Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Njih dvoje 104

Dobila sam vise meila u kojima citatelji traze da price sa
Ourfun.blog
budu i na mom blogu, jer neznaju na koju se pricu link odnosi, a kako ja neznam namijestiti da link tocno dodje na pocetak odredjene price, zato sam uz dopustenje autorice kopirala cijelu pricu ovdje.

Kompletna Rosina prica

Novi dan - nova radost

Jutro uvijek donosi novi dan, a za mene i nove radosti.
Našli smo se na doručku. Svi smo bili veseli, ali nekako suzdržani.
Kad me Toni pogledao spustila sam pogled, nekako sam se posramila, nisam imala hrabrosti pogledati u oči čovjeku sa kojim sam sinoć imala tako nepredviđeno burnu noć.
Kad mi je napokon uhvatio pogled, poslao mi je slatki osmijeh i rekao:
- Rose, nemoj osjećati nekakvu krivicu ili neugodu, mi smo se zabavili onako kako smo svi željeli.
Uživaj u svemu - ti si mlada i lipa, oslobodi svoje osjećaje i daj svom tijelu krila, uzleti na jednu višu sferu, gdje vladaš sa svojim osjećajima i ponašanjem.
Nasmiješila sam se, nekako mi je Toni probio taj led neugode koji me do tad zaledio.

