti kad god bi se svukli. Toni i Valentina su bili nudisti i gola tijela im nisu odmah značila i seks - kao meni.
Ali mene su gola tijela odmah uzbuđivala.
Šetali smo po plaži sve do vremena za ručak i onda smo krenuli kući.
Toni i Valentina su brzo spremili ručak a ja sam postavila stol.
Uživali smo u hrani i vinu, a moja omiljena poslastica je nešto slatko poslije ručka i Valentina mi je pripravila baš moj omiljeni slatkiš.
Popodne smo se malo odmarali svak u svojoj sobi.
Predvečer nas je Toni odveo van na šetnju i poslije na večeru.
Divno smo se napričali i zabavili.
Tad smo krenuli kući.
Nisam znala kakav će mi program večeras prirediti Valentina, ali smo se nas dvije našle u dnevnoj sobi i počele pričati.
Kako sam cijeli dan gledala Tonija, tako me taj muškarac počeo nekako opsjedati, tako sam željela nešto više doznati o njemu i počela sam zapitkivati Valentinu.
- Koliko ima godina, što radi, kako to da ima tako snažno tijelo i još stotine pitanja koja su mi padala na pamet.
Valentina mi je sve ležerno odgovarala i na kraju upitala:
- Jeli se on tebi sviđa ili se samo njemu diviš?
-Pa sve pomalo, a nekako me fascinirao... neznam, poželila sam ga.
- Nadam se da te ta moja izjava ne smeta, samo sam ti rekla što mislim.
- Ma ne brini, samo otvoreno pričamo.
Valentina me zagrlila i poljubila i tad rekla:
- Znam da nisi dodirnula muskarca dugo i bar možeš o tome maštati !
- Sad dođi, idemo se nas dvije maziti u moju sobu.
Kako sam vec bila napaljena, brzo sam prihvatila.
Razodjenule smo se do rublja i legle jedna pokraj druge na krevet.
Valentina me ljubila i nježno mazila, a moje uzbudjenje je počelo rasti odmah.
Tad mi je predložila nešto novo.
- Imam jednu igru za tebe, ali me moras u svemu slušati, inače igra gubi smisao, jesi li za ?
Prihvatila sam !
Valentina mi je zavezala oči sa crnim neprozirnim povezom za spavanje. Otkopčala mi je grudnjak i ostala sam samo u gaćicama, polegla me na sredinu kreveta i uz razgovor što radi i upute kako da se ja ponašam zavezala mi je ruke i noge na sve četiri strane kreveta.
Nije to bilo neko snažno vezanje, nego samo lagano - više simbolično. Tako nešto nisam dosad nikad doživjela, a Valentina mi je obećala da će biti nezaboravno i da ako mi se nešto ne svidi, mogu prekinuti igru bilo kad, ali mi je rekla da onda i igra i užitak nestaje.
Tad me počela ljubiti, počevši od čela, lica, vrata, ušnih školjki...
Zatim me počela lickati po grudima i ramenima, sisala mi je bradavice, što me posebno uzbuđivalo. Masirala mi je bedra i noge i sve to lickajući je izljubila.
Tad sam osjetila da mi podiže gaćice i osjetila sam kako škare režu tkaninu i ona izvlaći preostale krpice, tako da sam sada ostala potpuno gola.
Ljubila me po golom brežuljku, ali mi nije dodirnula usmine, nego se samo vrtila oko njih, iako su mi noge bilo široko raširene i svezane.
Tad je odjednom nastala tišina, ni jednog zvuka ni jednog dodira - ništa !
Samo je tiha muzika negdje svirala...
Ne znam kako je dugo to trajalo, ali nisam željela prekinuti igru, iako sam mogla izvući ruke iz čvorova koji su bili labavi.
Tad sam osjetila da neko dolazi i čula Valentinin glas kako mi nježno tepa na uho.
Opet je nastavila sa maženjem i lickanjem koje se pretvaralo u poljupce i milovanje.
Odjednom sam osjetila da me ljubi, ali istovremeno i dodire po mojoj uspaljenoj maci, kao i po grudima i nogama.
Tek kad sam osjetila da me neko liže po maci i istovremeno ljubi, znala sam da više nismo same.
Tad sam osjetila čvrsto tijelo na mom tijelu i karakterističnu tvrdoću muškog uda kako polagano klizu u moju vlažnost.
Pomislila sam da je to Valentina sa strapom i da oponaša muške pokrete, ali nisam osjetila njezine prekrasne velike grudi na mojima, već sam nesumnjivo shvatila da je to muškarac, čije su dlačice na grudima izazivala moja dugo zapuštena osjetila na trbuhu i grudima, tako da se moja koža uzbudila i tad sam konačno bila sigurna da to nije bio strap, nego pravi muškarac, koji je prodirao u moje međunožje.
Bio je močan i tvrd. Točno je pogađao moje osjetljive nabore, a moje uzbuđenje je nezadrživo raslo i nisam više mogla, a ni željela čekati.
Osjetila sam orgazam, tako snažan da sam počela vrištati.
Pokreti se nisu smirili nego su se nastavili, kao da ja nisam ni postojala u toj priči. Netko me je tako jako stiskao da sam jedva disala, a istovremeno sam osjetila ruke pod mojim leđima, guzom i ruke na mojim grudima, usne na mom vratu i usne na mojim ustima.
Ni sama ne znam kako je odmah došao drugi orgazam, a za njim još jedan, pa još jedan i tad sam izgubila računicu.
Tek poslije nekoliko snažnih pokreta muškarac iznad mene se je umirio i shvatila sam da je i on napokon svršio, a moja uspaljena mačkica je bila zalivena sa sokovima sa svih strana.
Osjetila sam opet ruke i usta koje me ljube po cijelom tijelu. Tad se je sve smirilo. Ležala sam tako možda sat, nepomična i već su mi se i ruke i noge počele kočiti.
Odjednom me je neko odvezao i skinuo mi povez sa očiju, ali ja i dalje nisam ništa vidjela, jer je bio mrak u sobi.
Tad su me nečije ruke posjele na nešto!
Osjetila sam da sjedim na nečijem tijelu, kao i to da nešto prodire u moju macu.
Shvatila sam da je to ista osoba od prije, te sam nasjela i opustila se.
Istovremeno je još neko sjedio ispred mene i ljubio me.
Znala sam da je to Valentina koja mi nježno dodiruje grudi, a za muškarca - koji me odozdo zadovoljava -sam pretpostavila da je Toni.
Nije mi trebalo puno !
Orgazam me prožeo cijelim tijelom.
Počela sam vriskati i skakutati.
Nisam više mogla izdržati te podražaje.
Morala sam se podići jer orgazam je bio prejak.
Legla sam sa strane, ali sam po pokretima osjetila da neko i dalje jaše na onom muškom tijelu koje je sad bilo kraj mene.
Poželjela sam ga dodirnuti, osjetiti to snažno tijelo muskarca koji je ležao kraj mene.
Tad sam ga po prvi put poljubila i osjetila onu strast koja je trebala doći na pocetku, a meni je došla na kraju.
Njihovi su se pokreti uz dahtanje polagano počeli umirivati, a tad sam osjetila da me s obje strane neko miluje i ljubi.

