Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelen

    Sretna Nova Medokoz i tebi i tvojem odvažnom odredu! Ne sumnjam da ćete u 2018. osvojiti i istražiti puno novih planinskih i ostalih prirodnih destinacija.
    Vidim se da ste uživali u ovom noćnom planinarenju i dočeku kod Filića i drago mi je zbog vas! Svaka čast tebi kao već formiranom vođi planinarskih pohoda, čak i noćnih ;-))
    btw objavio sam napokon reportažu s one duge šetnje za koju si pitao.

    avatar

    01.01.2018. (16:22)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bravo, ekipa! Lijepo ste isplanirali i relaizirali! Vjerujem da je uspon bio poseban - no, s druge strane - iskreno mislim da nema ljepšeg mjesta od planine s koje možeš promatrati kao da Ti je sve na dlanu...Predivno! Uživajte; do nekog novog uspona vole vas L+B+G

    avatar

    01.01.2018. (22:05)    -   -   -   -  

  • jelen

    Da ti pokušam odgovoriti donekle na tvoj komentar kod mene. Po meni nije nemoguće da ste bili blizu LoLCatsa dok ste strujali pored Pregerskih krča. Da li se sjećaš da ste prošli dugim putem više manje ravnim koji djeluje u ljetu kao tunel kroz vegetaciju? Ono sa strane raste grmlje i niska stabla koja stvaraju otprilike dojam zelenog tunela. Ako ste to prošli, i krenuli nizbrdo, niz sjevernu padinu, pa onda opet uzbrdo onda ste mogli biti kod LoL Catsa. Već sam ti spomenuo da je taj vrh točno smješten između vrha Koprivnjak na istoku i platoa Pregerskih krča na zapadu i po tome ćeš da lako naći na kartama iako je to službeno bezimen vrh. Evo ti i koordinate za svaki slučaj.
    LoLCats-
    N 46 11' 43,01"
    E 16 4' 43,49"

    Inače ja sam se nekak "našao" najbolje u svojim samostalnim i samodostatnim šetnjama i lutanjima planinom tijekom ovih sad već pola godine povratka planinarenju, nekako kad je osim planine i mene još netko čini mi se da je gužva i to me ne privlači. Jednostavno ko da imam neki novi osjećaj i iskustvo planine koje prije tijekom života nisam imao jer najčešće nisam išao u duge planinarske pohode sam tek nešto sporadično sam švrljao samostalno, a sad ko da sam pod stare dane progledao novim thoreauovskim očima, haha...
    No opet to ne znači da ne možemo ugovoriti neki susret kao što bi recimo bilo idealno na Vučikovcu, stvarno bi bilo dobro da se može dobiti ključ od kolibe, našao sam ime predsjednika eko udruge iz Lobora, ali nema kontakt broja, morat ću ići preko lokalnih poznanstava da nekako stupim u kontakt s tim čovjekom da čujem o ćemu se radi.

    O hodočasnicima, vidiš meni je svako pristupanje planini i svaka hodnja nekakvo hodočašće, počinje burno i teško jer um je u svakodnevnim temama, ali kako hodoćašće odmiče um se umiruje i dolazi do mira i novih uvida. Zato sasvim mi je neshvatljivo da bi netko išao negdje u planinarski dom s autom da bi se onda tamo čudio kako je netko tu došao pješice, to je skroz bezveze. Izbjegavam planinarske domove u širokom luku, ali i konvencionalne planinarske staze su mi postale predosadne. Spremam se za jednu veliku hodnju po krajevima sjeveroistočno od vrha Ivanšćice, u smjeru Ivanečke željeznice. Datum nemam jer ne znam kad ću imati vremena. To će biti psihofizički test u nakon kojega ću znati na čemu sam uopće nakon ovih šest mjeseci :-) Eto oprosti ako sam previše privatizirao ovu temu :-P

    avatar

    02.01.2018. (22:16)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo sa Ravne Gore na kojoj sam često bio kao planinar i orijentacist, a iz Trakošćana preko Pećina mi je najljepši uspon. Jednom sam tako i vodio veliku grupu, a drugi dan smo se spustili u Kamenicu di nas je čekao bus, a u lokalnoj gostionici smo prije polaska dobro jeli i pili, ali bednjanski nismo naučili (Edešel je sieč kylja zo gericu). (Kaj bouš teij, boum i jo). Bilo je lijepo i u Pustom Duhu, držali su ga Lepoglavci.. Sretna Nova 2018 sa puno planina.

    avatar

    05.01.2018. (11:49)    -   -   -   -  

  • golden age

    ima jedna žena koja me nehotice postidi/zasrami
    čiji vid je skoro blizu nule
    a ima više prijeđenih kilometara u gojzericama (i još ne staju) od mojih

    all the best

    avatar

    05.01.2018. (14:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...