Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

110 Greška

Mate je bio podoban za moje eksperimente sa dominacijom, pa sam zato za svaki naš susret smišljala novi način kako da ga uzbudim i ponizim, tako da sam uživala, kad sam osjetila sam svoju nadmoć nad njim, a on je uživao u svojoj podložnoj ulozi.

Tog dana sam mu smislila novu igru. Kad je došao kod mene sjedila sam u fotelji, obučena uvijek u istom Domino stilu sa obaveznim kožnim čizmama koje su ga posebno nadraživale, kako njegovo tijelo, tako i njegovu maštu. Uživala sam ga gledati kako se svlači do gola ispred mene i posebno me uzbuđivalo njegovo podatno glatko obrijano tijelo, jedino su njegove dlakave noge narušavale taj sklad, ali sam odlučila da ću i to promijeniti još danas.

Prva lekcija je bila da klekne pred mene i počne od ljubljenja mojih čizama, a onda kako mu ja dozvoljavam da se penje put gore, naravno put mog središta zadovoljstva, a njegovog središta nadraženosti koju će moći olakšati tek kad mu ja dozvolim i kad to zasluži.

Ljubio je moje čizme, a kad mi je dosadilo rekla sam mu da ih odveže. To je trajalo i trajalo jer su bile na vezice koju je svaku morao popustiti i polako skidati čizme, a svaki dio mojih crnih čarapa koje su čizme otkrivale, morao je poljubiti. To sam dirigirala sa laganim udarcima kožnog biča.

Kad me uštipnuo svojom nespretnošću zaviknula sam i odmah se digla, a njegova guza se ukočila od mog jakog udarca koji mu je ostavio crvene tragove. Tad sam opet sijela, a on je morao nastaviti sa skidanjem čizama. Kad je napokon završio, lagano sam rastvorila noge i dozvolila mu da glavu podvuče pod moju kožnu suknju i započne uzlazni put ka mojoj maci kojoj je trebao dobar liz da bi se opustila i zadovoljila.

Put do moje mace za Matu je bio dugotrajan jer sam uvijek tražila da krene ispočetka kad god bi nešto napravio pogrešno ili brzopleto. Napokon je u mraku ispod suknje i između mojih bedara koje su ga stalno pritiskale po ušima tako da nije mogao ništa niti ćuti dok sam mu govorila, ali je zato osjetio udarce biča po svojoj stražnjici, uspio pogoditi u sredinu mog zadovoljstva i tamo odraditi lizanje do mog orgazma.

Tad je za nagradu dobio još jaci stisak mojih bedara na njegovu glavu i okus mojih sokova koji su mu se slijevali preko lica kad sam mu dozvolila da izvuče glavu van.

- Dođi Mate sad u kupaonu, imam nešto posebno za tebe jer si me uspješno doveo do orgazma.

Mate je došao i ja sam ga smjestila na sredinu kupaone i rekla da se okreće u krug, da ga vidim sa svih strana.

- Dlake po nogama su ti svijetle i raznobojne, sigurno bi želio da budu malo tamnije.

- Da gospodjo.

- Hočeš da ti ih obojim. Imam novu instant boju za kosu koja mi je pretamna, a taman će odgovarati za tvoje noge, jer sigurno želiš ovo ljeto pokazati svoju muškost, kad nemaš ljubavnog tepiha.

Mate je opet pristao, a ja sam izvukla kremu, stavila najlon rukavice za bojanje kose i počela razmazivati kremu po njegovim nogama od vrha do stopala, pazeći da mu namažem i ono malo dlaka koje su bile na nožnim prstima. Kad sam namazala obje noge, pogledala sam na sat i ostavila ga da tako stoji 15 minuta nasred kupaone, s time da se ne smije ni maknuti, a ja sam za to vrijeme otišla nešto izvaditi iz najskrivenijeg dijela mog ormara i sakriti ispod jastuka.

Kad sam se vratila, Mate je još uvijek stajao kao kip mirno, a tad sam mu zapovjedila da ode u kadu da mu isperem noge i višak boje.
Mate je poslušao, a jaki mlaz najprije tople vode je brzo oprao tu bijelu kremu sa njegovih nogu, naravno sa kremom za depilaciju su i dlake otišle kroz odvod.

Tad sam stavila hladnu vodu, od koje se Mate ukočio, a kad me počeo moliti da prestanem, tek nakon još malo iskušavanja njegove izdržljivosti sam zatvorila vodu. Kad je Mate izašao iz kade i počeo se brisati ručnikom iznenađeno i zgroženo je pogledao u svoje glatke i bijele noge.

- Oh Mate, izgleda da je boja bila prejaka ili sam možda pogriješila tubu sa kremom.

- O ne, kako cu sad gospodjo?

- Nema veze, ovako si mi ljepši, a ti bi za mene sve napravio da mi udovoljiš, jeli tako ?


Mate je sa suzama u očima rekao:

- Da, Gospodjo !

Lektorirala Rosemarie.

Nastavak slijedi !





Post je objavljen 19.05.2009. u 22:44 sati.