Bila sam između dvije vatre koje su me grijale seksualnim žarom.
Napokon poslije dugog i iscrpljujuceg sexanja utonula sam u san.
Ujutro je pokraj mene ležala Valentina i smiješila mi se.
Tad me počela ljubiti ...

07.05.2009. u 23:58 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 04.05.2009.

Ples sa mojim mužem 106

Luka je tuzan usao u kabinu i zbunjen cekao moju reakciju.

- Dođi Luka, zar si mi morao dosađivati cijelo vrijeme sa kuckanjem na vratima ?

- Neznam gospođo...

- Zar nisi vidio da sam imala posjetu ?

Luka je bio tužan i vidljivo ljubomoran, nakon dugog premisljanja me upitao.

- Vi ste bili sa njim ... ?

- Da, jesam i u čemu je problem ?

- Ja sam mislio da samo mene volite !

- Volim te Luca, a da li ti voliš mene ?

- Da gospođo.

- Jer onoga koga voliš, njemu dopustaš da radi ono što želi, nećeš valjda reći da bi ti meni zabranio da se družim?

- Ne, nego samo sam mislio...

Tad je Luca htio izaći iz kabine, ali to je bio tren kad je trebalo nešto napraviti, da ne ode i nisam smjela dozvoliti da ovaj događaj upropasti naš odnos. Trebalo ga je poboljšati, vratiti mu živost i ljubav koja je u tom trenu popustila kod Luce.