Valentina je uvijek jako pažljiva i ljubazna sa mnom i skrenula je diskusiju na to gdje i što ćemo za ručak, jer dobar užitak je i užitak u hrani (uvijek vezan za ukusna jela).
Jutro smo proveli u šetnji i sunčanju na onoj istoj skrivenoj plazi s tim da su njih dvoje bili golišavi, a ja malo manje. Ali na kraju sam popustila suncu i moru jer su se moje opekline od prošlog tjedna pretvorile u lijepu brončanu boju, pa mi je bilo žao da mi ostanu bijela područja na guzi.
Zato sam na kraju skinula sve i tako potpuno gola šetala skupa sa njima. Njih dvoje uopće nisu obraćali neku posebnu pažnju na moju golotinju, kao da to moje tijelo sad nema nikakve veze sa onim što se događalo sinoć. A a to mi je u jednom momentu i bilo krivo, kako me sad ne primjećuju.
Tonija sam cijelo vrijeme gledala ispod oka, tako divno muško tijelo nisam odavno vidjela.
Ustvari nisam dugo vidjela nikakvo, pa me ovo sad privlačilo u svakom pogledu. Toni je relativno stariji od mene, ali ima nekog posebnog šarma koji me izluđivao.
Nisam znala kako bi ga pogledala ili dodirnula, a kroz misli mi se motala želja za nekakvom intimom koja nije bila strogo definirana, čas sam željela divlji seks sa njim, čas samo da me pogleda ili da me dodirne.
Ručak je bio u jednom malom restoranu, a neću ga sad reklamirati, jer tamo njih dvoje svraćaju često.
Dan nam je protekao u hipu, i već je padao mrak, bili smo siti od ručka, pa smo za večeru imali samo voćnu salatu i kolače, naravno uz šampanjac.
Kad sam upitala sto slavimo Toni mi je odgovorio:
- Slavimo svaki uspješan dan koji nam donese novi užitak i otvori nove vidike.
Živjeli !
Dok je Toni na tren izašao iz dnevne sobe, Valentina me upitala :
- Večeras spavamo svak u svojoj sobi ili ...
- Ne znam ....
- Vidjela sam danas kako promatraš Tonija, znam da te privlači, samo njegov seksualni ritam je nešto sporiji, bar sa mnom … želiš li ti pokušati to malo ubrzati, želis li da vas ostavim same ili možda sama otići u njegovu sobu... ?
Bila sam potpuno zbunjena, nikad do tad nisam doživjela da mi neka žena otvoreno nudi večer sa njenim mužem, nisam znala što odgovoriti.
Nemoj se ustručavati, znam da ga želiš, ali reci jasno što želiš…
Šutjela sam kao riba od iznenađenja i neke sramežljivosti koju ne mogu opisati.
Tad je Valentina rekla:
- Znaš gdje je Tonijeva soba, možeš slobodno otići kod njega, meni će biti drago, a vjerujem i njemu.
Samo sam klimnula sa glavom.
Nakon sto sam se istuširala i odjenula moju najljepšu spavačicu, sjedila sam najprije u svojoj sobi, zatim sam izašla na terasu i opet sjedila na ljuljašci, nisam znala kako da samo uđem tom muškarcu u sobu i kažem mu - ja bi se s vama poseksala, ili pomazila, ili ljubila ili ...
Vrijeme je prolazilo, malo sam se šetkala po zajedničkoj terasi i onda napokon provirila unutra u Tonijevu sobu.
Malo svijetlo je gorjelo i on je čitao neku knjigu. Točno kad sam htjela umaknuti da me ne vidi kako ga promatram, začula sam glas koji je bio tih, ali ja sam se ipak smrzla kad je dopro do mojih ušiju.
- Rose, ne možete zaspati ?
Dođite da vam ispričam jednu uspavanku za laku noć ...
Kao robot sam ga poslušala i ušla u njegovu sobu.
Prstom mi je pokazao da sjednem na krevet, ja sam poslušala.
- Tako mlada i lijepa žena, a pati od nesanice, kako to ?
Pa...
- Imam jednu uspavanku za cure vašeg uzrasta, želite je čuti?
Samo sam kimnula glavom.
Uhvatio me za ruku, od tog dodira sam se odjedanput naježila i počela sam se tresti kao školarka na ispitu.
- Hladno vam je, tresete se, dođite kod mene ugrijati ću vas !
Toni je ugasio noćnu lampu, ja sam se stidljivo uvukla kod njega u krevet kao da mi je to prvi put da ulazim u nečiji krevet.
Zagrlio me i privio uza sebe. Ne znam kako me dugo držao tako zagrljenu, ali ona drhtavica me najednom prošla i cijelo tijelo mi se ugrijalo, ne samo ugrijalo nego sam osjetila kako mi vrućina nadire iz lica u glavu i širi se po cijelom mom tijelu.
Uzvratila sam mu zagrljaj sa nježnim dodirom njegovih runjavih grudi, tek tad sam shvatila da je on gol. Dodirivala sam ga po torzu, tijelo mu je mišićavo i snažno!
Mazila sam rukama to divno tijelo i odjednom mi je ruka zapela za nešto … U prvi sekund sam mislila da je to njegova ruka, ali sam u trenu shvatila da je to njegov napeti organ koji je stršio put mene.
Najprije sam povukla ruku…
Tad je Toni rekao :
- Mala curica se prestrašila ? Nastavite slobodno, takva prilika se ne ukazuje često, svaku treba iskoristiti...
Tad sam opet vratila ruku na njega, ali ovaj put sam ga uhvatila kako treba u stisak, najprije polagano oprezno, a kasnije čvršće.
Pune ruke, pravi mužjak ! Uh kako je napet i tvrd !
Poželjela sam ga pomilovati malo bolje i počela sam ga gladiti, ni sama ne znam kako, ali sam se počela spuštati prema dolje sa željom da taj organ osjetim ili vidim na tračku svjetla koje je dolazilo izvana. Želja me tjerala da se ohrabrim i spustim još niže. Razotkrila sam pokrivač i na odsjaju svjetla ugledala taj moćni organ kako strši u zrak i moju ruku kako ga dodiruje. Sve mi je izgledalo kao nekom usporenom filmu, ali ja sam bila glavna glumica i tad sam se ohrabrila.
Najprije sam ga lagano dodirnula usnama, poslije počela lickati, a malo kasnije mi je cijeli bio ustima. Naravno ne cijeli, nego onoliko koliko sam mogla staviti, a ostala je još jedan puna ruka izvan mojih usta.
Ne znam što me tjeralo, što me toliko uzbuđivalo da se tako ponašam, ali sam se jednostavno prepustila mojim željama.
U trenutku kad sam ga ispustila iz usta i na sjeni mu se divila.
Toni se pokrenuo, okrenuo me na leđa, zadigao moju spavačicu i svom težinom njegovog tijela nalegao na mene. Malo kasnije sam osjetila kako polako ulazi u moje dvore. Sam osjećaj me izluđivao, odmah sam još više rastvorila noge i podatno se namjestila. Njegovi poljupci na mom licu su me ugodno draškali, a njegova težina na mom tijelu me dodatno uzbuđivala. Polaganim ali snažnim pokretima me ispunjavao i vrtio se po mom trbuhu kao nitko do sad i brzo sam osjetila ugodu koja me je brzinom munje dovela do orgazma. Počela sam se tresti...smirila samo na tren.
Tad me Toni prevrnuo na trbuh i ponovo ušao u mene, ali ovaj puta otpozadi.
Ovo me napaljivalo i uzbuđivalo još više zato što me uhvatio za ruke i stisnuo tako da se nisam mogla ni pomaknuti, a orgazam mi je došao…
Ponovno sam počela sam jecati, uzdisati ….
Kad je osjetio moje prejake doživljaje, Toni je usporio i pustio me da dođem do daha. Tad me podigao na koljena i nastavio tamo gdje je prije stao.
Ponovo je energično prodro u mene. Izgubila sam osjećaj za vrijeme i ugodu, sve mi se činilo kao orgazam koji traje i ne prestaje.
Opet me okrenuo na leđa i ljubio mi vrat.
Tad je odjednom počeo ubrzano disati i stenjati. Njegov svršetak je bio snažan i dugotrajan, glasniji od moga, snažniji od zemljotresa, opet mi se zavrtilo u glavi i opet me uhvatila neizdrživa ugoda koja mi je grčila noge, a njegovu muškost zarobila u mojoj nutrini.
Umirili smo se napokon, bili smo oboje mokri od naših sokova.
Ležao je još dugo na meni, ne znam kako dugo, ali tad se okrenuo kraj mene i rekao - Vrunsko zadovoljstvo uz pravu zenu .. divni ste...

Post je objavljen 08.05.2009. u 00:06 sati.