Tad sam otpustila pojas od ogrtača i pokazala dio razgolićenog tijela u rublju.
Poslala sam Luki jasan osmijeh da od njega očekujem nešto više. I rekla :

- Dođi Luka, nećeš valjda reći da me sad ne voliš…

- Ja vas volim gospođo.

- Vidiš, ja tebe volim još više i tome nimalo ne smeta moje prolazno druženje sa jednim strancem. Dapače, vidjeti ćeš da ćeš i ti postati bolji ljubavnik i puno tolerantniji. Evo dođi, obećavam da ću ti dati da svršiš. Prije toga mi izmasiraj malo noge.

- Da gospođo.

- Dobro, smiješ mi izljubiti i stopala.

Još uvijek sam stajala na nogama. Moja intima je bila gola, a pokazivala sam je namjerno Luki, iako je još uvijek bila puna Svansonove sperme koja je sve više klizila niz moje noge.

Luka je kleknuo na pod i počeo mi masirati noge, da bi mu olakšala posao, podigla sam jednu nogu na sjedalicu, tako da može lakše masirati stopalo i listove. Kad je stigao do koljena rekla sam mu :

- Luka više volim tvoj jezik na mojim nogama, a znam da i ti to voliš.

- Da gospođo.

Luka je spremno počeo lickati stopala, ali ja sam ga požurivala, jer moja požuda je bila negdje više, pa nisam imala strpljenja čekati da me licka po ustaljenom redu, kao obično. Sokovi su se cijedili niz moje noge.

Uhvatila sam Luku za kosu i namjestila ga da počne lizati od unutrašnje strane koljena, jer do tamo su sokovi već docurili. Luka je šutio i lizao, a ja sam mu namještala glavu sve više prema mom međunožju.
Kad je došao sasvim blizu, odmaknuo se je.

Tad sam sjela na fotelju, raširila noge na rukohvate fotelje i pozvala Luku da nastavi, on je oklijevao. Tad sam ga ohrabrila :

- Ajde Luka, zar hoćeš reći da ti se moja maca ne sviđa ?

- Ne, nego...... je još mokra od …

- Luka, ako budeš prigovarao, nećeš je više dobiti niti vidjeti, a kamoli polizati ili staviti svog malog. Dali to zelis da se dogodi?

- Da gospođo, ustvari ne gospođo.

- Ako se odma ne uhvatis posla, to će ti biti samo san koji nećeš nikad ostvariti, ako želiš da ti dozvolim da ga uguraš večeras, moraš najprije polizati, jer znaš da je tvoj mali - premali i da ako je previše klizava nećeš mi moći pružiti nikakvo zadovoljstvo, a ti meni želiš pružiti najbolje, je li tako ?

- Da, gospođo !

- Onda budi vrijedan i lijepo sve poliži kako se i priliči pravom muškarcu. Hoćeš reći da ti se moja maca ne sviđa?

- Da gospođo, ustvari ne gospođo.

- Uhvati se posla odmah, jer ako ne - idem pod tuš, a ti ćeš onda ostati suh.

Luca je najprije lizao suzdržano i sve naokolo, ali kad sam mu pomalo tepala kako to dobro radi i kad sam mu namjestila glavu na sredinu moje vulve i pritisnula tako da mu je cijelo lice zaronilo unutra, tad se uhvatio posla po zanatu.

Lizao je dugo i savijesno, sto mi je posbno godilo. Kad je sve lijepo polizao, pohvalila sam ga i rekla :

- Bravo Luca, vidiš da nije bilo teško, samo je bilo malo teško početi, zar nisam u pravu?

- Da gospođo.

- Je li bilo ukusno?

- Da...

- Eto vidiš, važno da si ti zadovoljan i naviknuti ćeš se, a i svidjeti će ti se još više idući put. Jeli tako?

- Da gospođo.

- Ajde sad nastavi i koncentriraj se na moj klitoris, znaš kako ga treba lizati da mi bude lijepo.

Luka je nastavio lizati i pružio mi ugodan orgazam, ne onako uzbudljiv kao onaj od Svansona, ali za svaki dan je moglo proći. Tad sam otišla u kupaonu i istuširala se.
Kad sam se počela oblačiti Luka me upitao:

- A moja nagrada ?

- Pa Luca, obećala sam ti večeras, je li tako bilo?

- Da, gospođo.

Nastavila sam se oblačiti i tada sam se pridružila zabavi na brodu.
Za vrijeme večere opet sam dražila Lukin nježnik sa mojim nogama.
Luca se preznojavao i već je bio crven kao rak, a njegov tvrdi nježnik je pulsirao pod mojim nogama. Kad se večera približila kraju, uzela sam ključ od Lukine kabine, digla se i otišla.

Za mnom je nakon par minuta došao Luca, kao i svaku večer.
Malo sam se razgolitila do korzeta i čarapa, a Luka se na brzinu skinuo do kraja i htio odmah navaliti na mene.

- Ne Luka, nemoj biti nestrpliv, najprije me opet poliži, jer nije lijepo gurati u suhu ili nepripremljenu macu.

- Da gospođo.

Luka me temeljito polizao od pupka, pa sve do guze. Tad sam polegla Luku na krevet i zajašila ga, jer jedino tako je uspijevao malo više prodrijeti u moju vaginu, zato sto nije bio baš posebno obdaren.

Jahala sam na njemu dok Luca nije prebrzo svršio u mene. Ud mu se je ubrzo smekšao i tad sam se naljutila. Nakon što sam ga iskritizirala, sjela sam na njegovo lice i svom snagom pritisnula, tako da nije mogao disati.
Kad se počeo koprcati malo sam se odigla i pitala ga:

- Da li je pristojno damu ostaviti nezadovoljenu i na brzinu svršiti bez dopuštenja.

- Ne gospođo.

Jedva je promrmljao, gušeći se u mojim sokovima i vlastitoj spermi.

- Sad budi vrijedan i sve lijepo poliži, tako da budem glatka i suha, nećeš valjda reći da ti je tvoj vlastiti sok neukusan ?

- Ne gospođo, sve ću polizati i zadovoljiti vas.

- Bravo Luca, znala sam da si ti pravi kavalir.

Kad me dobro polizao, rekla sam :

- Sad lijepo ispruži jezik ravno i tvrdo, tako da se mogu nasaditi na njega, kad već tvoj ud nije više tvrd.

Luka je poslušao i tad sam se natakla na njegov jezik koji je bio slične veličine kao i njegov penis, ali je puno bolje ispunjavao moju macu i njegov nos me točno pogađao u rupicu od guze, što me još dodatno stimuliralo.
Kad mi se orgazam počeo bližiti nasjela sam još bolje na taj jezik i trljala se po cijelom Lukinom licu. Tad sam se opustila, jer mi je bilo fino i cijeli dan mi je bio ugodno ispunjen, ali još sam se nečeg sjetila u zadnji čas.

-Luka, ajde još malo ispruži taj jezik.

- Ne mogu više gospođo, bole me cijela usta.

- Ajde Luka još malo, samo jedan minut, sutra ću te nagraditi !.

Tad je Luca isplazio i ukrutio jezik, a ja sam nasjela sa svojom guzom na njega.

Bilo je neobično ugodno, iako Luca nije imao više snage u potpunosti prodrijeti unutra, ali nakon par gnječenja po njegovim jajima, poslušao je i opet ukrutio jezik, tako da me je ugodno škakljao.

Pohvalila sam Lucu na izdržljivosti i obećala sam mu nagradu, ali za sutra.
Tad sam se obukla i otišla potražiti Piera.Našla sam ga na jednom od mnogobrojnih sala sa plesom na brodu.

Zaplesali smo zajedno, stisla sam se uz njega, romantično smo šaptali jedan drugom na uho, jer on je ipak moj muž.

04.05.2009. u 00:51 • 1 KomentaraPrint#

petak, 01.05.2009.

Sredozemno krstarenje na nordijskom jarbolu 105


Jednog ljeta kad nam je dosadilo ljetovanje na sjevernom Jadranu sa našim brodom, ja i Pier smo pomislili kako bi mogli otići na krstarenje. Tad su u modi bila krstarenja od Genove ili Venecije, pa do Grčke ili Egipta.

Na to putovanje sam povela i jednog mog liječnika, koji je imao odvojenu kabinu, ali je bio tu blizu da mi bude pri ruci kao ispomoć u krevetu, jer Pier je već par godina bio spolno nemoćan, a naš dogovor je bio da se ja smijem diskretno zabaviti.

Pier i ja smo imali luxuznu kabinu, kako to i priliči gospodi koja je išla na ovakva putovanja. Na večere smo išli uvijek zajedno, a onako usput smo uvijek pozivali i mog liječnika za naš stol. Ime mu je Luca. ( Izgovara se Luka). Obično bi ja namjestila tako da sjedim nasuprot Luki za stolom.

Za vrijeme svakodnevnih druženja za stolom, omiljena zabava mi je bila sa nogama dodirivati Lukino međunožje i dražiti ga, spolno uzbuđivati i to pred cijelom salom, a ono što se događalo ispod stola je bila moja mala prljava tajna igra. Uviek bi izula cipelu i samo sa čarapama na nogama bi počela dodirivati Lukino međunožje.

Kad sam prvi put zabila moju nogu do njegovog nježnika, on se iznenadio i trznuo, a ja sam se samo nasmiješila i pravila da se ništa ne događa.
Dražila sam ga dok god nije bio tvrd kao kamen i crvena u lica i tako cijelo vrijeme večere. Tad bi se iznenada ustala i otišla od stola, a Luka bi krenuo za mnom, a nekad i obrnuto. Našli bi se u njegovoj kabini gdje bi on jedva dočekao da se skloni, jer mu je nabrekli nježnik stršio ispred njega dok je hodao, pa je imao velike muke sakriti ga na putu do kabine, a upravo je to mene zabavljalo.

Sigurno očekujete da su tu njegove muke završavale dolaskom u kabinu i da sam mu dala da se olakša na meni.
E tu griješite, kao i on kad je pomislio da će se isprazniti na brzinu na meni.
Moj plan je uvijek bio mnogo duži nego što bi on mogao izdržati, a uvijek bi se sastojao od istog programa, a to je bilo da ga držim onako napetog što duže. Razlike su jedino bile u tome kako ću to napraviti te večeri.

Obično bi se pravila kao da ne primjećujem njegovu napetost , sve dok bi on bio u tako napetom stanju, a kad bi se malo ohladio, tad bi ga uhvatila na neki način za nježnik ili vrećicu sa jajima i opet dražila dok se ne bi uspravio, a tad bi opet pričala o nečemu nevažnom ili mu samo pokazivala moje bedra i haltere, ili bi se svukla u korzet i tako defilirala po sobi, polako se ribližavajući svom orgazmu , ali ne i njegovom.

Uobičajeni scenarij je da Luka leži ili kleči na podu, a ja polako širim svoje noge i pokazujem mu vlažnu vulvu, koju bi mu dala da poliže kad bi se počelo cijediti previše mojih sokova, ali samo po malo i lagano, da se ne bi previše zanio. Upravo taj stil je njega potpuno izluđivao.
Uvijek je naša konverzacija bila :

- Jeli ti se sviđa ?

- MMMM ...

On bi samo promumlao

- Hoćeš je malo polizati?

- MMMMM

-Je li slatka?

- želiš je …?

- MMMMM

- Nemoj biti tako nestrpljiv, sve ćeš upropastiti !

- MMMM

- Budi gospodin, najprije moraš zadovoljiti damu!

I tako unedogled.
Kad bi na koncu skinula gaćice i dozvolila mu da me poliže, pa tako dovede do orgazma, ja bi uživala do te mjere da smo uvijek morali staviti glasnu muziku koja bi prikrivala moje krike i jecaje užitka.

Jedna od tehnika kako bi me zadovoljio je bila da sjednem na njegovo lice.
Ipak sam mu dozvolila da stavi jastuk ispod svoje glave, jer je dodir sa tvrdim podom izazivao prevelike muke mladom ljubavniku.

Nakon meni ugodnog jahanja i nakon par orgazama, ja bi uvijek sjedila u fotelji i smišljala kako da još više nadražim Luku prije nego mu dopustim da svrši. Obično sam mu naredila da se tek nakon mog orgazma svuče gol i pokaže da li se uzbudio, što je redovito tako i bilo, ali ja sam se pravila kao da se tek tad uzbudio i napeo, tad bi mu naredila da legne kraj fotelje, pa sam ga onda obično mazila sa svojim nogama i stopalima po nježniku.

Kad bi mi pružio dva orgazma, tad bi mu mazila nježnik sa obje noge, a ako bi bila nezadovoljna sa načinom kako me zadovoljio, obično bi ga samo ovlaš dodirivala tako da je to njegovo svršavanje trajalo satima, jer kad bi osjetila da je blizu, a to mi je morao reći, tad bi prestala sa dodirima.


Zapovjedila sam mu da ako svrši prije mog dopuštenja - da će biti kažnjen.
Kazna se uobičajeno sastojala od stiskanja testisa do boli ili šibanja za špagom, a ponekad sa njegovim vlastitim remenom po goloj stražnjici.

Napokon bi Luku pustila da svrši-obično u moju ruku ili njegovu, a ponekad i u mali tanjurić ili čašu od šampanjca ili vina.
Tad bi ja malo polizala tu spermu, da vidim kakvog je okusa. Ako bi bila neukusna, tad bi morao sam sve pojesti, a ako je bila meni po volji, tad bi je malo ja polizala, a ostatak razmazala po nogama kao kremu, Ili bi to morao učiniti Luka.

Tad bi se vratili na zabavu u neki od salona na brodu gdje je bio Pier sa njegovim ili našim društvom. I tako svaku večer.

Kako mi je ova zabava već dosadila, počela sam proučavati koji bi mužjak bio pogodan za nešto vanredno.
Za susjednim stolom sam primijetila od prvog dana nekoliko parova koji su se svaku većer glasno smijali i kako sam ja gledala njih, tako su i oni mene, posebno me promatrao jedan plavi nordijski tip.

Te kritične večeri sam primijetila da me uporno promatra Svenson, kako sam kasnije doznala da se zove. Nakon još malo pogledavanja, dok smo ručali, on je krajičkom oka namignuo, malo kasnije ja sam mu uzvratila, a kad je ručak završio od Luke sam uzela ključ od njegove kabine i ustala se od stola.

Kad sam bila na izmaku pogleda, tad sam pogledala Svensona koji je krenuo za mnom. Ja sam ga sačekala kraj sljedećeg prolaza ili kantuna i tako sve do Lukine kabine. Tad sam ostavila vrata otvorena i on je ušao unutra. Zaključala sam vrata i okrenula se prema njemu i odmah bez rijeci ga uhvatila oko vrata i počela ljubiti.

Bila je to trenutna privlačnost iako je trajala zadnjih nekoliko dana, ali sad je to bila moja odluka i hrabro sam krenula u realizaciju, jer tu nije bilo mjesta oklijevanju - sad ili nikad.
Po pritisku na moje trbuh sam osjetila da se uzbudio. Tad sam ga počela svlačiti. Najprije košulju, na kojoj sam strgnula skoro sve botune, pa majicu, pa hlače i na kraju gaćice. Oslobodila sam ga u potpunosti i uhvatila gladno taj nabrekli komad pulsirajućeg mišića u moje ruke. Bio je tvrd, vruć, napet, a tad je počeo sliniti meni dobro poznatu sluz koja prethodi snažnom uzbuđenju.

Čula sam da Luka kucka po vratima, čuo je i Svanson, ali smo se oboje pravili da ne čujemo, jer sam mu ja odmahnula rukom da nema veze, da na kuckanje ne obraća pažnju.

Odgurnula sam ga snažno na krevet, tako da u prvi mah nije znao uopće što želim - jeli to neki borilački zahvat ili neka nježnost Tad sam se svukla najbrže što sam mogla, ali ne do gola. Moje čarape i korzet uvijek ostavim na sebi kao neko posebno erotsko pomagalo.

Tad sam se popela na njega i počela ga divljački i strasno ljubiti i gristi po licu, vratu, grudima, ramenima... On je cvilio od bola, a ja sam uživala u njegovim jecajima, a kad je njegova napetost dosegla vrhunac, lagano sam se podigla i smjestila njegov užareni nježnik u moje međnožje.

Bila sam toliko vlažna, da je uprkos povećim dimenzijama tog nordijskog falusa isti kliznuo u mene brzo, iako je jedva i teško sato u moju malu, ali sam ga zato osjetila skoro do grla. U tom zanosu ta mi je bol prijala, onako divljački ga jahat i štipat njegova prsa obrasla plavim dlakama. Ni sama ne znam koliko sam tog ljubavnog tepiha počupala, a on je samo uzdisao, što od boli, što od uzbuđenja.

Tad sam u zanosu osjetila kako mi se skuplja slast i strast u donjem dijelu trbuha, pa sam se u tom jahačem položaju počela grčiti i stiskati. Osjetila sam da je i on počeo dahtati i grčiti ruke i noge, a tijekom mog dugotrajnog orgazma je i Svenson svršio, a ja sam se još dugo vrtila na njemu iako je njegova muškost već omlohavila. Tad sam legla na njegova snažna pleća i opustila se od napora koji smo prošli.

Nakon pola sata kuckanje se jos uvijek čulo po vratima, ali tek tad smo se odijenuli i Svanson je jos uvijek crven izašao van.

Na pragu pored vrata je sjedio Luka i plakao.
Pozvala sam ga unutra, u njegovu vlastitu kabinu ...

Lektorirala Rosemarie.

01.05.2009. u 01:49 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (12)
Srpanj 2009 (13)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (14)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (25)
Kolovoz 2008 (16)
Srpanj 2008 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Upozorenje
Priče nisu za mlađe od 18 godina,
namjenjene su samo punoljetnim čitateljima.
U Hrvatskoj se punoljetnost stiće s navršenih 18 godina.
Ako je u vašoj državi prag punoljetnosti 21, ili 23 godine,
molim da te zakone postivate.



Ovaj Blog ili stranica sadrzi slobodniji pristup sexu i sexualnosti, po nekima i perverzan.
Nije podobna za moraliste i osobe koje imaju konzervativno ili klasicno vidjenje spolnosti.


Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Blog je dio mog doma, pa molim da i ponasanje ( komentari ) bude odgovarajuce.
Isto kao kad dodjete kod nekog u kucu.
Uobicajeno je da se postiva obicaje domacina.
Komu se ne svidja, ide i ne vraca se.
Kome se svidja dobro dosao je uvijek.



Preporucam citanje po brojevima.
Od 01 pa dalje, ili po godinama i oznaci A, B itd.



Blog je namijenjen zenama koje dominiraju u braku i vodja su obitelji..
Dominantna zena ili gazdarica moze postati svaka koja ima zelje
da to postane.

Pronadjite svog poslusnog ili potcinjenog muskarca,
on je tu negdje pokraj vas samo ga triba ili otkriti ili pronaci.

Mozda postanete Domina, ili Gospodarica,
ako vam se to svidi,
ali nemojte pretijerivati,
kao sto nije dobro u nicem u zivotu.
Mozda on postne Submisive,
submisivan muskarac,
kako li se kaze na Hrvatskom,
papucar ? mozda mu se svidi .



Kad procitate odredjenu pricu,
jako drago bi mi bilo da vase dojmove sa brojem price,
javite meni, volim procitati vasa iskustva i komentare.
Zato mi vase cijenjeno misljenje mozete poslati na meil,
ili na komentar.
Ja sam se potrudila napisati pricu,
a od vas ocekujem barem 1 redak teksta.
Sto vam se svidja sto ne,
link na neku slicnu pricu ili vasa iskustva.



Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com
Pazite na 2 slova V, ili copy -paste



Blog opisuje :
Moja sjecanja, price, razmisljanja,
upute i savijeti djevojkama i zenama.


Zasto ovo pisem?
Na nagovor mog prijatelja Tonija,
koji mi je uljepsao zivot u Hrvatskoj,
u znak zahvalnosti prema njemu.

Ima nekih tajni,
koje ne smijemo ispricati svojim bliznjima,
ali ih mozemo ispricati na netu.
Onaj ko iza sebe nije ostavio pismeni trag,
taj za povijest nije ni postojao.


Kroz moje price voditi cu vas kroz moj zivot.
Bice rjeci o sljedecim temama:

Kako se samozadovoljiti
Kako se razvesti
Kako upoznati muskarca
Kako zavesti muskarca
kako sacuvati vezu
Kako imati bogati sex
Kako imati orgazam
kako uzivati
Kako voliti
Kako zaceti
Kako rjesiti neplodnost u braku.
Kako dominirati u vezi
Kako dominirati u braku
Kako dominirati u sexu
Kako postati gospodarica
Kako biti gazdarica
Kako pridobiti muskarca
Kako poniziti muskarca
Kako napraviti poslusnog muza
Kako sebi uljepsati zivot

I jos mnogo toga iz zivota jedne sretne ili nesretne zene.
To procijenite sami.

Na ovoj stranici cete pronaci erotske price za svakog,
jer mi je i zivot do sad prolazio kao veliki erotski roman.

Sexi price za sve ljubitelje slobodnog sexa koji nije ogranicen
samo na misionarsku pozu, nego ima malo vise maste.
Ponekad ima i malo perverzije ili perverznog sexa, kako to neki zovu.
Zato pazljivo dozirajte sexualne zacine.
Nemojte pretijerati.
Okusi i ukusi su razliciti.


Znam da u mom pisanju se pojavljuje veliki broj gresaka
iz pravopisa i Hrvatskog jezika.
Obrazlozenje:
Nikad nisam isla u skolu u Hrvatskoj ni ucila Hrvatski jezik.


Zahvala:
Zahvaljujem svima koje su do sada pomogle
u lektoriranju a posebno, Andrei i Zeljki.


Zahvaljujem mojoj prijateljici Rosemarie
na stalnoj pomoci oko korekcije mojih prica.


Zahvala Crnom
Zahvala Grgi
na pomoci oko ispravaka mojih prica.

Linkovi

Izuzetno ljepe opise spolnog cina mozete pronaci na ovom linku nase blogerice :

malena
Sexy price


Pricu o jednoj prosloj ljubavi naci cete ovdje
http://andrejevna.blog.hr
Prohujala ljubav


http://penis.blogger.ba/
Hvalospijev njezniku


Madam Valentina


http://itsjustme87.blog.hr/
Sretna ljubav

http://cloud9.blog.hr/
Zivot jedne umijetnice

Zivot jedne Blogerice
http://sillmarilla.blog.hr/

Zanimljivi komentari i prizori iz zivota
http://usidjelicki.blog.hr
Misli jedne Blogerice

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Oduvijek sam znala da sam malo drugacija.
Kao dijete, od ostale dijece.
Kao djevojcica, od ostalih djevojcica.
Kao dijevojka, od ostalih djevojaka.
Kao zena, od ostalih zena.
Svaki covjek je jedinstven na svijetu, neki malo vise.


U svakom od nas krije se mali vrag,
Kod nekih od nas je malo veci.
Ponekad izmakne kontroli.


Nitko nije toliko lijep a da nekome nije ružan,
niti je itko toliko ružan a da nekome nije lijep.


Sto je zena ljepse obucena.....
To prije zeli biti svucena.

Dobar muz ima nekoiko mana,
los samo jednu, Nevalja.

Perverzno je ono sto nam moralno nije prihvatljivo,
ili tome nismo dorasli.

Obicno se cudimo onom sto nikad nismo vidijeli.



Rjeci
Rijeci koje slijede u livom stupcu,
vijerojatno nikad necete procitati u mojim pricama,
one imaju isto znacenje kao ove rjeci desno,
a koje mi se puno vise svidjaju.

Domina - Zena koja je gazda u kuci
drkanje - samozadovoljavanje
jebanje - sex
jebacina - uzivanje
jebo - imao odnos
jebac - ljubavnik
Kurac - njeznik
Imam kurac - nemam nista
kita - penis
kara - ud
kurcina - spolni organ
Picka - maca
Pizda - glupa osoba
Pickica - ljepa djevojka
Pickica - poslusan muz
Picketina - iskusna zena
Mindja - vagina
peverzno - nedorastao
perverzije - igrice
Supak - guza
Cmar - analni otvor
prkno - anus
sise - dojke
sisetine - grudi
dude - cice
kuja - zena sa kojom ne moze vladati
Domina - zena koja zna bolje od njega
Submisivan - muskarac koji je svijesan da zena bolje vodi brak
Dominantna - ona sto zna sto hoce
Kucka - Gospodarica
Kuja - Gazdarica

Listu cu jos nadopuniti .
Sve ove rici livo sam nasla u pricama na netu.

Brojilo posijeta i Obavijesti


border="0" alt="Free Web Counter">


Free Web Counter



Ukoliko vam se moj blog i moje price svidjaju,
napisite mi zasto.

Ukoliko vam se moj blog i moje price NE svidjaju,
napisite mi zasto.

Navedite broj price i sto vam se cini :
dobro, ne valja, nelogicno, pogresno,
krivo, netocno, slabo opisano, vulgarno, ....

Popravicu pogreske ako smatram vasu primjedbu
opravdanom i zahvaljujem vam se na pazljivom citanju.

free counters


Imate pricu ?
Imate ideju?
Nesto vam se dogodilo a neznate kako to ispricati?
Neznate kako je napisati ?
Mislite da mozete bolje ?
Nasli ste dobre price na netu ?
Zelite mi pomoci oko lektoriranja ?
Kako napisati erotsku pricu?

Javite i meni, mozda vam mogu pomoci, ili vi meni.
Hvala na suradnji.
Valentina